İyi geceler kızlar,
Gece gece öksürük artıyor bir Ela bir ben :)
Sabah 7 de uyandım öksürüyordu. Sonra baktım geçmeyecek ventolin hava verdim. Uykuya dalamadım. Eşim de işe geç gitti. Ama o giderken yarı uykulu konuştuğumu hatırlıyorum.
Sabah 12 de uyanmışız Elayla

O uyandırmasa hala uyuyacaktım.
Bugün ateş yoktu çok çoj şükür. Öksürük de azdı ama akşam özellikle gece attı.
Gündüz okula göndermedim tabiki.
Evin tozunu aldık. Odasını birlikte temizlemek istiyordu.
Çiçekleri suladık. Kahvaltı yapmadan önce oyun oynadık. Kahvaltı sonrası dans yaptık.
Sonra yine oyun. Sonra iş. Valla özlemişim evde hallerimizi. Ama okulda sıkılmıyormuş evde sıkılıyormuş küçük hanım.
Ne yapayım evinde işi var dedim en son. Oyun oyun 24 saat işleri kim yapacak.
Okulda daha çok etkinlik yapılıyormuş

Bende dedim bu evde annenin de belli işleri ve sorumlulukları var unutma. Yemek yapacağım hala oyun diyor. Getir mutfak setini mutfakta oynayalum yemek yaparken diyorum. Masada oturacakmışım

Evde tüm işleri biri yapsa seve seve oyun oynarım.
Neyse bu günü de böyle geçirdik. Hakikaten bugün de toz almasam olmazdı. Cuma ütü yaptım c tesi pazar evde iş yapmıyorum zaten. Ev toz. Zaten alerjisi var temelli kötü olacak.
Akşama yemek hazırlarken neyse o da oynadı mutfakta. Tablet tv izlemeden gündüz geçirdi.hafta sonu malesef böyle değil. Çünkü babası zaten tv delisi.
Akşam odasına geçmiş ohh ne güzel kokmuş odam diyor. Eee temizledik koktu bir de anne iş yapıyorsun çok diyorsun dedim :)