- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Merhaba.Selam kızlar.
Pertim çıkmış durumda. Bir de öyle yayıldım kaldım.
Gece geç uyudum sabah erken uyandım. Şöyle uyu başka birşey yapma modundayım.
Sabah arkadaşın kızı 8:40 da geldi. Arkadaş küçük kızı eğitime götürdü. Hızlıca hazırlanıp 10 a doğru indik havuza. Zaten bayağı dolmuştu. Yahu anlamıyorum rüyalarındamı görüyorlar. Herkes geç gitse ben de geç gitsem :)
Yaşlı bir teyzemiz var o bile yıllardır havuz açılırken sırada bekliyorne enerji ya pörsüyen benmişim
Havuzda kahvaltı yaptık. Kızlar soğuk soğuk girdiler havuza.
Arkadaş 11:30 da geldi 1 saat durdu küçük kızı uyutamadı gitti eve. Kızı acıktım acıktım dedi. Yanımda çok para yoktu. zaten ekmek almaya gönderdim kızları gidip paraya abur cubur da almışlar.
Sabah ela kıyafetini giyinince Elanın saçını yapmıştı o an dedim aaa ne güzel bir çocuk daha. Sonra iştahını görünce yok kalsın dedimkahvaltı yaptı aburcubur yedi. Sonra tekrar pankek çikolata yedi. Sonra ekmek yedi kutu kuru, sonra kahvaltılığı silip süpürdü. Sonra da diyorki annem şimdi yemek yapar o yemeği de yerim dert etme sen yedirek teyze
arkadaşa söyledim koptu. Zaten hep anlatıyor çocuklarının iştah seviyesini. Valla ben hiç alışkın değilim böyle iştaha. Elanın ağzına tıktım yine. Yemekle hiç hiç işi yok.
Arkadaş da biliyor kızının iştahını, patates onun yanında istediler. Yemesin evde yemek yapacağım dedi. Kız acıktım acıktım diye gezindi. En son hava biraz serinleyince saat 16:00 a doğru geldik eve duş aldık. Evi toparladım. Günlük rutin işler. Biraz sonra da yemek yediririm. Evde vardı. Ama patates ve mantı istiyor ne alakaysa. Eşim de geç gelecek yemek istemedi. Yapacak da halim yoktu zaten. Bu yıl büyüdü havuza gidince rahatlarım diyordum. Bu yılda kolluksuz yüzmek istiyorum anne gel havuza sendene zamam rahatlıyorum biri bana söylesin.
Ben de evlat edinen bir anne olarak söyliyiim.
Öyle bir zaman yok..

Sevgiler...