Aynen fazla takıntılı. Ondan dolayı kardeşine gitmeyeli yıllar yıllar oldu. En son ne zaman gitmiştik ben hatırlamıyorum

Teyzeye de takılıyor günlerce aramıyor. Gün geldi kapıyı çarptı çıktı teyzenin evinden. Aylarca konuşmadı.
Belki ben gidelim boşver desem gider ama ben de onu şundan dolayı yapmıyorum. Gün oldu aileme gidince saçma şeylere takıldı. O anımı zehir etti. He sonra kardeşimle kanki oluyor ailemle kanki oluyor ama o an benim huzurumu saçma bir takıntısı davranışıyla bozuyor ya. Ondan dolayı gidelim boşver dememi haketmediğini düşünüyorum.
Onun ailesi için de çaba sarfetmiyorum. Kardeşinin yıllar önce yaptığı duyarsızlıklardan dolayı ona zamanımı harcayamam. Ve o zamanlar kardeşi için gelip kendi anlatıyırdu sonra ben olumsuz konuşunca da adım fesata çıkıyordu. Tabi zamanla yaşadı kendi gördü. Dediklerimde haklılığımı anladı.
Bir de Ela geldikten sonra kardeşini artık hiç önemsemez oldu. Önceden ölüp bitiyordu kardeşi için. Kardeşi de bunu kullanıyordu.
Tabiki kardeştir can ciğer olursun ama saf yerine koyup iyi niyetini kullanır.zor gününde paran varken yok der, her zor gününde yanında olmazsan ne önemi var kardeşin olmasının. Olanı gideni iki kardeşler ya.
Yoksa ben ilk tanıştığım zamanlar çok seviyordum kardeşini. Ama işte zamanla gördüm karakterini.
Bir de benim eşimde de hata var. Gelip gelip bana anlatırdı aile içinde yaptıkları yalış davranışları. Hala da anlatır.
Bu da uzaklaştırıyor ister istemez beni.
Ben hiç anlatmam mesela.
Geçen geldi bana diyor niye teyzeyle konuştuğunu bana söylemedin. Teyzeyi tanımasam o konuşma şekline karşı diyeceğimki teyze kesin fit soktu

ama biliyorum teyzenin konuştuğumuzdan bahsederken, iyi niyetli anlattığını. Teyzede sevmediğim sadece kendi çevresi olunca aramak lazım yapmak lazım gitmek lazım muhabbeti