Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaaa cok tatlısınız 🙈🫠
Bir ömür boyu mutlu ol
Senin bir cok olayina az cok tanık olduk burda araba aldin ev aldın iste yukseldin
Hep dualara sarıldın sıgındın
Rabbim her zaman kapılar acandır
Cok mutlu ol cok kocaman sarıldımm

Herkese merhabalar, konunuzu takip ediyorum, pek yazmasam da...

beren_naz beren_naz aynı zamanlarda boşanmıştık diye hatırlıyorum, benim de çok kısa sürmüştü evliliğim, tekrar evlendiğini görünce tebrik etmek istedim. Mutluluklar dilerim.

tr_lelli tr_lelli oğlunuzu tebrik ederim, her şey gönlünce olsun. Nacizane bir öğretmen olarak benim tavsiyem de önümüzdeki seneye bırakmaması. Çünkü seneye 4+4+4 sisteminin ilk mezunları sınava girecekler ve yaş olarak 5-6-7 .. hepsi ilkokula başlamıştı çok kalabalıktı ilkokullarda gruplar. Yani seneye kalabalık bir yeni mezun grubu girecek sınava, bu da sıralamaların gerilemesine neden olabilir. Hayırlısı olsun inş. bu sene.

Hepinize bol bereketli, sağlıklı günler dilerim.
M MinikPandaa çok teşekkür ederim

Selammm genşlerr
Dun sabah dedik ki nicün kahvaltımızı derede yapmayalım tabiki yapalım
Hemen pılımızı pırtımızı topladik çöktük
5 e kadarda oturduk
Kız okadar eglendiki kendine arkadasta buldu
Yine kız uykudan cildirmak uzereydiki kalkmak zorunda kaldık
Bir dahada arabasını goturcem ya da hamak
Arabadan uzak yerlerde malesef uyku yuzunden erken kalkmak durumunda kalıyoruz.
Arabaya oturdugu an uyudu su yordu.
Donuste migros yaptik.
Bisiler aldim bir cogunu bulamadik 1000telacık baydık.
Sabahda sucuk, salam, su tayfasina 300tl baydım.
Esime dedim farkindaysan hep benim kartdan gidiyor limitim düşsün diye komplo kuruyosun ne alaka kartim arabadaydi falan diyo
Yemezler aslanımm dedim asdffggh geç bunları.😂
Benim kartim benim kartimdir senin kart yine benim kartimdır nokta.
Alacaklarima komplodur eyy 85milyon duy sesimi esra erola cikicam sezondan dönsün hele.

Bugun klimanın altından wc bile son anda gidiyorum o derece klima bagimlisiyim
Cars. 43° olacakmış yeminle güneşte görev aşkıyla yanıp tutusuyor.

Ne yok yemek?
Valla mutfaga kadar klima pek islemiyor orası suan hic ilgi alanım degil ekmek yoksa pasta yesinler.
Ne yerlerse yesinler

2 kilo visne almis annem 1 tencere kaynattim kiz seviyor
Gerisini yikadim yallah buzluğa
Annem domates bulamamis.
Sabah kapiya vuruyor pazara gidip gelmis annemse acmayin kapıyı dedim erbaslara
Hele domates varsa elinde yoğuzz diyin dedim.
Kadin beni nerde görse elime domates tutusturacak nerdeyse
Bulamamis ucuz, olsun yarin marketleri gezerim diyo
Annemdeki görev aşkıda güneşle yarışır

Yakında bebek haberinde alırız inş😍teyze oluyorsunuz diye
İnşallah canım 🙏
Selammm genşlerr
5 e kadarda oturduk
Donuste migros yaptik.
Esime dedim farkindaysan hep benim kartdan gidiyor limitim düşsün diye komplo kuruyosun ne alaka kartim arabadaydi falan diyo
Alacaklarima komplodur eyy 85milyon duy sesimi esra erola cikicam sezondan dönsün hele.

Ne yok yemek?
Valla mutfaga kadar klima pek islemiyor orası suan hic ilgi alanım degil ekmek yoksa pasta yesinler.
Ne yerlerse yesinler

Annem domates bulamamis.
Bizde sabah markete çıktık kahvaltı öncesi bir iki bisey alalım sonra büyük alışverişe çıkarız dedik

Bizim bankanın karttan geç 500 tl ustune 40 puan veriyor dedim.Kampanyaya katilmamis. İyi dedi senin karttan geç o halde dedi 40 puan kazanalim.İnsan ne çekiyorsa dilinden çekiyor 40 puan için 600 TL ödedim adam ödeyecekti sus ödesin işte 🤣🤣

Diğer markete geçtik 500 de orda harcadık ona karismadim 🤣

Uyuyor kalksın bi markete daha gideceğiz bekar eviydi baya bisey almam lazım
5 kilo yağ alalım dedim ne 5 kilosu diyor 1 yıl gider o diyor. Ne 1 yılı ya dedim 1 ay olmadan biter o artık bu evde yemek yapılacak dedim. Adam bekarlık günlerinden çıkamadı henüz

İnşallah canım 🙏

Bizde sabah markete çıktık kahvaltı öncesi bir iki bisey alalım sonra büyük alışverişe çıkarız dedik

Bizim bankanın karttan geç 500 tl ustune 40 puan veriyor dedim.Kampanyaya katilmamis. İyi dedi senin karttan geç o halde dedi 40 puan kazanalim.İnsan ne çekiyorsa dilinden çekiyor 40 puan için 600 TL ödedim adam ödeyecekti sus ödesin işte 🤣🤣

5 kilo yağ alalım dedim ne 5 kilosu diyor 1 yıl gider o diyor. Ne 1 yılı ya dedim 1 ay olmadan biter o artık bu evde yemek yapılacak dedim. Adam bekarlık günlerinden çıkamadı henüz
Yaaa cok tatlisiniz ama🫠

Selammm genşlerr
5 e kadarda oturduk
Donuste migros yaptik.

Ne yok yemek?
Ne yerlerse yesinler

Annem domates bulamamis.
Geldik bugün eve yandık yine.🔥 gece klima açık şimdi. Eşim dedi yarın ben klimalı odada yaparım siz çocuklarla diğer odalarda yatın.
Daha iyi olur bence de.
Bizim evin salonu ve mutfağı arasında geçiş alanı vardı biz onu kapattırmıştık. Eşim diyor keşke kapattırmasamıydık. Klima serinliği mutfağa da gidermiş. Kapattırmasam yemek ve sigara kokusu odaya giderdi.

İnşallah canım 🙏

Sana öğretemedim mi beren nazcuumm kocanın 3 tabağı varsa 2 sini kıracaksın😁 şimsi diyene bak diyeceksin. 🤣🤣🤣

Kızlaaaar selam;
Eve geldim normal moduma gireceğim yakındır 😅
Sabah annemde kahvaltı yaptık. Sonra kahve içtik. Hazırlandık saat 2 yi geçiyordu çıktık yola.
Eve geldik yeğenimle ela tutturdu havuza inelim. Bir yandan valizden eşya çıkartıyorum. Kardeşim bulaşık mk mı boşalttı.
Hiç havuza indiresimiz yoktu ama, çok istediler yarın da büyük havuzların temizlik günü. Ondan dolayı saat 18 civarı indik.
Eşim de siz indirin kızları, ben birşeyler alır yemek hazırlarım dedi. Kızlar makarna istedi. Kızları havuzdan zor çıkarttık.
Eşim mantı almış yapmış. Kızlara makarna yapmış. Salata yapıp biber kızartmış. Alışveriş yapmış kahvaltılık. Bu huyunu severim.
Yemek yedik. Elanın birkaç gündür ishal de değil de ishale benzeyen bir hali var.bir sıkıntı karın ağrısı atel vs yok. galiba otelin yemekleri dokundu. Geçen yıl otelde de aynı durumu yaşamıştık. Benim de midem bozulmuştu geçen yıl.
Akşam da azcık fazla gibi görünce hastaneye gittik. Serum takıldı. Tahlil yapıldı. Ela da iğneyi hiç hissetmedim anne deyince hemşire şaşırdı ağlamamasına,..ama eli çok hafifti.
Doktor kan sonuçları çıkınca yediği bişey dokunmuş, veya havuzdan da olabilir dedi.biz otelde havuza sokmak istemedik. İlla gireceğim demişti.zinco probiyotik verdi.
Serum yiyince uyudu.
Kansızlık çıktı Ela da. O kadar yemek meyve seçtiğinden galiba. Bu yemekkonusunu ne yapacağım bilmiyorum. Bu ara ben et yememler başladı. Küçük kardeşimi kınadığımdanmı nedir.kardeşim hala kırmızı et yemez. Ama kokoreç yer😁

Selammm
Epeyfir Tırım tırım sort ariyorum
Böyle diz ustü, efil efil keten falan tarzi bej, haki falan sort ariyorum yok anacım
Hepsi kısacık.
Ben asla giymem buralarda öyle kısa
Dün kac magza gezdik esimle.
Esim al artık dedi adam kısa mısa giyersin yok dedim oturunca çıkacak iyice yoğkk rahat edemem.
Sort sevmiyorum aslinda yazin etekle idare ediyordum ama kamp sandalyesi, dere falan olayinda oturunca rahat edemiyorum.
Surekli toplaniyor aciliyor kızda cok cekistiriyor.
Sort daha rahat olacak.
int. Buldum 4 model siparis verdim bakim mankenlerin boyunu baz alirsam bende diz ustu durcak.
Umarım olurda aramam artık.
Olmayani iade ederim olurlarsa hic iade etmem ama daha bulamam bu boy yillarca giyerim.
Defacto sandaletimi sevdim bejinide aldım.

Yine 1 tane kısa sort aldim köyde denize giderken giyerim ya da evde bilmiyorum.
Hosuma gitti rengi.
Esimde kendine sandalet aldı.
Sezon sonu indirimleri baslamis sortu 100tl aldim.
Evde giymelik sortlarda 59tl düşmüş bence gayet iyi.
Valla bulursam alırım böyle denk gelebilirsem.
Sezonda hepsi ucuyor
Salvar tarzi pant. Almistim ilk defa hatta iademi etsem dedim hic giymedim o tarz ustu bol bilek dar ayy nasil rahat geldi dün giydim renklerini alim diyorum simdide
Esimde he he seri yap hemen diyor.
🤪
Valla etiketli kiyafetlerle doldu dolap bu sezon.
Hepsinide gayet uyguna aldım ohh sefam olsun.

Pilav yaptim
Kiz makarna istedi azda makarna yaptim
Yayla corbasi yaptim
Tavuk sosladim aksam kizarticam
Kız elmalı kurabiye soruyordu birazda elmali kurabiye yaparim erbaslarda yer
Evi supurup kendimi dusa aticam
Kizda uyursa o ara tadından yenmez valla

Bu ara okadar yogunki gunler
Haftasonu anneannemin eve gecerim diyordum 2-3 günlük
Ne mümkün cumartesi tercihlerle ilgili gorusucez bir ogretmenle
Ordan Sakaryadaki kampusle gorusmek istiyoruz.
Tercihleri halledip sonuclar gelmeden koye gidip gelicem.
Oglani ehliyete yazdircaz
Hep bi kosturmaca

Pilav yaptim
Kiz makarna istedi azda makarna yaptim
Yayla corbasi yaptim
Tavuk sosladim aksam kizarticam
Kız elmalı kurabiye soruyordu birazda elmali kurabiye yaparim erbaslarda yer
Evi supurup kendimi dusa aticam
Kizda uyursa o ara tadından yenmez valla

Bu ara okadar yogunki gunler
Haftasonu anneannemin eve gecerim diyordum 2-3 günlük
Ne mümkün cumartesi tercihlerle ilgili gorusucez bir ogretmenle
Ordan Sakaryadaki kampusle gorusmek istiyoruz.
Tercihleri halledip sonuclar gelmeden koye gidip gelicem.
Oglani ehliyete yazdircaz
Hep bi kosturmaca
lelli yillardir buradayiz sen her menunu yazdiginda ben sasiriyorum bizim evde de dumduk taze fasulye pilav vardi onu da ben yapmadim zaten 😂

Berennaz hiçbir zaman param var değil yok kocacım param diyeceksinnn😄😄😄
Bugün markete gittim 600 tl gitti
Akşam diyorki.tamam.market işi sen de yok ya dedim
Çıkart bana bir ek.kart 🤣 ben de olsun market işi dedim.Işe başlayınca bir ek kart onaya yollarım müdürün onaylar dedim
Ben onaylamam diyor nasil koca bu insan karısına ek.kart çıkartmaz mi.🤣🤣

İyi geceler kızlar,
Bugün sabah benim koci giderken uyandım sağolsun, sonra uyku tutmadı. Ela da erken uyandımı geri uyuyamadım.
O ara tuvalete gitti. Kakam var dedi. Hemen kaka numunesi aldım. Yarım saat içinde hastaneye götürmem gerekiyordu. Kardeşimi uyandırdım ela uyanık dikkat et diye. Sonra çıkacaktım Ela ben de geleyim dedi. Yeterki evden çıksın😅 bir yay burcu bu kadar mı eve girmemeyi sever.. Elayı da götürdüm. Oradan okula uğradım açılmamıştı.
Dönüşte yavru kedi gördü ona yemek verelim yalnız yanında annesi yok dedi. Ama daha yeni yürümeyi öğreniyor. Süt versem içermi bilemedim. Marketler açık değil daha saat 9 değil. Bir tane bakkal tarzı marketten salam aldım. Veriyorduk.Elanın gözler doldu. Bu kedi sokakta yalnızmı kalacak diye.. sonra kedinin annesiydi sanırım geldi salamları aldı gitti yavvv. Bir baktım babası da geldi 😆 o da yedi gitti. Ela da diyor çok sevindim annesi babası varmış, diyemedimki vayy vicdansız anne baba 😅 annesi yiyor çünkü yavru kedi annesinin sütünü emecek dedim.
Eve döndük. Bahçede kardeşimle kahvaltı yaptık. Elanın tahlil sonucu temiz çıktı. Belliki yediği birşey dokundu. Artık emin oldum.
Bugün hiç sıkıntı yoktu. Temiz de çıkınca havuz istiyorlardı indirdik. Ben öğleden sonra okula gittim. Erteleme için form doldurdum.
Umarım bizim anaokulu dolmaz ama bağış yapmayı düşünüyoruz okula, sanırım faydası olur. Döndüm bir kahve içtik.
Biraz havuza girdim kızlarla.
Eve geçtik. Duştu yemekti çamaşır at topla katla. Eşim geldi yemek istemedi o. Oturduk gün böyle bitti

Yeğenim son zamanlarda aşırı tablet bağımlısı olmuş. Geçen farketmiştim ama emin değildim.Tabi malumm bu defa Ela da izliyor. Puuuf hiç hoşlanmadığım şey ama ne yapim bilemedim. Zaten Ela da çok istşyor sürekli tv tabletizlesin.
Kardeşimin işten çıkması sanki iyi olmamış. Eskiden işten gelir kızla oyun oynardı. Şimdi bayağı salmış.sürekli telefona adapte. Tabi yeğenime de sınır koymuyor. Erken uyandılar ve havuzda yoruldular. Uyku gözlerinden akıyor. Diyorum haydi uykuya. Kardeşim de dedi uykusu kaçtı. Ee dedim kaçmış olabilir ama oyun oynasınlar sürekli tablet tablett...
Evde durmak hakikaten yaramamış.
Para konusunu zaten kafasına takıyor. Para konusunda eşiyle zıtlar.
Yani bu ara konuşacağım, kendini iyice salmışsın topla diye.
Ayy ne bileyim çokmu takılıyorum kızlar. Büyüdükçe tablet hayattan kopukluk oluyor çocuklar da. Doğrumu düşünüyorum.
Biraz bu konuya takıldım diye eşim de oradan aman sen de ne büyüttün diyor.umarım kardeşim alınmamıştır söylediğime.
Çalışan kadın dönemi her anlamda daha iyiydi bence. İnşallah biran önce iş bulur çalışır.

lelli yillardir buradayiz sen her menunu yazdiginda ben sasiriyorum bizim evde de dumduk taze fasulye pilav vardi onu da ben yapmadim zaten 😂
Yaaa🙈
Bizim evde de 1 sulu 1 pilav yada makarna oluyor
Gerisi cocuklarin isteklerine gore degisiyor.
Mesela kız dün tutturdu beyaz corba diye mecbur yaptim.
Pilav yemicem makarna yicem diyo(boncuk makarna seviyor) valla yeterki yesin diye az az yapıyorum sonra oluyor 4-5 cesit.
Mayalı hamurumda var hala pizza yapıcam sıra gelmedi.

Yeğenim son zamanlarda aşırı tablet bağımlısı olmuş. Geçen farketmiştim ama emin değildim.Tabi malumm bu defa Ela da izliyor. Puuuf hiç hoşlanmadığım şey ama ne yapim bilemedim. Zaten Ela da çok istşyor sürekli tv tabletizlesin.
Kardeşimin işten çıkması sanki iyi olmamış. Eskiden işten gelir kızla oyun oynardı. Şimdi bayağı salmış.sürekli telefona adapte. Tabi yeğenime de sınır koymuyor. Erken uyandılar ve havuzda yoruldular. Uyku gözlerinden akıyor. Diyorum haydi uykuya. Kardeşim de dedi uykusu kaçtı. Ee dedim kaçmış olabilir ama oyun oynasınlar sürekli tablet tablett...
Evde durmak hakikaten yaramamış.
Para konusunu zaten kafasına takıyor. Para konusunda eşiyle zıtlar.
Yani bu ara konuşacağım, kendini iyice salmışsın topla diye.
Ayy ne bileyim çokmu takılıyorum kızlar. Büyüdükçe tablet hayattan kopukluk oluyor çocuklar da. Doğrumu düşünüyorum.
Biraz bu konuya takıldım diye eşim de oradan aman sen de ne büyüttün diyor.umarım kardeşim alınmamıştır söylediğime.
Çalışan kadın dönemi her anlamda daha iyiydi bence. İnşallah biran önce iş bulur çalışır.
Bu tamamen cocugun iradesiyle alakali.
Benim oglum cok zaman geciriyordu
Ama dersleride hep cok iyiydi.
Gecen sene sınava hazirlanirken tam 1 sene ne telefon ne pc eline almadi.
Iradelidir o konuda.
Sinav bittigi gün acti pc suan yine cok zaman geciriyor ama ünı baslayinca (yani insallah) sınır koyacak cunku üni puanlarimi hep yüksek tutucam diyor.
Cocuk iradeli bir cocuksa sınır koymasi lazim kendine.

Back
X