Küçük Düşün Büyük Olsun!

İçin rahat olsun canım rahatça gider gelir.ben her tatilde anneme gidiyordum. İlk yılı Burdur da okudum. İkinci yıl istanbula geçiş yaptım. Burdurdayken de sık sık gittim anneme o heyecan başka oluyor inan.
Ben izmire geçiş yapmak istiyordum fakat orası almıyormuş. İstanbul alıyor diye buraya geçiş yapmıştım. Belki o da geçiş yapar sonraki yıl. Yatay geçişte şimdi sistem nasıl bilmiyorum ama o zamanlar ilk yıl başarı durumuna göre geçiş yapılabiliyordu. Benim notlarım iyiydi fakat son muhasebe sınavında kar zarar sorusunda sıfır farkından dolayı dersten kalmıştım. Hocaya yalvar yakar.bana dedi bir işletmede çalışsan bir sıfır farkı olsa düşün sonuç ne olur😅
Sonra yaz okuluna gidip verdim o dersi. Öylelikle geçiş yapabildim.
Takma yani bence olmazsa geçer buraya. Hayırlısı ile bir kazansın da. İnşallah🤲
Geçiş hakları oluyormus puanını yüksek tutarsa %60yks puani %40 okuldaki puana bakıyorlarmis sanirim bana cok karisik geliyor onlar artık okuyup görecek.
Kendi istedigi bölüm puanını yüksek tutsun artık.
Manisa ve bandirmada yazılar oncelik yazılım müh. Sonra bilg. Müh. En sona 1 tane endustri koymuslar.
O 1 tanecik endustri gelirse dedim (öndekilere puani yetiyor)

babyloading87 babyloading87 beybi sakasi bir yana yas ilerledikce insan daha cok kiymetini biliyor ailesinin sen zaten cok fedakar bir essin. esin de haline sukrediyordur
Ara ara esiyorlar benim taraftan adama😅
Valla evdeki kus benden daha masraflı xkxkkxxk
Ben olsam bende beni severdim kdkdjd🤪

Slm bacımlar
Dün gelemedim.
Dün kahvaltıdan sonra annemler kociyi aramıs iste sahile gitcz gelin diye.
Ben mazart uyduruyırm surekli cünkü.
Dısarda yapılan planlarında illa kulp buluyor.
Geliriz dedi mecbur ama vikvikleniyor hava rüzgarlu flaan diye.
Gittik,annamlarda gitmisler marmaranın en les sahili kumsaza🤦🏻‍♀️
Les gibi su yosun heryer.
Alya ben girmem dedi tabi cok sükür.
Kardesiminkiler girmis🤦🏻‍♀️
Yarım saat durduj durmadık bi kum fırtınası cocugu nasıl kaptok kactık hic bilmiyorm😵‍💫
Ordan Gemlikte yemek yedik.
Eve geldik arkadasının düğün vardı.
Ben 50 kere gelmiyim dedim.
Yok ılla gel ılla gel.
Hayatumda gittiğim en sacma düğündü.
300 kisilik salona almıslar 500 kisi.
Kimseyi tanımıyorm beni damadın anasının komsularının masasına oturtular erkekler ayakta🤦🏻‍♀️
Adamın biri arkmda ensemde oturuyo resmn.
Dedim az acılın ya.
Söylendim bi tur.
Bilsem tek gelirdim bu neymis böyle diyo oda.
Ordan gece pilavcıya gittik Setbasına,dondurma yedik eve geldik 23.00🙈
Alya ıyudu tabi arabada falan.

Geçiş hakları oluyormus puanını yüksek tutarsa %60yks puani %40 okuldaki puana bakıyorlarmis sanirim bana cok karisik geliyor onlar artık okuyup görecek.
Kendi istedigi bölüm puanını yüksek tutsun artık.
Manisa ve bandirmada yazılar oncelik yazılım müh. Sonra bilg. Müh. En sona 1 tane endustri koymuslar.
O 1 tanecik endustri gelirse dedim (öndekilere puani yetiyor)
Benim sınav puanım çok süper değildi. Türkçede iki sorudan biri yanlıştı birini de yapmamıştım. Matematik zaten hiç yok gibiydi. Tarih coğrafya vs orta.
O puanlama sistemini bilmiyordum.

İyi geceler kızlar,
Uyuyamadım bugün.
Sonra kardeşimle iki sohbet ettik.
Şimdi de geldim buraya.
Sabah arkadaş mesaj yazmış. Planın varmı diye. Küçük kızı bizim bloğun yanından geçerken ağlamış. Bize gelmek istemiş.
Bayağıdır gelmiyordu.
Ütü yapma planım var ama gel. Başlarım sen gelince ara veririm dedim. Pek misafir ağırlayasım yoktu ama kısa dururuz dedi. Kahvaltı evi topla ütüye başladım. Onlar gelince ara verdim. O da kızına benimleyken telefon vermemeye başlamış🤣
Geçen farkettim ben yokken havuza indiklerinde bir baktım kızın elinde telefon. Ben varken istese de vermedi.i :)
Herkesin çocuğuna elbette karışmam. Ama istediğim bir oyun kurabiliyorlarsa eğer oyun kursunlar. Vakitlerini iletişim paylaşım içinde değerlendirdinler. Telefon asosyallik.
Oyun kuramıyorlarsa yapacak bir şey yok tabi
Hee bir de küçük kızı 3 yaşını geçti hala konuşamıyor. Daha 6 aylıkken telefon tv ooo.
Ben Elayı sınırladığımda ne olacak birşey olmaz diyordu. Şimdi haklıymışsın diyor..eğitim aldığı kurum gittiği doktor hepsi aynı şeyi söylemiş.
Neyseki kızlar güzel oyun kurup oynadı.
Biz kahve içtik. Tabi küçük kızın peşinden de koştu. İki saat durdular. Gidince ütüme devam ettim. Akşama çorba yaptım. Yemek vardı zaten. Koci yemedi. Yine doktora gitmemiş. Doktor fobisi var adamın. Aksine Ela da doktora götür beni anneee diye ölüp bitiyor.🤣hasta olmak istiyorum diyor. Dedim söyleme böyle. Allah sağlık versin :)
Eşim bana bot getirmiş hediyem diyo.beyaz mont altına beyaz ayakkabı istemiştim kış günü. Öyle muhabbet geçmişti bir kere. Bir de siyah ama tabanı beyaz bot getirecekmiş.
Bu ara limoniyim. Bugün yine saçmalıyordu. Pek anlatasım yok.
Galiba biraz ilacı da bıraktığım için biraz çabuk geriliyorum. İlacın gerçekten her anlamda faydası oluyordu. Kesinlikle psikiyatrimdi bu keppra ama keyfi içilecek ilaç değil.

Dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm. Biri daha hamileydi ama hatırlamıyorum. Seviniyor gibi oluyorum baştan, sonra aayy ne yapacağım şimdi nasıl bebek büyütürüm yapamam yok yapamam diyorum. O korkuyla gözümü açtım. Sonra dedim ohh be 🤣 ama anlatamam rüyamdaki o korkuyu. Psikolojiyi.
Rüya tabirine baktım mal mülk para diyor. Koci hesabıma 2900 tl cik göndermiş galiba buydu mal mülk 🤣🤣🤣

selam kizlar tatile geldik .anne babalar tatile gitmez cocuklarina baska yerde bakar diye bir soz okumustum o sozu cok iyi anladigim bir gun oldu
İyi tatiller canım,
Zamanında çocuk yokken daha yeni evliydik eşim de diyordu, çocuğumuz olunca teyzelere bırakır tatile gideriz. O an içten içten kızmıştım ona. Çocuğumu bırakıp gitmem tatile demiştim. Şimdi eşim beyler, patronun oğlu çocuklarını götürmeyince laf ediyor. Tabi onun üçüzü var.
Yani artık planımızı ikimizde çocuğumuza göre yapıyoruz. Orada ona göre ne var ile başlıyor tatil muhabbetimiz...
En ön gürültülü şezlong tercihimiz😅

Slm bacımlar
Dün gelemedim.
Dün kahvaltıdan sonra annemler kociyi aramıs iste sahile gitcz gelin diye.
Ben mazart uyduruyırm surekli cünkü.
Dısarda yapılan planlarında illa kulp buluyor.
Geliriz dedi mecbur ama vikvikleniyor hava rüzgarlu flaan diye.
Gittik,annamlarda gitmisler marmaranın en les sahili kumsaza🤦🏻‍♀️
Les gibi su yosun heryer.
Alya ben girmem dedi tabi cok sükür.
Kardesiminkiler girmis🤦🏻‍♀️
Yarım saat durduj durmadık bi kum fırtınası cocugu nasıl kaptok kactık hic bilmiyorm😵‍💫
Ordan Gemlikte yemek yedik.
Eve geldik arkadasının düğün vardı.
Ben 50 kere gelmiyim dedim.
Yok ılla gel ılla gel.
Hayatumda gittiğim en sacma düğündü.
300 kisilik salona almıslar 500 kisi.
Kimseyi tanımıyorm beni damadın anasının komsularının masasına oturtular erkekler ayakta🤦🏻‍♀️
Adamın biri arkmda ensemde oturuyo resmn.
Dedim az acılın ya.
Söylendim bi tur.
Bilsem tek gelirdim bu neymis böyle diyo oda.
Ordan gece pilavcıya gittik Setbasına,dondurma yedik eve geldik 23.00🙈
Alya ıyudu tabi arabada falan.
Kumsaza biz de gitmiştik bayramda :)
Hala lafını eder. Orası neydi öyle şöyleydi böyleydi. Elayla yeğenim kumla oynadı denize az girdiler. Yani benim bakış açımla orada 1 saat çocuklar kumla oynadı mutlu oldumu gerisi boş. Ama kocamın bakış açısıyla denizinden kumsalından gelen kişilerden oooo. 🤣🤣🤣
Bir hayattan tat almak var bir de hayata leke çalmak :)

Kumsaza biz de gitmiştik bayramda :)
Hala lafını eder. Orası neydi öyle şöyleydi böyleydi. Elayla yeğenim kumla oynadı denize az girdiler. Yani benim bakış açımla orada 1 saat çocuklar kumla oynadı mutlu oldumu gerisi boş. Ama kocamın bakış açısıyla denizinden kumsalından gelen kişilerden oooo. 🤣🤣🤣
Bir hayattan tat almak var bir de hayata leke çalmak :)
Biz ücretli plajda oturduk gelen kisilerde sıkıntı yoktu ama arkası tabi full surıyeli😵‍💫
Ama bilmiyorm ya ben hic sevmem kumsazı,eskeli flan.
Kum olup cıkıyosn😵‍💫

Gğnaydınn
Erkenciyim bu sabah.
Dolma attım fırına cıkana kadar pissin.
Dün et sote yaptm mantarlı.
Bugun de dolma yanına karpuz faln yeter tek cesit.
Ben zaten yogurt gronolayla yasıyorm bu yaz.
Serin serin ıyı geliyor.
2700 tllik thy hissesi aldım bi gazla😅
Ceyrek alcktım dur dedim farklı bisey yapayım.
En kötü 2000 e kadr düsersem satarım.ytd
Az zararla kapatırım😅
18 nde okulda dpgım gunu yapcz o zmana kadr harcamayayım.
Birazda dolar aldım cumrtesi hesaptan.
Dogumgunune hepsini bozar yeriz dkdkkdkd

Şu gün çabuk bitsin tercihler kapansın yoksa ben bu cinnet getirip kocamı katletcem🤣
Yarın haberlerde okursunuz beni.
Üniv tercihleri 1 can aldı diye manset olurum.
Adam yeminle lelliyi nasil uzerime sıcratirim diye düşünüyor oturup eminim artık buna.
Naparımda bana bulaşır.
Uyuyan yılanı uyandırıyor
Cocuuummla gidiyorum önce ben hazirlicam valizimi birdahada gelmiyorum dedim artık.
Kim ne derse hemen onun dedigine okey diyor.
Bu onlarin memleketteki okulu yazdırdı yani oglanda istedigi bölüm var orda diye bisi demedi.
Ordaki bacisi diyormuş ki gelsin kaliriz onunla burda.
Bana bak dedim senin bacın kendine beleş ev ariyor oraya gidersem onu ev yaparım ben kaldırırım dedim.
Giderim bi guzelde yerlesirim oraya gelsinde kalmayı görsün bakim dedim.
Kadın kendine kalcak ev ariyor saka degil he cidden.
Beles ev arıyor.
Oglu kız kacirdi birlikde yasicaklar bu da beleş ev pesinde.
Ayy vallahide toplu katliama doğru gidiyor benim Şiraze
Senin belesci kardesin beni arasin dedim söyle bana desin biz kalırız onunla diye dedim.
Tmm oglum sil diyor sabah orayı.
Ashaplarımı bozuyor köyü yaktiracak bana

Kurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
Bebek olunca lazım olur diye düşünüyorum ama kıyafetler çekiyo denilince tedirgin ve kararsız kaldım 😒
Ben kullaniyorum cok memnunum sizde alin bence büyük rahatlik keske daha önce alsaydim

Kurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
Bebek olunca lazım olur diye düşünüyorum ama kıyafetler çekiyo denilince tedirgin ve kararsız kaldım 😒
ÇOk çok çok memnunum. Biz de öyle büyük bir çekme sıkıntısı olmadı. Yazın tişörtlerimizi atmıyorum çok sık yıkanıyor yıpranmasın diye, onlar dışarda kuruyor . Çocuğun kıyafetleirnde hiç sıkıntı olmadı, hatta hijyen programına atıyordum o yüzdne ütülemiyordum ben

Ben kullaniyorum cok memnunum sizde alin bence büyük rahatlik keske daha önce alsaydim

ÇOk çok çok memnunum. Biz de öyle büyük bir çekme sıkıntısı olmadı. Yazın tişörtlerimizi atmıyorum çok sık yıkanıyor yıpranmasın diye, onlar dışarda kuruyor . Çocuğun kıyafetleirnde hiç sıkıntı olmadı, hatta hijyen programına atıyordum o yüzdne ütülemiyordum ben
Markası ne acaba

Ben kullanıyorum çok rahat ettim günlükte kullanıyorum çekme yaşamadım

Back
X