Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız bisi yemeden yatti suan onada bi vicdan yaptım.
Cocugumu uyandirip yediresim var öyle oturdu icime.
Sabah kalkınca krepler yapıcam evladıma.
Orda yemek yemeyince simit aldik anpada gezerken yarim simit yedi.
Eve gelincede bizimle yemek istemedi iyi dedim corba iciririm birazdan sana, sonra mutfagi toplarken ben uyuyakalmis.
Bu ara ben mi fazla duygusalım, benim mi üzerime geliyor herşey bilmiyorum.
Aslında görünürde bir sıkıntı da yok olağan şeyler.
Retro tutulma falan bisi mi var ne varsa bi gitsin ya.
Modum hemen düşüyor.
Bu haftadan diger haftasonunun planını yapıyoruz oysa🫠 şurayamı gitsek diye niye böyle oldu bilmem.

Esmalarımı cekemedim bugün cekinde uyuyim ben

İyi geceler kızlar.
Baby yazmış baya yoğunluk varmış ben görmemişim :)
İki gecedir sabaha doğru uyanıyor namaz kılıyorum sonra geç uykuya dalıyorum. Kalkmamız 11 i buluyor. Gündüz uykum geliyor. İşte kısır döngü.
Dün öğle sonrası akvaryum balık sevdasına düştük. Tabi uzun zamandır istiyor baba kız. Bir denemediğimiz o kalmıştı. Umarım iki gün sonra boşvermez eşim beyler 🙄
Ama çok güzel oldu. Bakımına elimi sürmem dedim. Ela da mutlu oldu başlarından ayrılmıyor. Evdeki balığı geriverdik. Ona da duygulandı ağladı tabi.
Sonra onlar eve geldi bem pazara çıktım gezdim. Geldim valla uzandım biraz. Kociş acıktım der durur.maç izliyordu. Oralı olmadım valla. Ne yapayım yoruldum. Sonra dinlenince başladım. Kıza balık bize karides. Geldi yardım etti. Toparla makina boşalt ocak sil. Sonra gelmiş bir helva patlatırmısın dedi. Patlatamam valla sen patlatırsan olur dedim🤣🤣 valla uğraşasım yok dedi. Dondurmayı helvasız yedi garibim.
Bugün de Elanın sınıfta öğretmen uçurtma yapılmasını istemişti. Unutuyorum kaçtır. Çıkıp malzeme alayım dedim. Kuyruğuma takıldılar yine :)
Yürüyerek ne uğraşacaksın dedi. Neyse gittik beraber istediğim gibi malzeme yok. Arkadaşını aradı sordu. Onlarda varmış aynı okuldalar kızlar. İki hafta önce yapmışlar. Uğraşmadım iyi oldu. Aslında çok severim böyle şeyler yapmayı. Zamam kısıtlıydı.Eşime kalsa hazırlarından al gitsin diyor.
Market gezip alışveriş yapıp eve geldik.
Dökümde et yaptı. Bayağıdır yapmıyorduk ama etin tadı da kaçmış yahu.
Kuşkonmaz yaptı. Ben de semizotu salatası yaptım ortaya karışık.
İki gündür harcamalar full. Valla hiçbirşeye güç yetecek gibi değil.
Kıza banyo yaptıracaktım. Sen yaptır ben toplarım mutfağı dedi. Toplayamazsın bulaşık makinası boşaltılacak dedim 😁 hergün makina niye çalışıyor dedi. Hergün birşeyler yeniliyor ve o yemeler bitmiyor dedim. Elayı uyuturken kociş pizza kraker yemiş. Sorsan herkes çok yiyor😅
Neyse biz banyoya girdik. O mutfağı toplamış evi komple süpürmüş. Bir yandan robot bir yandan o. Kızın odasını oyuncaklarını toplamış.
Ayy valla yoruldum dedi. Yani neden işim bitmediğini anlamışsındır dedim. Buna bir de kızla oynamak ve yalnız başına yemek yapmayı ekle dedim.
Kadın olmak zor dedi. Çay demledim. Çayını da vereyimmi dedi. Valla hayır diyemem dedim 🤣
Ayy ne de uzun yazdım. Kızı zor uyuttum. Uyku öncesi susmadan uykuya dalıyor.
Bugün öksürüğü vardı biraz. Yarın duruma göre bakarım

Selamm uykular firari
Biz yine avm yaptık yok ya ben avm hic bisi bulamıyorum
Bosuna geziyorum yeminle ama denemek istiyorum(özellikle pant) yok arkadaş icime sinen bisi bulamadım.
Kızı oynattık 1 saat oyun alanında dedim yemek yemeyelim vakit kaybetmeyelim anpaya gecelim
Kart kesilmisti evdede et kiyma falan yoktu.
Kusbasi, kiyma, antrikot, tavuk aldik
Bezdi, wc kagidiydi, sebze, mesrubat falan derken 2.700tl lik olduk.
Esim bile şaşırdı ki genelde sasirmaz ne aldık biz ya dedi.
Yeaa lelli alırken indirim kovalarken iyi oluyordu.
Acimadım bu ara bi acımasız yanım tuttu elimi korkak alistirmiyorum.
Sabahda laf soktum zaten yazlık alabilecegimiz yok hic kasmıcam artık dedim.
Bisi almaya niyetleniyorum başka seyler çıkıyor beni fazlaca yordu artık bunları düşünmek.
Gelmis bana 100bin nakit avans çekim altın alalım diyor aksam.
Öyle öyle biriktircekmis sen biriktir dedim yazliklar olmus 2milyon 100bin 100bin ceker odersin olur 4milyon ozamana aynen dedim devam.

Bu ara nasıl atarlıyım ama nasil
Gorumcemede verdim veristirdim.
Bana gelmis küçük akıllı benim burda konuştuğum burda kalır diyo o aksam, ben sizin cigerinizi bilirim be.
Valla ben, senin söylememen gereken seyi zaten sana söylemem.
Ben öyle sır olacak seyleri paylasacagım insanlar bellidir zaten cok saapma dedim.
Diledigin her yerde soyleyebilirsin minareden bile dedim.
Baya atarlandım.
Sen kimsinde ben senle oturup konuscam be.
Bi de bisi oldu bisi dedi siz benim ablam degilsiniz görümcemsiniz dedim.
Yani kendilerini benim bisim olarak görmesinler.
Birazda bunlar benim modumu düşürdü ondandır gamsızlanmam.
Dökmüşüz gece gece. Oturup bir kahve içek de konuşalım ☕
İyi atarlanmışsın bu ara.
Valla ben de bu ara harcamama dikkat etmiyorum. Ne olcak bilmem bu hal

Kız bisi yemeden yatti suan onada bi vicdan yaptım.
Cocugumu uyandirip yediresim var öyle oturdu icime.
Sabah kalkınca krepler yapıcam evladıma.
Orda yemek yemeyince simit aldik anpada gezerken yarim simit yedi.
Eve gelincede bizimle yemek istemedi iyi dedim corba iciririm birazdan sana, sonra mutfagi toplarken ben uyuyakalmis.
Bu ara ben mi fazla duygusalım, benim mi üzerime geliyor herşey bilmiyorum.
Aslında görünürde bir sıkıntı da yok olağan şeyler.
Retro tutulma falan bisi mi var ne varsa bi gitsin ya.
Modum hemen düşüyor.
Bu haftadan diger haftasonunun planını yapıyoruz oysa🫠 şurayamı gitsek diye niye böyle oldu bilmem.

Esmalarımı cekemedim bugün cekinde uyuyim ben
Benim de içime oturur yemek yemeden uyusa.
Ama bebekler bile 13 saat aç kalırmış. Bunu doktor arkadaşa demişti. Ben vicdan yapıp kendim uyumadan önce illa mama verirdim. Uyku arasında yapıyordum. Aslında yanlışmış. Ama içim içimi yiyordu. Ya acıkır da acıktığını belli etmezse diye. Sonra 4 yaşında kendi erken uyanıp acıktım dediği dönem oldu. Birkaç günden ibaret :)

İyi geceler bacımlar
Dugun telaası vardı gelemedım kacgundur.
H.ıcı kına,cmrtsı dugundu.
Kostur kostur yetıstık hepsıne.
Kocı gececıydı,kınaya kvdemle gıttık.
Alya hıc durmadı uykusu basa vurdu🫤Cocuk aglıyo,kalk oyna dıyo kvdem.
dedım nasıl oynıyım yanı?
Ay bıde Allah affetsın hıc susmuyo,habıre bısey anlatma telasında😅
Dugunde annemle yan yanaydılar anam sıstı kadın fkfkfkfk
Cmrtsı kocı evdeydı,kız babamla kalcam dedı ben rahat raht kuafore falan gıttım.
Heykele cıktım,yemek yedım,gratıs tugba flan alısvers yaptım,ordan kuafore.
Gelın alıcıya gttık 16.00 de.
Yenı nesıl cıdden rahat.
Dıgun evı,dugun sahıplerı annemden buyuk ınsanlar, yengenın ablaları falan mutfakta ıs yapıyo.
Gencler yıyen kacıyo.
kocıye dedım kıza bak ben yardım edeyım.
Gırdım masaları topladım,makına yerlestırdm,calıstrdım ,kıyafetımı gıydım cıktım.
Yanı ınsan bı baakar.
Gorumcemler yedı kactı hep,kendı amcAları,ınsan bı yardım eder.
(Sınsı gelın kendını ovdu demek serbeest ckfkckkc)
Uyutuvereydi ya çocuğu🙄 hala mıhabbete tutuyor
Benim kardeşimin düğününde de Ela uykum geldi diye mızırdanıyordu. Valla iki sandalye birleştirip yatırıverdim. Mışıl mışıl uyudu.

Dugunde kız yıne bırakmadı benı yerımdsn kalkamadım.
Ama elbısemı herkes sordu🫣
Cıdden verdıgım paraya degdı .
Bı kadın hatta masaya yanıma geldı,soylemeden edemıcem bu dugunun en guzel kıyafetı sızınkı dedı🫣😅
Abla dıcektım sunu mıkrofonla soyleyeydın keske föfmdkmf😂
Kvdme de bı akraba,manken gıbı gelının dedı kocam aldıgım ıltıfatlara dayanaamdı ortamı terkettı 🤪
Icı goturmuyo adamın resmen😂
Ehehehheehee ama öyle. Gördüm resimde hatta dedim yaa incecik hatun. Biz şişmeye devam :)
Hikayem 30 yaşından öncesi ve sonrası😖

Ay bıde robot supurge aldım🙈
Bılezık alacagım paraya.
Aman dedım bılezık bı gece takcam durcak,kendıme dogumgunu hedıyesı aldım.
Kocamın daha haberı yok😂
sSupurgeyı aldım,okuldan msj geldı,toplantı varmıs bu hafta.
Bu zam demek😒
Bu yaz yerımden kıpırdamadan taksıt oducem muhtemelen.🙈
Güle güle kullan. En iyisini yapmışsın.Boşver bileziği.Bence hiç önemi yok. İşini kolaylaştıran ne varsa o önemli.
Keyif işi benden sorulur🛀

Selamm
Kiza daha bisi almıcan demistim dimi🫣
2 sort etek 1 tayt 150tl kaptım kuponla.
Dayananadım yine.
Bir sürü tshrtü, sortu oldu ama cok tatlışlar beğ.
Hic ayakkabısı yoktu bu yaz için gecen seneden büyük aldığım baktım tam oldu 1 tanede ben aldım.
3 tanede arkadasin verdiklerinden saklamistim baktim oluyolar 🥰 (24-25 giyiyor)
Bir sürü ayakkabısı oldu.
salvar tarzı tulum cok istiyorum Alyoşa bulursam alırım onuda.

Nevresim degistirdim oğlan evde onada kahvalti verdim.
Martıların kahvaltısınıda verdim.
Makine durmaz bugun.
Izgara yapicam aksama yanina pilav salata.

Yazlık kislik cikariyorum.
Erbaslarin ev sortlarindan 2sinin lastigi sünmüş söktüm hemen yenilicem evde var lastik geçiririm hemen.
Evde giymelik almayız onlarada esime acil tshrt lazim.
Maviden olanlari oğlan kaptı.
Eşim 2 senedir tshrt almıyor kendine (yani ben almadim) bu sene 4-5 tane alıcam ona.
Sortda tuttursam alırım da beden tutturamam.
Babalar günü hediyesi olsun bi de pasta üfleriz.
Alyosa parti olsun zaten 🤣

Selam iyi haftalar,
Ben de oturdum alışverişe 😁
Elayı okula göndermedim. Uçurtma günüydü. Arkadaş vermişti uğraşmadım.ama göndermedim de okula. Öksürüğü şimdilik yok. Kahvaltı yaptık. Annemle konuşurken lavabo yıkadım mutfağı topladım. Ocağı da dün yeni silmiştim. Tabi akşam sağolsun eşim silmiş. İyi oldu.
Kız tv açtı. Ben de halledilecek internet işlerimi hallettim. Yoksa rahat yok. Oyun oynayalım diyor. Nasıl aşacağız bunu bilmiyorum. Evde yığınla iş var. Nevresimleri çıkarttım. Ütü var. Toz alıncak. Tuvaletler yıkanacak ooohhh ohhhki ne oh. Akşam olur. Düzgün iş yapmamış olarak dönerim size.
Gece de çok uyandım. Öksürük nöbetlerine geri de uyumam zaman aldı.
Şimdi kotondan alışveriş yaptım. Güzel kampanyalar vardı. Yeğenime iki tayt aldım. Arkadaşın kızının doğum gününe hediyeyi şimdiden aldım. Doğum günü yapmasak da çocuklara hediye alıyoruz. Elaya askılı kolsuz tişört aldım. İki tayt iki tişört 143 tl tuttu :) kargo ücreti saat 12-3 arası ücretsizmiş.
Yine aldık bakalım kıyafet.
Kardeşim yığınla kıyafet veriyor Elaya. Yeğenim çabuk büyüyor.Yeğenimin tayta ihtiyacı vardı iyi oldu.
Haziranda babalar günü var. Kendime de yağmurluk gibi bir şey alacağım da denemeden almak istemedim.
Eşim de Elaya diyor anneyle evlilik yıldönümümüzdü unutmuşuz.annene ayakkabı hediye getireceğim. Çantama uygun renk yaptırıyormuş.25 nisandı çok üstünde durmadım. O gün Elanın 23 nisan kutlaması vardı unutmuşuz.
Bir de çantaya değiştirmelik kulp alacağım.
Almak isteyince bitmez alınacaklar.
Şimdi en zor soru akşama ne yapsam püffff😰

Selamm
Kiza daha bisi almıcan demistim dimi🫣
2 sort etek 1 tayt 150tl kaptım kuponla.
Dayananadım yine.
Bir sürü tshrtü, sortu oldu ama cok tatlışlar beğ.
Hic ayakkabısı yoktu bu yaz için gecen seneden büyük aldığım baktım tam oldu 1 tanede ben aldım.
3 tanede arkadasin verdiklerinden saklamistim baktim oluyolar 🥰 (24-25 giyiyor)
Bir sürü ayakkabısı oldu.
salvar tarzı tulum cok istiyorum Alyoşa bulursam alırım onuda.

Nevresim degistirdim oğlan evde onada kahvalti verdim.
Martıların kahvaltısınıda verdim.
Makine durmaz bugun.
Izgara yapicam aksama yanina pilav salata.

Yazlık kislik cikariyorum.
Erbaslarin ev sortlarindan 2sinin lastigi sünmüş söktüm hemen yenilicem evde var lastik geçiririm hemen.
Evde giymelik almayız onlarada esime acil tshrt lazim.
Maviden olanlari oğlan kaptı.
Eşim 2 senedir tshrt almıyor kendine (yani ben almadim) bu sene 4-5 tane alıcam ona.
Sortda tuttursam alırım da beden tutturamam.
Babalar günü hediyesi olsun bi de pasta üfleriz.
Alyosa parti olsun zaten 🤣
Ahahahaaa lellim aynı şeyleri yazmışız🤣🤣 alışveriş çılgınları. İşler beklesin biz alışveriş yapalım.
Ben çok da almam ama bu ara fazla alışveriş yapıyorım. Adamı batıracağım.
Daha bayramlık da almak gerekecek kızlara.

babyloading87 babyloading87 elbisen müthiş canım çok begendim, kendimin yaş faktörü olmasa alırdım. Robot süpürgeni de güzel günlerde kullan.
tr_lelli tr_lelli aldıklarını Alya güzel günlerde kullansın. Bazen benimde senin gibi damarım tutuyor alış verişi durduramıyorum ama kesinlikle hakediyorlar. 19 Mayıs günü kayınvalide o günün bayram olduğunu unutmuş Aile hekimine ilaç yazdırmaya gitmiş yolda düşmüş hemen benimkini arıyor benimkide imdat tam kahvaltıya oturcağız başka evladını aramaz sadece bu gibi durumlarda tek evladı vardır onu arar. Neyse dedim artık birgün kolundaki bilezikleri yoldakiler alıcak kolundan, düşüp duruyor yollarda tık ses çıkarmadı.
yedirenk79 yedirenk79 aldıklarını Ela ve yeğenlerin güzel günlerde kullansın canım.

Bir pazartesi klasiği de tamamlandığına göre, temizlik tamamlandı sadece toz alamadım o da kalsın dedim. Süt aldım yoğurt mayaladım, semizotu yemeği yaptım yanına da artık yapıcam birşeyler. Kızım internetten takip yaptığı için hb indirimli tuvalet kagıdı varmış al dedim 2 paket kredi kartıyla aldık. Trenyoldan verdiğimiz siparişler bu gün de gelicek kargocular yolda. Akşam üstü eşimle annemin maaş günü hem maaşını çekeriz hem siparişlerini alırız. Şimdi dinleniyorum biraz birikmişim var hafta içi az döviz alır ancak, hafta sonu da göz açıp kapanıncaya kadar bitti. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi hiç durmadan çalıştı bir makine çamaşır yine hazırladım ama hava yağmurlu görünüyor olmadı yarın çalıştırırım.

babyloading87 babyloading87 elbisen müthiş canım çok begendim, kendimin yaş faktörü olmasa alırdım. Robot süpürgeni de güzel günlerde kullan.
tr_lelli tr_lelli aldıklarını Alya güzel günlerde kullansın. Bazen benimde senin gibi damarım tutuyor alış verişi durduramıyorum ama kesinlikle hakediyorlar. 19 Mayıs günü kayınvalide o günün bayram olduğunu unutmuş Aile hekimine ilaç yazdırmaya gitmiş yolda düşmüş hemen benimkini arıyor benimkide imdat tam kahvaltıya oturcağız başka evladını aramaz sadece bu gibi durumlarda tek evladı vardır onu arar. Neyse dedim artık birgün kolundaki bilezikleri yoldakiler alıcak kolundan, düşüp duruyor yollarda tık ses çıkarmadı.
yedirenk79 yedirenk79 aldıklarını Ela ve yeğenlerin güzel günlerde kullansın canım.
Bizde de kışın ortasinda canı kırmızı biber istemiş (kesin eltim istetdi orda kalıyor ya ne lazımsa istetiyor)
Annen aş mı eriyor demiştim.
Ben biber ozaman 40tl diye almamistim o aldirtmisti esime.
Kışın ortasinda canı kirmizi biber istemeyende ne bilim😂
Bende senin gibiyim valla lafımı hemen söyluyorum dilimde hazır.
Hak ediyorlar

Bir pazartesi klasiği de tamamlandığına göre, temizlik tamamlandı sadece toz alamadım o da kalsın dedim. Süt aldım yoğurt mayaladım, semizotu yemeği yaptım yanına da artık yapıcam birşeyler. Kızım internetten takip yaptığı için hb indirimli tuvalet kagıdı varmış al dedim 2 paket kredi kartıyla aldık. Trenyoldan verdiğimiz siparişler bu gün de gelicek kargocular yolda. Akşam üstü eşimle annemin maaş günü hem maaşını çekeriz hem siparişlerini alırız. Şimdi dinleniyorum biraz birikmişim var hafta içi az döviz alır ancak, hafta sonu da göz açıp kapanıncaya kadar bitti. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi hiç durmadan çalıştı bir makine çamaşır yine hazırladım ama hava yağmurlu görünüyor olmadı yarın çalıştırırım.
Kız abla benimde aklıma ne geldi biliyonmu
Bigün eşim işten geldi
Ağlamaklı böyle kaynana il il gezdi geldi annem zature olmus dedi
İşte filan bende dedim hastaneye gitsin sokak sokak şehir şehir gezecegine zature olan hastaneye gider hava verirler demekki birşey yokmus dedim.
Ağlamayıda kes dedim koca adam yada git gözüme görükmrie dedim

Bizde de kışın ortasinda canı kırmızı biber istemiş (kesin eltim istetdi orda kalıyor ya ne lazımsa istetiyor)
Annen aş mı eriyor demiştim.
Ben biber ozaman 40tl diye almamistim o aldirtmisti esime.
Kışın ortasinda canı kirmizi biber istemeyende ne bilim😂
Bende senin gibiyim valla lafımı hemen söyluyorum dilimde hazır.
Hak ediyorlar
Almaz san maazallah bişey olur ya lelli

Kız abla benimde aklıma ne geldi biliyonmu
Bigün eşim işten geldi
Ağlamaklı böyle kaynana il il gezdi geldi annem zature olmus dedi
İşte filan bende dedim hastaneye gitsin sokak sokak şehir şehir gezecegine zature olan hastaneye gider hava verirler demekki birşey yokmus dedim.
Ağlamayıda kes dedim koca adam yada git gözüme görükmrie dedim
İnan hak ediyor eşlerimiz sanki tek can sahibi anneleri, bizi düşünen tek evlatlarımız bir de anne babamız ben artık tahammül edemiyorum ağzıma da mukayet olamıyorum lafları dan dan diye söylüyorum kaynanama söylenirken ben ben değilim bambaşka biri oluyorum. Sen de haklısın doğruları ve olması gerekeni söylemişsin canım.

İyi akşamlar.
Bu saatte yazıyorum ben :)
Çünkü ela uyuyor.
Saat 18 gibi uyumuş ben yemekle uğraşıyordum. Babasının gelmesine uyandı. İki üç kaşık yemek yedi. Uykum var dedi yattı. Saat 20:45 gibi.
Şuan şaşkınlık içindeyiz. Bir eşim bir ben odasına gidip kontrol ediyoruz :)
Babası; Allah yokluğunu göstermesin, uyuyunca eksizliğini hissettirdi dedi.
Neyse gece ayaktayım anlaşıldı. Dünden de uykusuzum.erken uyurum belki bir umut.
Bugün yine kaldı işler. Bir kısmını yaptım.
Bir komşu çocuk kıyafeti getirdi yeğenime. Onları ayırdım. Kendi kızına küçük oluyormuş.
Valla iyi de oldu sağolsun. Kardeşimin çalışmadığı dönemde gerçekten nasipliymiş yeğenim.sürekli birileri kıyafet verdi.
İki tane mont ve ayakkabı da geldi ohhh.
Kardeşim de bugün yeğenime okulda sunuculuk yapacak diye deri etek alacaktı.nerdeyse mağazadan alacaktı. Kotondan bak dedim. Hoop iki indirim kazandı.270 tl lik etek. 180 e geldi. Kargo da bedava.
Hiç de dikkat etmez kampanya indirim. Sen bana sor kampanyaları dedim😅
Niye ekonomi topiğindeyim. Lelliiinin yolundan devam :) birikim yapamazsak da indirim kovalarız😁
Çocuklar çabuk büyüyor.hele yeğenim maşallah 7 yaşında 10 yaş giyiyor. Her sezon baştan aşağı kıyafet yeniliyor. Ben yine bazen iki sezon giydirebiliyırım. Bu yıl biraz boy attı iki defa.ben de kuzenlere dağıttım. Bir kutu bir de valiz de şimdi çıkarttım kıyafet.

İyi akşamlar.
Bu saatte yazıyorum ben :)
Çünkü ela uyuyor.
Saat 18 gibi uyumuş ben yemekle uğraşıyordum. Babasının gelmesine uyandı. İki üç kaşık yemek yedi. Uykum var dedi yattı. Saat 20:45 gibi.
Şuan şaşkınlık içindeyiz. Bir eşim bir ben odasına gidip kontrol ediyoruz :)
Babası; Allah yokluğunu göstermesin, uyuyunca eksizliğini hissettirdi dedi.
Neyse gece ayaktayım anlaşıldı. Dünden de uykusuzum.erken uyurum belki bir umut.
Bugün yine kaldı işler. Bir kısmını yaptım.
Bir komşu çocuk kıyafeti getirdi yeğenime. Onları ayırdım. Kendi kızına küçük oluyormuş.
Valla iyi de oldu sağolsun. Kardeşimin çalışmadığı dönemde gerçekten nasipliymiş yeğenim.sürekli birileri kıyafet verdi.
İki tane mont ve ayakkabı da geldi ohhh.
Kardeşim de bugün yeğenime okulda sunuculuk yapacak diye deri etek alacaktı.nerdeyse mağazadan alacaktı. Kotondan bak dedim. Hoop iki indirim kazandı.270 tl lik etek. 180 e geldi. Kargo da bedava.
Hiç de dikkat etmez kampanya indirim. Sen bana sor kampanyaları dedim😅
Niye ekonomi topiğindeyim. Lelliiinin yolundan devam :) birikim yapamazsak da indirim kovalarız😁
Çocuklar çabuk büyüyor.hele yeğenim maşallah 7 yaşında 10 yaş giyiyor. Her sezon baştan aşağı kıyafet yeniliyor. Ben yine bazen iki sezon giydirebiliyırım. Bu yıl biraz boy attı iki defa.ben de kuzenlere dağıttım. Bir kutu bir de valiz de şimdi çıkarttım kıyafet.
Tabi canım hic magzalardan o fiyatlara almayın.
Online bence gayet uygun.
Milla sapıttı sadece herseye kargo koyuyor 600kusur liralik trenc bakiyorum kargo koyuyor ee yuh.

Gunayss
Bugun kızı anneme kitlersem cetinkayayi gezicem gidip.
Ordan bir pantolon bulmustum vakti zamaninda en sevdigim pantolonumdu ütüyle yanmıştı cok üzülmüştüm.
Belki şansıma bulurum.
2 saat bi hava alır gelir olmadi napim.
Alyosla gitsem simdi hem metroya binicez hemde onu orda oyalicam diye akşamı ederim.
Annemde biliyonuz ayıla bayıla bakmıyor msj attim dönerse benimdir😂

Dün elti kızının gorumcesi aradı (gorusuyoruz biz onunla)
Simdide kızın sinirlerini ziplatmaya oynuyor.
Abla sen buna nasıl tahammul ettin Allah aşkına zor sabrediyorum kavga etmem yakındır dedi.
Anlatılmaz yaşanır dedim😁
Mental sağlığın için uzak durcan
Sen ne dersen hepsi çıkıyor nasıl insan analizi yapıyosun böyle vallahi ne anlattiysan aynısı bu diyor.
O cok muhattap olamamisti kendisiyle sonra tasindi bu semte suan muhattap olma serefine nail olmuş 🫢
Dedim uzak dur o kadar anlattım sana tabi birebir yasaması anlaması için daha iyi olmuştur bazen yasamadan anlayamıyorsun.

Esim bir de vıyvıylanıyor bayramda köye gitmek istiyormus
Köyünü cok özlemis(annesi köyde olur onun gitmesine)
Beni ikna etme cabasina bi girer her gittiginde şansını deniyor asla!
Gidiyorsan yol orda dedim.
Artık hiç uğrasacak vaktimde kafamda yok onunla.
Her gittiginde hevesle gidip pisman olup geliyor.
Ordakiler (yani cocuklugundaki arkadaslari akrabalari) hepsi evli barkli cocuklu.
Evlerine gidip rahat edemiyor gidemiyor tek basina.
Cocuk gibi disaridada nekadar gorusecekler
Annesiyle oturup oturup geliyor.
Beni soruyorlarmis gitse bile hani karın çocukların diyorlarmış dul gibi gezersin öyle diyorum

Back
X