• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

canim Ela kac yasina girdi? 5 yasindan sonra arka disler cikmaya basliyor. Grip gibi oluyor cocuklar. Kulak agrisi, ates yapa biliyor. Komsu cocuklarinda gördüm. Gecmis olsun prensese 😘
5 yaşında canım. Ateşi sabaha doğru 38.5 tu. İburamin verdim.birşey yok şükür. Anlık ateşe de anlam veremiyorum. İlk dişi 1 yaşında çıktı. Bende geçen dişimi çıkıyor diye dişlerini incelemiştim. Bu defa aklıma gelmedi.
Az önce uyudu yarın bakar sorarım.
Nihayet erken uyuttum yaaaaa🫢🤭

Sen hazırlıkları yapmışsın ellerine sağlık.
Ben bu hafta bir şey yapmadım kayınvalidem bizi, annemleri eltimi onu ailesini yemeğe çağırdı ramazanda eltimin ailesi burada olmayacak diye tolanalım hep birlikte dedi. Biz de öncesinde eltimle netten beğendiğimiz pantolon , bluz falan vardı onları denemeye avm ye gittik, üzerimizde beğenmeyince almadık,sonra kahve içtik kayınvalidelere geldik.
Yarın konserve taze fasulye vardı hemen işten gelince onu koyarım ocağa, salı günü dolaptan köfte patates. Sonrasını artık hafta içi düşünürüz😀
Benim buzlukta en çok kurtarıcım. Köfte standart zaten mantıyla börek sulu köftenin köftesi ve bulgurla yuvarlama genel kurtarıcım oluyor. Eskiden pizza da yapar koyardım. Şimdi Ela yemeyince bize de koymayı bıraktım. Ama birara yapıp koyacağım. Tabi vaktin varsa ve seviyorsanız.
Sarma da annemle sararsak ancak. Yoksa benden o konuda iş çıkmaz. Mantı yaparım sarma yapmam :)

Gunaydin bacimlar
Cmrtsi is gunumdu,kardesimler aksma kahveye geldi,bayagidir gelmiyolardi.
Kociye dedim evi toplayin😄
Ben de tatli tuzlu kurupasta,cerez falan aldim.
Kardesim zaten gelirken yigmis yine.
Pazar da annem kahvaltiya cagirdi.
Tum gun ordaydik ev temizlendi diye yaydik🤭
Balik falan yaptik aksm yemeginden sonra kactik.
Anam yarin koye cikiyo malum ramazanda🙆
Kasimda gelir artik,evi 3 ay kullandi🤪
Bugun icin bezelye yaptm,kiymam vardi kavrulmus soganli ,rahat oluyor boyle.
Kociye de dedim sana da Ali nazik😄Sabah patlican kozledim.
Annemin evi temizledik biraz,temizleme derken atma .
6 li 1 er lt pepsiler attik🤦
Son kullanmasi temmuzda dolmus,buzlukta kalamarlar,karidesler hep dolmus.
Yazik gunah dedim yemiyosaniz almayin.
Anamin evinden son.kul dolmis makarna attigimi bilirim lohusayken🙆

Selamm
2 gündür mahalleye ambulanslar geliyo yaslilarimiz var mahallede Allah sifa versin
InsAllah sağlıklarına kavuşurlar.

Kız yine geç uyudu okadar sersem gibiyim ki elimi hic bisi surmedim.
Nerden baslicam hic bilmiyorum
Önemli olan yemek yemegi halledim gerisine bakıcam

Ben aylardir mesrubat icmiyorum disarida yemek yersek ancak iciyorum.
Evde kalmamış dün arandılar erbaslar siparis vercem.
Cif falanda bitti
Cay tepsim kalmadi 1 tane metal var plastikler hep kırıldı yiprandi.
2 tane alıcam.
Daha kap kacak almicam diyorum eksik çıkıyor.
Mecbur alıyorum.
Artık bunlara para harcamak istemiyorum olanlar kırılsın napim.
Almanın sonu yok insan hepsine heves ediyor.
Al al nereye kadar.

Gunaydin bacimlar
Cmrtsi is gunumdu,kardesimler aksma kahveye geldi,bayagidir gelmiyolardi.
Kociye dedim evi toplayin😄
Ben de tatli tuzlu kurupasta,cerez falan aldim.
Kardesim zaten gelirken yigmis yine.
Pazar da annem kahvaltiya cagirdi.
Tum gun ordaydik ev temizlendi diye yaydik🤭
Balik falan yaptik aksm yemeginden sonra kactik.
Anam yarin koye cikiyo malum ramazanda🙆
Kasimda gelir artik,evi 3 ay kullandi🤪
Bugun icin bezelye yaptm,kiymam vardi kavrulmus soganli ,rahat oluyor boyle.
Kociye de dedim sana da Ali nazik😄Sabah patlican kozledim.
Annemin evi temizledik biraz,temizleme derken atma .
6 li 1 er lt pepsiler attik🤦
Son kullanmasi temmuzda dolmus,buzlukta kalamarlar,karidesler hep dolmus.
Yazik gunah dedim yemiyosaniz almayin.
Anamin evinden son.kul dolmis makarna attigimi bilirim lohusayken🙆
Benim annemlerin evide öyle alıp yigma hastaligi var
1 odada 2 kocaman dolap ici hep yicek dolu.
Asagi siginaga deterjanlar falan indirmis yine
Gecen dedim ki bunlarin tahini gecirmeden birine verin ya da almayin yazık dedim artık
Kiza yogurt almislar mesela yememis kız kalmis oyle dolapta hayir ver ozaman yerse yediririm ben.
Hep yapıyolar bunu.

Selam bayanlar ben de aranıza katılabilir miyim ? Birikimle çok alakam yok ama belki sizle motive olurum. Ufak ufak da yapsam yeter bana.
Hosgeldiniz
peki kizlar 6 ay 1 yil sonra bozdurmak icin sizce hangi yatirim daha iyi olur
Hepsinde al sat yapinca bir miktar zarar oluyor
Dolar ve euro cok yukselmedi ama altin yukseliste.
1 sene sonra bile altinda kâr etmis olursun diye dusunuyorum.
Borsa vs hic bilgim yok.

2020de ata almistik 5 tane ozaman 3000-3.500tl civariydi
2022de araba alirken bozdurduk 6.500tl den
Suanda ata 8bini gecti.
Ordan bi hesap yap istersen altinin cakildigini hic hatirlamiyorum.

Hosgeldiniz

Borsa vs hic bilgim yok.

Suanda ata 8bini gecti.
ya ben elimde uzun sure tutmuyorum .makaslarda cok acik oldugundan arada gelen kar makasa gidiyor gibi oldu son bozdurdugumda .borsayla ilgileniyorum ama hala buyuk yatirim yapma cesaretim yok ona .

ya ben elimde uzun sure tutmuyorum .makaslarda cok acik oldugundan arada gelen kar makasa gidiyor gibi oldu son bozdurdugumda .borsayla ilgileniyorum ama hala buyuk yatirim yapma cesaretim yok ona .
Borsa tehlikeli bir gecede batma riskide var
Yani ben girmem
Ama sen arastırıyosun galiba
Altıncıyım ben🤭🤭🤭

Yani ben girmem
Altıncıyım ben
Hosgeldiniz

Borsa vs hic bilgim yok.

Suanda ata 8bini gecti.
Altın yinede fark ediyo demi bizde iki bilezik te bile kısa sürede kar etmiştik arabaya satmıstım

İyi geceler,
Kızı uyuturken bir uyku bastı sonra hooop kaçtı uyku. Niye öyle oluyor anlamıyorum. Biran önce uyusa da uyusam diyorum. Donea bir gidiyor saat 2-3 ü buluyor uyumam.
Bugün Elayı okula bıraktıktan sonra arkadaş kahveye çağırmıştı gittim.çay demlemiş. Çay börek poğaçaaa gelsin kilolar.
Ardından bir de kahve yaptı. Lafladık. Saat 16:20 çıktık. O oğlunu almaya geçti ben eve uğradım. Elimde Elanın sınıf arkadaşının verdiği hediye vardı onu bırakacaktım. Zaten zaman vardı daha. Dün de diğer arkadaşı hediye getirmişti. Nasıl seviniyor.
Ne yemek yapsak diye konuşurken de arkadaş mantı verdi elime yap hızlıca dedi. Almadım yok ısrarla verdi valla Allah razı olsun ilaç gibi geldi. Dönüşte gel bahçeye işin yoksa dedi.
Okuldan aldım bahçede az takıldık. Eve gelip mantı ve domates çorbası yapıverdim.
Çay kahve çok içince akşam çay içmedim. Çünkü farkettim birara nabzım hızlandı sanki.
Akşam ıhlamur içtim.
Benim koci de yemek yedi ardından tatlı yedi. Biraz meyve yedi. Yatmak üzere acıktım ben diyor🙄
Ne mide var ya millete diyordun sen de yiyorsun dedim :)
Yarın Ataşehir Acıbademe kendi doktoruma kontrole gideceğiz. Elayı okula göndermeyeceğim. Dönüşte de buradan tanıştığım ve dostluğumuzun uzun zamandır devam ettiği arkadaşım muhakkak uğra dedi sağolsun. ona uğrayacağız. İlk yüzyüze görüşmemiz olacak inşallah. Tanıştığımızda ayrı şehirdeydik şimdilerde aynı şehirdeyiz. Kısmet işte.

Bu akşam öğretmenine yarın okula Elanın gelemeyeceğini bildirdim. Yarın yaşlılar günü etkinlikleri olacaktı.
Bugün okula giderken çiçek kopardı.bahçede yaşlı amca tekerlekli sandalyede oturuyordu. Anne bu çiçeği ona vermek istiyorum dedi. Ver dedim. Verdi adam çok mutlu oldu. Ela da anne ben şimdi iyilik yaptım dedi. Ne güzel şey öğretmiş öğretmeni.
Bunu da anlattım öğretmenine; emeğinize sağlık dedim.
O da bana Elanın çok güzel bir kalbi var. Herşeyini arkadaşlarıyla paylaşıyor,ağlayan bir arkadaşını görse teselli ediyor. Empati yapması oldukça yaşının üstünde. Tekrar söylüyorum yaşına göre sosyal duygusal becerileri çok gelişmiş.aslında sizin emeğinize sağlık dedi.
Çok mutlu oldum. inşallah öyle devam eder.
Bugün öğretmenini oturmaya çağırıyordu :)

Yani ben girmem
Altıncıyım ben🤭🤭🤭
Borsadan batmadım ama bir kazanıp bir düştü çok kazancım olmadı. Pek bir anlam veremedim. Bu ara çok durgun.
Bilmek ve takip gerekiyor.

Yani ben girmem
Altıncıyım ben

Altın yinede fark ediyo demi bizde iki bilezik te bile kısa sürede kar etmiştik arabaya satmıstım
Kuzu gecen sene ocak ayimiydi subatmiydi bileziklerimi yeniledim.
Burayada yazmistim hatta
13-13.5gr falanlardi
Ben hepsini ayni model(farkli modellerdi sevmiyordum modellerini) 12ser gr yaptim.
Artan gr paralariylada kendime zincir kiza bileklik falan almistim.
Ozaman 12gr bilezik 9binkusure gelmisti.
Simdi baktim 12 gr bilezik 14.500tl olmus
Yani her bilezikte 4.500tl getirmis bana altın 7 tane bilezigim var.
Bence gayet iyi bir mebla ben riskli islere para yatirmam az gelsin öz gelsin.
Ben altinciyim hep diyorum.
Bu bilezikleri ben zamaninda 1.200tlden almistim..
Iyiki almışım

Gunaysss
Bu ara uyku dengemm yerlerde
Bir gun once gece 3 de uyuyan kız.
Dun aksam 21.00da uyudu
Sabah 7 de kalkti simdi geri uyudu.
Nolcak bizim bu uyku düzeni ya
Kahveyle basladim güne aksamı bas ağrısız etmek ümidiyle.

Migrosta 5kg sinangil un 49.90 kızlar
Benim 5kg var evde ama aldım 1 tane daha bizim kilere indiriyorum soguk orası (sicakta bozulabilir)
5kg komili siviyag aldim. (Bu da 130tl civari)
Mercimek aldim.
6lı soda aldim
6×1.5lt su aldim 256tl falan tuttu.
Iyi bir alisveris oldu.

Bu yaz un, siviyag, deterjan almasam aslında olan yeter bize eylüle kadar kullanırım evde de var. (2 teneke yagim var zulamda)
Dogalgaz biter surda 1 ay'a. (O para cepte kalır) Gunduz kapatmaya basladim ben ev cok sicak oluyor.
Yağ, wc kagidi, deterjan, zula yapıcam.
Kışın almıcam.
Bu yaz kış icin daha cok hazirlik yapıcam insAllah.

Yani ben girmem
Altıncıyım ben🤭🤭🤭
ben uzun zamandir yatirim egitimleri aliyorum . aslinda kendimiz gelistirmemiz gereke cok fazla alan var ama ogrenmek lazim .borsa,fonlar bence cok ciddi emek istiyor.

Benim hic makyaj malz. Yok desem yeri
Tarihi gecen bir kac parca vardi attim.
Rimel, ruj ve 1 tane kapatici almam lazım
Cildim rozalı ve hassas zaten herseyi suremiyorum.
Nemlendiricim bile doktorun önerdiği marka dışında kullanmıyorum hemen tepki veriyor cildim.
Gratis indirimleri oluyo ordan alim bari.
Gecen indirimde parlak kas belirtici kalem aldım parlaklık veriyor hosuma gitti ne guzel seyler varmış öyle ya🤭
Rujda 1 tane aliyorum hep onu kullaniyorum o da genelde belli belirsiz bir renk olur.
Rimelde cok denedim ama 1 tane var donup dolasip yine onu aliyorum.
Indirimsiz pahalı meret.
Indirim bakmam lazim.
Allığım , fırcam falan bile yok.
Goz altı aydinlaticisida alıcam ama hic anlamam yorum bakıcam biraz.
Trendyolda yorum okuyorum sonra gratisten aliyorum.
Trendyola bu tarz seylerde guvenemiyorum sahtesi cok oluyor.

Ben seviyorum aslında böyle seyleri fakat sürekli makyaj yapacagim bir ortam yok bir de cildim hassas olduğundan hic o toplara girmiyorum.

Günaydın, gece uykusuzluk çeken biri daha var aranızda ne oluyor anlamıyorum, saat 10.30 dan sonra dayanamıyorum uyuyorum gece 3 te de uyanıyorum yatakta dönmekten helak oluyorum kalkmama yarım saat kalada tatlı bir uyku bastırıyor. Kalktık uyandık çok şükür, kahvaltı sonrası mutfak topladım akşam için tarhana çorbası ve pırasa yemeği yaptım. Pırasayı kendim için yaptım seviyorum limonlu yemesini diğerlerine göre dolap yemek dolu ne istiyorlarsa yesinler diyorum akşam küçük kızım öyle bir acıkmış ki ben sofrayı hazırlamaya başladım bir baktım buzdolabından bal kaymak peynir zeytin çıkarmış ağzına zeytin koymaz halbu ki bizi bile beklemeden başladı yemeğe kızım o kadar yemek var niye kahvaltılık yiyorsun dediğimde çok acım dedi bende bıraktım canı ne istiyorsa onu yesin dedim babası da bir bardak ayran koymuş çok alakasız ama onu da içti çok şaşırdım. Biz normal normal yedik. Çamaşır sepeti doldu yine ama bu gün hiç canım çamaşırla ugraşmak istemiyor bir makina hazırladım yarın bizim çarşafları da değiştirir çalıştırırım. Eşime eczaneden alınacak ilaç listesini verdim birde altının düşecegi yok bir yarım altın bir de 100 dolar almasını istedim.Kuyumcu tanıdığı ben gidince az fazla söylüyor ama ona yüzü tutmuyor biraz daha indirimli satıyor. Biraz toz aldım, canım birşey yapmak istemiyor dinleneceğim bu gün havadan herhalde tatlı bir yorgunluk var üzerimde mevsim geçişleri içinde erken diyorum.

yedirenk79 yedirenk79 canım biliyormusun kızınla ilgili bu övgüleri onun egitim hayatı boyunca alıcaksın. Nerden mi biliyorum kendimden ne zaman veli toplantısına gitsem öğretmenleri nasıl böyle bir çocuk yetiştirdiniz böyle bir zamanda deyip hep bize sordular biz onlara okulda ki performanlarını sordukça onlar bize çalışkan olduklarını okulla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledikçe biz mutlu oluyorduk anne-baba olarakta onere oluyorduk daha iyisi daha güzeli tüm isteyen anne babalara nasip olsun bende seni canı gönülden tebrik ederim güzel yürekli güzel bir evlat yetiştirdiğin canım.

Rutin camlarimi sildim valla gözüm gonlüm açılıyor.
Dunden yemek var kafam rahat.

Kart kesildi aksam hemen basladim almaya🙈
1 gömlek aldım
Helvayı yedik 1 helva daha siparis verdim.
Lcw kuponla kizima 1 hirka yine kendime 1 gomlek aldim.
Gomlegi olmazsa iade ederim icime sinmezse hirka 70tl gelmiş olacak.
Bazen bu indirimleri böyle kullandığım doğrudur 😊
Almak istedigim ürün indirimli oluyor digerini iade ediyorum.
Gomlek ihtiyacimda kalmamış olur olurlarsa.
Tshrt, yazlik pantolonları hallederim.
Istedigim sneakerinda numarasi kalmamis
Kart kesilmesini beklerken vardı kart kesildi no bitti.
Hayattaki şansım.

Elbise kizima tam oldu aksam denedik
Esime diyorum ki bu yaz olur ancak seneye olmaz
Millet 1 defa giymelik elbise alıyor onumu dusunuyorsun diyor.
Bu adam bundan alamiyor ev falan.
Bunun kafaya bende öyle olursam ay sonunu cikaramayız biz.
69tl aldim diye takılmadım 2-3 defa giyer napim

Back
X