İyi geceler,
Bugün sabah 9 da kardeşimin öksürmesi ile uyandım.sonra uyuyamadım. O mışıl mışıl uyudu 11e kadar. Yahu hem öksürük öksürük üstüne hem de içme şu sigarayı değilmi.daha da artırmış sigarayı. Bir de üstelik evlenmeden önce sigara içen bir insan değildi ve kocasına bıraktıracağını söylüyordu. Aksine kendi başladı

Kahvaltı hazırladım. Üç beş evi toparladım. Çamaşır attım. O uyanınca havuza ineyim şezlong tutayım dedim. Orta büyük havuz çok dolu oluyor. Gittim bir baktım kartı okumuyor. Meğer ödememiz iki gün geçmiş. Ondan havuz girişini iptal etmişler. Gittim ödedim. Su faturası 1000 tl yani hamam işletiyorum evde.

nedir bu ya. İtirazda bulunacağım. Kontrol etsinler. Su arıtmada var şimdi bir de balıklar var haftada iki defa temizliyor eşim. Ondanmı bu kadar su faturası geliyor anlam veremiyorum.
Eve döndüm. Kahvaltı yaptık çıktık. Güneş bir geldi bir gitti. 16 sonrası tam geldi güneş.En son kızlar anne gelin havuza deyip durdular.Elayı tek kollukla sokuyorum havuza ben girdiğim anda çıkartıyor. Yüzme kursuna göndermek istiyorum çok hevesli yüzmeye.
En son titreye titreye çıktık eve sıcak suya attık kendimizi.
Eşim de akşam ben de havuza girerim dedi. Saat 1 e kadar açık olan havuz var. Bu soğukta donarsın akşam dedim. Zaten geç geldi bu akşam.
Kardeşimle biraz konuştum. Fazla akıl veren abla modundaydım

Telefon elinden düşmüyor bu vesileyle tabiki çocuğun elinden de tablet düşmüyor dedim. Biraz akıl verdim. Öyle olunca akşam kızlara tv yi kapattırıp oyun oynattı.Ben de biraz uyumuşum. Birlikteyken sadece tablet ellerinde kendi hallerindeyken birlikte vakit geçirmelerinin ne önemi var. Hiç hoşlanmadım bu durumdan Ağustos sonu anneme gitmesemmi diye düşünceye bile daldım. Elaya söz verdim ama bakıcam.
Neyse uyku öncesi de ben resim yaptırdım. Sonra uyuturken uyumuşum ben de. Sabah erken kalkacağız kidzania ya gideceğiz Eşim bizi bırakıp işe geçecek.
Pazar günü kardeşim dönecek. Ayın 1 inde işe başlayacakmış. Bence başlasın her anlamda onun için daha iyi olacak.