- 8 Ocak 2015
- 6.078
- 19.086
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gümüş altından daha mı avantajlı?yarin yatirimlik bir seyler almayi dusunuyorum .gumus bakicam kuyumculardan hic fiziki gumus almadim simdiye kadar
sepet olusturmak istiyorum canim .yatirim tavsiyesi degildir tabi bu. ama gumusu ben de hic almadim .burada tek kuyumcu satiyormus ama bozdurmak falan nasil oluyor bilmiyorum daha . alim satim makasi coksa almam mesela .Gümüş altından daha mı avantajlı?
Sen hazırlıkları yapmışsın ellerine sağlık.bugun para harcamama hevesim basarisizlikla sonuclandi . 300 lira markete verdim . haftalik menum hazir . makarna-brokoli,firinda tavuk patates,bezelye,nohut-pilav ,ispanak yada pide. ispanak haric malzemelerim tam .simdiki hedefim hafta ici 1000 lirayi gecmemek market icin
Anladım, evet sepet yapmak mantıklı. Ben fiziki almayı sevmiyorum gidip kasaya koymak zor geliyor netten daha kolay geliyorsepet olusturmak istiyorum canim .yatirim tavsiyesi degildir tabi bu. ama gumusu ben de hic almadim .burada tek kuyumcu satiyormus ama bozdurmak falan nasil oluyor bilmiyorum daha . alim satim makasi coksa almam mesela .
yarin yatirimlik bir seyler almayi dusunuyorum .gumus bakicam kuyumculardan hic fiziki gumus almadim simdiye kadar
ne zaman aldiniz 13300 cok iyi .ben fiziki baktim yeni 15 civari .oyle olursa ben de fiziki almam sanirim gerek yokBen tanıdık kuyumcumuzla konuştum
Elimde yok ama getirtirim dedi
Ama fiyatı bankaya oranla 600 700 tl daha fazlaydı
Vazgeçtim
denizbanktan 1 kilo gümüş aldım
13.300 civarı
ne zaman aldiniz 13300 cok iyi .ben fiziki baktim yeni 15 civari .oyle olursa ben de fiziki almam sanirim gerek yok
saolun ya ben de hic bilmiyorum .iki ay once falan ciddi miktarda altin bozdurdun bankada makas coktu o yuzden acaba fizikiler nasil dedim .ama onda da durum boyleyse tipis tipis bankadan devamBankadan şimdi baktım 6 şubat tarihinde almışım ama 13300 değilmiş 14 binmis yanlış yazmışım kusura bakmayın
Ama kuyumcu (akrabamız bi de tanıdık) çok daha fazla demişti bankaya göre
O su kadar tutar dediği an bankaya girip alım fiyatına bakıp aradaki farka sasirmistim
ben de yarin banka ve fiziki alim satim farkina bakicam insallah . bankadaki makas mi daha fazla kuyumcu da bilmiyorum acikcasiAnladım, evet sepet yapmak mantıklı. Ben fiziki almayı sevmiyorum gidip kasaya koymak zor geliyor netten daha kolay geliyor
Gümüşü bozdurmak kolay mı?Ben tanıdık kuyumcumuzla konuştum
Elimde yok ama getirtirim dedi
Ama fiyatı bankaya oranla 600 700 tl daha fazlaydı
Vazgeçtim
denizbanktan 1 kilo gümüş aldım
13.300 civarı
Gümüşü bozdurmak kolay mı?
Bir de altın ve gümüş arasında artış farkı aynı oranda mi?
Ne güzelFiziki olmadigi için, bankadan olduğu için kolay. Al sat kısmına girip sat dediginiz an tamamdır
Altın ve gümüş grafikleirne eş zamanlı bakmadım
Benim mantığım o da olsun bu da olsun altın gümüş hisse fon prim iadeli hayat sigortası da olsun bes de olsun her şey olsun :)
Afyona gitmiştik canım daha önce almıştık. Daha çocuk yoktu.sucuk bizim evin hassas noktasi .esim cok sever oglan da hastayken sadece sucuk yer. benim en sevdigim apikoglu migrosun kampanyalarinda stokluyorum ama denk gelmiyor her zama .yedirenk79 afyonun marka sucuklari var .sarimsaklari yogun degil genelde oralardan aliyorum ben kilolari 250-300 arasi sanirim suan . ramazan gelicek diye toptan almadim su ara
canim Ela kac yasina girdi? 5 yasindan sonra arka disler cikmaya basliyor. Grip gibi oluyor cocuklar. Kulak agrisi, ates yapa biliyor. Komsu cocuklarinda gördüm. Gecmis olsun prenseseKızlar selammm
İyi akşamlar. Sabaha doğru Ela uyandırdı.Burnu tıkanmış. Az ateş de vardı gibi. Ama sabahtan bu yana yok. Anlıkmı anlamadım. Zaten geniz tıkanıklığı başladı. Bahar polen.. Allahım eve oda kokusu alayım diyorum. Alamıyorum. Mis kokan evlere bayılıyorum ama anne kız alerjik astım teşhisi koyulmuş insanlarız. Benim gıcık şeklinde öksürüğümü tek kesen şey keppra oldu. Enteresan.
Arkasaşa söyledim. Onun kızda aynıymış. Geldiler kahvaltıya.
Erken uyandım sonra namaz kılıp uyudum. 8:30 da uyandım. Kahvaltıyı hazırladım. Eşim de yardım etmese belki yetişmezdi. Çünkü evi toparla mutfağı toparla ancak.
Eşim masayı hazırladı. Arkadaşla eşi geldi. Kahvaltı yaptık. Kızlar oynadı güzel anlaşıyorlar.
Bugün biraz daha erken kalktı erken uyuturum. Benim de çok uykum var.
Selam hatun kişileri.
Okuldan boş vakit kalınca çalışıyorum, para harcamaya aşırı düşkünüm ama artık şöyle biner biner para biriktirip koymak istiyorum.
nakitte mi biriksin, gram mı alayım, nabayım ya...
Bende gecen aldım Gercekten anlamıyorlarSelamm
Avm 219tl yemek, 100tl kizin oyun alanina verdik
Lcw 160tl hediye kartinda para vardi onunla bluz ve elbise aldim kiza outletden 69tl elbise buldum sevindim valla
Tamda 160tl tuttu ikisi.
Oyun alanından cikmicam diye aglayan kiz 20dk erken cikmak istedi pide yicem diye agladi biz şok.
Yedi 2 dilim.
Dönüşte kahvaltilik isini halledelim dedim
peynircibabaya gectik.
Aiyy esimi gözümle yedim
Kimse yoktu kizlarda bizimle ilgilendiler esim herseye elini atiyo aliyo biside diyemiyorum yani pahalı diyemiyorum hayatim evde var ya diyorum ee saralle yok diyordun ya diyo anlamiyorda
Sucukda yok diyordun dedi baktim sucuk 229tl dedim acelesi yok
Findik kremasi 109tl aliyo hemen len int 69tl birak sunu allasen dedim artik kosede sıkıştırıp
Cennet hurmasi kurusuna yapışmış bak senin sevdiginden diyo 300gr 51tl
1kilosu makbulde 110tl idi.
Aldi anlamadı yine cikinca diyor ki sen kesin fiyatini biliyordun dimi ben anlayamadım diyor.
Bu sebeple iste sen alisveris yapinca hep cok oduyorsun dedim.
Hic bakmadan kiyaslamadan aliyorsun ben ne bilim fiyatlari haberim yok ki diyo
Benimki de böyle a dostlar.
Sucugu danet 99tl aldim.
Salkim domates aldim hemde 19.90
Hapy canterde guzel indirim var (her il, semtde varmi bilmem) yumurta fln hepsi uygundu.
Ordanda bir kac parca aldik 300tl oraya verdik.
Suraya bak bi ciktik 1000tl gectik.
Yarin pazara cikicam marul falan da ordan halledicem
Aldıklarımız bizi 15gün çıkarır gibi.
Dolabimiz doldu yine elhamdülillah
Bi kasap isi kalıyor.
Annnemde yine 600gr kasar, 1.5 kilo kadar kusbasi, kanat, 1 kilo kadar mantı verdi
Yine mantı, kasar, sucuk falan alıcam ben dedi ramazanda.
Fazlasini buzluga koyuyorum iyi oluyor