- 8 Ocak 2015
- 6.082
- 19.094
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ankaraya gel akşamları buz gibi soğuk camekanları kapadım valla üşüdüm inanki sanki akşamları sonbahar gelmiş gibi serinBen sıcagı hic sevmiyorum
Adana Antalya izmir benim icin yok iller
Direk eliyorum oralari.
Doguyu saymiyorum bile.
Bana serinlik olacak seven seviyor ben sevmiyorum
Tamam ilk hedef Angara yazdım listeyeKız ankaraya gel akşamları buz gibi soğuk camekanları kapadım valla üşüdüm inanki sanki akşamları sonbahar gelmiş gibi serin
Kıssında ayazı tam sana göee
Gecen komsum aradı eski binadan sana gelcen dedi valla müsait değilim işe gidiyorum başka işlerim var dedim valla iş yapasım yok inanki
Onla uğraşmam yapılması gereken işler var ama gelmesin kendi kabul etmiyor benide kabul etsin diyor valla bende edemem ta gecen sene aradım gelecem diye bana diyor parkta piknik yapalım beni evine kabul etmeyeni bende etmem valla o insan ben değil iyim
Çok haklı bir açıklama bence.hava sicak evde klimayla oturmak istiyorum diye istifa etsem abarti olur mu ?
Evde de toton terliyor merak etme. Ev işine koşturmaktan. ..hava sicak evde klimayla oturmak istiyorum diye istifa etsem abarti olur mu ?
Annemlerin orası da öyle gece pencereyi kapatıp uyuyordum. En son gittiğimde de terasta üzerime hırka alıp oturdum.Kız ankaraya gel akşamları buz gibi soğuk camekanları kapadım valla üşüdüm inanki sanki akşamları sonbahar gelmiş gibi serin
Kıssında ayazı tam sana göee
Gecen komsum aradı eski binadan sana gelcen dedi valla müsait değilim işe gidiyorum başka işlerim var dedim valla iş yapasım yok inanki
Onla uğraşmam yapılması gereken işler var ama gelmesin kendi kabul etmiyor benide kabul etsin diyor valla bende edemem ta gecen sene aradım gelecem diye bana diyor parkta piknik yapalım beni evine kabul etmeyeni bende etmem valla o insan ben değil iyim
2 yaştayken ben kocasına yemek bile yapmayandımÇocukla çok zor oluyor temizlik ekstra işkence oluyor gerçekten
Benim evinde hali içler acısı
2 yaş bebeğiyle yapamıyorum birşey
evde is yapmicaz yav oyle olsa is tercihim olur. klima karsisinda tavana bakarak yaticazEvde de toton terliyor merak etme. Ev işine koşturmaktan. ..
Bu defa da klima elektrik parasını ödemek varo da can yakıcı.
Kahveye geliyorum denirde kahvaltıya geleyim diyeni de ilk duyuyorum ben şokBen yazin misafir sevmiyorum dedikce geliyolla
Arkadas aradi musaitsen kahvaltiya gelim diye
Ee gel la dedim
Nasıl diyim gelme
Kahvaltı ettik
Kahve ictik 2 gibi gitti
Banada iyi geldi konustuk gulustuk amma velakin cok sıcak
Hemen pesine fasulyeyi attim ocaga.
Bulasik mak.bosalttim
Allahdan sabah evi supurmustum
niyet ettim kapıları silmeye
Kuzende aramadi gelmez umarım su saatden sonra daha.
Aksam esim kizi alip anasina gidecek o arada mutfak dolaplarina el aticam
Acelem yok parca parca silerim.
Özellikle buzdolabinin hali icler acisi.
Arkadasin yanında utandım acmaya karman çorman bi sıra gelmedi oraya.
Oraya girisemem yarina artık.
Orayida halledersem baya bi detayli iş yapmam.
Yok ben erken yaşlancam belli oldu2 yaştayken ben kocasına yemek bile yapmayandım
Ne yapim ama kıza birşey olmasın yanında dur yemek yapma peşinde gez yemek yapma dedi. Hatta bir defa Ela kaşını çarptı kanadı aylarca beynimi yedi. Onun için hiiiç de kocaya yemek yetiştireyim derdine düşmedim :)
Sal gitsin boşveeer.
Dedi vallaKahveye geliyorum denirde kahvaltıya geleyim diyeni de ilk duyuyorum ben şok![]()
lelli babamlarda birebir ayni sorun var .babam dava acip tarlalari bahceleri boldurmeye calisiyor ama davalar da pat diye bitmiyor karisik isler bunlarDun esim abisiyle erkek kardesiyle konuscakti koydeki evin uzerine kat atma mevzusunu
Abisi hic sorun etmemis yapma imkanin varsa yap ben sevinirim demis
Kardesi icmis icmis gelmis pislik ama ben esime dedim o pislik cikaracak diye
Yaptirtmiyormus.
Sebep ne biliyomusunuz onun yapma imkani yok ben yapamiyorsam sende yapmicaksin.
Yani kıskanclik.
Esime dedim bırak o ev orda çürüsün lanet olsun onlara.
Yapsamda bana rahat vermez onunla karisi bırak uzak olalim dedim.
Bosver ortak ev var 4 tanede oda var bende gider bir odayi kitlerim eşyalarımı koyarim onlar olmadiginda gider tatilimi yaparim.
Ya da siraya koyarsiniz atiyorum temmuzda ben gidicem agustosta sen
Ya da bu sene ben gidicem oteki sene sen.
Ben onlarla uğraşamam dedim.
Kendileri gezemiyor imkanlari yok bizede sarıyorlar iyimi.
Biz gittik gezdik adama karisina dert olduk.
Eee sende gez ev orda duruyor alip getirmedik.
Beter olsunlar
Iste boyle yaptiklari icin Allah onlara vermiyor cok şükür.
Bir suru bahce var ben yapmak istedikden sonra param oldukdan sonra gider bi bahceye yaparim dedim.
Bırak uyma dedim
Esim baya kafasina taktı ben bekliyordum o daha kardesini taniyanamis karismaz etmez diyordu.
Dedim karisinin agzina bakiyo gör bak yaptirmaz sana o evi.
Bende inadina boldurcem her yeri kendime ayri ev yapıcam diyo.
Baya inada bindirdi.
Dedim gidip kalcam 15 gün ev olsada olur olmasada olur gider otelde kalırım.
Ay adama bak ama 3 erkek kardese ortak mal izin vermiyor.
Esimde inattir simdi zitlasacak onunla evi boldurcek.
Insallah bir tanesi ustune ev yaparda bende ordan hak alırım diyo simdide.
Baya bilendi adam.
Cok şükür yüzlerini gördü nihayet.
Eheheheheeheee ikizlerlemievde is yapmicaz yav oyle olsa is tercihim olur. klima karsisinda tavana bakarak yaticaz![]()
Kocadan hoca olmaz bacımSelam kızlar Nasılsınız
Bu ay bütçe planlaması için hesap kitap yapmadım allah ne verdiyse gidiyo bakalım
Koca diyo kartım doldu sonlardayız
Köyden gelince hep böyle oluyo valla gitsen bi dert bakım vs
Daha gitmeden 10 bin harcadı zaten bakım tekerlek vs
valla araba olması işime gelmezse sattırırdım çoktan ama bebem var
Bu aralar araba sürme çabasındayım ehliyet cüzdanda eskidi .
arabayı yeni otomatiğe döndürebildik manuel zorlamadım pek baktım olmuyo
Çok fena istekliyim ama eşim bastırıyo sürekliacele etme zamanla olur diye .
bende heycan yok araba kullanırken diyorum
çok heycanlanıyosun diyo
kocayla araba kullanması ayrı dertt
Trafiğe çıkcam yoksa süremem ara sokaklarda olmaz çünkü çok yavaş gidiyorum diyorum trafikte hiç yapamazsın diyo e nerde ögrencem acabaaaaahshdj
Bu aralar beni aşırı geriyo allah sonumuzu hayretsin bogazlayasım geliyo bazen![]()
PesDedi valla![]()