Küçük Düşün Büyük Olsun!

Peki bayanlar bulaşık makinesinde memnun kaldığınız marka var mı
Benim Arçelik bulaşık makinesi anneme yeni aldık Altus 3 programli şimdilik güzel windsor diye bir markanın fiyatı uygun Vestelmis üreticisi ama 2 programlı olan makime çok uzun yıkadığı için altusa karar vermişti annemler bence bulaşık tableti güzelse makine güzel yıkıyor bı ara ekonomik olsun diye ucuz denedim hiç temiz yikamadi pahalı ama fairye döndüm en azından tertemiz çıkarıyor

Altus Al 81 lc 8kg A++ olanı kurutma makinem derin dondurucu da altus al 608 hatta şuan 6775 tlydi Trendyolda bende şansıma Trendyoldan aldıklarım hep sıkıntısız geldi kombi arizalanmisti kombiyi de ordan almıştık hatta kurutma makinesi aldığım satıcı izmirdeymis ertesi gün getirdi fatura kargoyla gelmişti şans işi hep :)
Klimayı almistim bende netten hatta annemlerede aldik cok şükür sıkıntısız
Ss aldım bunlara özellikle bakacagim sagolasin

Benim Arçelik bulaşık makinesi anneme yeni aldık Altus 3 programli şimdilik güzel windsor diye bir markanın fiyatı uygun Vestelmis üreticisi ama 2 programlı olan makime çok uzun yıkadığı için altusa karar vermişti annemler bence bulaşık tableti güzelse makine güzel yıkıyor bı ara ekonomik olsun diye ucuz denedim hiç temiz yikamadi pahalı ama fairye döndüm en azından tertemiz çıkarıyor
Bencede benim mak. Kapsul olanlarla güzel yikiyor fakat su tablet olanlarla kalıntı bırakmıştı.

Kızlaaaar,
Erken geldim. Elayı beklerken sizle iki laflayayım dedim. Başım çatlıyor çay kahve içmeyince.başıma ağrı girdi.
Sabah su yoktu. Su sayaç boru yenileniyormuş. Bulaşık bile toparlamadım. Zaten 11 de uyandım🫣 Ela uyandırdı bu defa. Rüyalardaydım. Uyandırılmak da kötü oluyormuş. 9 da uyandım tekrar uyumuşum.
Elayı bıraktım gezmeye gittim. Koridora halı baktım. Çok abartılı birşey almam. Yürüdüm taa oraya. Amaç spor olsundu.
Anpaya uğradım birkaç şey aldım. Yine yürüdüm.Eşime desem delimisin der. 😅 yürümek benim işim.
Şimdi Elayı alınca eve gideceğim. Vay halime ev dandini. Yemek var şükür ohhh be. Salata yaparım yeter. Bugünlükte böyle olsun.
Yürümek birşey değilde şu çay kahve bağımlılığı bitiriyor beni. Çok başı ağrıyan insan değilim ama içmeyince fena ağrı

+ dondurucu su üçlüyü almak icin boğazımdan kismaya razıyım suan o derece bunaldım.
Özellikle camasır olayı en acilim o.
Çocuklu aileler için daha elzem sanırım kurutma makinesi. Hayat kalitenizi artıracak herşeyi alın valla. İnsan çok rahat ediyor. Bizim de robot, hamur yoğurma makinesi aldığımızdan beri hayatımız kolaylaştı. Sırada derin dondurucu var. 😊

Aa altusa hic bakmadim onunda yorumlarina bakim.
Benim buzdolabım Regal gerisi arcelik.
Buzdolabim tam 13 senelik ama maşallah cok iyi çıktı
Ozamanlar esim işsizdi 900tl almıştık annem odemisti taksitlerini.
Sanki 20 seneyide doldurcak performansda duu bakalım ☺️
Şans işimi bilmiyorum ama beyaz esyada yüzüm güldü hep.
Mini firinim beko ceyizimden yani 19 senelik o da cok guzel pişiriyor hala.
Şu ikiliyide iyi bisi alırsam güzel olacak.
Cok teşekkürler insallah hepimiz gonlumuzdekini alırız.
benim hem kurutma hem dondurucu arcelik ancak ikisini de hic kullanmiyorum .dondurucuya yazdan bir iki sey koydugum icin elektrik faturasindan daha pahaliya geliyor. kurutmanin da izmir'de cok faydasini gormustum burada balkon var derken ikisi de yatiyor suan
ama kurutma ablamda bosch var onu daha cok begendim acikcasi

Cok özledim hasretinden aradım diyeydin 😂
Ya sorma hacı ölüyorum sanki ona aramasak laf çarpıyo bi enteresan kadın ya oructa gelecek diye aklım çıktı
Allahtan gelemedi araba daha çıkmadı tamirden yoksa benimki alır gelirdi
+ dondurucu su üçlüyü almak icin boğazımdan kismaya razıyım suan o derece bunaldım.
Özellikle camasır olayı en acilim o.
Kız benimki altus bnien 4 sene oldu alalı memnunum 7 çekmeceli ne alırsam atıyorum valla çokta rahat ediyorum kısın hazır yemek çıkar yap

Gece gece geldim yine😂
Elayı aldım. Yolda oyalanmak istemiyordum. Çünkü kızlar eve gidene kadar yolda iki orda üç burda oyalanıyorlar. Arkadaşla aynı sitedeyiz.birlikte geliyoruz.
Neyseki siteden diğer ablanın eşi gelmiş torununu almaya. Bize de arabayla gelin dedi. Bindik geldik eve. Genelde 3 aile birlikte dönüyoruz eve. Yürümek istersem ben arabaya binmiyorum. Bugün yorgundum ilaç gibi geldi.
Eve geldik. Ela oyalanırken arkadaşıma dönüş yaptım. Telefonu silinmişti. Mesaj yazmış iyi oldu. Benim de telefonda silinse birbirimizi hiç bulamazdık ve gerçekten üzülürdüm dedi. Sosyal medya kullanmıyor. Kadınlar kulübünden bulurduk belki dedi. Fakat hiç hatırlamıyorum buradaki ismini.
Yıllar önce çocuk tedavi süreçlerinde tanışmıştık. İstanbula geldiler tedavi için. Bir defa görüştüm. Sonraki gelişlerinde yemeğe davet etmiştik. Sonra eşinin tayini çıktı buraya gidip geldik birbirimize ailecek. Yıllar sonra hamile kaldı. Çok şükür şimdi 1 yaşında kızı var. Neredennn nereye. Anne muhabbetleri yaptık :) o arada işimi de hallettim.
Sonra Elayla takılırken eşim geldi. Yemek ye topla. Çay faslı. En son Elayla lego oynuyorduk. Eşim kahve saatim geldi dedi. Hizmetçi tut dedim🤣🤣🤣
Adam isyan edecek ama napim. Çocuğu oyalasın yapayım. Oyalama taktiği bir süre sonra telefona dönüyor malesef.
Hiç aman herşeye yeteyim edasında değilim. Gerek de yok bence. 🤭

Cumartesi başka arkadaş iftara çağırdı.oradan Dönüşte teyzeleri de alalım gece sahur yaparız birlikte dedim eşime. Olabilir ama evde dinlenelim ertesi gün dedi. ( kardeşi için diyor) Getirsin götürsün bırakmaya uğraşmayayım dedi. İftara birlikte gelsinler diyor. Teyzeleri götürmeye uğraşmamak için. ama farketmez dedim. Zaten iftara falan çağırmazlar yıllardır, çok da önemli değil. Kendi karar versin.
Bugün kuzenim aradı. Eşim tv almıştı önceki gün onlara. Depremzedeler. Ev ayarlandı televizyon yokmuş.
Üzüldü. İçinden geldi aldı.bugün diyor nerdeeen nereye. Yıllar önce istanbuldaki hayatları ile sonra üstüste yaşadıkları şeyleri dile getirdi. Eeee dedim şükret isyan etme ona buna burun kıvırma,tepeden bakma.hayatın ne göstereceği belli olmaz. Herşeyin varken birden hiçbirşeyin olmaz.
Eşimin annesi de çok insan seçermiş. Burun kıvırırmış. Herkesi beğenmezmiş.mesela benim ailem köyde yaşıyorlar ( şimdi mahalle orası) ilk tanıştığımız yıllarda köyde diye beğenmezdi demişti.teyzesi de insan seçiyordu ablam dedi. Gerçekten belki size tuhaf gelecek ama onu duyduğumdan bu yana annesi için dua etmiyorum. İçimden gelmiyor. Eskiden çok dua ederdim kadına.
Sonuçta benim ailemin çok şükür evi var kimseye muhtaç değiller. Ya eşimin ailesinde tek eşim ev aldı o da benim sayemde.
Onu geçtim,Zengin olup insan küçümser gibi yaklaşanlara da kızarım. İnsanın gönlü geniş olmalı.
Yani burun kıvırmış ne oldu. Dünya ona mı kaldı.Herkesin gittiği aynı yer. Bir gönül hoş tutmak bir dua..gerisi boş.

Ya sorma hacı ölüyorum sanki ona aramasak laf çarpıyo bi enteresan kadın ya oructa gelecek diye aklım çıktı
Allahtan gelemedi araba daha çıkmadı tamirden yoksa benimki alır gelirdi

Kız benimki altus bnien 4 sene oldu alalı memnunum 7 çekmeceli ne alırsam atıyorum valla çokta rahat ediyorum kısın hazır yemek çıkar yap
Ayy kaynanamı. Oğlum olsaydı nasıl kaynana olurmuş görürlerdi 😅 öncelik bayanlar :)
Benim dondurucum da altus memnunum 3 çekmeceli aldık.

Hayirli sahurlar🙏
Manda gibi uyuduk yine iftardan sonra🙆
Arkadas masayi zor topluyorm oyle bir uyku hali🤷
Gec kaldik zaten iftara zor yetistim.
Allahtan yemek vardi az az,
Kiyma.cikarmistim beyti yapcktim isten gelince nerdee 19,10 da eve girdim 🥴
Hemen kofte attim tavaya yagsiz
Bezelye isittim ,kendime enginar piisirmistim.
Sahurdan da makarna vardi ortaya karisikk yedik.
Alya yemek isinde zorluyor beni 3 kofte zor zar yedirdim aksm.
Bugun icin mercimek corbasi yaptm gerisi yok🥴
Pide kebabi yapcaktim sahura yogurt kalmamis evde.
Az once uyandim,makinada caamasir bitmis astim,corap yutuyor bu ev🤷
Evde hep bi corabin teki nerde kavgasi var kociyle.
Corap katliyorm oturdm😅

Kesinlikle.. ben de metrodan aldım leke bırakmaya başlamıştı. Bosch benim makina,Finish üçlü önermişti makinayı alırken. Tuz parlatıcı kullanmayın dedi. Aynen öyle devam ediyorum

şu hayatta iyi ki almışım dediğim

kurutma makinası (yerim olmadığı için çamasır makınası ıle beraber olandan aldım asırı memnunum, saatlerce kurutma olayı gerıde kalmıs, yok kuculuyor yok yıpratıyor falan hepsı gerıde kalmıs bence

kurutma saatı 1 saat 1 saat 10 dk 1 saat 55 dk falan dıye oluyor genelde

1. robot supurge :)
Benim de yerim olmadığını düşünerek aldığım kurutmalı çamaşır makinam. Bosch marka. Yarım yük kurutuyor. Niye kurutmayı ayrıalmadım diye söyleniyorum. Burada hep arkadaşlar üstüste koyuyor kurutma ile çamaşır makinasını.
1,5 saatte kurutuyor.
İki programı var. Biri hassas kurutma o iç çamaşırlarını atıyorum. Diğeri normal kurutma ona da herşeyi atıyorum. Kazak falan atmam hiç. Zaten hemen kuruyor bu evimde.
Ama kardeşimin oyuncak fili atıp kurutmuşluğu var benim makinada :)
Yeğenim kocaman filsiz uyumuyordu o zamanlar.

Kızlar bu arada kafam attı k.mak. ve dondurucu alıcam sonrada robot.
Yorum okuyorum.
Evde planlama yapıyorum.
Bi kiler dolabi var kucuk odada Alyosa oda yapmicam ust kat yapilana kadar malum, simdilik o odaya koyucam kiler dolabini cikarcam ordan.
Cok bunaldim camasira asla yer yok.
Suan her yerde kurumalik camasir var ev cingene çadırı cinnetlik.
Ve bizde camasir asla bitmiyor.
Beko dondurucu buldum cekmeceli 8bin civarı
Kurutma mak. Marka bakiyorum 10bini gozden cikardim tabi o fiyata bulursam. REGAL kurutma kullanan var mı? Ya da öneri?
Bu ikiliyi önce alıcam odada planlamami yapım ortalikda çamaşır gormek istemiyorum artık.
Esimede dedim bak dedi sen taksitle alalım dedi.
Fiyatlar uçar artık alamam daha.
Gerekirse odayi komple bosaltıcam halledicem bir sekilde.
Yeterki camasir kurutmakdan kurtulim.
Geç bile kaldın 😅 al gitsin valla rahatlık hepsi hakikaten. Kendini düşün senin için zaman tasarrufu olan ne varsa al koy kenara. Hazine hazine bunlar😆

Kesinlikle.. ben de metrodan aldım leke bırakmaya başlamıştı. Bosch benim makina,Finish üçlü önermişti makinayı alırken. Tuz parlatıcı kullanmayın dedi. Aynen öyle devam ediyorum
Bana da tuz kullanmayın dedi servis tabletin içinde zaten var dedi parlatıcı kullanıyorum tabi makineden çok yere dokuleni silmeye yarıyor parlatıcı bizim evde :)

Kızlar bi de aklıma bisi takıldı
Malum yüksek ısıda kurutuyordur bu kurutma camasirlarda cekme yapıyor mu bak aklıma takıldı gece gece
Bu biraz benim hassas noktam kıyafetlerimiz genelde ölçülüdür yabi bir tık cekerse olmayabilir bize.
Beni bir aydınlatın.
Altus 6.500tl buldum hb de alıcam 6 taksitle.
Dondurucuda regal buldum o da 5.500 civarı.
Netten alıcam artık şansıma

Bana da tuz kullanmayın dedi servis tabletin içinde zaten var dedi parlatıcı kullanıyorum tabi makineden çok yere dokuleni silmeye yarıyor parlatıcı bizim evde :)
Bemde yıllardır tuz hic kullanmıyorum.
Bimden alıyorum parlaticiyi leke cikarmada cidden iyi bir buluş.

Back
X