- 8 Ocak 2015
- 6.085
- 19.094
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tam elimi yıkıyorum lavabo ve kabin yan yana gözüme gözüme carpıyor bir de lanet pencerede hemen kabinin arkasindan ordan gunes vurdukca damla damla nokta nokta o pencere camına film cekicem ben olmadi artık
Ben nişanlıyken istemedim yakın oturmayı, hatta düğün üzeri ev bile bulmuşlardı. Eşime dedim ben oturmam. Çünkü ben ilk tanıştık gerçekten dedim; ne güzel burada da bir ailem var. Ama zamanla bir çok olumsuz şey yaşadıkça, uzaklaşmaya başladım.ya ben izmirde esimin abartisiz tum sulalesiyle ayni mahallede iki uc sokak aralikli oturdum .cicek gibi dengeli insanlardi sagolsunlar
Ben gece kuşuyum biliyonMisafirlikte yada biri geldiğinde bütün cocuklar huy degistiriyor.
Ben annemde falan yatma saatine takılmıyorm,takılırsak her iki tarafada eziyet.
Dün aksm annemde kaldık ,biz karınkoca 22.00 da gittiik uyudukannem 23.00 e geliyodu kucagımda uyudu diye Alyayı getirdi
Normlde evde 21.00 dan sonra ortada dolanan cocuga tahammulüm yok
Gece yatmadan dondrma yedirmislrr.
Gıcık yapıyo gece uyumadan önce yerse,yaptı 2 kere kalktık .
Annem aa neden oldu flaan dedi,oluyo oyle arada dedim gectim.
Desem simdi dondurma verdiniz moralı bozulcak.
Gerek yok.
Kız baby nedir senin bu panton eşlerinden çektiğin, hep eşiyle çalışan patronlar denk geliyor kısmetine. Allah sabır versinPatronun esi bizimle calıısıyır,ama oyle toksik bi insanki eleman dayanmıyor.
Cıkarken de insanlar söylüyor yani esiniz böyle böyle diye.
Elemanları pıstırmıs .
Benim tepemi attırdı eziyo insanları.
Ben girdim söyledim bugun.
Adam da sikayetci ama bisey yapamıykr biyerden sonra .
Dedim benim elemnım müsteriden once x hanımı ikna ediyor neden?Neden ikna etmek zorundayız?Sürekli biirilerine biseyler sattırma derdinde.
3 liralık varken onu saklayıp 5 liralık satalım derdinde.
Adam da tam tersi.
Makul fiyatlar verin kimseye bisey kakalamayın diyo Allah var.
Ben söylenince gelmicek ozman.
Buranın patronu benim(evde öyle demeyecegiğne yemin edebilirim ama ispatlayamam cnxkmxmx)
Otursun evde ozman dedi
Gercekten toksik bi kadın.
Kapıdan iceri sanki onla bi kasvet giriyo garip bisey.
Kücük de yası daha 25lerinde.
Pazartesi biri daha baslıyacakmıs bakalım.
Bence en güzel yolu buğulu lekeyi belli etmeyen duşa kabin camıValla bence kireç lekesi olmamısının tek yolu her duş alanın orayı çıkarken kurulamasıbir fıs fıs şişesinde beyaz sirke bulaşık detarjanı ve suyu karıştırdım ben o banyonun içinde duruyor, duştan çıkarken onu sıkıp hemen bi ovalayıp su tutuyorum o biraz geciktiriyor gibi geldi bana ama. Nette okuyup yapmıştım.
Al benden de o kadar
Benimde aklıma direk bu geldi beybiiiKız baby nedir senin bu panton eşlerinden çektiğin, hep eşiyle çalışan patronlar denk geliyor kısmetine. Allah sabır versin
Bugulu cam almak lazimmis cidden en azindan modeli böyle zaten der gecerim.Bence en güzel yolu buğulu lekeyi belli etmeyen duşa kabin camınerde kolaylık orada ben
aslan burcu rahatlığı:)
Kvsi altında oturan witcher bunu begendiBen nişanlıyken istemedim yakın oturmayı, hatta düğün üzeri ev bile bulmuşlardı. Eşime dedim ben oturmam. Çünkü ben ilk tanıştık gerçekten dedim; ne güzel burada da bir ailem var. Ama zamanla bir çok olumsuz şey yaşadıkça, uzaklaşmaya başladım.
Şimdi de eşimin de mesafesi var benim de.
Babası olsa uzak oturayım demem. Çünkü adam hep karının kıymetini bil, kimseyi evinize karıştırmayın der. Müdahale etmez. Saygılıdır.kafa dengimdir.
Teyze de şimdi eskisi gibi değil ama yine de istemem yakın oturmayı.yakın oturdukça müdahale ya da içiçe olmak çok olur diye düşünüyorum.
Biraz büyüklerden uzak özgür hayata alışkınım.
Aiy cidden miKvsi altında oturan witcher bunu begendi![]()
Tecrübe işte canım, zamanında yaşayıp tecrübe edinmişsin. Herkes yerini kendi oluşturur. Ben bazı davranış ve olanlardan dolayı geleceği görerek hareket ettim. İyi de etmişim. Hiç pişman da değilim.Aiy cidden mi
Biz ayni semtteyiz esimin kardesleriyle imkanim olsa sehir değişirim
Semtde karsilasmaya bile tahammülum yok benim
Yağmurluk bakarsan bana da haber verirmisin canım. Ben de kendime yağmurluk almam lazım. Eşime geçen yıl H&M den almıştım. Çok beğendi. Oldukça çok kullandı. Kendime de oradan aldım hiç güzel değildi iade ettimPazar ya simdi hımhızlı geçer
Pilav yaptım köfte yapcam yanına
Kizda turuncu corba istiyor(tarhana yani) yapcam artık mecbur.
Ondan baska içen yok.
Carsafları yıkadim ben yine
Havlular yıkandı.
Süpürge yapıp cökcem valla
kızın kiyafetlerin etiketini kestim oturdum.
Zibilyon tane etiketin geregi ne sunlara bi cözüm bulsunlar ya
Kes kes bıktım usandım.
Lcw yagmurluk aldım incede bisi deger mi bilmiyorum bakıcam.
Olmadi iade .
Benim böyle ince ceket, mevsimlik mont gibi seylere ihtiyacim var.
Degisik renkler istiyorum esofmanlada, kotlada kombinliyim.
Lcw aldigim guzel cikti
Baska renklerde bakıyorum bulursam alicam 2-3 tane.
Hep kot ceket olmuyo ince tiril tiril seyler bakıyorum
Valla yaKız baby nedir senin bu panton eşlerinden çektiğin, hep eşiyle çalışan patronlar denk geliyor kısmetine. Allah sabır versin
Evet cınım malesefAiy cidden mi
Biz ayni semtteyiz esimin kardesleriyle imkanim olsa sehir değişirim
Semtde karsilasmaya bile tahammülum yok benim