- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
İnanki çok haklısınız birikim elde var sıfırYa bu arada birikimde pek yapamıyoruz.. gelen gidiyorKızım özel okulda olduğu halde LGS öğrencisi olduğu için ekstra habire kitap alıyoruz.. Servis ücreti 1600 ödüyorum. Zaten geziydi, okul masrafıydı, ekstra çıkan masraflardı derken biraz açılmışız..Büyük kızın kyk sı var ekstra her ay birde kira gibi
Valla bu kızımda büyük konuşmayım ama inşallah gerekde olmazsa kyk kredisi alldırmıcam.. İnanın sonra böyle meblağlar ödemek zor geliyor..Fazi afedildi dediler ama bize vurcakamı daha bilmyioruz.. Vursada ne kadar etkilicek bilmem.. Heray 700 de ona ödüyoruz.. Kız evlendi gitti borcu da bize kaldı:)
Kocam beyde kendine Drone almış... Bu adamın fotoğraf hobisi bize baya maliyete patlıyor.. Bakalım keşke bu hobisini mesleğe çeivrip para kazanabilse..
Emekli olunca yapacakmış bişeyler bu konuda da bakalım umarım işe yarar..İşte birikimde olmayınca hevesim olmuyor hiç.. Birikim yapmak bana kendimi güvende hissettiriyor yapamayınca çok büyük eksiklik hissediyorum ben ya.sizde öyle oluyormusunuz;?Yoksa ben mi abartıyorum.
Bende gizlice arada bir yüzlük sıkıştırıyprum oğlanın dişi yapılcak ona para isterlerse diye birikim yapıyorum başka türlü olmayacak az öz biriksin napıyım
Artık birikim hayal gecinsek yeter konumuna geldik yani
Bende ondan habersiz üçbeş biriktiriyim diyorrum bana aylık su kadar yemişiz diye bahsediyor sanki dedim başkasıyla yedim napıyım