- 31 Ağustos 2017
- 2.457
- 11.188
- 208
- 35
Buralar çok sıcak ama denizin suyu soğuk bu gün ilk defa gittim ama giremedim eşimde bana kızıyor geliyorsun girmiyorsun diye ben zorla üşümek istemiyorum dedim oturdum sandalyemde güneşlendim. O da yüzdü biraz geldi ama iyi serinledim esiyordu yazlığa geldik yaprak kıpırdamıyor duş al bir makina çamaşır yıkandı asıldı klima çalışıyor yoksa durulmuyor. Dişlerimin henüz tedavileri bitmedi diş çekimi de yapıldı azı dişim hiç kalmadı ağrısı sızısı bir yana yemek yemek çok zor karpuz dondurma hiç yiyemiyorum yaşlı nineler gibi çorba ve yemeğin içine doğradığım kabak havuç patatesi yiyebiliyorum kızlarım anne geçicek implantlar yapılınca bir süre daha bekleyeceğim doktorum söylüyor 5 tane implant yapıcak fiyatlarda öyle fena ki eşimin tazminatını benim dişlerime yatıracağız peşin ödeme de yüzde on indirim yapıyor bizde para gelicek diye peşin ödeyeceğiz. Sabahtan yemeklerimi yapıyorum yoksa öğleden sonra mutfağa klima bile işlemiyor. Mercimek çorbası etli sebze sote yarın içinde bamya yaptım yarın yine İzmire dişçiye gideceğiz. Bu aralar düğünler eve davet ettiğimiz yemekli misafirleri ağırlamakla geçiyor tabi bol bütçeli harcamalar oluyor.Allah sağlık versin herşey ödenir. Buraya da saha önce aldığımız baza yı atacağım yazlık olduğu için altları hep örümcek ağı oluyor demir karyola aldık 2 adet 2 de yatak aldık henüz odaları daha düzenleyemedik yaz bitmeden inşallah hallederiz. Bahçemizden bamya topladık kabaklarımızda oldu birkaç biber de aldık. Az bir birikimim var biraz daha biriktirebilirsem çeyrek alıcam yarım alıyordum ama eşimin maaşı yarıyarıya düşecek bu ay son çalışırken olan maaşını aldı temmuz sonunda da Antalyaya tatile gideceğiz onu erken rezervasyondan almıştık ödedik. Sabah uyandığımzda bir telaş yok eşim pergolanın altını temizliyor bende günlük rutinime bakıyorum bayağı alıştım eşimin evde olmasına ama bazen yükseliyoruz birbirimize neyse olucak o kadar diyoruz.