Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm bacımlar
öglen moralim bozuldu hala kendime gelemdim.
Ev kentsel dönüsüme gircek,duydugumdan beri satar burayı bak gör dedim kociye.Ev sahibi ugrasmaz.Apartmanda uzlasma saglayamazlar kesin.
Öglen haber gelmis müsaitseniz eve eksper gelck diye😵‍💫
Ben sok
Koci yazmıs hemen.
Ev arayalım mı müsteri hazır mı diye?
Hayır demis ama asaplarım bozuldu.
Geldiler foto cektiler.
Dedim bu aynı gun mu haber veirilir?
Calısan insanız neden gorsun elin adamı evi öyle?
Temizlemistik dun ama olsun.
Kiralara bakıyorm en begenmediğin 10 dan baslıyor.
Hayırlısı artık.
En kötü gider otuuruz anamın alt kata diyo koci.
İns is oralara gelmez😐
İnşallah canım. Allah gönlünüzden geçeni versin. En yakın zamanda eviniz olsun.kapılar açılsın🙏

Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ablacim

Canim aksam su içine kabak çekirdeği yağı damlatiyosun sabah tuvalette dokuluyormus kıl kurtları bi araştır istersen
Onu da alır denerim canım.
Bugün kaç defa anlattık. Tırnak yememesi gerektiğini söyledik.umarım etkili olur. Eli ağzından çıkmıyorki.

Kızlar selamlar.
Cumartesi Eskişehir'e düğüne gittik
Cumartesi orda kaldık
Pazar Eskişehir'i gezdik akşam 9 gibi geldik.

Göğsümün altında sivilce gibi bisey çıkmıştı 2 ay evvel içini bosaltmistim.
Dün bir ağrı hissettim , bu akşam iş çıkışı doktora gittim krem yazdı önemli bisey yokmuş şükür.
Dişim ağrıyor yarin aksama da dişçiye randevu aldım.

Ve kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik.
Reglinin 2. Günü gel dediler
Yarin 2. Günüm sabah erkenden gidecegim inş.
Geçen rüyamda gördüm kızın olacak dediler.Ilk seferde tuttu dediler.
İnş gerçek olur tutar.Dua edin bana 🥰🙏
Canımmmm insAllah
Rabbim kucağını boş koymasın insallah oldu sevincinide bizimle paylaşırsın.
Topigin minnak kızı gelsin bakalım👧🏼

Canımmmm insAllah
Rabbim kucağını boş koymasın insallah oldu sevincinide bizimle paylaşırsın.
Topigin minnak kızı gelsin bakalım👧🏼
İnşallah kuzum İnşallah 🥰 geldim kan verdim.Doktoru bekliyorum muayene için ilaçlara baslicaz galiba sonrasında yumurta toplanma , laboratuvar ortamında yumurta sperm dollenmesi transfer ve 12 gün bekleyip sonuç.Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🥰

İnşallah kuzum İnşallah 🥰 geldim kan verdim.Doktoru bekliyorum muayene için ilaçlara baslicaz galiba sonrasında yumurta toplanma , laboratuvar ortamında yumurta sperm dollenmesi transfer ve 12 gün bekleyip sonuç.Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🥰
Tedavin hayırlısıyla güzel geçsin, Anneliği sana da nasip etsin🤲

tr_lelli tr_lelli canım benim sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum evdeki kişi sayısına göre ayrı ayrı yemek birde annene-babana-sevdiklerine uzanıyor o kolun kanadın senin yazdıklarını okurken ben yoruluyorum ama içimden de kocaman bir maşallah diyorum el açması patates böreği afiyet şifa olsun o güzel evlatlarına.
beren_naz beren_naz Ayyy çok sevindim inşallah ilk aşılamada tutar topikçek çok seviniriz annem bu gibi durumlarda ne der biliyor musun Allah çifter çifter versin der. İnşallah canım.
babyloading87 babyloading87 canım inşallah ev sahibi olarak o evden çıkarsın, babym.
yedirenk79 yedirenk79 canım benim kızlarımda o yaşlarda tırnak yiyorlardı gece uyuyunca acı oje sürerdim ben tırnaklarına öyle öyle bıraktılar şimdi var mı bilmiyorum ama Ela maşallah çok akıllı bir çocuk ve iletişime açık bu konuyu ona açarak konuşmayı yapsan, ben hatırlıyorum kızlarımın o zaman pek hoşlanmadıkları arkadaşları oluyordu bak o tırnaklarına güzel ojeler sürer seninkiler de yamuk yılık kalırlar diyordum. Tabi ki sen en doğrusunu bilirsin benim ki sadece nacizane tavsiye.

Bu gün dün çok yorulduğum için az az iş yaptım kendimi yormadan. Sabah mutfagı topladım ben marketten kalçalı butu sadece çorba yapmak için alıyorum tek tek paketleyip dondurucuya koyuyorum bir tane onlardan çıkarıp haşladım. Havuçlu-şehriyeli çorba yaptım. Sonra uzun zamandır hamur işi yapmadım bir poğaça hamuru ve kuru üzümlü-tarçınlı ve cevizli kurabiye hamuru tuttum pişirdim özlemişim hamur işini. Tekrar tekrar mutfağı topladım kargolarımı aldım (bitmiyor). Biraz nakitim var az daha ekleyip döviz almak istiyorum. Yıl sonu geliyor ama ben de pek birikim olmadı belki bundan sonra yapabilirim.

tr_lelli tr_lelli canım benim sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum evdeki kişi sayısına göre ayrı ayrı yemek birde annene-babana-sevdiklerine uzanıyor o kolun kanadın senin yazdıklarını okurken ben yoruluyorum ama içimden de kocaman bir maşallah diyorum el açması patates böreği afiyet şifa olsun o güzel evlatlarına.
beren_naz beren_naz Ayyy çok sevindim inşallah ilk aşılamada tutar topikçek çok seviniriz annem bu gibi durumlarda ne der biliyor musun Allah çifter çifter versin der. İnşallah canım.
babyloading87 babyloading87 canım inşallah ev sahibi olarak o evden çıkarsın, babym.
yedirenk79 yedirenk79 canım benim kızlarımda o yaşlarda tırnak yiyorlardı gece uyuyunca acı oje sürerdim ben tırnaklarına öyle öyle bıraktılar şimdi var mı bilmiyorum ama Ela maşallah çok akıllı bir çocuk ve iletişime açık bu konuyu ona açarak konuşmayı yapsan, ben hatırlıyorum kızlarımın o zaman pek hoşlanmadıkları arkadaşları oluyordu bak o tırnaklarına güzel ojeler sürer seninkiler de yamuk yılık kalırlar diyordum. Tabi ki sen en doğrusunu bilirsin benim ki sadece nacizane tavsiye.
Acı ojeyi ben parmak emerken almıştım. Kendi tırnağıma sürdüm denedim ama biraz alerjiyi tetikleyecek gibi geldi sürmekten vazgeçtim :)
Parmak emme konusunda doktorun söylediği etkili olmuştu, şimdi bu olaydan sonra tırnak yerse neler olacağını anlattım umarım etkili olur😊

nazenin9320 nazenin9320 ablacığım amin inşallah 🥰🤲🙏😘

nazenin9320 nazenin9320 bende senin yazligina nasil özeniyorum Rabbim agiz tadiyla toplayip yemeyi nasip etsin her daim.
Keyifle afiyetle.
İnşallah senin de olur canım.Ben de istiyorum yazlık hayırlısı bakalım Allah'im isteyen herkese versin inşallah

Selamm bugun inat ettim kizi uyutmadim
Cunku saatinde uyumuyor gece ayakta
Dün gece artık aglıcaktım.
Ben uyanık olim o da yetmiyor babasini abisini
Uykusuzum, yorgunum.
Oglanda zaten ayni 3lere kadar uyumuyor sonra gunduz 3e kadar uyuyor o uyaniyor kiz uyuyor(yani uyursa) ne ev supurebiliyorum ne bisi
Hep aksama kaliyor.
Evi biraktim oyle icim daraldi ki kizida inat ettim uyutmucam diye bahceye indirdim (az bi bahce var bahcede sayilmaz hos iste oyalansin diye)
Incir yedik, kedi sevdi falan 2.kattaki ablada bizi gorunce indi.
Pek sohbetim yok kapida merhaba merhaba
Ilk defa öyle indi konustuk
Alt katta annemlerin kiraci var bebegi oldu yazin o da balkona cikti
Öyle 1.5 saat takıldık
Cocuklardan, temizlikden.
Alyosta öyle oyalandı
Su eve bi duzen gelsin artık cidden şu karmaşa beni yoruyor.
Oglanı yerlestirmedende temizlige girismek istemiyorum kafam dolu.
Tül, halı, camlar,koltuklar bi toptan halledicem.
Onlarda modumu dusuruyor.
Kıza oda yapmam farz oldu.
Giysileri oyuncakları falan odasi olsa en azindan hepsi bir oda da olur
Biraz orda biraz burda sürekli dağınık ev.
Cumartesi dugune bi ugramam lazım.
Gunduzde magza gezicez nasıl olcak bakalım.

Aiy kiraci olan kizin 2 cocugu var biri bebek iste
Onunlada sohbetim yoktu pek merhaba ancak
Zaten binada oyle gidim gelim yok kapida falan karsilasinca ancak.
Oglan icin ben esinizin kardesi saniyordum sabahlari goruyordum (birlikde cikiyorlardi evden sabah kursa giderken okula falan) oglunuz oldugunu bu yaz ogrendim sasirdim dedi.
vallahi moral oldu ☺️
Zira bu ara kendimi annem yasinda hissediyorum
Kendime bile baktigim yok.
Toparlanmam lazım özellikle zayıflama konusu resmen yılan hikayesi oldu bende.
Biraz kilo versem ahhs.
Kiloda fazla gosteriyor yaşı malesef.

Kızlar selamlar.
Cumartesi Eskişehir'e düğüne gittik
Cumartesi orda kaldık
Pazar Eskişehir'i gezdik akşam 9 gibi geldik.

Göğsümün altında sivilce gibi bisey çıkmıştı 2 ay evvel içini bosaltmistim.
Dün bir ağrı hissettim , bu akşam iş çıkışı doktora gittim krem yazdı önemli bisey yokmuş şükür.
Dişim ağrıyor yarin aksama da dişçiye randevu aldım.

Ve kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik.
Reglinin 2. Günü gel dediler
Yarin 2. Günüm sabah erkenden gidecegim inş.
Geçen rüyamda gördüm kızın olacak dediler.Ilk seferde tuttu dediler.
İnş gerçek olur tutar.Dua edin bana 🥰🙏
en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Slm bacımlar
öglen moralim bozuldu hala kendime gelemdim.
Ev kentsel dönüsüme gircek,duydugumdan beri satar burayı bak gör dedim kociye.Ev sahibi ugrasmaz.Apartmanda uzlasma saglayamazlar kesin.
Öglen haber gelmis müsaitseniz eve eksper gelck diye😵‍💫
Ben sok
Koci yazmıs hemen.
Ev arayalım mı müsteri hazır mı diye?
Hayır demis ama asaplarım bozuldu.
Geldiler foto cektiler.
Dedim bu aynı gun mu haber veirilir?
Calısan insanız neden gorsun elin adamı evi öyle?
Temizlemistik dun ama olsun.
Kiralara bakıyorm en begenmediğin 10 dan baslıyor.
Hayırlısı artık.
En kötü gider otuuruz anamın alt kata diyo koci.
İns is oralara gelmez😐
Allah yardımcın olsun canim hakkında hayırlısı olsun

Aiy kiraci olan kizin 2 cocugu var biri bebek iste
Onunlada sohbetim yoktu pek merhaba ancak
Zaten binada oyle gidim gelim yok kapida falan karsilasinca ancak.
Oglan icin ben esinizin kardesi saniyordum sabahlari goruyordum (birlikde cikiyorlardi evden sabah kursa giderken okula falan) oglunuz oldugunu bu yaz ogrendim sasirdim dedi.
vallahi moral oldu ☺️
Zira bu ara kendimi annem yasinda hissediyorum
Kendime bile baktigim yok.
Toparlanmam lazım özellikle zayıflama konusu resmen yılan hikayesi oldu bende.
Biraz kilo versem ahhs.
Kiloda fazla gosteriyor yaşı malesef.
Ela o yaşlardayken O salmışlık bende de vardı, gerçi şimdi de koşturmaktan anam ağlıyor 😁

İyi geceler,
Koşturmaca iş alışveriş. Bugün okul eksiklerini tamamladım sayılır. Akşama da hiç yemekle uğraşasım yoktu. Fileden pizza aldım üzerine malzeme ekledim verdim fırına. Elaya da mantı pişirverdim. İkinci tabağı istedi ben şok. Kalktım yeniden su kaynattım pişirdim. Hepsini de yedi. Şaşırttı beni.
Bugün okuldan bir haber aldım. Bu yıl okulda yemek olmayacakmış. Çünkü yemek desteği okul yerine depremzede okul vs yerlere yapılacakmış. Bu durumdan çok hoşlanmadım. Zaten bağış yaptık okula. Ee bir de sabah erken kahvaltı yapan çocuklar var. Okulda birbirlerini görüp heveslenip yiyorlardı. Liste yapılacakmış, onu göre yiyecek hazırlayıp gönderecekmişiz. Çıktımı bir iş daha. 🤔 oysa okulu da beğenmiştim. Tamamen devlete bağlanması hiç iyi olmadı.
Hiç yemek saati olmasa bana sorun değil. Zaten öğle yemeği yemiyor Ela kahvaltıyı da geç yapıyoruz.bugün saat 11 de uyan diye diye uyandırdım.
Okulda yemek yemezse evde daha erken yer o anlamda iyi ama, erken kahvaltı yapan çocuklar var. Verilen paralar var.

Back
X