Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi pazarlr diyeyim bacimlar.
Cmrtsi ev gunumdu,evde oturmadiim ama neyse.
Kizla avmye gitcz dedik ikeaya gidelim ordan metroya ugrariz dedi koci.
Kari koca kitliktan cikmis gibi alisveris yaptik🙆
Outlet avm var bizim burda,lcw outletinden 2 kot aldi kendine,kiza terlik,taytlar falan aldik,bana ne alindi?3lu corap fkdjdjdj
Dedim kendinize doldurnuz bana ala ala corap.
Attim kendimi gratise,3 kutu peros sivi deterjan,dus jeli,mor sampuan islak mendil aldim burasi 170 tl
İkeadan omlet tavasi,kupa,huni(alya evde huni birakmadi kacinci alisim🤦Alip alip oyuncaklarin icine kaciiriyor)kurulama bezi,telefon tutucu ,burasi da 220 tl
English home dan kapakli surahi aldim 39 a,etiketinde 197 yaziyodu 🤷39 aldim 👯
İkea da alya ya biskuvi aldim tam bugdayli,oyun alanindaydi onlar babasiyla,tam kasada yetisti donut istedi,70 de burasi
Metroya biz girmedik yurumeye halim kalmadi😄
Koci kuzu kol falan almis,et kiyma kac baydi bilmiyorm artik
Eve geldik 18.00 saat.
Corbasi var onun meshur etli onu yapti,ben de firina sis attim pilav yaptm top patladi,🤌
Sonrasi o teraviye biz bayiliyoruz Alyayla🙆

Ben muafim oructan,😑
Pideler vardi sahura pide kebabi yaptm.Alya bizim yarim pide gomuyo iftarda,1 yas videosu var ilk orda yemisti annemde pandemide,ondan beri pideye dayanamiyor cocum😄
Hafta ici icin kiymali sos kavurdum yemeklere katmaya.
Kocam tabi 1 tencere kiymayi tek yemege feda etmezse🙆
Mayista dugun var ,abiye bakiyorm surekli bulamayrim😑

Arkadaşlar sizler gibi sepet yapmak istiyorum. Altınım var şu an sadece. Dolar ve Euro ya güvenemiyorum, bankaların batışı falan biliyorsunuz. Hisseden borsadan da anlamıyorum. Ne önerirsiniz bana?

Hepimize güzel bir pazar günü olsun. Dün eşime liste verdim pazardan almış sağolsun, 3 kilo elma, 3 kilo portakal, 2 kilo muz, 1.5 kilo salatalık, 4 adet yeşillik, 2 adet yeşil soğan, 1 adet marul, 1 küçük mor lahana, 2 kilo domates tamı tamına 210 tl vermiş pazara bu yüzden de gitmiyorum çok pahalı. Neyse iftar sonrası mutfagı öyle bıraktım yürüdük biraz eşimle dönüşte şoka ugradık 1 paket kadayıf, 1 paket kemalpaşa tatlısı, 2 paket süt, 1 paket sallama çay 84 tl burası tuttu inanın fişe öyle bir bakıyorum ki birinin fiyatının fazla geçtiğini görmek ümüdiyle ama yok hepsi raf fiyatı neyse canımı sıkmayacagım dedim. Bu gün hiç iş yapmak istemiyorum akşama ne yaparım bilmiyorum olmadı konserve açarım diyorum. Kızlara da aldırdıkları ton balıklarını veririm. Sabah sabah eşimle hesap kitap yaptık bizim hesaplar hiç bitmiyor. Kredi kartlarının bir kısmını promosyon ile ödeyecegiz, borcumuz olan doları tamamen kapatıyoruz geriye altınlar kalıyor. Tarla için gübre parasını ayırdık, gayrimenkullerin ilk taksitlerini ödeyelim dedim onları da hesapladık yarın eşimle online öderiz. Bizim dış kapının önünde günlük ayakkabılarımızı koydugumuz güzel 3 bölmeli bir sepetimiz var ama artık çok yıprandı eşime söyledim orayada 4 çekmeceli kilitli ayakkabılık baktık 1000 küsür olsun alalım dedim taksitlerine biran önce başlayalım dedim hayırlısı artık. Dün elektrik faturası gelmiş 366 tl eşimle faturaların parasını ayırdığımız için internet hesabından ödedi geriye birtek doğalgaz kaldı en çok da o geliyor. Su paramız da artık çok yüksek geliyor bu ay 287 tl gelmiş. Eşim akşam yürüyüş dönüşü komşuların elektrik faturalarına bakıyor birine 105 diğerine 127 tl gelmiş şok oldum öyle fatura b ana gelmeyeli herhalde 3 yıl önce bile gelmemiştir.

T thesekreter canim nerelerdesin ne yapiyorsun
Okuyorum ara ara yazamıyorum canım işlerim yoğun ve stresli malesef🙄 kayınvalidem ile oturuyordum biliyorsunuz kendi evimize geçtik ona yakın yine oglusa bakıyor malum ev iş derken bı bakiyorim akşam olmuş evin eksiği var baya sağolsun eşimin abisi aldık bir kaç eşyayı bakıyorum erzak dolabı oglusa dolap ve ona yatak alincak acillerde hepsi birbanda olmuyor tabi az az birikim yapiyorum yinede ☺️oruçtan muafim sahur ilk gecesi hastalandım salı günü tutarım sanırım akşama iftarlik ve bı kaç şey bakicam artim yazarım inşallah kızlar

Okuyorum ara ara yazamıyorum canım işlerim yoğun ve stresli malesef🙄 kayınvalidem ile oturuyordum biliyorsunuz kendi evimize geçtik ona yakın yine oglusa bakıyor malum ev iş derken bı bakiyorim akşam olmuş evin eksiği var baya sağolsun eşimin abisi aldık bir kaç eşyayı bakıyorum erzak dolabı oglusa dolap ve ona yatak alincak acillerde hepsi birbanda olmuyor tabi az az birikim yapiyorum yinede ☺️oruçtan muafim sahur ilk gecesi hastalandım salı günü tutarım sanırım akşama iftarlik ve bı kaç şey bakicam artim yazarım inşallah kızlar
hakkinda hayirlisi olsun sekretercim ev yerlestirme falan zor is gercekten Allah kolaylik versin ara ara yaz merak ederim

MİNİK tencereye dolma sardım akşam canım çekti yarın çocuklar okuldan gelince pişirir inş
Yemekte var
Çamasır lar dağ gibi
Oğlan ateşki
Burnu çok tıkanıyor ya çözemedim bir türlü of cok canım sıkılıyor bu duurma
Buhar mak aldım ŞİPARİŞ gelirse inş
Geçmiş olsun. Devamlı burun tıkanıklığı varsa , alerji , geniz eti gibi durumlar olabiliyor , sizin dr ne dedi? Bizde de burun tıkanıklığı ve kulak enfeksiyonu tekrarlayınca baktılar da. Şimdi alerji tedavisi görüyor sonra geniz etini tekrar kontrol edecekler

Geçmiş olsun. Devamlı burun tıkanıklığı varsa , alerji , geniz eti gibi durumlar olabiliyor , sizin dr ne dedi? Bizde de burun tıkanıklığı ve kulak enfeksiyonu tekrarlayınca baktılar da. Şimdi alerji tedavisi görüyor sonra geniz etini tekrar kontrol edecekler
Cuma götürcem inş kötü bişey çıkmaz korkuyorum

Sizin nasıl bir tedavi uyguluyor canım. Bize en son geçmezse alerji aşısı yapılıyor diye bahsetmişti. Mart ayında gelin dedi ama nisanda randevu alacağım. Tam alerji mevsimi yoğun.

Güle güle otur canım. Hayırlı olsun

Hepimize güzel bir pazar günü olsun. Dün eşime liste verdim pazardan almış sağolsun, 3 kilo elma, 3 kilo portakal, 2 kilo muz, 1.5 kilo salatalık, 4 adet yeşillik, 2 adet yeşil soğan, 1 adet marul, 1 küçük mor lahana, 2 kilo domates tamı tamına 210 tl vermiş pazara bu yüzden de gitmiyorum çok pahalı. Neyse iftar sonrası mutfagı öyle bıraktım yürüdük biraz eşimle dönüşte şoka ugradık 1 paket kadayıf, 1 paket kemalpaşa tatlısı, 2 paket süt, 1 paket sallama çay 84 tl burası tuttu inanın fişe öyle bir bakıyorum ki birinin fiyatının fazla geçtiğini görmek ümüdiyle ama yok hepsi raf fiyatı neyse canımı sıkmayacagım dedim. Bu gün hiç iş yapmak istemiyorum akşama ne yaparım bilmiyorum olmadı konserve açarım diyorum. Kızlara da aldırdıkları ton balıklarını veririm. Sabah sabah eşimle hesap kitap yaptık bizim hesaplar hiç bitmiyor. Kredi kartlarının bir kısmını promosyon ile ödeyecegiz, borcumuz olan doları tamamen kapatıyoruz geriye altınlar kalıyor. Tarla için gübre parasını ayırdık, gayrimenkullerin ilk taksitlerini ödeyelim dedim onları da hesapladık yarın eşimle online öderiz. Bizim dış kapının önünde günlük ayakkabılarımızı koydugumuz güzel 3 bölmeli bir sepetimiz var ama artık çok yıprandı eşime söyledim orayada 4 çekmeceli kilitli ayakkabılık baktık 1000 küsür olsun alalım dedim taksitlerine biran önce başlayalım dedim hayırlısı artık. Dün elektrik faturası gelmiş 366 tl eşimle faturaların parasını ayırdığımız için internet hesabından ödedi geriye birtek doğalgaz kaldı en çok da o geliyor. Su paramız da artık çok yüksek geliyor bu ay 287 tl gelmiş. Eşim akşam yürüyüş dönüşü komşuların elektrik faturalarına bakıyor birine 105 diğerine 127 tl gelmiş şok oldum öyle fatura b ana gelmeyeli herhalde 3 yıl önce bile gelmemiştir.
Bence onlar sadece ışıkları kullanıyorlar😅
Benim evde tüm lambalar tasarruflu tv gündüz açılmaz. Ütü ayda yılda bir yaparım.
Ela bile lamba açık görünce kapatır. Öyle alıştı🫣 Ona rağmen rahat 250 geliyordu aylar aylar önce. Aylardır faturalardan haberim yok. Sormuyorum da. Ama eminim 300 ü geçiyordur

Ben muafim oructan,😑
Pideler vardi sahura pide kebabi yaptm.Alya bizim yarim pide gomuyo iftarda,1 yas videosu var ilk orda yemisti annemde pandemide,ondan beri pideye dayanamiyor cocum😄
Hafta ici icin kiymali sos kavurdum yemeklere katmaya.
Kocam tabi 1 tencere kiymayi tek yemege feda etmezse🙆
Mayista dugun var ,abiye bakiyorm surekli bulamayrim😑
Ela ilk defa bu yıl pide yedi. Şoktaydım :)

Kocam bana herseyde en onde gidersin,bi araba kullanmayi yapmadin diyor😄
Ya ben nefret ediyorm araba kullanmaktan.Hic sevemedim.
O trafikte gecen vakit falan,metrocuyum ben.
En kotu taksiyle hallediyorm isimi
Benim sansim ev onceki yerde 5 dkdi ise,simdi 15 dk.
Belki is yeri uzak olsa niyetlenirdim.
Benim de tercihimm kesinlikle toplu taşıma. Trafiği buranın inanınmaz kötü.
Benim kocanın da dilinde sakız oldum o konuda. Kullansam bana kitleyecek eminim. Tatile giderken de diyor ohh valla etrafı izleye izleye gidiyırsun ben izleyemiyorum..
Ama ne var yapsın özel şoförlüğümü.😅

İyi uykular kızlar 🫠
Okuyup geçecektim güya. Baktım gözüm yanıyor. Meğer gözlüğümü takmamışım evladımmm🤭 yaşlılık işte.
Bugün de teyze iftara çağırmıştı. Benim koci yok işte kim kim var. Yok hafta içimi gitsek. Yok ilk haftası ne acelesi varmış.
En son haber veririz başka zaman geliriz dedim.
Evde kızla kahvaltı yaptık. Sonra koci uyumaya geçince sinema keyfi yapalım dedik. Mısır istedi Ela. Patlattım. Kalktı geldi. Ne kokuttunuz ya dedi😅
Sonra ben Elanın dolabı toparladım. Yeni askı almıştım. Onları ayarladım. Eşim çiğ köfte yapmaya niyetlendi. Ben de dondurucudan köfte çıkartmıştım. Markete çıktım. Aldım geldim. Domates patlıcan maydanoz marul çeri domatesi.patates.yumurta.meyve suyu peçete çamaşır suyu. Aldım. Sonra eve uğradım. Başka birşey daha alacaktım. Ela da geleceğim dedi gel dedim. Çıktık anne kız lavaş ve tabiki markete girince Elanın klasiği abur cubur... kefir de istedi aldım. Markete girerken önümüzde bir kadın gidiyor yaşlı, anne yardım edeyim dedi. Kadına yardım etmek istiyorum size dedi kadının elinden poşeti aldı. Ayyy ne dualar etti kadın.
Geldik eve babası yemek yapıyor. Gel anne biz içerde keyif yapalım babam yapsın yemeği dedi🤣🤣🤣
Zaten çoğu şeyi yapmıştı yardım ettim ben de.

Back
X