Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kizlar bugun ev temizligine sirketi aradim 3 bin dediler bakin 3 bin dumduz icinde azicik esyasi olan evime dediler 🥹🥹 yillik izin alip kendim temizlesem daha mantikli
Ben halı yıkama fiyatını duyunca kolları sıvayıp cama girişmiştim 😁
Bir fiyat daha duyayım da diğer camlara girişeyim diyorum 🙄

Selam kızlar.
Ben de bugün valizi komple hazırlayıp bitirdim.
Sabah tost yapacaktım. Tost makinası çalışmıyor. Ayarını bozdu eşim. Temelli gitti makina. Neymiş tost yapılırken makina duruyormuş. Çok sever tost yapmayı adam tost yapmaktan soğudu. Karacanın ürünüydü. Çöp etti.
Hazırladığın tostları tavaya koydum üzerine tencere bastırdım al sana tost🤣🤣🤣 ilkel yöntem. Liseye giderken de çok yapmışlığım var. Evimizde bir tost makinası yoktuki. Şimdiki çocuklar bir eli yağda bir eli balda.
Yine ev topla. Robota süpürttüm. Çamaşır at kurut topla katla. Hiç bitmedi bu ara çamaşır.
Ocağı temizledim. Gelene kadar toz olacak siyah belli ediyor ama yağlıydı mecbur sildim. Mutfak Lavaboyu çamaşır suladım. Ebeveyn lavaboyu yıkadım. Nihayet kışlık ayakkabıları kaldırdım. Günlerdir kaldıramamıştım.
Ela meyve yedi tv izledi bu ara sormadan da açıyor, zor kapatıyor. Ne yapacağım bilmem. Çok sarıyor televizyona. Zorla kapattırıyorum.
Balıklara hafta sonu yemi almaya çıktık. Oradan markete geçtim. Çişi geldi. Bir kaç parça yolda atıştırmalık aldım. Olmasa olmazımız.
Koşturarak eve çıktık.
Ahh sıcak diye diye. Asansörden çıktı koşarak evim evim güzel evim seni çok özlemişim beni serinletirmisin dedi 😅 tabi bu önceden beni ısıtırmısındı. Şimdi serinletirmisin oldu.
Sonra yeniden indik. Arabaya birkaç eşya götürdük. Şok markete geçtik. Kuruyemiş bisküvi aldık. Onları da arabaya bıraktık.
Eve çıktık. Hamburger yaptım. Ben de kalan yemekten yedim. Eşim gecikecekti yemek yemem dedi.
Bugün teyzesini aramış. Konuşmuşlar. Teyzesi bayramda dayısını aradı da onu aramadı diye tripteymiş. Aman hiç karışmıyorum. Kendi aralarında halletsinler.
Ona öyle tripse bana niye, Elayı bile aramadı 1 aydır. Arayana kadar da aramayı düşünmüyorum.
Eşim de değişik. Geliyor bana mıyıldanıyor. Yok arama boşver vs sonra gidip kendi arıyor. Ben kötü gelin olacağım onun yüzünden. İyiki bugüne kadar onun lafına göre hareket etmemişim ailesine karşı.
Anahtarı arkadaşa bırakacaktım, yarın evde değilmiş bu gün verirnisin dedi akşam. Gel adaçayı içelim dedi. Geç oldu gitmedim. Eşi evde gerek yok bence. Gece gece hiç sevmem insanları rahatsız etmeyi. Anahtarı verdim çıktım eve.

Hello bacımlar
Kocının dogumgunuydu
Adamı sıra gecesıne yemege goturdum dogumgununde dkdjdjfk
Tam kocamlık ortam😅
Göcmen olmasa dicem biyerlerde var dogululuk ama yok😅
Gözlük almıstm rayban pek begendi.
Yarın kızla denize gitcekler babanneyle dedeyı de cagırmıslar.
Bakalım napcklar yolda.
Alyayla buara hic anlasamıyor koci🤦🏻‍♀️
Adamı bezdırıyor hep tepesinde,hep bi inatlasma.
Yemekten cıktık avmden gunes kremi aldık onlara.
Alya havuza da gidince bitti onunkı de.
Ordan oyunparkuna gırdı tabi.
Okadar uyku basına vurduki otoparkta düz yolda düstü🤦🏻‍♀️
Tabi 1 saat aglama faslı .
Banyo yaptırdım uyudu hemen .
Balıkesıre gıtckler öff ıs cıkısı gel sende otobusle,buluruz bi otel kalırız diyo pazar sen de girersin diyo ama hic gözum yemıyr😒
Yani kaynanamı da hıc cekemıcem dırdırdır pazar gunu😵‍💫

Ay bide kpdere gıcıgum 2 gundur.
Gercekten ınsanlık yaramıyor bunlara.
Benim ısyerine yonlendırmıs dernek vize ıcın.
Dğn yemekten bi geldim kpdsr oturuyor ıcerde.
Aa hosgeldn baba falan dedım sasırdı o da.
Neyse kpder olunca benim arkadas ılgılendı hemen.
Amca hesabında para var mı ?Vize ıcın 15-20 bin bile olsa olması lazım diyo.
Benn de saf köylğ tmm onu hallederiz diyorm kıza.
Oglu gecer falan diyorm.
Salak valla Allah afftesn salak dicem,döndü kıza simdi var mı diyim yok mu diyim bilemedim diyo .
Ben cıkayım ozman dedim.
Aa deli ne manaa?
Varsa banane yoksa banane?
Verdik eline kagıt git bunları topla dedik.
Kız diyo baby tam yerlisi belli dkdjjxkf
Kociye dedim insanlık yapmaya da gelmiyosnuz.
Bugun toplamıs evrakları dolar hesabı varmıs kpderimin.
Koci dedi ama vardır onun parası diye.
Ben de saf köylü iste.
Acayip kıruldum goresim yok hic valla.
Aksm dedim bana onu söylücek en son insan pardon da dedim,göcmenlerde bi ben varım kıraya giden gelin dedim.
Az iceymıs yapaymıs bi kat madem dedim cmkffmm
Sinsi gelini uyandırdılar vala.
10 senedir konusmadım konusturcak beni.

Abisiyle birlik olsunlar bence. Öyle olunca mecbur kardeşi de kabul edecek.
Abisi konusmus tmm abi sen nasil diyorsan öyle olsun demis
Abisi 60yasinda kardeside 45
Abisi kaynim icin seni cekemiyor diyormus
Hay Allahım
Erkeklerde birbirini çekemiyor demek.
Esimde demis lellinin onun karisiyla arasi yok ya ondan mi derdi var anlamadim demis.
Simdi kararsiz kaldik.
Esim yapmayıp orayi onlarami bırakicam onlarin istedigi mi olacak diyor.
Bende yapsakda rahat vermezler ama kendileri rezil olurlar diyorum
Ben oraya ev yaparım ya kendi ya karısı bisi der, laf sokar bisi yapar hemen jandarmayı ararım hic muhattap olmam sözlü taciz, tahrik, hakaret Allah ne verdiyse sikayetci olurum koye rezil olurlar diyorum.

Hello bacımlar
Kocının dogumgunuydu
Adamı sıra gecesıne yemege goturdum dogumgununde dkdjdjfk
Tam kocamlık ortam😅
Göcmen olmasa dicem biyerlerde var dogululuk ama yok😅
Gözlük almıstm rayban pek begendi.
Yarın kızla denize gitcekler babanneyle dedeyı de cagırmıslar.
Bakalım napcklar yolda.
Alyayla buara hic anlasamıyor koci🤦🏻‍♀️
Adamı bezdırıyor hep tepesinde,hep bi inatlasma.
Yemekten cıktık avmden gunes kremi aldık onlara.
Alya havuza da gidince bitti onunkı de.
Ordan oyunparkuna gırdı tabi.
Okadar uyku basına vurduki otoparkta düz yolda düstü🤦🏻‍♀️
Tabi 1 saat aglama faslı .
Banyo yaptırdım uyudu hemen .
Balıkesıre gıtckler öff ıs cıkısı gel sende otobusle,buluruz bi otel kalırız diyo pazar sen de girersin diyo ama hic gözum yemıyr😒
Yani kaynanamı da hıc cekemıcem dırdırdır pazar gunu😵‍💫
Ben de bu bayram eşimin babasının yanına teyzeyle gitmek istemedim. İkide bir iş derdi beni rahat ettirmiyor. O yokken kahvaltı yapıyoruz oturup iki çay içiyor iyi muhabbet ediyoruz. O varken hemen masayı toplamaya kalkıyor bu defa ben de kalkmak zorunda kalıyorum. Bir de Ela iyice söz dinlemez oluyor. Çocuk ne olcak yapsın diyor sürekli.
Dün de eşime otele niye gidiyorsunuz gidin yedirenk in ablasının evinde kalın otel parası veriyorsunuz demiş. İyice battı kadına tatile gitmemiz. Sanki parasını o veriyor.
Geçen yıl o kadar hastane doktor parası öderken eşim onlara dönüş yol paralarını verdi eşimden dayı için vitamin ilacı istedi aldırdı. O zaman hiç düşünmüyordu parayı 😅 şimdi ekonomi profesörü kesildi başımıza🤣🤣🤣

Ben de bu bayram eşimin babasının yanına teyzeyle gitmek istemedim. İkide bir iş derdi beni rahat ettirmiyor. O yokken kahvaltı yapıyoruz oturup iki çay içiyor iyi muhabbet ediyoruz. O varken hemen masayı toplamaya kalkıyor bu defa ben de kalkmak zorunda kalıyorum. Bir de Ela iyice söz dinlemez oluyor. Çocuk ne olcak yapsın diyor sürekli.
Dün de eşime otele niye gidiyorsunuz gidin yedirenk in ablasının evinde kalın otel parası veriyorsunuz demiş. İyice battı kadına tatile gitmemiz. Sanki parasını o veriyor.
Geçen yıl o kadar hastane doktor parası öderken eşim onlara dönüş yol paralarını verdi eşimden dayı için vitamin ilacı istedi aldırdı. O zaman hiç düşünmüyordu parayı 😅 şimdi ekonomi profesörü kesildi başımıza🤣🤣🤣
Kendi çıkarları olunca dokunmaz.
Hepsimi ayni ya

Selamm ay erken kalktim oranin ne tabelasi var ne reklami salaş bir yer
Kimse bilmiyor diye seviyordum orayıda ögrenmisler anacım.
Cocuk sesinden kafam şişti
Saat 5 falandi kalkalım dedim esime.
Ee otururdun sen dedi ayy dedim cocuk sesinden su sesi duyulmuyo bu ne.
Bir kac defada soylendim.
Hayir kamp sandalyesi attik dereye herkes atiyo cocuklar dibimizde oynuyor ustumuz sandalyelerimiz kum su hep.
Adam özur falan diliyo tmm cocuk ama diyin ki orda oynamayın surda oynayin kocaman alan dere.
Gelip gelip dibimizde oynadılar.
Sonra masadan kalkip baska masaya gectilerde az ıslanmadan oturabildik.
Benimde cocugum suyla oynadı kimseyi islatmadan.
Anam her masada 4 cocuk bu ne ya.
Sokaktan toplayarak gelmisler sanırsın.
Gecen sene 4 masaydık koca yerde nasil güzeldi.
Baska bilinmeyen bir yer bulmam lazım.
Eve geldim aci gercekler bir sürü bulasik
Kizin 4 defa ustunu degistim.
Ama su aşırı iyiydi buz gibi.
Simdide balkona bisiler hazirlicam kiymali menemn falan bisiler uydurcam karpuzla yenir.
Kompostoda var.

3 bin sokundan sonra sabah cocuklarin odasina girdim dolabi bosalttim iki buyuk poset ayirdim sildim .yarin kendi dolabimizi bosaltcam bizim az kiyafet var sadelesmeye calisiyorum epeydir ama tum gunu alir .camlari anacigim ben hallederim dedi oyle oyle halletcem insallah o parayla da bi ceyrek alaym diyorum

Günoo
Erkenciyim cünkü seni denize götürcez dediler uyuyolar🤪
Dün kvdmelerlr kalmamıs koci.
Denize girmiyolar zaten diyo
Babası sinmis bi koseye bira falan ıcmis zaten.
Kuruldum ya ona ,anlamaz denizden ne anlasın moddundayım😅
Kızı yemekte oyun parkından cıkaramamıslar,hadi annanene gidiyorz demis koci oyle cıkmıs kvdem sok😅
Ölmüsüm bayılmısım bide anama gittik aksm caya.
Bizim ev alev almıs gidiyo zaten.
Ordan geldik arabada uyudu.

tr_lelli tr_lelli ben parkta da surekli kavga ediyorum anacim tutun cocugunuzu ozur dileyene kadar .yeni nesil ebeveynlik cocugun ozgurlugu derken gelsin tepemize ciksin diyorum .hayir simartcaksan evde kendin simart ben senin simarik cocugunu niye cekeyim
Yani ee cocuk diyorlar sonra ee bendekide çocuk
Niye benim çocuğum senin özgür alanına zarar vermiyor da senin ki veriyor derler adama yani.

Selamm
2.elbiseye düştüm yazlik efil efil🫠
Kart kesilince alıcam galiba 2si 700tl falan.
Bir de hasır sandalet tarzı bisi istiyorum terlikde olabilir.
Kemal Tancada buldum 1 tane bi alıp denicem olmadı iade ederim.
Bu yaz 4-5 tane rahat kesim pant. almış oldum.
Icimede sindiler.
Bolcada iade etmiş olabilirim🫣
Yaz sonu indirimden kıza elbise stoklamam lazım.
Esime dedim agustos sonu şu outlet avm gideriz yine bizde bisiler aliriz. Cok kalabalık oluyor ama yapcak bisi yok.
Valla bi 5-6 bin sadece oraya ayiririm.
Esime hummel tshrtleri spor ayakkabi falan uyguna almistik.
Sürekli onlari giyiyor.
Esofman takım istiyorum ben ordan bakarim bulursam.

Kahvalti faslı derken evi süpürdüm
Mak.camsir attim
Bulasik. Mak. Calisiyor
Esim disari cikti.
Yemek yapicam.
Aksam kizi parka cikarsak dedik ama dün cok yorulduk niye anlamadık cikamicaz galiba.
Evde baş edebilirsek artık durmak istemiyor.

20sinde kart kesiliyor bi anpa yapmamız lazim.
Liste yapim bir ara.

Annem kilolarca domates taşıyor evime
Etma!
15kilo kadar var.
Ben nedecoom bilmem
Bismillah dedim 5kg soydum.
Simdi 5kg daha basina oturdum
Soyuyorum ama pisirip kavonozlama isini aksam yapcam suan gunes mutfakta yapamam🥵
Taze fasulye ve pilav yaptim.
Evi toparladim kizi uyuttum.
Bugunku aktivitem domates🍅

sabah uyandigimdan beri deli gibi temizlik yaptim .evden 5-6 buyuk cop poseti ayirdim .tum kiyafet dolaplari,kitaplik,ic dis ayakkabi dolabi ,erzak dolabi hepsinin icini temizledim .ablam geldi sagolsun ablamla koci kisisi camlara giristi .benim kapali balkon cok cok buyuk yarisi kaldi camlarin ustune mutfak salon masa sandalyelerini yaptilar .ben de utuleri yaptim hafta ici icin .mutfak ve camlarin yarisini annem hafta ici az az yaparim dedi sagolsun ama bittim kizlar ya tum gun bir saat oturmadim herhalde temizlik gibisi yok yav

O sendeki araba sürme azmi isteği keşke bende de olsa. Ehliyeti aldım. Öyle duruyor. Tekrar hiç oturmadım direksiyona.
Eşim hep sür öğren hadi deneyelim, özel ders al ooo diller döküyor. Ama o korku panik tam geçiremedim.
Ne güzel araba aşağıda otoparkta, ben dün dolmuşla gittim arkadaşa. Hadi gel de isyan etme. Nasıl kızıyorum kendime.
Çok önceden bir kaza geçirmiştik onun etkisi var bende hala tır vurmuştu arabamıza park halinde biz içindeyken o yüzden bende heycanlanıyorum korkuyla beraber ama onun üzerine gitmek zorundayım çünkü normal hayatımı çok etkiliyo bu durum annemlere gidicem eşimin işten gelmesini bekliyorum cocuk kusuyo misal doktora gidilmesi lazım olmuyo eşimi bekliyorum vs vs😬 kendime kızmaktansa aman sür gitsin dedim sende ehliyetini aktif kullanmaya başla canım çok önemli biz kadınlar için bu tür şeyler erkeğe sürekli bağlı kalmak zor geliyo bana 🤣

Back
X