- 5 Mayıs 2016
- 3.908
- 8.339
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım.Canım geçmiş olsun
Araba sürerken her daim olabilecek şeyler
Direksiyon sert kırmış olabilirsin
Evet ağır ama ben zamanla alıştım.ilk an ne zor kullanımı ağır dedim.V15 ağır V12 al dediler
Sence
Sağol canım. Benim hep eşim kullanırken bile yıllarca avuç içlerim terlerdi.yedirenk79 gecmis olsun.
Malesef korkularım bunlar benimde
Sen nekadar dikkatli olsanda dikkatsiz birileri mutlaka oluyor.
Esime diyorum sen sürerken ben kac defa kaza yapıyorum.
Esimde hep sey der kaza bile yapınca pes etmiceksin üzerine gideceksin.
Canım çok sağol.
geçmiş olsunSelam kızlar ya,
Hüsranlı bir günümden yazıyorum.
Bugün sabah Elayı okula bıraktım. Oradan pilatese geçiyordum. Arabayla ikinci defa gittiğim bir yokuş ara yoldu. Tam oradan inerken karşımdan büyük araç geldi ben de onu görünce boş yere geçeyim dedim. Yol dardı zaten yolun kenarına yolun birazını kaplamış parkedilen bir araba vardı. Onun önü boştu o boş yere büyük arabaya çarpmadan geçeyim derken park halindeki arabaya sürttüm.Hemen kapattım arabayı. Elim ayağıma dolandu. Çok üzüldüm ya. Sonra arabanın sahibi indi. Eşimi aradım vs. O da olsun canını sıkma şunu yap bunu yap dedi yapılacakları söyledi.
Sonra sağolsun komşumla eşi geldi. Eşim aramış yardımcı olurmusun demiş. Sağolsunlar işlerini bırakıpgeldiler.
Sonra arabayı çekti. Bir baktık arabanım sağ ön tekerleğin aksı kırık komşumun eşi dedi Allah korumuş. Belki de tekerlek dönmediği için sürtün. Hatta daha kötü bile olabilirdi bir yere bile girebilirsin dedi. Sonra araba sahibi de görünce bir kurban kesin Allah korumuş dedi. Sonra mecbur arabayı bırakıp döndük. Komşumda bir kahve içtik.Eve çıktım. Sigorta şirketini aradım çekici kaydı açtırdım. Eşim yoldaydı gerisini o halletti.
Eve geldi tabi moral bozuk. Aşkları araba erkeklerinbir de bana dedi hatalısın niye aynaya bakmıyon. Ne alaka önümdeki araba arkamdaki değil dedim. Çoğu tamirciye sordum sert darbeden çukura girmekten kasisten oluyor dedi hepsi diye anlattı.ben de 20 hızla nasıl sert darbe olabilir dedim. Zaten hızla darbe olsa yamulurdu sadece çizik var. Neyse iki saat geçmedi bana mesaj göndermiş. Ben arabaya birşey olduğuna kızmadım canının sağlığı önemli, dikkatsizliğine kızdım demiş :) neyse uzlaştık. Ama aksın kırılması neden oldu bilmiyorum.
Neyse arkadaşla çocukları okuldan aldık. Parkta oyalandık. Eve döndük. Sağolsun pilav kurufasulye yapmış bana da getirdi. Komşuluk böyle işte. Kötü gününde destek olmakYemek yedik sonra eşim dedi çaya çağırsana komşuyu çağırdık. Geldiler çay ardından şirince şaraplarıyla keyiflendik. Bu streste iyi geldi ya :)
Şimdi de gece kahvemi içiyorum. Yarın okul yok. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bakalım tekrar arabanın direksiyonuna oturunca psikolojim ne olacak![]()
[/QUOTE]Çok sağolnazenin9320 canım benim.
Şimdilik pes etmiyorum. Oysa eskiden böyle olay yaşarsam vazgeçerim diye düşünüyordum.
Sadece tekrar o yolu kullandığımda ilk biraz tuhaf olurum.
Ama bu olay üzerine tedirgin olsam da tekrar o yolu gidesim var
Çünkü o yolu tekrar gidersem sonra kendimi tebrik etme mutluluğunu yaşarım![]()
Geçmiş olsunİyi geceler,
Dün eşimin babası geldi onu almaya gittik. Eşim büyük ihtimal arabayı bu defa bana kullandıracaktı. Ama ben E5 e çıkmaya hazır değilim diyecektim. Ses etmedi :)
Akşam babayı yemeğe götürdük.
Bugün de sabah kahvaltıya teyzeye gittik. Baba bu gece orada kalacak.
Yarın bize gelmeyi istiyormuş.
Elanın bugün sabahtan akşama kadar gün boyu öksürüğü vardı.yarın geçermi emin olmadığım için öğretmene söyledim yarın okula göndermeyeceğim.
Alerjiden biliyorum ama sınıfta çocukların konsantrasyonunu bozmasını istemiyorum.
Yine öğretmene derste neler yapıldığını sorarım evde yaptırırım.
Ödevimiz vardı genel olanı yaptı.
Diğerlerini de aralar vere vere yapıyor.
Bu öksürüğü azaltmak için bildiğiniz şeyler varsa yazarmısınız.
Bayağı azaldı derken ilkokul başladı yine arttı.
Canım Ela ma geçmiş olsun, ben cezvede pekmezi azcık ılıtarak verirdim annem öyle yapıyordu soğuk olmaması lazım derdi gece yatmadan önce bir tatlı kaşığı içirirdim sonra ayaklarının altına vicks sürüyordum hala sürerim ve ayaklarına bol çorap giydirirdim biz faydasını gördük iyi geldi.İyi geceler,
Dün eşimin babası geldi onu almaya gittik. Eşim büyük ihtimal arabayı bu defa bana kullandıracaktı. Ama ben E5 e çıkmaya hazır değilim diyecektim. Ses etmedi :)
Akşam babayı yemeğe götürdük.
Bugün de sabah kahvaltıya teyzeye gittik. Baba bu gece orada kalacak.
Yarın bize gelmeyi istiyormuş.
Elanın bugün sabahtan akşama kadar gün boyu öksürüğü vardı.yarın geçermi emin olmadığım için öğretmene söyledim yarın okula göndermeyeceğim.
Alerjiden biliyorum ama sınıfta çocukların konsantrasyonunu bozmasını istemiyorum.
Yine öğretmene derste neler yapıldığını sorarım evde yaptırırım.
Ödevimiz vardı genel olanı yaptı.
Diğerlerini de aralar vere vere yapıyor.
Bu öksürüğü azaltmak için bildiğiniz şeyler varsa yazarmısınız.
Bayağı azaldı derken ilkokul başladı yine arttı.
Canim sagolasınAmininş kısa sürede olur
Ah yakın olsak be arkadasım ben bastım verirdim alyosa bir şişe yaprak
Bol keyifler canımSelam kızlar
Hafta içi eşim hava güzel plan yapalım demişti
Bende dün akşam gelince,yarın ne yapalım diye sordum?
Çok yorgunum dedi
Bende hiç ısrar etmedim
Sabah kalkınca nerde gözleme yiyelim dedi
Ben yakın yerleri söyledim
Yola çıkalım bakarız diye son noktayı koyduk
Gözümüzü Beypazarı’nda açtık
Çarşıyı gezdik
Sürekli bir şey ikram ettiler atıştırdık
Daha önce gittiğimiz yere gittik
Soğanlı yumurtalı kır pidesini çok beğenmiştik
Ondan söyledik, yaprak sarması ve torba yoğurdundan ayran yapmışlar çok beğendik
Gerçekten çok efso yapıyorlar kır pidesini
Alış veriş yaptık
İki ayrı tanığımızla karşılaştık
Birisi eşimin işyerinden diğeri kayınvalidem kankası
Ayaş’a uğradık tarladan domates, salatalık topladık
Köylü pazarından patlıcan, kapya biber, kabak, havuç,kavun aldık
Çarşıdan taze susam tahini çektirdik
Pancar suyu aldık ( çok beğendik)
Taze havuç suyu içtik
Oranın el baklavası meşhur ondan aldım
Yaprak aldım sarmak için
Beypazarı kurusu
Kuru gül aldım suya kıymak için
Dolmaya helvaya fıstık aldım
Çıktık geldik
Keyifli bir gün geçirdik![]()
Biberli lor cok güzel oluyo yaGüzel bir pazar günü olsun hepimize. Sabah uyandık eşimleyiz evde kızlar İzmir de kışın daha çok gidiyorlar mekan dertleri kahve içiyorlar arkadaşları ile yemek yiyorlar neyse gençlik yapsınlar tabi. Bizde kahve içtik düzenli aldığımız ilaçları içtik evdeki nevresimlerin hepsini değiştirdik perde attım makinaya diğer çamaşırları da sıraya dizdim ekmek almaya gittik eşimle haftalık alıyorum ekmeği dondurucuya koydum kahvaltı hazırladım eşim sucuk salam sosis sever yokmu dedi var ama dondurucuda dedim sana hamburger köftesi pişireyim dedim o da dondurucuda ama daha çabuk tavaya koyuyorum onu eşime 2 bana bir köfte pişirdim küçük kavanozdan da menemen çıkardım kahvaltı iyiydi yedik çamaşırlar yıkandı asıldı eşim bütün ütüleri yaptı bende pazardan kaymak,lor ve peynir almıştım peyniri rendeledim lor ve kaymakı da blendır yardımı ile çırptım biberli lor yaptım 3 kavanoz ciğer sote yaptım birde makarna pişirdim mutfak topladım çamaşır topladım katladım nasıl yorulmuşum eşimle ikimize meyve yıkadım sıcak çikolata yaptım bisküvi ile yedim biraz kendime geldim sabah çok erken kalkıyoruz ve başlıyorum işlere evde canı sıkılan kadınların en büyük hayranı benim, benim hiç sıkılmıyor neden çünkü bitmeyen işler var. Akşam bir tepside kapya biber közledim fırında onuda temizleyip bir poşet dondurucuya koydum yarım kilo taze fasulye aldım elim değmişken onuda dondurucuya koydum. Allah hazırladıklarımızı ağız tadıyla yemek nasip etsin.Sabah yine hesap kitap yaptık eşimle kredi kartları kesildi borç güzel var kartlara olsun ödenir dedik hesabımızı da yaptık borcumuz içinde ayıracağız en kısa zamanda kapatırız inşallah bizden acele isteyen yok ama biz rahat insanlar değiliz biran önce bitirmek istiyoruz.
V12 de yokEvet ağır ama ben zamanla alıştım.ilk an ne zor kullanımı ağır dedim.
V12 de çalışırken elini düğmesinde tutma varmı?
Benimkinde o var. Sürekli elim düğmede o da yorucu bence. Çok gereksiz sanki.