- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Ramazanımız mübarek olsun kızlar. Ramazanı çok seviyorum, bende farklı duygular uyandırıyor. Şükretmek en çok sevindiğim bu birde ramazan da iftar ve sahur yemeklerini tv kanallarından izlemek. Allah sağlık-sıhhat versin en büyük şükür sebebim. Kahvaltı sonrası ev temizliği biraz yaptım, yemek derdim yok dolap yemek dolu herkesin istediğine göre yapılınca hergün yemek yapmama gerek kalmıyor. Neyse çok isterdim benim çocukluğumda ki evde ne pişerse itiraz etmeden sofraya oturup yemeğimizi yemeyi ama olmuyor. Kızlar farklı beslenme tarzı uyguluyorlar bazen iyi ki airfry almışım onda pişirip yiyorlar her zaman yapmasalar bile arada yapıyorlar kendilerine göre. Yemeklerimi o kadar az pişiriyorum ki yine bir gün yapıp bir gün yapmamak iyi geliyor bana. Hala dondurucudan gidiyorum ama arada kahvaltıya eşimle bana konserve menemen açıyorum mis gibi kokuyorlar iyi ki yapmışım diyorum, iki kavanoz domates sosum kalmış ondan az yapmışım bu sene Allah nasip ederse bu yıl daha fazla yapmak istiyorum.