Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm hayırlı cumalar
Güne yine erken başladım extra olarak geldi benim havalar❣️
Sonbahar dogumlu oldugumdan mı bilmem bu havalara mestt ben🫠
Serinledik be oggghhhhh (soylu oh'u burda öyle okuyun)
Valla bir de enerjigimm %100 enerciii bu nasil bir sinerciii ajadjjdjjj🎶🎶
Hemen ocaga bir türlü attım etli falan söyle
Kelebek makarna yaptım
Mercimek corbasida yapıcam.
Mutfagi topladım
Bulasik mak. Calistirdim
Balkonu sildim.
Supur, sil, toz al yapıcam bugun o sebeple yemekler erkenden bitsin istiyorum.
Banyoyuda dip köse bi temizlicem halledicem yani sırayla.

Ruyamda valiz hazirliyordum
Yani hazirlayamiyordum aslında ne koycam doye dusunuyordum.
Oglanin tercihleri sonucu bir aksilik olmazsa haftaya pazar sabaha karsi cikmayi dusunuyoruz
Ama olursa acil kayıt yaptirmamiz lazim vs nanayy.

Dün sabah kizi disari cikardim 2 market gezdik park gezdik scooteri pesimizde.
Allahim bir diller
Ben bu scooterimdan bıktım artık anne beni cok yoruyor diyor 😬
Sen niye bıkıyorsun evladim ben tasiyorum diyorum.
Cek anne it anne tut anne bıktım anne.
Ömrumu yedini ögrendi simdi babasinada banada ömrumu yedin diyor😂
3 yıllık ömründe ne gördün de bukadar atarlisin cici kiz🤭
Geldik yedirdim uyuttum
Uyandi gozunu park diye acti.
Yine yedirdim 1 seftali dogradim oyuncak bebek arabasi var icine bebegini koyduk hadi dedim bebegini gezdirelim
Bende kamp sandalyesini aldim arka bahceye indim
4mt falan bi alan var komsunun incir erik agacida geliyor bahceye bizim altina oturdum
Giris kattada buzim kiraci var bebesi var dedim beben uyuyor mu?
Dedi uyuyor dedim sessizce oynicak bas edemedim evde eger ses gelirse lutfen uyar çıkarız dedim.
Bebe uyaninca balkonda Alyaya bebegi gosterdi biraz onu sevdi.
Sonra babam gelmeden eve cikmicam dedi.
Babam bizi gordu o indi.
Yoldan gecen gordu geldi 😂
Ben insanlardan kaçıyorum yeminle beni kolluyorlar.
Bi salın da beni bi salın.
Kendime gizli saklı bir yer yapcam.
Asagi siginaga indirdim bi gun orda oynasin dedim ordada sesimizi duyan geldi vallahi insanlardan boğaldum ben.
Babasi gelince market diye ağladı
Bi de market yaptık akşam.
Dun nasil uyumusuz Alyayla hic hatirlamiyorum resmen saftimiz kaydı.

Bugunde cikarcam yagmur dursunda marketlerdeki kizlar taniyo artik Alyayi
Dedenle gelmemissim, anneannen nerde diye soruyorlar😂
Benden cok tanıyor herkesi Alya
Babamin kasabina Ahmet dede diyo
Manavina Osman dede 🤣😂😂
Herkes dede

Aksam vucut peelingi siparis verdim.
Az kalmistı.
2 tkm gecelik almistim dantel uygundu ve asiri hosuma gitti.
2tkm daha alirim galiba 🫣
2 tkmda camasir olarak aldim alt ust takim.
Bu ara hepsi guzel geliyor risk alarak alıyorum hijyen urunudur koruma bantı oluyor çünkü iadesi yok.
Haklılarda denenip iade edilcek urunler değiller.
Ama hepside oldu.
Bu ara saç, vucut peelingi, nemlendiriciler bunlara sardım.
Canim sıkıldikca kremleniyorum😂
Parfüm sıkıyorum yok oje sür sil
Saçımla hic oynayasım yok aslında o toplara girmek istemiyorum dip boyası şusu busu böyle seylerle uğraşmayı sevmiyorum.
Ama değişiklikde istiyorum.
Rofle, gölge, karamel vs vs neredeyse tüm renkleri denedim.
Kendime yakıştıramıyorumda ama napsam değişik bilmiyorum.
Bana yakışmıyor degisik renkler gözüm alışmıs hep kendi rengi ve siyaha.
Bakim her an bir çılgınlık edebulurum

Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun kuzumun.💕

Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊

Oyy masllaahh🌸🌸
Adıyla büyüsun 🧿🧿🧿
Alyalar cadı oluyor sısjsjjsje

yedirenk79 yedirenk79 doğum günün kutlu olsun sağlıklı yaşamin olsun
Y yogurtlusemizotu çok güzel bir isim huzurlu ortamlarda mutlu ve sağlıkla büyüsün minnosunuz
Çok teşekkür ederim 🥰 Herkese mutlu hafta sonları diliyorum.🤗

İyi geceler kızlar,
Aksiyonlu günümdeydim bugün. Sabah uyandık zaten kahvaltı yapmamız 12 yi geçti.
Bugün teyze gelecek diye arkadaş gelmedi.
Çünkü teyze 13:30 gibi geleceğini söylemişti. Aradım yok daha çıkamadım dedi. Aralıklarla üç defa aradım çıktınmı diye ona göre çay koyacaktım. Üçüncü aramam da arkadaşın evine kedisine bakmaya gidecektik Elayla. Çıkamadım anlatırım gelince dedi.çıkarım dedi. Tamak çıkarken ara dedim. Arkadaşın evine gittim 1 saat durduk. Çünkü ela kediden ayrılmak istemedi. Tam çıkıyoruz kedi fırrr koştu kapıdan yangın merdiveni kısmına kendimi bir atmışım terliksiz peşinden 🤣🤣 Ela diyor anne terliksiz çıktın😅 neyse geri döndü kedi. Kotktum çünkü emanet. Arkadaşla konuştum her zaman yapıyor onu korkma geri dönüyor dedi.
Neyse oradayken ablam ve eşimin babası aramıştı. Eve geçince aradım onları. Bir süre babasıyla konuştum. Sonra ablama döndüm. 50 dk da onunla konuşmuşuz.o ara miafon var bizde güvenlik aramış beni teyze aramış. Tabi telefonum meşgul. Operatör değiştirdim daha 2 gün olmadı meğer beklemeye almıyormuş yeniden ayarlamak gerekiyormuş. Nerden bileyim :) ben diyorum çıkarken arar teyze. Güvenlik ararsa da arama sesini konuşurken duyarım.o ara teyze hemen eşimi aramış. Eşim Whatshaptan aramış onu da duymadım konuşurken. Telefonu kapatınca aradım eşimi. Ver yansın söyleniyor. Niye telefonum meşgulmüş de kapıda kalmış da vs vs. Ben de izah ettim kapattı. Teyze de geldi eve. İsyanlarda🤣🤣🤣 1saat kapıda bekledim de bacaklarım ağrıdı da. Ya ne var gez biraz etrafı tekrar ara. Kapıda niye bekliyon. niye çıkarken aramadın 3 defa aradım çıktınmı diye insan bir arar dedim. Bem çıkıyorım dedim diyor. Çıkarım biraz sonra dedi de net çıkıyorum demediki.
Sonra neyse bir kahve içtik. Yemeğe giriştim. Mantı açtım. Başka yemeklerde vardı.
Akşam yine konu açıldı. Teyze de birkaç şey deyince ben de dedim. Hala ordamısınız. Hee bilerek beklettim kapıda almasınlar içeri diye açmadım dedim🤣🤣🤣🤣
Biraz da yüksek sesle söyleyince sustu teyze.
Akşam oturduk çay vs tabi Ela klasik tablete sardı. Puufff.
Öyle böyle kapattırdım. Saat 12 yi geçti uyuması. Günü böyle bitirdik. Aksiyonsuz gün dileğiyle😅
Akraba sevmiyom ya ben ne kadar hakliyim😂
Kadına bak gıcık

Selamm herkesler nerelerdeğ
3 cam sildim bugun + balkonun kapisini, kaldı 3 cam daha.
Aynalari sildim
Banyoyu temizledim
Şu kabinlere acil cözüm arıyorum tmm silince cok gzl ama her gün duş alıniyor hep leke camlar :(
Isyanım vaaerr
Baya bi arkadaslarla konustum telefon trafiği
Aksam yemegi faslı
Hava yagmurlu gosteriyor esimde gidelim bir yere diyor yarın için.
Hep ben derim bu seferde benim canım istemedi bi yagmur falan görünce
Bi de geliyoruz kirli kaplar, aldigimiz kalan meyveler yerlestir yika et duş falan 🙄
Yorgunum yaa
Gezmekde yoruyor
Enerjiyle uyanıyorum her yere koşturuyorum akşam olunca nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum öyle düşüyorum.
Nolcez böyle

Selamm herkesler nerelerdeğ
3 cam sildim bugun + balkonun kapisini, kaldı 3 cam daha.
Aynalari sildim
Banyoyu temizledim
Şu kabinlere acil cözüm arıyorum tmm silince cok gzl ama her gün duş alıniyor hep leke camlar :KK43:
Isyanım vaaerr
Baya bi arkadaslarla konustum telefon trafiği
Aksam yemegi faslı
Hava yagmurlu gosteriyor esimde gidelim bir yere diyor yarın için.
Hep ben derim bu seferde benim canım istemedi bi yagmur falan görünce
Bi de geliyoruz kirli kaplar, aldigimiz kalan meyveler yerlestir yika et duş falan 🙄
Yorgunum yaa
Gezmekde yoruyor
Enerjiyle uyanıyorum her yere koşturuyorum akşam olunca nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum öyle düşüyorum.
Nolcez böyle
Duşa kabini bulaşık makinesi tableti ile sil canım.
Bir akrabam önermişti.Çok iyi oluyormuş

Kızlar selam.iyi geceler.
Elayı uyuttum buraya geldim.
Ancak uyuttum. Saat 12 yi geçti yine🤢
Bugün kahvaltıdan sonra Ela tv açtı.biz topla kahve iç vs Elanın odasının camını sileyim dedim. Ne olsa biraz Elayı teyze oyalar diye düşünüp camı silmeye niyetlenmiştim.Ama malesef tv izlemeye devam etti. Teyze de diyor yardım edeyimmi cam silmeye :) çocuğa tv yi kapattırsa oyalasa daha iyi sanki. Ama ne yapim teyzeyi de sıkıştırmasın diye kapat da diyemedim. Camı sildim hızlıca. Tv yi kapattırdım. Arkadaşın evinden merdiven alacaktım. Elayı da çağırdım. Kedinin yanına gidelim diye. Tv açmasın diye oyalayacak şey arıyorum 🤢 indik arkadaşın eve. Yine eve çıkmak istemiyor Ela. Biraz vakit geçirdik. Merdiveni alıp geldim. Perdeleri çıkartıp makinaya attım. Az oyaladım odada bana yardım edermisin diye. Yine açtı tv.
Çok fazlamı takılıyorum televizyon konusuna.
Odasını süpürüp sildim. Banyoya soktum onu. Bir de öyle uzaklsştırdım tv den😅
Sonra yemeğe giriştim. Yaptım yedik.
Akşam çay yapıp bahçeye indik. O bisiklet bindi. Biz teyzeyle oturduk. Çay içtik. Eşim geç geldi. Eve gidince uyku saati dedim. Patlamış mısır istiyor. Yarın yaparım şimdi uyuma vakti dedim. Teyze diyor ben yaparım😵‍💫 Bir de teyze varken hiç sözümü dinlememe moduna giriyor. Eve geldik yine geçti televizyon karşısına. En son dedim kapatıyoruz diş fırçalayıp yatıyoruz. Huy değiştiriyor çocuklar ya bir de olsun yapsın çocuktur sözünü duyunca yapma dediğim yanlış şeylere teyze gülünce. Durum böyle oluyor. En son dedim teyzeye gülünecek birşey yok bunda uyku saati geldi geçti bile uyuyacak. Saat 12 yi geçmiş.
Neyse biz de durumlar böyleydi. Bugün havuzu da çok istedi. Ama teyze var diye götürmedim.

Akraba sevmiyom ya ben ne kadar hakliyim😂
Kadına bak gıcık
Allahtan uzun zamanda bir geliyorlar. En son ne zaman gelmişti hiç hatırlamıyorum. Belki ramazanda iftardı bilmiyorum.
Elaya okul tatilinde ben gelirim size demişti ancak geldi.
Akraba ile yakın oturmamak iyidlr bence :)

Allahtan uzun zamanda bir geliyorlar. En son ne zaman gelmişti hiç hatırlamıyorum. Belki ramazanda iftardı bilmiyorum.
Elaya okul tatilinde ben gelirim size demişti ancak geldi.
Akraba ile yakın oturmamak iyidlr bence :)
ya ben izmirde esimin abartisiz tum sulalesiyle ayni mahallede iki uc sokak aralikli oturdum .cicek gibi dengeli insanlardi sagolsunlar

Kızlar selam.iyi geceler.
Elayı uyuttum buraya geldim.
Ancak uyuttum. Saat 12 yi geçti yine🤢
Bugün kahvaltıdan sonra Ela tv açtı.biz topla kahve iç vs Elanın odasının camını sileyim dedim. Ne olsa biraz Elayı teyze oyalar diye düşünüp camı silmeye niyetlenmiştim.Ama malesef tv izlemeye devam etti. Teyze de diyor yardım edeyimmi cam silmeye :) çocuğa tv yi kapattırsa oyalasa daha iyi sanki. Ama ne yapim teyzeyi de sıkıştırmasın diye kapat da diyemedim. Camı sildim hızlıca. Tv yi kapattırdım. Arkadaşın evinden merdiven alacaktım. Elayı da çağırdım. Kedinin yanına gidelim diye. Tv açmasın diye oyalayacak şey arıyorum 🤢 indik arkadaşın eve. Yine eve çıkmak istemiyor Ela. Biraz vakit geçirdik. Merdiveni alıp geldim. Perdeleri çıkartıp makinaya attım. Az oyaladım odada bana yardım edermisin diye. Yine açtı tv.
Çok fazlamı takılıyorum televizyon konusuna.
Odasını süpürüp sildim. Banyoya soktum onu. Bir de öyle uzaklsştırdım tv den😅
Sonra yemeğe giriştim. Yaptım yedik.
Akşam çay yapıp bahçeye indik. O bisiklet bindi. Biz teyzeyle oturduk. Çay içtik. Eşim geç geldi. Eve gidince uyku saati dedim. Patlamış mısır istiyor. Yarın yaparım şimdi uyuma vakti dedim. Teyze diyor ben yaparım😵‍💫 Bir de teyze varken hiç sözümü dinlememe moduna giriyor. Eve geldik yine geçti televizyon karşısına. En son dedim kapatıyoruz diş fırçalayıp yatıyoruz. Huy değiştiriyor çocuklar ya bir de olsun yapsın çocuktur sözünü duyunca yapma dediğim yanlış şeylere teyze gülünce. Durum böyle oluyor. En son dedim teyzeye gülünecek birşey yok bunda uyku saati geldi geçti bile uyuyacak. Saat 12 yi geçmiş.
Neyse biz de durumlar böyleydi. Bugün havuzu da çok istedi. Ama teyze var diye götürmedim.
Misafirlikte yada biri geldiğinde bütün cocuklar huy degistiriyor.
Ben annemde falan yatma saatine takılmıyorm,takılırsak her iki tarafada eziyet.
Dün aksm annemde kaldık ,biz karınkoca 22.00 da gittiik uyuduk😅annem 23.00 e geliyodu kucagımda uyudu diye Alyayı getirdi😅
Normlde evde 21.00 dan sonra ortada dolanan cocuga tahammulüm yok🙈
Gece yatmadan dondrma yedirmislrr.
Gıcık yapıyo gece uyumadan önce yerse,yaptı 2 kere kalktık .
Annem aa neden oldu flaan dedi,oluyo oyle arada dedim gectim.
Desem simdi dondurma verdiniz moralı bozulcak.
Gerek yok.

Slmlar
Kpder Bulgarda ,Alyayı kvdeme bırakamadık anama kitledik bugun😅🙈
Dün aksm gittik ,ben zaten bayılmısım anam 23.00 de uyudu kucagımda diye getirdi yanımıza.
Sabah 6 da cıktık.
Alya serin yer döne döne uyumus 9.30 a kadr.
Ve maasallah bi istah geldi o saatten beri yıyo cocuk fkfkfkkf
Annemden yumurtalı ekmek istmis ama tarif de veriyomus😅
Fırında sucuklu😅
Oglene kadar muz cilek salatalık yemis,öglen nohutlu pilav,aksm üzeri indirdiler köyden.
Benim ofisin orda bi cafe var ,hep gidiyorlar babasıyla beni beklerken,orda da bi cikolatalı pasta🙈
Eve geldik pizza istiyotm dedi🙈
Yemek yoktu zaten,pizza söyledim.
Pizzacımız her telden dkdjjjd pide pizza lahmacın ne varsa yapıyo😅
1 tane de lahmacun söyledim ona,birazını yedi pizzadan devam etti.
Cok sükür uyumaya gectik.
Aksm yemege 150 tl(25 tl kupon vardı)
259 tl kardesimin esinin dogumgünü,Lakost aldım Avvadan.
150 tl market ,sıvı deterjan,havlu kagıt,soda.

Patronun esi bizimle calıısıyır,ama oyle toksik bi insanki eleman dayanmıyor.
Cıkarken de insanlar söylüyor yani esiniz böyle böyle diye.
Elemanları pıstırmıs .
Benim tepemi attırdı eziyo insanları.
Ben girdim söyledim bugun.
Adam da sikayetci ama bisey yapamıykr biyerden sonra .
Dedim benim elemnım müsteriden once x hanımı ikna ediyor neden?Neden ikna etmek zorundayız?Sürekli biirilerine biseyler sattırma derdinde.
3 liralık varken onu saklayıp 5 liralık satalım derdinde.
Adam da tam tersi.
Makul fiyatlar verin kimseye bisey kakalamayın diyo Allah var.
Ben söylenince gelmicek ozman.
Buranın patronu benim(evde öyle demeyecegiğne yemin edebilirim ama ispatlayamam cnxkmxmx)
Otursun evde ozman dedi 😅
Gercekten toksik bi kadın.
Kapıdan iceri sanki onla bi kasvet giriyo garip bisey.
Kücük de yası daha 25lerinde.
Pazartesi biri daha baslıyacakmıs bakalım.

Patronun esi bizimle calıısıyır,ama oyle toksik bi insanki eleman dayanmıyor.
Cıkarken de insanlar söylüyor yani esiniz böyle böyle diye.
Elemanları pıstırmıs .
Benim tepemi attırdı eziyo insanları.
Ben girdim söyledim bugun.
Adam da sikayetci ama bisey yapamıykr biyerden sonra .
Dedim benim elemnım müsteriden once x hanımı ikna ediyor neden?Neden ikna etmek zorundayız?Sürekli biirilerine biseyler sattırma derdinde.
3 liralık varken onu saklayıp 5 liralık satalım derdinde.
Adam da tam tersi.
Makul fiyatlar verin kimseye bisey kakalamayın diyo Allah var.
Ben söylenince gelmicek ozman.
Buranın patronu benim(evde öyle demeyecegiğne yemin edebilirim ama ispatlayamam cnxkmxmx)
Otursun evde ozman dedi 😅
Gercekten toksik bi kadın.
Kapıdan iceri sanki onla bi kasvet giriyo garip bisey.
Kücük de yası daha 25lerinde.
Pazartesi biri daha baslıyacakmıs bakalım.
toksik insanlari kafam goturmuyor benim laf sokup oturuyorum sessizce .hayat zaten zor senle mi ugrascaz be moduna giriyorum

Duşa kabini bulaşık makinesi tableti ile sil canım.
Bir akrabam önermişti.Çok iyi oluyormuş
Kirec lekesi gideren deterjanlardan aldim cnm aslinda ama tmm silince iyi hos 1 dusta hep su kirec lekesi yine.
Acaba daha uzun süre temiz durmasini saglayan kirec tutmasini önleyen falan bisi varmidir

Selamm
Sabah gitmeyiz belki bir yere gozuyle kalktim yatakdan.
(Tabi gezme diyincede ben yani hemende hazirlanırım hem aglarim hem giderim gelinleri gibi)
Esim dedi gidicez
Hoop meyve kahvaltilik falan hazirladim.
Ama havadan belliydi serin olacağı
Ki esti masallah.
Kizi hırkayla gezdirdik.
Suyada sokmadik.
Selale güya borudan yapay selale :)
Okadar selale gördüm bòylesi ilkti 😅
Ama kanyonu güzeldi.
Normalde böyle yerlerde ya masa parası ya park ucreti falan istiyorlar.
Biside istemediler gerci biz kendi masamizi kuruyoruz belki ondan demedi kimse bisi.
Bir yer bulduk inişi zor en sevmedigim dik yamac.
Dedim ben inemem dedi ben seni tutcam neyse indik orasi zor diye kimsede yoktu.
Anasını bizi gören geldi.
Adamlar var inemiyor esim kendi kendine diyor ki lelli indi siz mi inemiceksiniz.
Gömm he göm beni dedim.
Onlar bile zor indi ellerindeki kömürler falan hep yuvarlandi dağıldı.
Zor diye kimse yoktu onlarda kesin bunlar indiyse bizde ineriz diye geldiler😂
Cok esiyordu cok durmadik ama güzeldi.
Kiz donuste hep uyudu zaten.
Sadece mazot giderimiz oldu bugun
Bi de simit ve ekmek aldık.
Hafta ici valiz hazırlıcam.
Az sey koymam lazım ama aksam epey serinler artık köy sahil falan.
Uzun kollulari yine arabada bırakirim disarda olunca alır giyeriz.
Eve cikar bi daha indir taşı zor oluyor.

Üni kayitlari 28 agu 1 eylul arasiymis.
27 eylulde biz gelcez.
Koyden gelip direk kayıt yaptiririz o hafta artık.
Şu tatilide o araya sıkıştırdım ya 😅😂
Neyse canım sagolsun napim.

toksik insanlari kafam goturmuyor benim laf sokup oturuyorum sessizce .hayat zaten zor senle mi ugrascaz be moduna giriyorum
Ben yokmuşlar gibi davranıyorum kimseyi cekemem
Kirec lekesi gideren deterjanlardan aldim cnm aslinda ama tmm silince iyi hos 1 dusta hep su kirec lekesi yine.
Acaba daha uzun süre temiz durmasini saglayan kirec tutmasini önleyen falan bisi varmidir
Bugun temizliğe kadın geldi bana 750tlcik aldı
Gratisten clonet almistimda kullanmamıştım
Cok güzel kireci hemen kaldiriyo nerden aldin dedi gratisten dedim. Masallah koca şişeyi bitirmiş sinir oldum. 2 banyo 3 tuvalet normal gerci🤣
Yag cozucusunu de begenmis öyle soyledi

Valla bence kireç lekesi olmamısının tek yolu her duş alanın orayı çıkarken kurulaması🤗 bir fıs fıs şişesinde beyaz sirke bulaşık detarjanı ve suyu karıştırdım ben o banyonun içinde duruyor, duştan çıkarken onu sıkıp hemen bi ovalayıp su tutuyorum o biraz geciktiriyor gibi geldi bana ama. Nette okuyup yapmıştım.

Back
X