- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.687
- 798
Selam kızlar,
Dün akşamüstü avm ye gittim. Elaya uzun kollu pijama takımı aldım. Oyun hamuru aldım.O arada eşim geldi. Avm den çıktık. Ne yesek ne yesek
standart sorusu bu :) Ela hamburger yiyeceğim dedi. Hamburgerciye girdik. Canım hamburger istemedi. Ona hamburger söyledik. Başka birşey de yemiyorki döner pide lahmacun pizzaa hiç yemez.
O yeyince çıktık başka yere gittik.etli ekmek ve lahmacun yedik.
Eve döndük. Eve girince hemen tv açayımmı dedi. İzin vermedim. Oyuncak alalım, oyun hamuru alalım diyorsun ama oynamıyorsun hemen tv açayım diyorsun dedim. Sonra oyun hamurunu oynadı.
Ela dün akşam boğazım ağrıyor demişti. Ada çayı içirdim. Rahat uyusun diye iburamin verdim. Gece burnu az tıkalıydı. Sabah dayansmadı babası doktora götürelim dedi. Ela zaten doktora gitmeye sevdalı
geçen hafta anne doktora gidelimmi diyordu. Sonunda hasta oldu.
Boğazında çok birşey yokmuş şükür. Ağız spreyi ve balgam sökücü verdi.
Okul başladı hastalık mevsimi hoşgeldin :)
Şimdi hayvan belgeseli izliyor çok sever. Korkutucu olmayanları açıyoruz.
Yarın okula göndermem
Oyalayıcı birşeyler bulmam lazım. Ben de sıkılıyorum bazen etkinlik yapmaktan eskiden çok heyecanlı oluyordu
Dün akşamüstü avm ye gittim. Elaya uzun kollu pijama takımı aldım. Oyun hamuru aldım.O arada eşim geldi. Avm den çıktık. Ne yesek ne yesek
O yeyince çıktık başka yere gittik.etli ekmek ve lahmacun yedik.
Eve döndük. Eve girince hemen tv açayımmı dedi. İzin vermedim. Oyuncak alalım, oyun hamuru alalım diyorsun ama oynamıyorsun hemen tv açayım diyorsun dedim. Sonra oyun hamurunu oynadı.
Ela dün akşam boğazım ağrıyor demişti. Ada çayı içirdim. Rahat uyusun diye iburamin verdim. Gece burnu az tıkalıydı. Sabah dayansmadı babası doktora götürelim dedi. Ela zaten doktora gitmeye sevdalı
Boğazında çok birşey yokmuş şükür. Ağız spreyi ve balgam sökücü verdi.
Okul başladı hastalık mevsimi hoşgeldin :)
Şimdi hayvan belgeseli izliyor çok sever. Korkutucu olmayanları açıyoruz.
Yarın okula göndermem
Oyalayıcı birşeyler bulmam lazım. Ben de sıkılıyorum bazen etkinlik yapmaktan eskiden çok heyecanlı oluyordu