Bugün sabah okulun kapısına bıraktım ama 40 dakikada gittim püfff. Derse geç bile kaldı.
Diğer türlü 20 dk sürüyor. Eşim de ısrarla kapıya bırak kapıya bırak... Ben de hava çok soğuksa bırakıyorım yoksa yakın yere parkedip yürümeyi tercih ediyorum.
Okul dönüşü yolda bir tır kalmış yan şeritte.
Daracık yerden geçerken tedirgin oldum.hatta tıra sürtmeyeyim derken lastiğim kaldırımın dibine gitmiş

hemen düzelttim.
Geçtim gittim.
Sonra birkaç iade edeceğim şey vardı onu hallettim. Koci çikolata kalıbı istedi onu aldım.arkadaşı istemiş.
Markete uğradım.şok marketten derz temizleyici aldım ama pencere çerçeve ince detaylarına kullanmak amacıyla almıştım. Meğer derz temizleyiciymiş :)
Eve geldim. Mutfakta dolabın bir bölümünün içini sildim. Annemin verdiklerini yerleştirdim.
Evi toparla süpür, okul çıkış saati geldi.
Okuldan aldım markete uğradım yine.
Eve geldik. Double kahve keyfiydi

ona da süt köpüğünü double yaptım.
Oturduk. Çamaşır katladım.
Zaten hergün bir makina çamaşır.
Sonra babasıyla konuşurken babası kek istemiş. Yemek yapacağım uğraşamam vaktim yok dedim.
Komşu da getirince benim koci diyor senden hayır yok, kek de geldi diyor

Sanki zil takıp oynadım evde :)
Bugün ödev çoktu, okulda yetiştiremedikleri de vardı. Matematik ve Türkçe dersinden kaç sayfa vardı onları tamamladı. Ben okuyorum. Sonra kontrol ediyorum.
Ahhh bu kocalar ne rahatlar ya. Arada okuma çalışması yaptırıyor. Okadar. O da ayda yılda bir.