Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi sabahlar desem daha iyi sanki :)
Elayı uyuturken çok uykum vardı uyudum.sonra kalktım namaz kıldım. Sabah namazını da bekledim. Duamı ettim. şimdi buradayım. Allah hepinizin gönlünden geçeni versin.
Sabahtan başladık ben okulumu özledim diye 😅 tabi ardından öğretmen bir ödev daha göndermiş. Çoook iyi oldu bizim için.
İnşallah hep böyle sever ders çalışmayı. Bugün yeğenim de bilsen mülakatına girdi.
O da çok ders delisi.
Onları görünce diyorum; ne tembel bir öğrenciymişim. Hiç ders çalışmayı sevmezdim. Annem sorardı ödevin yokmu, yoook derdim :) tabi sonra acısı çıktı ders çalışmamamın.
Bugün yine rutin işim ev toplamak. Yok anacım bu ev toplu kalmaz.
Lavabo yıkadım. Banyo toz aldım. Su kesilecek dediler duş aldım.
Eşim bugünden itibaren diyet ve yürüyüşe niyetlendi. Kıza sulu köfte yaptım. Çorba da vardı. Sonra bahçeye çıkacaktım arkadaşı aradım. Başım dönüyor dedi. Onun oğlunu da alıp indim bahçeye. Bisiklet scooter biraz da oynadılar. Allahım o arkadaşına da öğretti karınca toplamayı😵‍💫
Onlar oynarken ben geçen yıl yarım kalan plaj çantamı örmeye giriştim. Bir yıl sonra sezonu açtım :) eşim diyor aman aman örme sakın. Adam ne yapsın bir örgü uğruna ne hastalığım çıktı. Ben ise geçti gitti aslında sonuca bakıyorum. Sonuç iyi ya gerisi önemli değil. Hastalığı bile güzel atlattım bin şükür. Bu gece Elayı uyuturken yine çok şükür kızımın yanındayım dedim.
Akşam yürüyüşe çıktık. Eve geldik yemek programı izliyor🤣 şimdi acıkacaksın dedim. Kokoreç yemeye gidelim diyor. 🙄
Neyse zaten bayram önümüz baklavalar etler sarmalar vs gömecek🤣🤣🤣 annemlerin orada bayram kutlamaya gelene, sarma,pasta, baklava,kuruyemiş meyve vs vs öyle tepsi koyarlar. Galiba o zaman alacağı kiloları düşünüyor. He bir de köy ekmeği ohhh nasıl alınmasın kilolar.

Ay 800 tl mi olmuş onlar , 3 ya da 3 buçuk yıl önce 220 tl ye almıştım ben. Gerçekten çok güvenli ve kullanışlı ,biz çok memnunuz. Çevrede falan kimse de yok mu acaba , kullanıp işi biten varsa iyi olurdu aslında.
ya almamak icin cok direndim ama kiz sudan korkuyor .en azindam kafasi yukarda olursa daha rahat olur dedim .cevremdeki cocuklar ya buyuk ya da mini mini bebeler

Canım ikinci el alsan olmazmı,biraz daha uyguna gelir.
Valla maddi olarak bizde çok farklı değiliz. Ben eşime sormuyorum nedir diye ama taksitler var. Sanırım şimdilik kartın asgarisini yatıracak. Fakat 40 bini gecik hisse senedi var. Ben de de 22 bin civarı yatırım var. Eskisi gibi yatırım nerdeee. Karmı ediyoruz zararmı ben de anlamadım 😅 öyle hayat devam ediyor.
ikinci elleri de cok pahali kuzum ya .taksitler zaten karti direk yukseltiyor bakalim insallah toparlaniriz

ikinci elleri de cok pahali kuzum ya .taksitler zaten karti direk yukseltiyor bakalim insallah toparlaniriz
Aynen bayağı taksit var. Geçen araba içinde 7 bin civarı karttan çekmiş. Masraf bitmez.
Bugün de diyor, bayram öncesi babama gitmesek de kütahyaya kaplıcaya mı gitsek iki üç günlüğüne. Oradan anneye geçeriz diyır. Yahu dedim, zaten tatile gideceğiz bir masrafa daha ne gerek var.
Tamam kendini heder eden kadın da olmak istemiyorum da bu kadarına da ne gerek var. Sonra ucu bana dokunacak.
Tatile hayır demedim. Zaten kız da tatil sevdalısı. Ee ben de seviyorum. Ama fazlası abartı bence. Yine accık tutumlu kadın moduna girmişim🤑

Selam kızlar,
Oturdum bir kahve molasına.
Sabah kahvaltıda ekmek arası sucuk istedi. Zaten evde bişey yok markete gideceğim.
Mesela kızcağızımın hellim peyniri yok😅
Pek birşey de almıyorum. 10 gün evde olmayacağız.
Bugün de diğer lavaboyu yıkadım sildim banyoyu. Evin tozunu da alacağım da bakalım. Çamaşır attım. Katladığımı yerleştirdim.
Annemle konuştum 1 saat. O arada rutin iş evi topladım.
Arkadaş havuza ineceğiz siz inecekmisiniz dedi. Ama biraz öksürüğü var. Bayrama hasta girmesin istiyorum.
Oyalayacak birşeyler bulmam lazım yine.
Şimdilik tv izliyor.

Selammm
Dün sabah kabul günümdü 🫠
Bir arkadaş kahvaltiya digeri ögleden sonra icin geldi.
Persembe icinde 2 arkadasimi almayı düşünüyorum.
2 cam sildim, evi süpürdüm, toz aldim.
Yarin 2 cam daha silerim.
Yemek attım ocaga gözüm yataga bakiyor Alya uyusa anında uyucam sanki.
Sabah annemle markete gittik geldik kızı bisikletine attım.
Kabak, patlican, biber, dolmalik biber aldim.
Kart aksam kesilcek son kuruslari yiyorum.
Yarın aksam bi anpa yapalim dedim esime kahvaltilik bitti.
Cumartesi gidecek esim bir daha diger cumartesi gelir.
1 gunden fazla yolda geciyor zaten kalacagi 5 gün yani.

Abant tarafina gitmek istiyorum 2 sene once gitmiştik bir yer buldum geceligi 1000tl 2 gece gideriz sanırım. Ani ve olağan bir istek.
Canım yesile doymak istiyor ya bunaldım
Esim bi gitsin gelsinde ayarlıcam.
Surpriz bir fikirle cekme karavan bakıyorum.
Her an bir çılgınlık yapabilirim🤭

Esim arabaya bisiler yaptiriyor okadar detay seyler ki soylemese anlamam yani.
Adam arabalarına takıntılı.
Yok egzoz borusunun bilmem neresine bilmem ne yaptırmış yok kapinin alt kismida gümüş yapilcakmis.
Araba 2 gundur bakımlarda basamak taktiramamistik onu taktirtcak bugun.
Hep extra masraf.

Kendime 3 tshrt 2 pant begendim netten sepetde bekliyor.
Olmadi iade artik yarin onlari alıcimm.
Bu sene keten cantalara taktım hevesim gecer elbet bej almistim bi de siyah alıcam.
Olmadi yazin ivir zivir koymak icin kullanirim arabada ise yarar.
Siyah alim bi tanede.
Taktım ya suan bıkana kadar takarım bir süre aynı cantayı.
Flo sneakerlerim okadar rahat çıktı ki valla 3-5 daha alasim var zam gelmeden.
Degisik degisik giyiyorum iyiki pahalı seylere para baymamisim nasil hafifler.
Bu ara alisveristen sansim yaver gidiyor haydi bakalım

Selam kızlar 🌸
Koşturmacalı bir gün yaşıyorum
Köye gidicez bavul hazırlıgındayım
Benim baby diş çıkarıyo muhtemelen çok huysuz 😢
Dün su kesintisi yaşadım gün boyu 🙄
Temiz ev battı tekrar 🤣
Üstüne birde misafir agırlıyorum 😁
Durumlar çok feciiiiiiiiii cidden 🤣
🤯 bu halde kafamın içi
Aynı durum bende de de var. Daha valize başlamadım. Ama perşembe arkadaşı kahvaltıya çağırdım. Cuma gecesi yola çıkacağız😬
Ben hala ne evde iş yaptım ne hazırlık. Tin tin geziyorum 😆

İyi geceler.
Bugün bir ani kararla dışarı çıktık. Yürüyerek avm ye gittik. Tabi gezme olsun Elaya da :)
Yoruldum bittim demez. Dönerken bana dediği şimdi başka yere gezmeye gidelim😅 yay burcu videoları izliyorum bazen kesinlikle tamm aynısı.
Bu ara benim de terazi yükselenim baskın galiba avm ye yine değişim için gittim🫣
Yerine birşey bulamadım kıza pike alayım dedim. O beğendi ama deseni ben beğenmedim. İlk beğendiğinden mağazada yoktu. Sonra beğendiğini Aldım ama eve geldim. Bu defa onu da iademi etsem dedim.
Madam coco iade alıyormu bilmiyorum.
Pikenin çiçeklisi online satışında var. Yarın mağazayı arar konuşurum. Bu ne kararsızlık.
Avmde slipstop kaydırmaz baktım.
Sevgili kocacım arabayı temizlerken kızın oyuncak kum kova takımını ve kaydırmazını temizlediği yerde çıkartmış geri koymamış evde bulamıyorum. En son arabada kalmıştı.
Oysa geçen yıl bir tık büyük numara almıştım. Bu yıl da kullanır diye. Neyse yenisini alırım bayram dönüşü. Heryer kargo bedavayı kaldırmış. Bayram diye sanırım.
Avm çıkışı kuşlara yem verdik bol bol.
Carrefoura uğradık. Kum oynama takımı aldım. Domates salatalık muz zeytin aldım. Yufka aldım börek sarıp koyacağım.
Ispanak aradım bulamadım. Bir yerde vardı solmuştu. Ispanak bile karaborsa oldu😔
Böreği neyli yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Dönüşte yürüdük. Eve geldik banyo istedi. Oyuncağı suda oynama sevdası.
Sonra yemek yedik.
Bugünü de böyle bitirdik. Yoruluyorum gelince bacaklarım çok ağrıyordu ama, evde tv ye sarıyor. En son bahane de şarkı dinleyeceğim oluyor. Telefondan dinle diyorum. Televizyondan istiyormuş. Bu tv bağımlılığı niye anlamıyorum. Hep sınırlı izletmeye çalıştım ondanmı bilmiyorum. Biraz oyun oynasak da benim de artık oyun konusunda çok hevesim yok.
Eşim de anneye gidince rahatlarsın dedi :)

Gunaydınlarr🦋
Gunler nasıl gecıyor anlamayrummm
Hazıran bıttı ayagımı suya sokamadım daha gezıyorm evde🐌
Aksm yemegım yoktu,Alyaya kadar patates yemegı vardı Alınazık yaptm bıze de.
Asgarı acıklandı benım suan 16 kusur maas 18 flaan gelır dıyorm.
Kocı soyle duz 20 yapsın dıyo🐝
Dedım ben soyleyemem öyle bısey.
Sonra dıyo 20 yaparsa benı gecersın,havandan gecılmez senın🤦🏻‍♀️
30 olsa nolcak marketın onunden gec 1000 tl.
Klıma yok bızde vantılatorle ıdare edıyodık senelerdır.
Kafası kırıldı onunda🤷🏻‍♀️
Hava sogutucu alcam buay.
2000 den baslıyo onlar.
Bıtmıyor evın eksıgı.
Kızın okul persembe piknik yapıyomus aıle katılımlı🤦🏻‍♀️
Yanı hafta ııcı aıle nasıl katılsın.
Börek ıstenmıs bıde bızden.
Alırım hazır dedım.
Ogretmenle konuscm sabahtan 1-2 saat ugrayacagım.
Arkadas gıdın yapın pikniğinzii.Ben sımdı cocuumın piknigı var dıyıp nasıl tam gun ızın ıstıyım💆🏻‍♀️

Gunaydınlarr🦋
Gunler nasıl gecıyor anlamayrummm
Hazıran bıttı ayagımı suya sokamadım daha gezıyorm evde🐌
Aksm yemegım yoktu,Alyaya kadar patates yemegı vardı Alınazık yaptm bıze de.
Asgarı acıklandı benım suan 16 kusur maas 18 flaan gelır dıyorm.
Kocı soyle duz 20 yapsın dıyo🐝
Dedım ben soyleyemem öyle bısey.
Sonra dıyo 20 yaparsa benı gecersın,havandan gecılmez senın🤦🏻‍♀️
30 olsa nolcak marketın onunden gec 1000 tl.
Klıma yok bızde vantılatorle ıdare edıyodık senelerdır.
Kafası kırıldı onunda🤷🏻‍♀️
Hava sogutucu alcam buay.
2000 den baslıyo onlar.
Bıtmıyor evın eksıgı.
Kızın okul persembe piknik yapıyomus aıle katılımlı🤦🏻‍♀️
Yanı hafta ııcı aıle nasıl katılsın.
Börek ıstenmıs bıde bızden.
Alırım hazır dedım.
Ogretmenle konuscm sabahtan 1-2 saat ugrayacagım.
Arkadas gıdın yapın pikniğinzii.Ben sımdı cocuumın piknigı var dıyıp nasıl tam gun ızın ıstıyım💆🏻‍♀️
Allah bereket versin kuzu

Günayss
Gece kart kesildi ben yüzümü yikamadan alisverise basladim🫣🤭
Dr gunes kremi bioderma onermisti kıza ama 100ml bitmez ki ziyan olacak mustela aldim 40ml icerigine guveniyorum 40ml yeter kıza tatilede gitmicez sapka falanda takıyorum ona koruyorum çünkü hemen kizariyor o da bana çekmiş cildi.

Dr verdigi serum be nemlendiricimi aldim 800tl oraya baydım. Hic duymadigim bilmedigim markalar ama iyi geliyor arkadasimda cildin parliyor dedi ki dr gittigimi tedavimi bilmiyor.
Zabah zabah 1000tl gitti.

Aksam anpaya gidicez 2bin de oraya gider.
Kendi kartimdan cekmicem limitim bitiyo sonra ceksin kartindan. Bağana
Koyden donuste 3binde o harcar tereyag peynir misir unu falan baya bisiler aldircam 5 kilo alsin tereyag bizde cok gidiyor.
Ama bu ay kıyafet ve mutfak harici pek harcamamiz olmaz.
Bi şu kalacagimiz yeri cekeriz kartdan o temmuz ayı ekstresine yansır artık.
Çok bi ihtiyaç gider yok şimdilik.

Esimde zam alacak Şimdi temmuzda ek gelir aracda zam alacak.
Agustostada kiracının zammi var en azindan akmasa damlar.
Dün aksam esim yine dedi senin bi masrafın yok ki diye kardesimde vardı hatta.
Hep kartin market harcamasi diyo
Ee mutfak masrafi bende.
Esime aldigimiz tshrt ayakkabilar vs bile hep benim kartdan cekmistik onunki uzerinde degildi onlarda limitimi dusurdu bu ay.
Koye gidim gelim yine gidelim oraya sen bakamadin kendine bise sende al dedi (kız durmamisti kendime pek bakamadim)
Yarin akşamda disarida balık yicez yine.

Pazartesi arkadasimlada onu konusuyoruz şurda yazin 2 ay geziyoruz ondanda kısamıcam hiç diyorum.
Şu arabanin borcu bitmis olsa otel tatilide yapacaktım valla.
Ben birikimin böylesini seviyorum
Alacaklarımıda alacagım icimde kalmıcak, gezeceğim ama bir miktarda olacak kenarda.
Altın alamıyoruz evet ama bes 2.500 öduyoruz biz bakarsan 1 ceyrek parasi her ay.
O bile kâr

Son düzenleme:
İyi geceler.
Bugün bir ani kararla dışarı çıktık. Yürüyerek avm ye gittik. Tabi gezme olsun Elaya da :)
Yoruldum bittim demez. Dönerken bana dediği şimdi başka yere gezmeye gidelim😅 yay burcu videoları izliyorum bazen kesinlikle tamm aynısı.
Bu ara benim de terazi yükselenim baskın galiba avm ye yine değişim için gittim🫣
Yerine birşey bulamadım kıza pike alayım dedim. O beğendi ama deseni ben beğenmedim. İlk beğendiğinden mağazada yoktu. Sonra beğendiğini Aldım ama eve geldim. Bu defa onu da iademi etsem dedim.
Madam coco iade alıyormu bilmiyorum.
Pikenin çiçeklisi online satışında var. Yarın mağazayı arar konuşurum. Bu ne kararsızlık.
Avmde slipstop kaydırmaz baktım.
Sevgili kocacım arabayı temizlerken kızın oyuncak kum kova takımını ve kaydırmazını temizlediği yerde çıkartmış geri koymamış evde bulamıyorum. En son arabada kalmıştı.
Oysa geçen yıl bir tık büyük numara almıştım. Bu yıl da kullanır diye. Neyse yenisini alırım bayram dönüşü. Heryer kargo bedavayı kaldırmış. Bayram diye sanırım.
Avm çıkışı kuşlara yem verdik bol bol.
Carrefoura uğradık. Kum oynama takımı aldım. Domates salatalık muz zeytin aldım. Yufka aldım börek sarıp koyacağım.
Ispanak aradım bulamadım. Bir yerde vardı solmuştu. Ispanak bile karaborsa oldu😔
Böreği neyli yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Dönüşte yürüdük. Eve geldik banyo istedi. Oyuncağı suda oynama sevdası.
Sonra yemek yedik.
Bugünü de böyle bitirdik. Yoruluyorum gelince bacaklarım çok ağrıyordu ama, evde tv ye sarıyor. En son bahane de şarkı dinleyeceğim oluyor. Telefondan dinle diyorum. Televizyondan istiyormuş. Bu tv bağımlılığı niye anlamıyorum. Hep sınırlı izletmeye çalıştım ondanmı bilmiyorum. Biraz oyun oynasak da benim de artık oyun konusunda çok hevesim yok.
Eşim de anneye gidince rahatlarsın dedi :)
Ben artık bu sebeplerle magzadan kendime bisey almiyorum.
Cok kararsız kaliyorum iadeyle ugrasmak istemiyorum (yani magza iadesiyle) kargo iadesi daha makul geliyor bana.
Online okadar alistim ki magzalarda kendi reyonlarima bakmaz oldum.
O an ayıla bayıla alıyorum magzadan eve gelip kombinleyemiyorum anında soguyorum aldigim seyden
Önceden magzaya gitmeye usendigimden (semtimde olmuyor o magzalar genelde koton, defacto, mavi falan yok bizim semtde)
Gozumde buyurdu degismezdim kalirdi elimde.
Şimdi her aldigim siniyor icime

Back
X