İyi geceler
Bugün de bitti.
Sabah aile hekimine gittim. Elanın boğazını gösterdim. Kızarıklık var az dedi. Antibiyotik yazdı. Beni de sorguya çekti. 15-49 yaş kadın izlem formu varmış. Onu doldurdu.
İlk gebelik ne zamandı dedi. Hiç gebelik yaşamadım dedim

kadın şaşkın baktı. Durumu izah ettim. Sonra düşük vs gebelik oldumu dedi olmadı dedim. İşte ilk adet adet düzeni ilk evlenme yaşımı, sırdu da sordu. Göğüs elle muayneyi anlattı. Adetin 5. Ve 7. Günleri göğsümüzü elimizle muayne edebilirmişiz. Yaparsan faydalı olur dedi.
Oradan çıktık. Yürüdük park var piknik yeri. Masalarda kahvaltı yaptık parkta. Biraz eğlendi. Okulun yolunu tuttuk.,29 ekim için süs aldık. Bayrak balon vs.
Okula girdiler. Bugün bayram için sınıfı süslemişler. Zaten bayrama hazırız.
Bugün ona anlattım 29 ekimin anlamını.
Bugün seminere girmedim. Çünkü rehber öğretmenle konuştum. Konu stres ve çatışmaymış. Bana slayt olarak göndermişti ilk derste.
Yarın da sabah 11:00 de uyum ve davranış sorunları konusu işlenecek inşallah fırsatım olur dinleyebilirim.
Annemlet gelecek yemek telaşım da olur yarın.
Eşim de eve gelince diyor ne yapsam alsammı onları tam trafik saati diye. Annem demiş biz metroyla geliriz. Baba bizi iş çıkışı al dedi diyor. Yatmadan önce de al demedi çıkış saatin bize uyar dedi ne yapsamki diyor. Ben de al dedi diyorsun, Şimdi de al demedi diyorsun dedim. Taa Allaaam ya. Kesin demiştir sizi iş çıkışı alayım babam da uyar demiştir. Annem de zahmet etme metroyla biz geliriz demiştir. Çünkü bana öyle dedi. Babam gelme alma falan dememiş.
Trafiğe kalmalarını ben de istemem. Çünkü şuan babamın arkadaşındalar. Gelmeleri
Saat Gece 10-11 i buluyor. Yarın arar söylerim metroyla şuraya kadar gelin sonra ben alırım sizi diye.
Boşuna gitmesin arabayla.
Neyse bir kez daha dedim şu arabayı kullandaydım diye de. İstanbulda yine de tercihim hızlı ulaşım araçları. Trafik canına okuyor insanın.,