Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sadece Ben derim bu topikte buyukbas diye🤣🤣
Kurban da geliyor bakalim napcaz🤣
Şeye benzedi seninki
Bu havada gidilmez güneşli günde gidilmez aslında hiç gidilmez🤣🤣🤣
Üstüne bastın ayağını kaldıır kıs tam oldu🤭🤭🤭
Sevmiyorum ben tek yasamayı seviyorum
En azından laf yok söz yok aman aman uzak kalsın herkesten sıkıldım kendi ailemden bile, 😔

Selammm
Nöruyonuz

Bu sabah 7.30da uyandim esime ütü yapıyordum (ütüden nefret ettigimden hep son dakikaya bırakırım)
Esimde kalkmış lavoboya gececk beni gördü durdu sen napıyosun dedi?
Ee ütü dedim.
Bugun ne dedi Cuma dedim.
Ee 19 mayıs ya işe gitmicem ya insallah oglanıda uyandirmadım dedi (uyandircaktım valla) lan ben çayı bile demledim ne demek tatil!!!
Adama diyorum ki ben nefret ettigim halde kalkıp utü yaptım allasen işe git okadar utuledim dedim bi gidip gelseydin bari 😂😂 diyorum hala ee yok artık dedi.
Ee kahvaltı et bari dedim çay demledim uyucam dedi😂 oyy beni beni
Akıl gitti a dostlar bende.

Sonra bayadır tuzbabaya gitmek istiyordum dedim o ki evdesin oraya gidelim
Tuzbabaydı, yildız parkiydı, ortaköydü derken eve gelmemiz bu saat oldu.
Kumpir yememsitim bayadır nekadar pahalanmış.
Hadi geldik yiyelim dedik ama adim atsan para.
Yok otoparkı, yok giriş ücreti kalabalığı söylemiyorum bile.
oturacak yer bulamıyorsun
Sahilde boş yer yok az denize bakim desen imkansız.
Resim cektirenlerden falan sıra beklemek lazım.

Eve geldik ama damla yemek yok evde.
Kimse acikmasın dedim acıkana kahvaltılık
Alyosa da yapcam bisi artık
Onun yemegi olmayınca sadece bi kendimi suçlu hissediyorum.
Çünkü kuru seyler hazır seyler hala cok yedirmiyorum kabizligindan sebep.
Simit aldirtti ama 2 kutu ayran icirttim yanında
Disarida simit yemeyi cok seviyor 2 kuslara 1 kendine.
Her ciktigimizda aldirtir.

Selammm
Nöruyonuz

Bu sabah 7.30da uyandim esime ütü yapıyordum (ütüden nefret ettigimden hep son dakikaya bırakırım)
Esimde kalkmış lavoboya gececk beni gördü durdu sen napıyosun dedi?
Ee ütü dedim.
Bugun ne dedi Cuma dedim.
Ee 19 mayıs ya işe gitmicem ya insallah oglanıda uyandirmadım dedi (uyandircaktım valla) lan ben çayı bile demledim ne demek tatil!!!
Adama diyorum ki ben nefret ettigim halde kalkıp utü yaptım allasen işe git okadar utuledim dedim bi gidip gelseydin bari 😂😂 diyorum hala ee yok artık dedi.
Ee kahvaltı et bari dedim çay demledim uyucam dedi😂 oyy beni beni
Akıl gitti a dostlar bende.

Sonra bayadır tuzbabaya gitmek istiyordum dedim o ki evdesin oraya gidelim
Tuzbabaydı, yildız parkiydı, ortaköydü derken eve gelmemiz bu saat oldu.
Kumpir yememsitim bayadır nekadar pahalanmış.
Hadi geldik yiyelim dedik ama adim atsan para.
Yok otoparkı, yok giriş ücreti kalabalığı söylemiyorum bile.
oturacak yer bulamıyorsun
Sahilde boş yer yok az denize bakim desen imkansız.
Resim cektirenlerden falan sıra beklemek lazım.

Eve geldik ama damla yemek yok evde.
Kimse acikmasın dedim acıkana kahvaltılık
Alyosa da yapcam bisi artık
Onun yemegi olmayınca sadece bi kendimi suçlu hissediyorum.
Çünkü kuru seyler hazır seyler hala cok yedirmiyorum kabizligindan sebep.
Simit aldirtti ama 2 kutu ayran icirttim yanında
Disarida simit yemeyi cok seviyor 2 kuslara 1 kendine.
Her ciktigimizda aldirtir.
Güldürdün yaaa 😅
Kafa error veriyor he🤣🤣🤣
Simit kuş durumu bizim de yıllardır vazgeçilmezimiz.
İstanbulda gezmek sıkıntı kalabalığı ayrı dert trafiği ayrı dert. Bir de ekonomi eklenince...
Yıllar önce adalara gidelim dedik. İnanılmaz kalabalıktı bekledik bekledik vapura bindik tıklım tıklım. Geri indik. O bile artık hayal oldu. Hafta sonu sıkıntı heryer.

Günaydın🫶
Uyandım sıcaktı. Namaz vakti gelmiş. Namaz kıldım.
Bugün Elanın sınıf arkadaşı ikizleri davet ettik. Birlikte vakit geçirdiler. Tatilde ya birini çağırıyoruz ya dışarı çıkıyoruz. Ya biri bizi çağırıyor.
Evde oldumu televizyona sarıyor bu ara.
Ben de artık çok birşey yaptıramıyorum.
Bir kaç etkinlik kitabından etkinlik yapıyor.
Sonra yine tv açabilirmiyim.
Oyuncaklar ev kalabalığı. Hakikaten artık oyuncak almıyorum. Kalabalıktan başka birşey değil. Yalnızken oynamıyor. Binde bir.
Arkadaşları gidince oyuncakları topladık biraz. Ben mutfağa geçtim.
Odada hopluyor. Sandalyeyi çekip yere vurup ses yapıyordu. Yapmamasını alt katta oturanların rahatsız olacağını bir kaç defa söyledim. Hala devam ediyordu. Canım sıkılıyor ondan yapıyorum dedi. çünkü birşey izlemiyormuş ondan canı sıkılıyormuş. Odanı toplayabilirsin, etkinlik yapabilir veya oyuncaklarınla oynayabilirsin dedim.hala devam edince birşey açmak yok dedim.şansını zorluyor.
Odasına ergen tavrıyla girdi kapıyı kapattı. 😅
Sonra bir baktım uyumuş. Sabah 11 i geçmişti uyanması. Bu ne uykusu anlamadım.
Gece de 1 de uyudu tabi.
Uzun uzun anlattım ama bu ara tv tablet yoğunluğu var.
Bir tane abla istiyor. Kardeş değil ama abla 😊
Onunla oyun oynarmış,sipariş verildi :)

Dün güzel geçti evde mangallıkları hazırladık, kahvaltı sonrası yazlığa geçtik ama hava rüzgarlıydı dışarıda oturamadık. Eşim ve kızlar demonte aldığı el arabasını zor zahmet birleştirdiler. Sonra dışarıya metal ayakkabılık almıştık eşim duvara monte etti tabi kızlarımın yardımıyla, birde hortum düzenleyicisi almıştık en son da da onu duvara matkapla yerleştirdiler. Yazlıkta hiç iş bitmiyor ben de buzdolabını temizleyeyim dedim ama canım hiç istemedi yine gideriz o zaman temizlerim dedim. Havadan herhalde canım birşey yapmak istemedi, eşim bahçeyi sularken ben asma yaprağı topladım onları pet şişelere koydum sonrası zaten mangal ve çay faslı eve dönüş nasıl yorulmuşuz hepimiz sıra ile duşa girdik bir makina çamaşır yıkandı asıldı bu ara dizilerimi bile seyredemiyorum uyuyakalmışım tv nin karşısında. Yazlıkta ki semaverimizi dün kullanamadık gövdesi birbirine yapışmış sanki ayıramadık yenisini alıcaz. Bu gün de kahvaltıya pişi yaptık güzel gitti az önce mutfagı topladım dinleniyorum şimdi. Pazar var ama eşim gider canım dışarı çıkmak istemiyor.

Selam kızlar dün öğlene kadar çalıştık bugün işler düştü bu sıra yoğunluk yok diye c tesi iş olmadı kardeşlerim ve yakın bir arkadaşım geldi kahvaltıya kahvaltı kahve çocukları parka çıkardık saat 4 e geliyordu çıktılar İstanbul'a gidiyorlar tabii eşimin fuarı var bugjn yarın caliscak h içi tatil olur bu hafta bu ara hesap kitap şaştı 🤣 akşama yemeğim yok esim tok gelebilir oglus çiğ köfte istiyor kuponum var Trendyol dan alabilirim ☺️onlar gidince ödev yaptı oglus sil şupur topla yaptım yeni bir bardak kahve içiyorum uyku bastırdı erkende kalkınca çamaşır topladım ütü yapatim yarın akşama kalmadan insallah

İyi geceler kızlar,
Yine geceye kaldım.
Bu ara uykuya zor dalıyor. Bugün uykum geldi dedi hadi anne dedi. Hazırlandık odaya geçtik. Kitap okurken etkinlik kitabı var onu yapıyordu. Sonra biraz daha yapmak istedi. Hevesi varken engel olmayayım dedim.
Yatağa yattı. Artık bana sen alttaki yatağa yat diyor. Yakında odadan da kovar😅 büyüyorlar ya. Çok özleyeceğiz yanına yatıp sarıldığımız geceleri aa dostlarr :)
Bu ara gece lambası takmayalım, odanın kapısını kapatalım diyor. Karanlıkta uyuyacakmış. Hiç tamamenn karanlığa alışsın istemiyorum. Sonra başka yerde başkq evde uyuyamayacak.
Bir tane başımda var ışık ve tık sesten uyanan adam bir tane daha istemiyorum.
Neyse bugün eşim geç geldi. Ela da okulda yemek yemiş. Köftw çıkartmıştım buzluktan istemedi. Sadece çorba yerim dedi. Yeşil mercimek çorbası yapmıştım onunla yoğırt yedi. Ben de turşu kavurdum kendime. Makarna vardı.
Airfryerde pırasalı kıymalı krep bohçayı deneyecektim. Önceden fırında yapıyordum.
İçini yaptım. Dışını yarın sabah krep yaparım kahvaltıda. Akşama da kalan krepleri yemeğe çeviririm. Yanına da evdekiler yeter. Okula bırakınca arkadaşa uğrayacağım.
Bugün Elanın olmayan kıyafetlerini toparladım. İki kuzenime ayrı ayrı, bir iki parçada arkadaşın kızına veririm.
Dolap doldu yığınla.
Kendime uzun tişört baktım. Yeğenime tayt. Arkadaşın kızının doğum gününe de yazlık pijama takımı. Perşembe avm ye gideceğim ona göre karar veririm.
Ay ben de ısıkta hıc uyuyamam.Alyayı da alıstırmadım,o da karanlıkta uyuyo😅Holün ısıgı acık bırak kavgası var bızım evde de 🫣
Kocı gececı olunca holun ısıgı acık bırak dıyo,bız uyuyamıyorz oyle.Mutfagı acık bırak ozaman dıyo,onu bıle unutuyorm valla cogu zaman.
Kapıyı acıyo dırek soylenıyo gece😅Bak yıne kapalı butun ısıklar dıye🫣

Selammm
Dün aksam geldi gorumcem esimle
Valla Allah biliyo bilerek soğuk davrandım icimden bişi bile yapmak gelmedi.
Kek yaptım yemek yaptım zorla yaptım icimden gelmedi yapmak.

Bunlarda ne görgü var ne adap bilmek var bombos insanlar bak köyden geliyosun dimi insan bisi alir gelirken ne bilim
Hic bisi almadan cocugun eline alirsin yok arkadaş insanlık sıfır. Bu illa büyük bisi diil 1 köy ekmegi getirirsin misal bi kilo bisi yok.
Kendi ablasiyla, abisiyle(kaynımla) olan sorunlarını anlatıyor bana
Siz hep kopuktunuz yeni bisi değil bunlar dedim.
Oturdu 2-3 saat gitti kuru gürültü işte
Boşuna baş ağrısı insanlar.
Dedim açık açık da gitsin söylesin diye ben onlar hakkında bisi duymak bilmek istemiyorum
Abinede söylüyorum dedim bana anlatma bisi olursada bilmek istemiyorum gitmemde diye dedim
Umarım söyler benden umutlarını kessinler😂
Umarım.
Yok artık kuru kuru mu gelmıs🫢

İyi geceler bacımlar
Dugun telaası vardı gelemedım kacgundur.
H.ıcı kına,cmrtsı dugundu.
Kostur kostur yetıstık hepsıne.
Kocı gececıydı,kınaya kvdemle gıttık.
Alya hıc durmadı uykusu basa vurdu🫤Cocuk aglıyo,kalk oyna dıyo kvdem.
dedım nasıl oynıyım yanı?
Ay bıde Allah affetsın hıc susmuyo,habıre bısey anlatma telasında😅
Dugunde annemle yan yanaydılar anam sıstı kadın fkfkfkfk
Cmrtsı kocı evdeydı,kız babamla kalcam dedı ben rahat raht kuafore falan gıttım.
Heykele cıktım,yemek yedım,gratıs tugba flan alısvers yaptım,ordan kuafore.
Gelın alıcıya gttık 16.00 de.
Yenı nesıl cıdden rahat.
Dıgun evı,dugun sahıplerı annemden buyuk ınsanlar, yengenın ablaları falan mutfakta ıs yapıyo.
Gencler yıyen kacıyo.
kocıye dedım kıza bak ben yardım edeyım.
Gırdım masaları topladım,makına yerlestırdm,calıstrdım ,kıyafetımı gıydım cıktım.
Yanı ınsan bı baakar.
Gorumcemler yedı kactı hep,kendı amcAları,ınsan bı yardım eder.
(Sınsı gelın kendını ovdu demek serbeest ckfkckkc)

Dugunde kız yıne bırakmadı benı yerımdsn kalkamadım.
Ama elbısemı herkes sordu🫣
Cıdden verdıgım paraya degdı .
Bı kadın hatta masaya yanıma geldı,soylemeden edemıcem bu dugunun en guzel kıyafetı sızınkı dedı🫣😅
Abla dıcektım sunu mıkrofonla soyleyeydın keske föfmdkmf😂
Kvdme de bı akraba,manken gıbı gelının dedı kocam aldıgım ıltıfatlara dayanaamdı ortamı terkettı 🤪
Icı goturmuyo adamın resmen😂

Ay bıde robot supurge aldım🙈
Bılezık alacagım paraya.
Aman dedım bılezık bı gece takcam durcak,kendıme dogumgunu hedıyesı aldım.
Kocamın daha haberı yok😂
sSupurgeyı aldım,okuldan msj geldı,toplantı varmıs bu hafta.
Bu zam demek😒
Bu yaz yerımden kıpırdamadan taksıt oducem muhtemelen.🙈

Dugunde kız yıne bırakmadı benı yerımdsn kalkamadım.
Ama elbısemı herkes sordu🫣
Cıdden verdıgım paraya degdı .
Bı kadın hatta masaya yanıma geldı,soylemeden edemıcem bu dugunun en guzel kıyafetı sızınkı dedı🫣😅
Abla dıcektım sunu mıkrofonla soyleyeydın keske föfmdkmf😂
Kvdme de bı akraba,manken gıbı gelının dedı kocam aldıgım ıltıfatlara dayanaamdı ortamı terkettı 🤪
Icı goturmuyo adamın resmen😂
Vallahi o zaman elbisenin linkini ya da markasını alayım🥰 senin beğendiğini kesin ben de beğenirim tarzımız uyar gibi geliyor😀

Vallahi o zaman elbisenin linkini ya da markasını alayım🥰 senin beğendiğini kesin ben de beğenirim tarzımız uyar gibi geliyor😀
Elbısem suydu.Yakın kuzen vs dıgunu varsa,cıdden cok guzel.Ben cok sevdım.Ama ıste bıdaha nerde gıyebılırım hıc bılmıyorm😅🙈

Eklentiler

• AC3A8AC2-8575-44CE-9CFF-6C89C1FE32C7.webp
    AC3A8AC2-8575-44CE-9CFF-6C89C1FE32C7.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 191
Ay bıde noldu,dugun bıterken.Gencler tabı alkollu,evlenenler zaten kucuk bızden 10 yas.Arkadasları da oyle.Bı kız bayagı derın yırtmac gıymıs,hafıf alkolde var.Herkes vıdeo alıyo elınde telefon.Kızın oynadıkca heryerı gozukuyo🙈
Attım kendımı pıste😅Tanımadıgım kızın etegı cekıstırıyorm ,kızda korktu ama napim acayıp durumdaydı.Bırtane de arkadası uyarmadı ya🫤Kocı dıyo kız korktu.Napım dedım herkes vıdeoya alıyo ,yanı hos olmadı atıp kendımı ortaya etegını cekmem ama analık refleksı🙈😅Sonra kıza dedım yanı kusura bakma,bı an refleksle cektm dıye.Yok olur mu tesekkurler uyardınız dedı anlastık🫣

Ay bıde noldu,dugun bıterken.Gencler tabı alkollu,evlenenler zaten kucuk bızden 10 yas.Arkadasları da oyle.Bı kız bayagı derın yırtmac gıymıs,hafıf alkolde var.Herkes vıdeo alıyo elınde telefon.Kızın oynadıkca heryerı gozukuyo🙈
Attım kendımı pıste😅Tanımadıgım kızın etegı cekıstırıyorm ,kızda korktu ama napim acayıp durumdaydı.Bırtane de arkadası uyarmadı ya🫤Kocı dıyo kız korktu.Napım dedım herkes vıdeoya alıyo ,yanı hos olmadı atıp kendımı ortaya etegını cekmem ama analık refleksı🙈😅Sonra kıza dedım yanı kusura bakma,bı an refleksle cektm dıye.Yok olur mu tesekkurler uyardınız dedı anlastık🫣
Dicektim ki belki hosuna gidiyor (malum göstermeyi seven bir kitlede var) ama farkinda değilmiş demek

Ay ben de ısıkta hıc uyuyamam.Alyayı da alıstırmadım,o da karanlıkta uyuyo😅Holün ısıgı acık bırak kavgası var bızım evde de 🫣
Kocı gececı olunca holun ısıgı acık bırak dıyo,bız uyuyamıyorz oyle.Mutfagı acık bırak ozaman dıyo,onu bıle unutuyorm valla cogu zaman.
Kapıyı acıyo dırek soylenıyo gece😅Bak yıne kapalı butun ısıklar dıye🫣
Eskiden gece lambasız uyuyamazdı.
Gece lambası takma sebebim; yatak odada yatıyordum o zamanlar ( artık yatmıyorum😅 )
Uyanınca yanımıza geliyordu karanlıkta takılıp bir yere çarpmasın diyordum.
Bizim mutfakta dolap altı led ışık her daim açık :)

Selamm uykular firari
Biz yine avm yaptık yok ya ben avm hic bisi bulamıyorum
Bosuna geziyorum yeminle ama denemek istiyorum(özellikle pant) yok arkadaş icime sinen bisi bulamadım.
Kızı oynattık 1 saat oyun alanında dedim yemek yemeyelim vakit kaybetmeyelim anpaya gecelim
Kart kesilmisti evdede et kiyma falan yoktu.
Kusbasi, kiyma, antrikot, tavuk aldik
Bezdi, wc kagidiydi, sebze, mesrubat falan derken 2.700tl lik olduk.
Esim bile şaşırdı ki genelde sasirmaz ne aldık biz ya dedi.
Yeaa lelli alırken indirim kovalarken iyi oluyordu.
Acimadım bu ara bi acımasız yanım tuttu elimi korkak alistirmiyorum.
Sabahda laf soktum zaten yazlık alabilecegimiz yok hic kasmıcam artık dedim.
Bisi almaya niyetleniyorum başka seyler çıkıyor beni fazlaca yordu artık bunları düşünmek.
Gelmis bana 100bin nakit avans çekim altın alalım diyor aksam.
Öyle öyle biriktircekmis sen biriktir dedim yazliklar olmus 2milyon 100bin 100bin ceker odersin olur 4milyon ozamana aynen dedim devam.

Bu ara nasıl atarlıyım ama nasil
Gorumcemede verdim veristirdim.
Bana gelmis küçük akıllı benim burda konuştuğum burda kalır diyo o aksam, ben sizin cigerinizi bilirim be.
Valla ben, senin söylememen gereken seyi zaten sana söylemem.
Ben öyle sır olacak seyleri paylasacagım insanlar bellidir zaten cok saapma dedim.
Diledigin her yerde soyleyebilirsin minareden bile dedim.
Baya atarlandım.
Sen kimsinde ben senle oturup konuscam be.
Bi de bisi oldu bisi dedi siz benim ablam degilsiniz görümcemsiniz dedim.
Yani kendilerini benim bisim olarak görmesinler.
Birazda bunlar benim modumu düşürdü ondandır gamsızlanmam.

Back
X