Günaydın kızlar

Burası bdv mi

Kocayı gönderdim, arkasından da su dökmedim

neden koca çekiştiricisi oldum bu hale geldim ben de bilmiyorum.
1 yıl geçti herşey iyiydi ara ara ses etse de çok etmiyordu hastalıktan sonra.
Birkaç defadır aileme gelince yine başladı vırvırları. Off paffları.
ilk günler annemin ev düğün sebebiyle oldukça kalabalıktı. Kardeşimde kaldık iki gün.Yine benim eşim düğün salonuna bahaneler bulmalar vs. Herkes durumuna göre sanane.
Ela diğer yeğenimin yanına gitmek istiyor yok orada kalmayacakmış. Ya tamam bazı olumsuz özelliklerini görmüş olabilirsin
( tablet izlemek gibi) ama bu kuzenleri birbirine düşman etmeni gerektirmezki. Benim kızı fişekliyor. Tabi Ela oralı olmadı ben gideceğim dedi. Valla ilerde puuufff baba yeter diyecek o net! Bir de sanki evde kendi saatlerce çocuğa bir şey izletmiyor
Ama benim eşim illa ailemden birine ayar olacak olmazsa olmazı adamın bu.
Neyse dün kızenime uğradık kahve çay derken. Anneme geçiyoruz. Bana ablamı çekiştiriyor. Gelirken dinlenme yerine girmiştik. Ela ile ablam birşeyler alacaktı. Sonra neymiş Ela biskrem almış ablam bıraktırmış ne cimri böyle cimrilik yok dedi.Ama bunu soracağım ablama, ayıpolurnu sizce? Ben de dedim arabada yeterince bisküvi yediği için ben almasını istemiyordum ondan almamıştır. Cimri olsa Elaya daha yeni H&M den birşey bakıyordu.
Yani ne de çabuk unutuyor yaptığı şeyleri daha dün diyordu ablanın hakkını ödeyemeyiz. İnsan bu kadarmı nankör olur.
Valla kızlar sizinle paylaşıyorım ama ben burada bunları yazarken utanıyorum inanın.
Dönüşte bizi alacağını söyledi otobüsle dönmek istediğimi çok kere söyledim.
Bugün erken yola çıktılar ablamla.ablam kardeşimde kaldı dün gece valizi oradaydı.
Sabah sabah konuyu yine oraya getiriyor. Cimrilikte ön planda diyor ablam için. Ben de dedim bu kadar da nankör olma ya sıraladım ablamın yaptıklarını. Doktor paramıza kadar o verdi dedim. O vermemiş ablamın patronu vermiş. Yaa dedim. Doktora giderken muayene parasını verdi evimize eşya aldı Elaya şunu şunu şunu aldı. Sonra pandemi döneminde yanımızda kim vardı kim para gönderdi üstelik o zaman bu işi de yoktu. Normal maaşla çalışıyordu. Söyledim ama bir yandan sakin söylemeye çalışıyordum.
He bir de dün akşam arsa konusunu konuştuk başbaşa, bana diyor şu kadar veririz 10 binde ablandan istersin, orda dur dedim. Ben kimseden borç almam.
Yani asla onun adına borç istemem. Annemden aldığımız borçtan son kalanı yıllar oldu verilmedi. İki defa muhabbetini açtı.Ama çıkarıp bunu annene olan borcu ödeyelim demedi. Bunu bendeki paradan vereceğim diye belirttim. Ablamdan da borç almam dedin. Hem cimri de hem borç iste.
Uzun uzun anlattım ama kızlar hakkınızı helal edin.
Gerçekten beni yoruyor bu adam.
Arabaya bindi diyor, ya keşke birkaç gün kalsaydım. Aman kalma git sen keyfin kaçıyor ve keyfim kaçıyor burada olunca dedim bozuldu.
Valla gitsin de kafamı dinleyeyim diye bekledim.