- 27 Şubat 2013
- 14.777
- 42.231
- 798
İyi sahurlar kızlar,
Günlerdir çok bakanadım da.
Çok uykum geliyor belki de kullandığım ilaçlardan.
Geçen komşumla konuştuk rahatsız olduğum konuyu söyledim. Sağolsun anlayışla karşıladı. Bundan sonra ona göre davranır.
Dün sabah okula bıraktıktan sonra geldim uyudum.
Bugün de okuldan sonra komşumun kızının okulunun oraya gittim. O önde gitti ben arkadan takip ettim. Biraz araba pratiği olsun diye. Farklı biraz daha uzun yola gitmiş oldum. İyi oldu benim için.
Daha da gitmem lazım da işte temlinli ilerliyorum.
Mesela bugün tam ara sokaktan caddeye çık hemen şerit değiştir sonra hemen kavşakta dur ardından kavşaktan dön ve yeniden şerit değiştir. Bilmediğim yolda bana göre zor tabi.
İki gündür biraz da moralim bozuk.
Şu son kaza için tamir eden firma ve sigorta şirketi aradı. Psikolojim bozuldu hemen.
Böyle olaylar olunca ben yapamayacakmıyım diye motivasyonum düşüyor hemen. Tek zayıf olduğum konu araba konusu malesef.
Dün bugün moralim bozulunca ağladım tabi gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizlere göre çok basit konu ama işte çok hassas olduğum konu.
Eşim de niye bu kadar takıyorsun. Olan olmuş.canından olmadın ya dedi kaç defa teselli etmeye çalıştı sağolsun.
Ama ben ise dönüp dönüp kendime kızdım.öyle saçma bir hata yaptığım için. Tek sebebi paniğim.
Bazen diyorum ben niye diğer insanlar gibi yapamıyorum.
İşte herkesin zayıf olduğu bir konu vardır. Benim de bu.
Mesela o kadar büyük hastalık geçirdim biliyorsunuz, bir gün bile ağlamadım.
Hastalık konusunda da eşim aşırı panikti.
Doktor bile bana sen de çok rahatsın demişti
Eşim de yarın Elayı kursa bıraktıktan sonra E5 yan yolda kullanırsın biraz demişti de geçen haftaki konudan sonra hiç istemiyorum.
Ben gelmem dedim.o bırakacak kursa.
Araba kullanmayı bırakmak da istemiyırum ama her dakika her yere de gitmiyorum.
Böyle devam ediyor bakalım. Cesaretimi topladıkça farklı yerlere giderek biraz daha geliştiririm inşallah
Günlerdir çok bakanadım da.
Çok uykum geliyor belki de kullandığım ilaçlardan.
Geçen komşumla konuştuk rahatsız olduğum konuyu söyledim. Sağolsun anlayışla karşıladı. Bundan sonra ona göre davranır.
Dün sabah okula bıraktıktan sonra geldim uyudum.
Bugün de okuldan sonra komşumun kızının okulunun oraya gittim. O önde gitti ben arkadan takip ettim. Biraz araba pratiği olsun diye. Farklı biraz daha uzun yola gitmiş oldum. İyi oldu benim için.
Daha da gitmem lazım da işte temlinli ilerliyorum.
Mesela bugün tam ara sokaktan caddeye çık hemen şerit değiştir sonra hemen kavşakta dur ardından kavşaktan dön ve yeniden şerit değiştir. Bilmediğim yolda bana göre zor tabi.
İki gündür biraz da moralim bozuk.
Şu son kaza için tamir eden firma ve sigorta şirketi aradı. Psikolojim bozuldu hemen.
Böyle olaylar olunca ben yapamayacakmıyım diye motivasyonum düşüyor hemen. Tek zayıf olduğum konu araba konusu malesef.
Dün bugün moralim bozulunca ağladım tabi gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizlere göre çok basit konu ama işte çok hassas olduğum konu.
Eşim de niye bu kadar takıyorsun. Olan olmuş.canından olmadın ya dedi kaç defa teselli etmeye çalıştı sağolsun.
Ama ben ise dönüp dönüp kendime kızdım.öyle saçma bir hata yaptığım için. Tek sebebi paniğim.
Bazen diyorum ben niye diğer insanlar gibi yapamıyorum.
İşte herkesin zayıf olduğu bir konu vardır. Benim de bu.
Mesela o kadar büyük hastalık geçirdim biliyorsunuz, bir gün bile ağlamadım.
Hastalık konusunda da eşim aşırı panikti.
Doktor bile bana sen de çok rahatsın demişti

Eşim de yarın Elayı kursa bıraktıktan sonra E5 yan yolda kullanırsın biraz demişti de geçen haftaki konudan sonra hiç istemiyorum.
Ben gelmem dedim.o bırakacak kursa.
Araba kullanmayı bırakmak da istemiyırum ama her dakika her yere de gitmiyorum.
Böyle devam ediyor bakalım. Cesaretimi topladıkça farklı yerlere giderek biraz daha geliştiririm inşallah