- 27 Şubat 2013
- 14.899
- 42.574
- 798
Namaz benim de içimi rahatlatıyor. İnanılmaz derecede huzur veriyor. Yıllar önce kılıyordum zamanla bıraktım. Yeniden o isteği bulmak istedim, bulamadım. Çok dua ettim yeniden eskisi gibi isteğim olsun hiç yorulmadan kılayım diye. Arada kılıyordum ama her kıldığımda bedenim yorgun hissediyordum.Siz anlattıkça sanki kendim diyorum bende aynıyım 31 yaşındayım ama sanki çok yaşlı gibi içim panikatak kaygı mahvetti beni en son yüz felci geçiriyorum sandım o korkuyla panikatak geçirdim hayatımda ilk defa öyle oldum sanki oluyorum dedim ayaklarım yerden kesildi beynim uçuyor gibi oldum kayınvalidem yakın o da geldi hastaneye yalvardım kayinvalideme hemşirelere bişey olmucak bana dimi dedim çok zor birşey erken doğum yaptım kızım kuvozde kaldı erken doğuma bağlı çok sağlık sorunları var epilepsi oldu nöbet gecircek korkusu panikatagimi daha çok tetikliyor bir yakınım öyle olduğunda suyu şişeyle arkandan biri kovalıyor gibi hızlı hızlı iç demişti o rahatlatıyor gerçekten namaz rahatlatıyordu beni elimden geldiğince kiliyordum kızım hiç durmuyor 3.5 yasinda kildirmiyor inşallah başlarım o zaman vicdanım içim rahatlıyor kendimi bu kadar dinlemiyorum kilinca o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun
Şimdi yeniden başladım. Aksine namaz kılınca dinlendiğimi hissediyorum. Ne garip.
Allah bir şekilde bir şeyleri vesile etti o hissi verdi şükür.
Bazen özellikle yemek yapma telaşımda namazı kaçırdığım oluyor. Sonra aklımdan geçiriyorum; dünya telaşından unuttuğumu