Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu gün eşimle kahvaltı öncesi dışarıdaki işlerimizi halletmeye gittik önce milyoncu tarzı bir yere gittik banyo için fırça aldım oradan aile hekimine gittik, eczaneden ilaçları aldık, mandıradan süt aldık ve peynircimize girdik ne kadar harcandı bilmiyorum ama okkalı bir gider oldu piyasaya. Eve geldik kahvaltı yaptık süt pişti yoğurt mayaladım sonra pırasalı börek peynirli poğaça ve kurabiye yaptım evin belirli yerlerini süpürdüm sadece pilav yaptım yemeklerim daha iki günlük var çok şükür bin şükür. ama çok yorulmuşum verimli bir gün oldu. Katlanacak çamaşırlarım var birazdan onları katlarım bulaşıkları yerleştiririm mutfagı düzenli bırakırım.

Çok teşekkür ederim kızlar sağolun artık bunun yaşla da bir ilgisi yok bizler artık yaşımızı başımızı aldık diyoruz ama değişen birşey yok hayatımda suçlu ben oluyorum hep neyse Rabbim biliyor diyorum içimden.
Erkekler yaslandıkca da olgunlasmıyor cocuklasıyor.
Gercekten bazen takıldıgı seylere biz bunu mu konusuyoruz gercekten diyorm okadar cocukcaki😣

Slm bacımlar
Bu hafta hep evdeydim
Bugunde kociyle kapıstık cıkmadım biyere
O düğüne gitti biraz önce
Cidden erkekler kapatılsın bana bazen fenalık geliyor🥴
Biz de mi sorun var herkes mi böyle bilmiyorm
1 gün iyiyiz 3 gün limoni
Ben triplerinden bıktım artık,bir insan herseye triplenmez herseye alınmaz ya.

Sekersiz 7.günüm
Bi dün aksm 1 kadeh alkol aldım bozdum artık onu saymıuorum
Kız bütün gün üstümde ,koci masallah tribine sıgındı 14.00 de kalktı
Sonra tras dus hazırlandı düğüne gitti ne güzel dünya
sabah bi kitapcıya gittiler geldiler kahvaltı ettik geri uyudu adam.
Bütün gün ögretmencilik evcilik oynadım
Sonra evdesin niye yoruluyon 😣
Bütün gün cocuk eglediğim icin olabilir mi?
fırında eli bögründe yaptım bulgur pilavı yaptım aksam icin
Günde 5 kere süpürge acıyıorum hic durmuyolar sürekli yiyorlar🤦🏻‍♀️
Kızı yıkadım yemek yedik
İns kız uyuyunca dinlencem 🙁

Günaydınnn
Sekersiz 3.günümdeyim
Biraz basagrısı yaptı dün
Ama bozmadım
İlk gün koci sabote etmeye calıstı tabii,pideli köfte en sevdiğim yemek pideli köfte almıs kayhandan.
Köftelerini yedim kendi ekmegimden kıtır yaptım sosun altına.
Dün market yaptık biraz 700 tl orda bıraktık.
Ortada bisey yok muz ,kuru yemis falan aldım.
Kuru yemisi kendime aldım atıstırmaya aksm oturup bitirdiler🤦🏻‍♀️
Tazefasulye tavuklu pilavdı menümüz ben tam bugday makarna yaptım kendime biraz.
Cocugu kudurttu dün bayrak veriyolarmıs parkta annenle gidin alın asarıx diye gittik mecbur.
Ev bayrak dolu.
Ama güzelmis tek kisilik nevresim gibi boyu üzwrinde Atamın resmi var😅
2 tane verdi adam astılar balkona ikisini de
Balkon suan kapalı balkon oldu😅
Dedim arada bu etkinlikleri kendine de yaz hep bana etkkinlik yazıyon.
Bugun balık günümüz yemegi düsünmücwm Allahtan.
Of kayhandan pideli köfte😍
Çok severim
Kasımda nasipse Bursa’ya geleceğim

Slm bacımlar
Bu hafta hep evdeydim
Bugunde kociyle kapıstık cıkmadım biyere
O düğüne gitti biraz önce
Cidden erkekler kapatılsın bana bazen fenalık geliyor🥴
Biz de mi sorun var herkes mi böyle bilmiyorm
1 gün iyiyiz 3 gün limoni
Ben triplerinden bıktım artık,bir insan herseye triplenmez herseye alınmaz ya.
Herkes öyle canım rahat ol
Anası sanıyor eşini erkekler🤣
Az önce bende hafifçe tozunu aldım
🤣🤣

Herkes öyle canım rahat ol
Anası sanıyor eşini erkekler🤣
Az önce bende hafifçe tozunu aldım
🤣🤣
Hakikaten anası sanıyor😂 bugün sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum. Geçmiş masada ayağını diğer sandalyeye uzatmış oturuyor keyitle ben acıkmadımki bir latte yap içelim diyor. Yapamam gördüğün gibi kahvaltı hazırlıyorum dedim. Sen yap da biz içelim diye de ekledim.🤣🤣
Akşam da tam uyku öncesinde mutfağı topluyorum. Elayla içerden haber gönderiyor annene söyle de bana bir sade kahve yapsın.
Öyle deyince valla kendime iş çıkarasım geliyor. Bilmiyorum ben mi böyleyim. Ama tam çocuğu uyutacağım öncesinde bir okuma çalışması yaptıracağım.Ayrıca ben ona kitap okuyacağım. Bir de mutfağı topluyorum. Eee bir parçasını yap mesela ben mutfağı toplarken sen kızı al okuma çalışması yaptır, kitabını oku. Sonra iste benden kahve.
Arada yapıyor ama yeterli değil. Yani ayağına kahve isteyecek kadar değil🤣🤣🤣🤣

Sekersiz 7.günüm
Bi dün aksm 1 kadeh alkol aldım bozdum artık onu saymıuorum
Kız bütün gün üstümde ,koci masallah tribine sıgındı 14.00 de kalktı
Sonra tras dus hazırlandı düğüne gitti ne güzel dünya
sabah bi kitapcıya gittiler geldiler kahvaltı ettik geri uyudu adam.
Bütün gün ögretmencilik evcilik oynadım
Sonra evdesin niye yoruluyon 😣
Bütün gün cocuk eglediğim icin olabilir mi?
fırında eli bögründe yaptım bulgur pilavı yaptım aksam icin
Günde 5 kere süpürge acıyıorum hic durmuyolar sürekli yiyorlar🤦🏻‍♀️
Kızı yıkadım yemek yedik
İns kız uyuyunca dinlencem 🙁
Bugün bizdeki bir durum da şuydu; kahvaltıyı düzgün yapmadı acıktım acıktım diye kıvranıyor. Evde sarma vardı.bir de biber dolması. Elayı banyo yaptırdım. Sonra ödevlere giriştik. O arada Elaya çorba da yapıyorum. Bir yandan Elanın ödevini doğrumu yaptı diye kontrol ediyorum. Ödev sonrası misket oyunu istedi. O arada kociye verdim sarma dolma. Yoğurt istermisin dedim istemem dedi. Sonra biz oynarken yoğurt istiyor. Kendin al dedim.
Bir de diyor birlikte yiyecektik ya. Eee yani acıktım diye kıvrandın dedim.
Sonra da diyor kızınla ilgilndin benimle ilgilenmedin. Eee sen de benimle ilgilen o zaman dedim. Bizim de bazen bu hallerimiz tutuyor. Yani destek olmayınca insanın ne istediği bir bardak suyu veresi geliyor ne de triplerini çekesi 😅

İyi geceler kızlar,
Yarın okula göndermeyeceğim. Rahatım😁
3 saat okul var. Yorulmaya gerek yok.Evde ders çalıştırırım.
Okula bırak al hakikaten yoruyor.
Cuma günü okula bırakınca avm ye gittim. Madam cocodan kahve için kupa bakacaktım.espresso için 4 lü set vardı onu aldım. Elaya yastık.birkaç tabak aldım. Sonra Evideaya uğradım. 2 mutfak havlusu,2 li çift cam kupa Elaya dişfırçası asacağı aldım.
Okuldan alma saati geldi.
Cumartesi de resim kursuna götürdük. Sonra kahvaltı yaptık dışarda. İkea ya uğradık. Çalışma masalarına baktık.
Hurç. Yine kupa çiftli. Mutfak havlusu, saksı gül, mum vs aldık. Hurcu kasadan geçirmiş almayı unutmuş benim koci.
Giden gitti.
İkeadan eminönüne geçtik. Tavşan istiyorum diye tutturdumu. Alırız diye heveslenmişti.
Biz de baktık fiyat sorduk. Bakımı zormuş.
Gerçekten bir hayvan bakmaya da hiç mecalim yok. Ama çok içlendi ağladı.başka şey alalım dedik. Hiçbirini istemedi.
Üzüldük de. Fakat anlattık tavşan evde yaşamaz ölünce daha çok üzülürsün dedik.
Çok seviyor evde hayvan istiyor ama benim hiç halim yok.
Neyse eve dönerken arabanın bir lastiği sinyal verdi. Bir baktık inmiş.
Yedek lastikle değiştşrttik.şükür tehlike yaşamadık.
Bugün de evde takıldık.
2 gün tatil olsun bize :) sonra da kasım ara tatilini iple çekeriz😅

İyi aksmalar bacımlar
Bizim bugun stabil dün gerginliydi bugun koci hasta elime düstü gerginlesemiyor fkkfkfkf
Dün sabah yıllık kavgamızı ettik
Malum ben 2 senede bir eylülde isten cıkıp ,kociyle kapısıp anama gidiyorm .
Yani 1 kez oldu ama olmayacagı anlamına gelmiyor😅
Kendisine de söyledim
Ben cekemem artık huzursuzluk
Alırım cocugumu giderim anama sen otur burda dedim.
Yapacagımı bildiğinden aksam kendine geldi
Ben napim sizsiz bu evi?
Bırakmam bu sefer falan dedi.
Adam ol ozaman tut o ceneni dedim.
Karı koca muhtesem iletisimimizle göz yasartıyoruz 🙆🏻‍♀️😅
Valla evirip ceviremicem bu saatten sonra
İnsan olsun canımı yesin.

Bugun kzıın okup 8-10 arasıydı.
2 saat 2 saattir dedim bıraktım😅
Evin karsısı zaten okul.
Koci hasta🤦🏻‍♀️
Corba yaptm ona,markete ugradım.
Ihlamur falan aldım
Pilates yaptım 35 dk kadr
10 dk zaten yapamadıgım hareketlere bakarken gitmistie🤦🏻‍♀️😅
Kzıı aldım kahvaltı
Kociye aksama kadr ıhlamur,corba ,meyve tasıma .
Dünden yemegim vardı Allahtan.
Hasta ama canı da hep biseyler istiyor🤦🏻‍♀️
Öglen sıcuklu makarna istedi canı hasta hasta🫣
Kalanı da Alya gömüyor suan.
Mac varmıs yemegş yer ortalıgı toplar kacarım ben✌🏻

Hepinizi iyisinizdir inşallah, gelemedim çok yoruldum zeytin toplamayla son gün de eşimin kolu kırıldı çok şükür ameliyat oldu şimdi evdeyiz. Zeytin fiyatları çok düşük eşimde hepsini yağ yaptı on kilo da bir kilo yağ verdi iyice sinirlendi çok zarar etmişiz tarlayı satışa çıkardı emlakçı geldi ben çok kötü oldum inanın insanlar nasıl satıyor dedim emlakçıya satmayı düşünmüyoruz dedim eşim bana kızdı ama yapamazdım bu sene herkes zarar etti dedim bana kızgınlığı bayağı sürdü hiç taviz vermedim açıklama da yapmadım ama kolu kırılınca hepimiz çok üzüldük Rabbim daha büyüğünden korudu dedim çok şükür bin şükür dedim. Kardeşi ve karısı da beni çizgimden çıkardı çok kızdım inanın 100 kilonun üzerinde zeytin götürdüler bidon bidon zeytin kurduğunu anlattı annesine götürüyor eltim annesi yapıyor. Tarlada da kaynım bu ağaç benim bu ağaç da benim hep onları topladılar alın dedim canınız ne kadar istiyorsa alın çünkü bana sormuyorlar bile ben böyle bir yüzsüzlük görmedim. Bizi 3 yıl önce bir ağbimizin zeytinliği var davet etti gittik eşimle ikimize ne kadar isterseniz toplayın dedi inanın orta boy bir poşeti bile doldurmadım yeterli dedim ısrar ettiler yine de toplamadım bunlar nasıl birşey anlamadım birde bana pinti dedi kaynım ben pinti değilim dedim içimden salağım dedim. Şimdi de yağlara göz diktiler eşime ver dedim vericek ama kolunun iyileşmesi lazım amcamın evine koyduk yağları yazlığa bile götüremedik ben götürürüm diyor eşime öyle bir bakmışım ki gözlerim acıdı ne yapmak istiyorlar anlamadım. Kardeşimin doblo aracı var onunla gittik tarlaya mazotunu koyduk onlarda eşiyle kendi araçları ile geldiler eşim onların aracına da benzin koymuş birde evde ki kendi aracımıza benzin koyunca akaryakıt ile dolmuş kredi kartı eşim birde yardıma geldiler diye para verdi valla nasıl toparlarız bilmiyorum. Kardeşi de karısıda günde birkez eşimi arıyorlar nasılsın ağbi diye benim kinde ki havayı görmeniz lazım arıyorlar diye daha önce hiçböyle aranmazdı eşimde buldumcuk oldu. Canım çok sıkıldı kızlar size yazmak için dünden beri fırsat kolladım kusura bakmayın ama kimseye söyleyemiyorum sadece size yazıyorum. Kredi kartı coştu nakit parada suyunu çekti yine de çok şükür halimize.
çok geçmiş olsun
resmen nazar etmişler
hem toplamış hem doymamışlar

selam kızlar
uzundur giremiyordum
bugün okulda tören vardı
oraya katıldık
eşim çalıştığı için oğlumla gittik
dönüşte AVM yaptık
burger sözüm vardı
yemek yedik alış veriş derken eve zor attık kendimizi
eşim geç gelecek
arkadaşı gelmiş Libyadan
onunla yemek yiyecekmiş
bende yoruldum zaten yemekle uğraşmak istemedim
İsabetli oldu 😀

İyi sabahlar 😅
Bugün sabah ohhh geç saatlere kadar uyumanın şerefine nail olduk :)
Anne kız kalktık, pişi yaptık yedik kahvaltımızı yaptık.
Komşuma da pişi götürdüm.
O da ısrarla gel kahve içelim deyince. Çocuklar da isteyince girdim. Kahvemizi içtik eve çıktık. Mutfağı topladım evi süpürdüm.Elanın odasını temizliyordumki komşum geldi. Kek getirmiş.
Arkadaşım oğlu gelmek istedi gelsin demedim. Çünkü Ela ile birlikte oda temizliyorduk.odasını birlikte temizlememizi çok istiyordu.
Sonra tam yemek yapacaktımki. Yine komşum geldi pilav nohut getirmiş 😅
Çok iyi oldu sağolsun.
İşimiz bitti diye oğlu için gelsin dedim.
Koci aradı.komşuyla maç izleme planı yapacsklarmış. Olur inerim ben dedim.
Onlar bizim evde maç izledi.biz komşumda takıldık.çocuklara ödevlerini yaptırdık bitirdiler.
Sonra biraz oyun oynadılar, ardından telefon istediler.
Ela sen git oyun arasında satın almayı onayla🙄 Allahtan çok para değil 400 tl lik.
Tabi telefonumda parmak izi vardı. Benim ameliyat hastalık dönemimden sonra acil durum olursa babasını arar diye yapmıştık. Öyle de unuttuk. Neyse sildim bugün.
Bir de geldi söyledi çok da ağlamaklı şekilde,
Ben de bundan sonra dikkat edersin dedim.
Üzüldü ya zor uyudu.
Diğer oyunu sildim. Toplama oyunu var onu oynar. Bir de okumayı öğrenince kelime oyunu yüklerim.

Günler daha da hızlı geçmeye başladı havalar da soğudu akşam ilk defa kombiyi açtık bayagı soğudu ev en çok canımı da sıkan havlular hep ıslaklar çamaşır makinesi o kadar çok çalışıyor ki evin içinde bebek var sanki ser topla katla yerleştir acilleri ütüle yemek yap sofra kur bu tatil de sabah kahvaltıları pişiler poğaçalar yapıldı güzel yedik ama çok yoruldum eşimin pansumanına da gittik yarın aldıracağız dikişleri çok şükür iyileşiyor. Market pazar peynirci tüm hızla alış verişler yapılıyor trendyoldan da kızlarıma çeyiz alıyorum hiç taksit yaptırmamaya çalışıyorum çünkü vade farkı alıyor. Kredi kartları fena patladı. Bu akşam için zeytinyağlı pırasa yaptım eşim istedi masterchefi seyrettikçe istekler artıyor evde korkuyorum dubai çikolatası da isteyecek.

Selam kızlar
Bugün eşim evdeydi
Normalde köye gidecektik kendisi demişti ama sabah yorgunum dedi
Bende hiç ısrar etmedim

Geçtiğimiz pazarda yorgunum dedi yattı
Bugünde aynısı yaptı

Sonra arabasını yıkadı geldi
Sofrayı hazırladım çorba içti sadece
Yemek yemedi tekrar yattı

bizde o araba yıkamaya gidince oğlumla birlikte yürüş yaptık
havada mis gibi olunca çok keyifli oldu

Dönüş yolunda eşim aradı nerdesiniz diye son gaz eve geldik
5.000 adım atmışız

Açıkçası pek ilgilenemedim ne istiyorsa onu yapsın
Oğlum duş aldı
Ben çayımı içtim
Valla saat 21:30 da oğlumla yatarız

Herkes çalışıyor üstelik
eve 10 dk mesafede işyeri ,maaşı çok iyi , her dediği yapılıyor.
Tek sorun cumarteside çalışıyor
Valla ben bu işyerine başladığında ona demiştim zor olur diye ama o zaman bana çıkışmıştı
Şimdi kendisi bilir
Hiç bunalım çekemem🤣🤣

Yemeği de yarın akşam yediririm🤣
Oğluma pizza yaparım, çorbası da var

Selammm
Yoğun, yorgun ama cok keyifli bir tur daha bitti.
Kafamda surekli Mardinli güzel yarim ve nemrutun kızı çalıyor 🤪
Çok ön yargılı gitmeme ragmen aşırı keyif aldım.
Sadece zaman..
Yetmedi yetmiyorr yetmiyorr 10 gün kesin lazım
Ahh nemruttt bi ruzgar yemişiz ömrü hayatımda böyle rüzgar yemedim ben.
Kurt kışı unutur yediği ayazı unutmaz diye diye indik asagı😆
Daha nemrutun kızıda cagirsa gitmem diyolar :) aşırı eglendigimiz bir gezi oldu.
Kafa dengi insanlarla gezmek kesinlikle cok önemli.
Sabah 6.30da kalkip 7.30 otel cıkıştı
Biz gecenin 2si lobide kıkır kıkır odalardan lobiyi ariyorlardı ses yüzünden öyle bir gırgır.
3er saat uykuyla gezdik tüm turu.
Dun oglan okula geçti kızda sorun çıkarmadı durdu.
Ama Mardin konuk evi konaklar taraflarını akşam görebildik malesef o üzünç oldu.
Karanlıkda düştük ancak en cok orayı detaylı görmek istiyordum nasip olmadı.
Akşam görmek bile asiri büyüleyiciydi gündüzünü düşünemiyorum bile.
Nar ekşisi, baharat, kahve, kuru patlıcan, antep fıstıgı, kolonya, parfüm, seker falan alisverisde yaptık.
Yemek kültürü cidden aşırı iyi
Ve fiyatlar gayet makul.
Yedikde yedik +1.5 kiloyla geldim.
Yok çöreği yok cigeri yok kebabı yok baklavası keyifle yemek buymuş.
46kisi olmamıza ragmen cok sekronize hareket ettik kimse kimseyi bekletmedi dakiktik.
Helallik alarakta ayrıldık.
Yaz icin karadeniz turu yapıcaz galiba (defalarca gitsem asla hayır diyemeyecegim kırmızı cizgim)

Evde almış basini gitmiş bu arada.
Sabah 7 gibi indik ist. Eve geldik kahvaltı yaptık esim ofise geçti
Evi süpürdüm.
Toz aldım.
4.mak yikanıyor
Acelem yok yikansın bakalım
Başım asiri dönüyor uzandım kaldım
Hic evi silemicem
1 kap yemek yapsam yeterdi.
Alisveris yapılcak ev tam takır kuru bakır.
Yarın artık.

Slm bacımlar
Pazartesi görünümlü carsambadan hello✌🏻
Koci 2 gün evdeydi bide hastaydı ev elden gidiyeaahhh
Dün geleneksel fsm yürüyüsüne katıldık kutlamalara.
Cok güzeldi eve geldik bayılmısız
Sabah kızı okula bıraktım eve giristim
Koci gececi
Dün mantar corbası istedi benden cok severim ama bozmadım krema un var diye diyetimi
Kendime mantarlı omlet yaptm,kocide corbadan iccem dedi öglen kalktıgı icin🙆🏻‍♀️
Kızı aldı geldi ona da nohut bulgur pilavı yedirfim
3 mak.camasır yıkandı.
Kendime pırasalı börek yaptım tambugdaylı
Bu tarifi cok seviyorm kolay cok
Pırasa havuc baharat tuz karıstırıp tepsiye dösüyosun,üzerine krep hamuru yapıp döküyosun.Ben tam bugdaylı yaptm borcamı yarıladım🤦🏻‍♀️
Allahtan dikkat ediyoruzjxjjxjj
Yogurtla cok yediriyor ama🫠
Aksmaa yemegim var kızla barbiecilik oynuyorm simdi😀

Back
X