Bu simdi bide ben yönetici olcam der, tamdan isler karisir. Bi soraydin bankadaki müsterilerin hesablarina bu bakiyorsa onlardada eksi cikar kesinSelamm
Hiç sekmiyor ki bir gerizekalı gelip beni bulmasın
Dün sinirkrizi geçirdim.
Annem binanın yönetimine bakıyor (rahmetli babam bakıyordu anneme kaldı) anneme bırak dedim uğraşma çünkü grup falan yönetemiyor, yazma, cvp verme resim atma olayları sebebiyle gurup açtırtmadım ben uğraşıyorum çünkü takip etmem gerekiyor ama bina gider vs onları hallediyor düzenli devam. Binada kimsede istemedi uğraşamayız dediler.
Binadakiler anneme bize makbuz kesme boşuna gerek yok demişler annemde bir süredir kesmiyordu (çünkü onunlada ben uğraşıyorum)
Müteahhidin sattığı dairenin sahibi oğlunu oturttu bu yaz evlendirip.
Gelini tam bir gerizekalı mal
Bankada çalışıyormuş güya anneme dedim çay temizlik falan yapıyordur kesin bu matematikle zekayla bankanın kapısından sokmazlar bunu.
Sürekli yazıyo anneme yok paralar nereye gidiyor yok bilmem ne üst katlar için hukuki süreç başlatıcakmış bilmem ne
Zaten bu ara aranıyorum sataşacak birini hoop kucağıma düştü. (Bir de biri bişi silkiyo anneme yazıyo biri kapısına bişi bırakıyo anneme yazıyo git aran bul)
Müteahhidi aradım önce (wp msj atmıştım muteahhide) dedim abi biz ya da babam senle anlaşırken üst katlar olarak anlaşmadık mı? Evet
Ee sen sattığın evlere bunu açıklamadın mı? Evet
Bu kadının derdi ne ara kaynanasını(mal sahibi kaynanası) ben dövücem yoksa bunu dedim.
Kavga etmeyin ben halledicem dedi.
Bu arada kendi kafasına göre bizim telf nolarını toplamış grup açmış
Gurupdanda yazıyo bi sürü bişi sen bnm telefon nomu benden izinsiz alıpda guba falan ekleyemezsin.
Kim verdiyse burdan dönsün bana hemen dedim.
Cıktım gruptan
Kadın ısrarla toplantı istedi.
(Hayır gel yönetici bana göster de kafana takılanı sor herşey belgeli makbuzlu zaten yok kadın kaşınıyordu belliydi annemide sakin buldu baktı sindiriyo)
Başka komsu dedi kadın sıkıntılı belli bende toplanabiliriz derdi ne öğrenelim bizlik sıkıntı yok dedi.
Anneme tüm kağıtları toparladım gelir gider kalan para dedim git göster ben gelirsem döverim onu (anneme yazdığı msj görseniz hesap soruyo mahkemeyle tehditler)
Sen kimsin lan?
Bu bankacıymış gerizekalı 1senenin gelirini topluyo (aidat) sonra bu 1 senelik gelirden sadece 1 aylık gider çıkıyor aklınca IQ terk..
Lan salak elektrik, merdiven parası asansör bakımı senede 1 defamı ödeniyor mal
Sonra buna izah ediyorlar mala anlatır gibi anlatıyorlar anlıyo sonunda özür dileyip gidiyor
Ve kasada para 6bin kalıyo onların hesabınca ki annem 9bin cıkarıyor(gecen seneden kalanda var)
Allahım nolur beni sınama artık diyorum
Ciddili nerde mal var cekiyorum ben
Evde sinirden öldüm
Keşke burdan okusa falan malsın mal