Selammm herkese,
Sabaha doğru yine öksürüğü tuttu. Yatarken bakmıştım.burnu tıkalı değildi.öksürük yoktu.tabi öyle olunca hava vermedim. Eşim de dedi gerek yok.
Saat 7 gibi uykum kaçtı öksürüyordu.baktım burnu da tıkalı.soğan kestim koydum. Ev lahmacuncu gibi

Eşim de kalkmış söyleniyor. İşte dışarı çıktınızda ondan oldu da. İlla bir laf edecek.Yahu açık havanın ne zararı olabilir. Sanki avm ye girdik. Bir kere bile öksürmedi dün dışarda. Hep açık havadaydık.hava güneşliydi. Bebekken bile her gün dışarı çıkmalı diyor doktorlar.
Akşam geç saate kadar abur cubur yiyor. Uyku öncesinde yeyip yatıyor. Dün çayın yanına birşey koymadım. Benim koci arandı bişeyler bu defa tabiki Ela da istedi.
Uyuyana kadar çikolata bisküvi kuruyemiş galeta ekmeği yedi de yedi. Tabi bu da astımı tetikliyor gece.
Sabah söylenerek evden çıktı. Tabi Ela da uyanmıştı. Oyun oynadık biraz. Tabi uyku akıyor gözümden. Çünkü akşam da saat 2 ye kadar film izledik. Geç yatıyor sonra uykusuz kaldım oluyor

Mesaj yazdım. Bugün kızla vakit geçireceğim oyun etkinlik gün boyu. Ayrıca iş yapmayacağım yemek de dahil dedim

Ohh valla hem kızı oyalayayım zaten evde zor tutuyorum. Okul diye ağlanıyor.artık ben de eskisi gibi değilim. Yetişemiyorum.
O da evde yaptığımızdan okul kadar keyif almıyor.
Sabah 10:30 da uyuduk tekrar. 12:30 da uyandım o da 13:00 de kalktı. Etkinlik yaptı.kahvslto hazırladım. Topladım.çamaşır attım mecbur.
Şimdi biraz çizgi film izlemek istedi.dinlenmeye çekildim.
Şimdiden tatilde hangi arkadaşını çağırsa planı yapıyor. :)
Eşim beyler de eve dyson süpürge alacağım sıfır toz demiş. Ben de mobilyaların tozunumu alıyor sanki dedim. Sürekli toz alıyorum mecbur. Odaya da kilim tarzı halı sereceğim.
Keşke toz alıcı robotta çıkartsalar.