Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geç bile kaldın 😅 al gitsin valla rahatlık hepsi hakikaten. Kendini düşün senin için zaman tasarrufu olan ne varsa al koy kenara. Hazine hazine bunlar😆
Kuzu yer mevzu yuzunden hep erteledim.
Ama yok yani olacağı yok odayi duzenliyorum yer açıyorum.
Ertelemicem daha.
Gittikcede artıyor zaten fiyatı

Peki bayanlar bulaşık makinesinde memnun kaldığınız marka var mı
Arçelik 4 programlı kullanıyorum. Bir de hepsi birarada olan kapsüllerden alıyorum. Parlatıcı da koyuyorum. Ön yıkama yapmadığım halde gıcır gıcır çıkıyorlar. Ben memnunum. Arçelik de servisi yaygın, yedek parçası uygun diye tercih ettim.

Benim de yerim olmadığını düşünerek aldığım kurutmalı çamaşır makinam. Bosch marka. Yarım yük kurutuyor. Niye kurutmayı ayrıalmadım diye söyleniyorum. Burada hep arkadaşlar üstüste koyuyor kurutma ile çamaşır makinasını.
1,5 saatte kurutuyor.
İki programı var. Biri hassas kurutma o iç çamaşırlarını atıyorum. Diğeri normal kurutma ona da herşeyi atıyorum. Kazak falan atmam hiç. Zaten hemen kuruyor bu evimde.
Ama kardeşimin oyuncak fili atıp kurutmuşluğu var benim makinada :)
Yeğenim kocaman filsiz uyumuyordu o zamanlar.

Benim.de yıkama 10.5

Kurutma 7 kilo

Her şeyi kurutuyorum aklımıza gelecek :) çamaşırlık denen arkadaşa vede ettim :)

Arkadaşlar altın çılgınca yükseliyor. Alım fırsatı verir mi? Önümüzdeki hafta geri çekilme yaşanır mı? Sizler neler düşünüyorsunuz?

Bemde yıllardır tuz hic kullanmıyorum.
Bimden alıyorum parlaticiyi leke cikarmada cidden iyi bir buluş.
Bende bim a 101 hangisi denk gelirse alıyorum çoğunlukla bimden alıyoruz çok sakarim ben o yüzden çok işime yarıyor valla parlatıcı :) kurutma makinesi şunu farkettim evdeki kıyafetlerde çekme olmadı ama lcwdan aldığım gömlek tişört bikac parça boyu kısaldı tabi makineden çıkınca mi kısaldı kurutmada mi oldu onu anlayamadim b enerji mi alcaginiz a++ mi eğer benim söylediğim modeli alacaksanız ben deneye deneye çoğu kişinin yorumda önerdiği programı kullanmaya başladım pamuklunun dolap kuruluğunu kullanıyorum 3.25 ama çamaşırın cinsine azliga cokluga göre 2 saatte filan kurutabiliyor ben yazın pek kullanmam gibi bir günde kuruyor güneşte ama kışın çok iyi oldu

Bende bim a 101 hangisi denk gelirse alıyorum çoğunlukla bimden alıyoruz çok sakarim ben o yüzden çok işime yarıyor valla parlatıcı :) kurutma makinesi şunu farkettim evdeki kıyafetlerde çekme olmadı ama lcwdan aldığım gömlek tişört bikac parça boyu kısaldı tabi makineden çıkınca mi kısaldı kurutmada mi oldu onu anlayamadim b enerji mi alcaginiz a++ mi eğer benim söylediğim modeli alacaksanız ben deneye deneye çoğu kişinin yorumda önerdiği programı kullanmaya başladım pamuklunun dolap kuruluğunu kullanıyorum 3.25 ama çamaşırın cinsine azliga cokluga göre 2 saatte filan kurutabiliyor ben yazın pek kullanmam gibi bir günde kuruyor güneşte ama kışın çok iyi oldu
Artık a++ enerji sınıfı kalmadı. Yeni etiketlere göre normal a dan h ye enerji sınıfları güncellendi. + ları kaldırdılar.

Cumamız mübarek olsun kızlar, Hafta sonu geldi. Annemi-babamı aradım cuma mübareği için, canım annem-babam eşinden ayrı olan kızkardeşim aile apartmanında oturuyor bir hafta önce çamaşır makinesi yanmış annemin orda çamaşırlarını yıkamış babam ona bir makine al kızım dedi taksitlerini ben ödeyeceğim dedi tamam babam dedim az önce ona vestel den 9 kiloluk bir makina aldım internetten, konuşmasak da kızkardeşimle babamla annem onunla ilgili birşey istese hiç olmaz demem evlat işte nasıl teşekkür ediyorlar bana ben ne yaptım ki dedim ben sadece aracıyım kalan herşeyi siz ödüyorsunuz dedim canlarım nasıl da mutlu ettiler beni Allah razı olsun canlarımdan. Bu gün mutfakta geçti zamanım mercimek çorbası, kapuska, ciğer sote, bulgur pilavı yaptım küçük kızım yine diyette akşama bana üç köfte kızartırmısın dedi küçücük kıymadan ona köfte yaptım. Bir makina daha çamaşır makinesi çalışıyor beyazları yıkıyorum. Dün market alışverişi yaptık, eksikler yine çıkıyor liste yapıyorum acilleri aldırırım eşime yarına pazara da gidilecek.

Kızlar ya selam iyi geceler,
Bugün bir videoya çok içlendim. Anlatamam hislerimi.
İzledinizmi bilmiyorum.
Küçük Alminanın babam bizi bırakıp gitti,tuttuğu oruç kabul olurmu derken o boğazında düğümlenen konuşması ses tonu yaşadığı hisleri gerçekten çok üzüldüm.
Bir çocuğunu dünyaya getir, sonra terkedip git. Oruç tut ne önemi varki..
Babasına olan özlemini ve kaygısını herşeyi bir soru ile anlatmış.
Benim çocukluğumdan o kadar çok şey buldumki...boğazım düğüm düğüm oldu.
Herkes bana ve herkes anne olamıyor.

Neyse bugün okuldan önce yarım saat oynadık. Paldır küldür ev dağınık çıktım. Eşim geç gelecekti arkadaşla duaya gittik. Eve geldim toparladım yemek yedim. Elaya makarna et yaptım. Çıktım aldım geldim eve. Yemek yedi. O ara çamaşır astım. Bana diyor erkekleri sevmiyorum dünyadaki tüm kızları seviyorum. Neden dedim. Çünkü erkekler şımarık diyor🤭 bu nerden çıktı bilmem. Feminist bir damarımı var anlamadım😂 bir de babası hep ikinci planda. Aman duymasın :)
Akşam arkadaş geldi. Oturduk. Kızlar oynadı sonra küçük kızının uykusugeldi gitti eve. Biz de evde etkinlik yaptık. Bu defa kendisi tableti bırakıp etkinlik yapalım dedi. Eşim geldi.
Elaya bugün bebe kolonyası almıştım. Tam uyutacağım bir sıkmış bir sıkmış oda fena. Bayılacak kokudan. Kollarını yıkadım güzel. Camı da açtım. Sonra başlayacak öksürük.

Kızlar bi de aklıma bisi takıldı
Malum yüksek ısıda kurutuyordur bu kurutma camasirlarda cekme yapıyor mu bak aklıma takıldı gece gece
Bu biraz benim hassas noktam kıyafetlerimiz genelde ölçülüdür yabi bir tık cekerse olmayabilir bize.
Beni bir aydınlatın.
Altus 6.500tl buldum hb de alıcam 6 taksitle.
Dondurucuda regal buldum o da 5.500 civarı.
Netten alıcam artık şansıma
Bana çoraplar çekiyor gibi geldi. Kıyafetlerde çok görmedim.

İzledinizmi bilmiyorum.
Küçük Alminanın babam bizi bırakıp gitti,tuttuğu oruç kabul olurmu derken o boğazında düğümlenen konuşması ses tonu yaşadığı hisleri gerçekten çok üzüldüm.
Onu ben izlemistim,anne de sorun bence.Cocuk annenin agzindan konusuyor,muhtmeelen yaninda konusuyorlar.
Bide surekli herkese sizin de babaniz terketti mi diyomus cocuk millete😑O cocugu N.hatipogluna goturene kadr,pedagoga goturseydi keske🥴

Hayirli sahurlar
Yine baygin bi sekilde uyumusuz kizla 🙆
2 de kalktim camasir mak.bitmis onlari astim.
Pideler vardi yarim onlari firinlattim,pide kebabi yapcam sahura.
Ev cumartesisi bugun🎉🎉🎉
Ev temizlicem.
Koci dugune gitcekmis iftara,yemekli.
Biz dedim gelemeyiz.
Ramazan gunu dugun ne ya😅
Yarin da kardesim iftar vercek disarda.

Pazartesi koci ise basliyo kismetse,evrak toplamis bugun.Kvdeme birakti Alyyi,ama ben cok sıkıldim babannemde,beni okula gonder diyo🥴
Bayrama kadar da 17.00 e kadr caliscak koci napcz bilmiyorm😑

İzledinizmi bilmiyorum.
Sormayın. İnsan öyle üzülüyor ki. Yetişkinlerin verdiği yanlış kararların bedelini çocuklar çekiyor. Ne üzücü.

İzledinizmi bilmiyorum.
Bende çok üzüldüm
Onu ben izlemistim,anne de sorun bence.Cocuk annenin agzindan konusuyor,muhtmeelen yaninda konusuyorlar.
Bide surekli herkese sizin de babaniz terketti mi diyomus cocuk millete😑O cocugu N.hatipogluna goturene kadr,pedagoga goturseydi keske🥴
Banada öyle geldi çocuk annenin konudmalarını direk aktardı adama karsıdaki destek alması lazım o çocugun
Annemin söyleyiş tarzı ufacık çocuk bu kadar sanmıyorum yani kelimeleri ama
Babası olmayışı terketmesi hep bir yanı buruk

Altus 8kg b sınıfı diyor
Ama yorumlarda +40tl fazla odedik falan okudum fatura icin
Bende ancak sora yorum okuya bakıyorum

Aynen babasini gormuyorsa o ki terk etmis ne biliyo oruc tutuyo nerden biliyo el kadar sebi
Annesini rus sandım hatipogluda yabancı sandı.
Esimden ayrılsam esimi kotulicek vakit zaman bile aklıma gelmez cocuguma.

Ben esimin ailesiyle gorusmedigimi ogluma hic aciklamadim hic de sormadı.
Yanında menzusunu acmadım hic yoklarmış gibi bildi ama hic de kotulemedim.
Cocuk detay bilmeyince merakda etmedi bence.

Bu gibi durumlarda acitasyondan nefret ederim
Gaddar tarafım ortaya çıkar benim hemen siler atarım yokmuş gibi davranırım.

Hayirli sahurlar
Yine baygin bi sekilde uyumusuz kizla 🙆
2 de kalktim camasir mak.bitmis onlari astim.
Pideler vardi yarim onlari firinlattim,pide kebabi yapcam sahura.
Ev cumartesisi bugun🎉🎉🎉
Ev temizlicem.
Koci dugune gitcekmis iftara,yemekli.
Biz dedim gelemeyiz.
Ramazan gunu dugun ne ya😅
Yarin da kardesim iftar vercek disarda.

Pazartesi koci ise basliyo kismetse,evrak toplamis bugun.Kvdeme birakti Alyyi,ama ben cok sıkıldim babannemde,beni okula gonder diyo🥴
Bayrama kadar da 17.00 e kadr caliscak koci napcz bilmiyorm😑
Hadi hayırlısı olsun kuzu

Back
X