Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anneannesine çekmiş🤣🤣🤣 ama siz terazi burçlarının aceleciliğine ne demeli😇
Evin felaket tellalı benim zaten😂
Sanki cocuk kaldı ortada gibi bi yandan ptt acilis saatine bakiyorum bir yandan basvurulara bir yandan yorumlara öte yandan b planı yapiyorum o an.
Siz arabada basvuru yapın odeme yapamazsanız sıkıntı olursa hemen arayin ben bankaya uçarım burdan diye.
Hatta oglan sey dedi o gun anne aksam yapariz eve gelince dedi.
SAcmalama aksama kapanır, biter, dogal felaket olur bisi olur hemen hemen arabada halledin dedim.
Yenemiyorum ya o an benim icin ohal ilan edilmeli öyle bir panik.

Güneş öyle güzel odanın içini ısıtıyor ki mayıştım diyebilirim. Kaç gündür güneş görünmedi arada arada bir yüzünü gördük ben güneşli havayı çok seviyorum bana mutluluk veriyor. Sabah evdekileri yolcu etmeden önce çöpü hazırladım eşim atıyor çöpe Allahım kapıyı açmamla apartmanın içi öyle bir sigara kokuyor ki iftar-sahur arası hep içmişler dedim karşı komşum da durum daha vahim sarma içiyorlar herhalde nasıl kokuyor onlar kapısını açınca neyse dedim kapattım kapıyı. Biraz ortalık topladım bir makina çamaşır attım yıkandı asıldı, sütlaç yaptım. Çorbam var karnıbahar ve kuru fasulye yaptım akşama da yanına pilav yaparım ben bulgur pilavı yapayım diyorum eşim pirinç pilavı olsun diyor. Buzdolabının sebzeliğini temizledim ne sebzem var gördüm yarın pazar var eksilenleri alırız pazardan. Bu gün dışarı çıkıcam eksik almak da var ama biraz yürümek istiyorum. Yemekler pişsin çıkıcam, çamaşır katladım yerleştirdim. Sabah beri sanki birşey yapmamışım gibiyim ama hiç de yerime oturmadım. Neyse cumamız mübarek olsun kızlar. Tutulan oruçlar kabul, ibadetleriniz makbul olsun.

citl citl ben ehliyet alabildiysem memleketteki herkes alir rahat ol sen becerikli kadinsin
Kız varya herkes bana öyle diyor
🤭🤭🤭
Dısardan o izlenimi mi veriyorum millete
Gecen biri abla Gercekten yok mu ehliyetin valla sen kamyon bile sürersin diyo yok artık dedim
Ah bide şu içimdeki güven
Otomatik araba sürdüm zevkli ama Manuel alcam o zor ya, 😚

Güneş öyle güzel odanın içini ısıtıyor ki mayıştım diyebilirim. Kaç gündür güneş görünmedi arada arada bir yüzünü gördük ben güneşli havayı çok seviyorum bana mutluluk veriyor. Sabah evdekileri yolcu etmeden önce çöpü hazırladım eşim atıyor çöpe Allahım kapıyı açmamla apartmanın içi öyle bir sigara kokuyor ki iftar-sahur arası hep içmişler dedim karşı komşum da durum daha vahim sarma içiyorlar herhalde nasıl kokuyor onlar kapısını açınca neyse dedim kapattım kapıyı. Biraz ortalık topladım bir makina çamaşır attım yıkandı asıldı, sütlaç yaptım. Çorbam var karnıbahar ve kuru fasulye yaptım akşama da yanına pilav yaparım ben bulgur pilavı yapayım diyorum eşim pirinç pilavı olsun diyor. Buzdolabının sebzeliğini temizledim ne sebzem var gördüm yarın pazar var eksilenleri alırız pazardan. Bu gün dışarı çıkıcam eksik almak da var ama biraz yürümek istiyorum. Yemekler pişsin çıkıcam, çamaşır katladım yerleştirdim. Sabah beri sanki birşey yapmamışım gibiyim ama hiç de yerime oturmadım. Neyse cumamız mübarek olsun kızlar. Tutulan oruçlar kabul, ibadetleriniz makbul olsun.
Bi resim paylasmislardi turkiye haritasi ama her yer duman ulkede iftar ve sahur durumu diye.
Elektrik kesilse sigaranin atesi ortalığı aydınlatır yazmışlardı
Benim esim yemegi cabuk cabuk yiyip hemen balkona sigaraya
Yahu bukadar saat dayanmişsın diyorum.
Bir de ezan okunmadan çayı demliyorum ben.
Hemen çay diyor

200tl yine hızlıya baydım
Kıza peynir mix aldim sekilli sukullu peynir belki yer heves eder.
Krempeynir, süzme peynir, kaymak, yogurt, ayran aldim
Peynir cesidi olsun benimkilere gece bi de cay yeter.
Cok seviyorlar.
Sahurda daha güzel yiyorlar kahvalti tabaklari hep bosaliyor, iftarda az yiyoruz corbayla kesiliyoruz.
Okadar az yapiyorum ki yemekleri ziyanda olmuyor bitiyor.

Eriste ve dizme yapıcam kofteli.
corba dünden olan biter
Yarın disari cikmazsak ic yapicam etli ekmek yaptircam iftara.
Yarinda öyle olsun.

Benim gözüm alışıyor değişiklik istiyorum.
Gecen mutfagin halisini yikadim kaldirdim (mak yikaniyor) baska pas pas attım o bile gözüme guzel geldi
Seviyorum🙈
Tüllere bir süre daha dokunmam arabanin taksitinin bitmesi lazim ama yine ucuz bisi alırım
Simdilik ancak pike, mutfak esyasi, ufak tefek halı falan degisirim.
Çarşafım yırtıldı öyle yeniledim🫣
Ara ara sıkıldıklarım oluyor. Onu bile acaba sonra kullanırnıyım diye sakladığım oldu. Tabi sonra attım bazısını. Ayy benim ev depo 😅

selam kizlar arabayla korkunc bir durum sonrasi tarlaya uctum ben de .hata bende degildi ama korkusu yetti .simdiki arabada buyuk baya park edemiyorum .bakalim nasipse 1.5 yila araba alip kendi arabamla sahalara donmek istiyorum insallah kazasiz belasiz
Canım çok geçmiş olsun, okurken yüreğim ağzıma geldi Allah korumuş. Ama takdir ettim pes etmemek yeniden sahalara dönmen çok güzel olucak.

Bende bugün pertim hemde çok kötğ
Su böreği yapın dedim yaparken ocak basında
Elim ayağım titremeye basladım başım ağrıyordu
Gece ağrı kesici içip yaratıyorum oruc tutarken bi kaç gün alışana denk dünde unutmusum
Bir titreme aldı beni gözlerim kayıyo hissediyorum
Kıızma dedim babanınara annem titriyofe
Oda yakındaymıs fırın açıktı neyseki geldi baktı
Orucumu 9 da açtığım ezan okununca ağrı kesici attım hemen
İlk günler çok kötü oluyorum ya

Bende bugün pertim hemde çok kötğ
Su böreği yapın dedim yaparken ocak basında
Elim ayağım titremeye basladım başım ağrıyordu
Gece ağrı kesici içip yaratıyorum oruc tutarken bi kaç gün alışana denk dünde unutmusum
Bir titreme aldı beni gözlerim kayıyo hissediyorum
Kıızma dedim babanınara annem titriyofe
Oda yakındaymıs fırın açıktı neyseki geldi baktı
Orucumu 9 da açtığım ezan okununca ağrı kesici attım hemen
İlk günler çok kötü oluyorum ya
Allah kolaylık versin canım. Ben son yıllarda sahursuz tutuyordum. Bu yıl hiç güvenemiyorum.zaten ilaç saatlerim var. Hergün aynı saatte içmem gerekiyor. Doktor enerjini tüketme dedi.
Bir de bu ilaç oldukça halsizlik yapıyor. İnanılmaz derece ağzımda kuruluk su içme isteği oluyor. İlaç içeli 3 saat oldu ama hala lıkır lıkır su içesim var. Ondan da güvenemedim.
Sahursuz daha rahar geliyordu bana

selam kizlar arabayla korkunc bir durum sonrasi tarlaya uctum ben de .hata bende degildi ama korkusu yetti .simdiki arabada buyuk baya park edemiyorum .bakalim nasipse 1.5 yila araba alip kendi arabamla sahalara donmek istiyorum insallah kazasiz belasiz
Geçmiş olsun canım. Valla o cesaretini bize de aşıla.maşallah. ben öyle kaza geçirsem bitikmişim.

Kız varya herkes bana öyle diyor
🤭🤭🤭
Dısardan o izlenimi mi veriyorum millete
Gecen biri abla Gercekten yok mu ehliyetin valla sen kamyon bile sürersin diyo yok artık dedim
Ah bide şu içimdeki güven
Otomatik araba sürdüm zevkli ama Manuel alcam o zor ya, 😚
Ben manuel aldım. Valla yaparsın bak. Düşüüüüün ben aldım.üstelik ehliyete bile girişmeyen ben kocamın ısrarı üzerine aldım 😅 ben aldıysam sen alırsın.
Şimdi de kocişe diyorum. Arabayı otomatiğe çevirirsen kullanırım🤣🤣🤣

Güneş benim enerji kaynağım. Kendimi mutlu hissediyorum. Ağustos kızıyım ondan galiba 🫠

Evin felaket tellalı benim zaten😂
Sanki cocuk kaldı ortada gibi bi yandan ptt acilis saatine bakiyorum bir yandan basvurulara bir yandan yorumlara öte yandan b planı yapiyorum o an.
Siz arabada basvuru yapın odeme yapamazsanız sıkıntı olursa hemen arayin ben bankaya uçarım burdan diye.
Hatta oglan sey dedi o gun anne aksam yapariz eve gelince dedi.
SAcmalama aksama kapanır, biter, dogal felaket olur bisi olur hemen hemen arabada halledin dedim.
Yenemiyorum ya o an benim icin ohal ilan edilmeli öyle bir panik.
Benim eşim de öyle. Anında olacak.tez canlı.ve önlem alır her daim. Kaçırmamak için bir saat önce gider mesela :)

İyi sahurlar, sahur yapanlara 🫡
Ancak uyurum artık. Dün erken uyumuştum. Elayı uyuturken sızdım. Sonra uyanınca teheccüd namazı kıldım. Sonra üşümüşüm. Evin petekleri öksürüyor diye kapatmıştım.ona kalın örttüm. Ben pike örtünce alt yatakta yattığım için üşüyüp uyandım. Sabah namazını da kıldım. Sabah kalkınca da kaza namazı kıldım. Bayağı da namaz kıldığım gün oldu😅 bahaneyle.
Bugün Elayı okula götürdüm. Öksürüğü çok çok azdı. Yok gibiydi.
Ben koku tat alamıyorum iki gündür. Sinüslerden klasik halim olduğu için covitten şüphelenmedim.
Okuldan çıkışta markete uğradım. 300 e yakın harcadım.
Elanın ilaçları aldım. Yanında dudak nemlendirici bitkisel olandan aldım eczaneden.
Eve geldim. Profiterol yaptım ilk kez. Ama gayet iyi oldu. Çamaşır as kurutmaya at yıkamaya at. Mutfak topla. Okuldan alma saaati geldi. Arkadaş akşam için çağırdı. Eve geçtim yemek yedik. Topladım. Arkadaşa gittim. Oturduk kızı istemiş onun eşi de geç gelecekmiş. Biraz oyalandılar. Eve geçtim. Geç uyudu bugün.
Eşim de çorba içip yattı. Sahur yapmaz o pek.
Ela da dudak nemlendiricisini sürekli sürüyor. Allahım dedim.
Tırnak yemesi başladı. Eğer yemezsen sana resimli oje alacağım dedim :) parmak emme bitti. Şimdi tırnak kemiriyoruz.

Cumartesi günü istediği gibi gelsin dedim, eşim tarlaya gitti sabah sabah ama işini halledememiş adamlar pazartesi günü olur demişler. Ben de dondurucudan kabak çıkardım yemek yaptım balkonda saksımda taze nane vardı ordan alıp yemeğin üzerinde doğradım. Mutfak topladım nişasta kabımda az kalmıştı ona ilave yaptım kızların da azalanları olmuş kablarında (yulafları) onları tamamladım. Sonra evi topladım. Toz aldım, mutfagın penceresi ve balkon kapısının camlarını sildim. Ama bayağı yorulmuşum şimdi oturdum daha pazar var ama eşime liste vericem o gitsin dondurucudan hazırladıklarımla yemek yaptığım için meyve, salatalık malzeme aldırırım yeter onlarda zaten hatrı sayılır bir tutar tutuyor. Neyse Allah hepimizin sofralarına Halil İbrahim bereketi versin artsın çoğalsın kızlar.

Back
X