- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Akşam güzel geçti götürdüğü yer de nezih bir yerdi beğendim deyince yine gelelim dedi. Sabah erken kalktım dün pazara gitmiştik çok soğuktu fiyatlar da iyice üşüttü Elma portakal limon ıspanak karnıbahar brokoli marul yeşillik salatalık aldık sonra marketten eksiklerimizi aldık ödedik bayağı. Eve gelince eşimle hesap yaptık kredi kartlarını da topladık her ay bir önceki aydan hep daha fazlası çıkıyor bu artışlar böyle devam ederse birikim inşallah yapabiliriz. Dün aldıklarımızın karnıbahar ve brokoliyi balkona koydum diğerlerini buzdolabına yerleştirdim. Sabah ilk önce brokoliyi temizledim sonra karnıbaharı ayıkladım dondurucuya hazırladım üç paket çıktı süt aldık kahvaltı yaptık. Sebze çorbası pişirdim kemik sulu, Brokoliler haşlandı, güllaçıda süt ile buluşturdum. Bir kabta yogurt mayaladım iki kavanoz da içmek için süt ayırdım. Ispanakları doğradım yarısını dondurucuya koyucam hepsi fazla geliyor.Akşam için balık-patates kızartıcam salata ve brokoli tatlı da var ama fena yoruldum mutfakta az önce komşum büyük bir kase sütlaç getirdi eşimle bitirdik iyi geldi birazdan bir kahve yaparım yorgunluğum için kafi. Eşimde ütüleri yaptı mutfak topladım beyazları ayırdım yarın büyük temizlik var.