• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam trendyoldan bayağı baktığım ürünler var favoriledim ayın 6 sını bekliyorum kredi kartlarımızın maşallahı var ama alıcam beğendiklerimi sonraya bırakmak istemiyorum. Annem de beni destekliyor istiyorken al kızım diyor benim yaşıma gelince canın hiç almak istemez gerçekten kendimi de ihmal etmek istemiyorum. Anneme de alıcam birşeyler var aklımda. Özlemişim burayı yazdımda yazdım.

Kuyumcuyu aradık çarşamba günü gramına 6000 dedi aradaki fark 470 ki altın iyice düşmüştü elimizde bir miktar nakit paramız vardı 70000 tl eşime dedim bankaya bak bakalım kaçtan satıyorlar eşim baktı 140 tl fark var dedi o zaman bankadan alalım dedim aldık traktör bakıyor eşim tanıdığı traktör tamircisi de eşimin bulduğu hiç bir traktöre okey demiyor şöyle bak böyle bak diyor. Yağmurdan önce az zeytin vardı elimizde eşim yağhaneye vermişti 21 kilo yağ çıkmış çok sevindim bu yılın ilk yağı Allah seneye de nasip etsin. Benimde gram alıcak kadar param var ama almıcam bu ay 5 gram yaptım bakalım neye nasip olucak param. Pazara gitmiştik eşimle sebzeler meyveler çok güzel görünüyordu fırında közlemelik kapya biber aldım 3 poşet çıktı kereviz aldım pişirdim özlemişim. Bir kilo da taze fasulye aldım temizledim üç poşet olarak dondurucuya koydum yaz geçti kızartma yapmadım patlıcan biber aldım hafta sonu kızartma yapmak istiyorum sarımsaklı yoğurt ile bu ara aşerenler gibi canım hep yemek istiyor. Dişlerim için beklemedeydik bugün kontrolüm vardı gittik röntgen sonucu iyi iyileşme zamanla uyumlu dedi ama üst çenedekilerin bence on günü var dedi 4 kasıma randevulaştık. Yarın zeytin toplamaya gideceğiz zor geliyor inanın eve gelince canım hiç birşey yapmak istemiyor ama kendi yağımızı yemek de çok güzel oluyor. Neyse iki günlük yemek yaptım buzdolabında bekliyor. Birde burada bugün tarım fuarı açılmış eşimle gittik artık yarı çiftçi sayılırız gezdik afyon sucuğu satıcıları gelmiş eşim dayanamadı üç kilo sucuk aldı gün harcaması bayağı fazlaydı bu gün arabaya yakıt da alındı kahvaltı içinde eşim harcama yaptı güzel harcanıyor ama hepsi ihtiyaç.
Bereketli olsun 🙏🏻

Selammm
Bu ara alışveriş batağındayım hem de çok dikkat edicem derken 🫣
Tur u kredi kartına taksit şeklinde ödicez 10bin ayırmıştım ona diğer ay da koyacaktım üzerine nakit veririz falan diyorduk taksit e karar verdik
Neyse bilezik parama eklerim.

Trendyoldan bluz beğenmiştim aldım acı kahve ama penyesi okadar hoşuma gittiki denk gelmiyor bulamıyorum hep polyester şimdi siyahınıda aldım.
Ben kendi yazlıklarımı kaldırmadım asla kalın bişey giyemiyorum en kötü çok soğuklarda bir hırka giyerim üzerine
O sebeple ince bluzlar alıyorum zaten ist ne kış oluyo ki
Bir çantaya yükseldim 🫠 ouf 3-5milyonum olaydı hunharca alışveriş yapardım bu ara canım istiyo aş erer gibi :)

Kızı okula yollamadım annem gelmişti o da gitmek istemedi annemde durmak istedi iyikide yollamamışım saat 3de msj attı öğretmen gruba çocukları alın diye yok sağanak uyarısı gelmiş bilmem ne yağmurun damlası yok.
Zaten bizim ülkede olur böyle saçma şeyler hep

Eşime eksikleri attım alır gelirken
Yemekleri yaptım
Kemal paşa almıştım onu tatladım üzerine tahin ve ceviz👌
Erbaşlar evde bir hafta olacak galiba, çarş. resmi tatil bana gelirler artık

Kuyumcuyu aradık çarşamba günü gramına 6000 dedi aradaki fark 470 ki altın iyice düşmüştü elimizde bir miktar nakit paramız vardı 70000 tl eşime dedim bankaya bak bakalım kaçtan satıyorlar eşim baktı 140 tl fark var dedi o zaman bankadan alalım dedim aldık traktör bakıyor eşim tanıdığı traktör tamircisi de eşimin bulduğu hiç bir traktöre okey demiyor şöyle bak böyle bak diyor. Yağmurdan önce az zeytin vardı elimizde eşim yağhaneye vermişti 21 kilo yağ çıkmış çok sevindim bu yılın ilk yağı Allah seneye de nasip etsin. Benimde gram alıcak kadar param var ama almıcam bu ay 5 gram yaptım bakalım neye nasip olucak param. Pazara gitmiştik eşimle sebzeler meyveler çok güzel görünüyordu fırında közlemelik kapya biber aldım 3 poşet çıktı kereviz aldım pişirdim özlemişim. Bir kilo da taze fasulye aldım temizledim üç poşet olarak dondurucuya koydum yaz geçti kızartma yapmadım patlıcan biber aldım hafta sonu kızartma yapmak istiyorum sarımsaklı yoğurt ile bu ara aşerenler gibi canım hep yemek istiyor. Dişlerim için beklemedeydik bugün kontrolüm vardı gittik röntgen sonucu iyi iyileşme zamanla uyumlu dedi ama üst çenedekilerin bence on günü var dedi 4 kasıma randevulaştık. Yarın zeytin toplamaya gideceğiz zor geliyor inanın eve gelince canım hiç birşey yapmak istemiyor ama kendi yağımızı yemek de çok güzel oluyor. Neyse iki günlük yemek yaptım buzdolabında bekliyor. Birde burada bugün tarım fuarı açılmış eşimle gittik artık yarı çiftçi sayılırız gezdik afyon sucuğu satıcıları gelmiş eşim dayanamadı üç kilo sucuk aldı gün harcaması bayağı fazlaydı bu gün arabaya yakıt da alındı kahvaltı içinde eşim harcama yaptı güzel harcanıyor ama hepsi ihtiyaç.
Bereketli olsun canım🙏

Akşam trendyoldan bayağı baktığım ürünler var favoriledim ayın 6 sını bekliyorum kredi kartlarımızın maşallahı var ama alıcam beğendiklerimi sonraya bırakmak istemiyorum. Annem de beni destekliyor istiyorken al kızım diyor benim yaşıma gelince canın hiç almak istemez gerçekten kendimi de ihmal etmek istemiyorum. Anneme de alıcam birşeyler var aklımda. Özlemişim burayı yazdımda yazdım.
Şimdiden alacaklarını güle güle kullan canım, nasıl gidiyor emeklilik hayatınız :) ben de ayın 6 sını bekliyorum😁 kart kesilsin gömüleceğim alışverişe.
Bu ay çok açıldım. Karta daha yüklenmek istemedim.
Elaya mont hala almadım. Yağmurluğu ve bir tık kalın mevsimlik montu var.
Bir de peluş mont var. Onu iki yıldır giyiyor.
Ani soğuk olursa onu idareten giydiririm.
Kart kesilince de alırım.
Botunu da babası tanıdığı ayakkabı firmalarından alacak.
İhtiyaçlar bitmiyor

Selammm
Bu ara alışveriş batağındayım hem de çok dikkat edicem derken 🫣
Tur u kredi kartına taksit şeklinde ödicez 10bin ayırmıştım ona diğer ay da koyacaktım üzerine nakit veririz falan diyorduk taksit e karar verdik
Neyse bilezik parama eklerim.

Trendyoldan bluz beğenmiştim aldım acı kahve ama penyesi okadar hoşuma gittiki denk gelmiyor bulamıyorum hep polyester şimdi siyahınıda aldım.
Ben kendi yazlıklarımı kaldırmadım asla kalın bişey giyemiyorum en kötü çok soğuklarda bir hırka giyerim üzerine
O sebeple ince bluzlar alıyorum zaten ist ne kış oluyo ki
Bir çantaya yükseldim 🫠 ouf 3-5milyonum olaydı hunharca alışveriş yapardım bu ara canım istiyo aş erer gibi :)

Kızı okula yollamadım annem gelmişti o da gitmek istemedi annemde durmak istedi iyikide yollamamışım saat 3de msj attı öğretmen gruba çocukları alın diye yok sağanak uyarısı gelmiş bilmem ne yağmurun damlası yok.
Zaten bizim ülkede olur böyle saçma şeyler hep

Eşime eksikleri attım alır gelirken
Yemekleri yaptım
Kemal paşa almıştım onu tatladım üzerine tahin ve ceviz👌
Erbaşlar evde bir hafta olacak galiba, çarş. resmi tatil bana gelirler artık
12 saat önce dedikleri yağmur ancak yağdı😅 istanbulun havasına bir de kızına güven olmaz demişler, gerçekten öyle🤣🤣🤣

İyi sabahlar,
Aşırı gök gürlemesi ile oyundık. Döktü gitti yağmur. Bu ülkede yağmurun da dengesi kalmadı. Ya hiç yağmıyor, ya da aşırı döküyor. Doğanın kıymetini bilemedik.
Yeniden uyuyamayınca namazı bekleyeyim dedim.
Size selam vermeden de geçemedim.
Bugün Ela gelmeden koridoru süpürüp silip yıkadığım yolluğu serdim.
Bu temudan aldığım halı kaydırmazı çok iyi yıkadım yine yapıştırdım. Tavsiye ederim.
Neyse odanın tozunu da aldım.hafta sonu temiz kalsın.
Sonra da Ela geldi bir kahve içmek istedim. Ona süt köpüğü. Standardımız oldu.o arada çamaşır katlıyordum.
Arkadaş mesaj yazmış.küçük kızı hastaneye getirdim. Büyük kızı için okul dönüşü sana gelse olurmu diye.
Yine kahve içtiği arkadaşları ortada yok niye yok anlamadım.1-2 saat önce kahve içmeye toplanıyorlardı.
Hadi yaşıtı çocukları olmasa anlarım.
Anlam veremedim.
Sonra da Allah affetsin, işim var evde olmayacağım dedim. Bazen vicdan da yapıyorum ama kullanılıyor hissi..Bir de hastayken gerçekten bir yük daha çekilmiyor.çünkü kızı okuldan gelince çok acıkmış oluyor. Evde yemeğim yok.yeni uğraş. Ev dağılıyor oyun oynuyorlar. O da bir uğraş.. Yoksa kendim müsait olunca kıza diyorum okul çıkışı gel diye. Sadece cuma günü yapıyorum bunu. O da binde bir.
Bir de kızı evde yalnız da duruyor. Mesela o gezmeye gitse gelmiyor onunla.çok küçük de değil.
Sonra sordum anahtarı kaybetmiş. Önemli ama yenisini çıkartsa iyi olur.
Siteden başka arkadaşına söylemiş.
Neyse Ela gelince o tv açtı.ben de biraz dinlendim iyi oldu.
Sonra yemeğe giriştim.o oyun oynadı resim yaptı.
Yoğun vitaminli salata yaptım kendime :)
Köfte patates yaptım.
Koci gelmiş sarılıyor gönül alma modunda. Pek de oralı olmadım. En kızdığım şey düşünmeden lafı söyle kır dök sonra bu hal.
Ben elli defa düşünürüm laf söylemeden.

Günaydın bacımlar
Lados var bas agrısıyla uyandım😣
Bu hafta 1 gün kursum vardı dün gittim
Yemek de yapmadım gitmeden
Kurstan gelince kremalı tavuk makarna yaptm
Alya tam okumaya baslıyo dedik yazmada eksiği cıktı 🤦🏻‍♀️
Dikte yapmıs ögretmen 12 soru da 6 dogru 6 yanlıs yapmıs🥴
Gecen hafta 2 yanlıs cıktı
Renksiz kagıt siyah beyaz hadi bi soruda lila yazamamıs ona tmm tatil yazamams tati yazmıs🙈
Ögretmene yazdım duramadım sorun var mı Alyda napalım diye
6 üzeri yanlıs varsa cok calısmalılar normal bunlar dedi
Ama beni gör sanki cocuk atanamamıs kpss de🤣
Okadar sok oldum
Calıscaz tekrar yapacak bisey yok

İyi sabahlar,
Aşırı gök gürlemesi ile oyundık. Döktü gitti yağmur. Bu ülkede yağmurun da dengesi kalmadı. Ya hiç yağmıyor, ya da aşırı döküyor. Doğanın kıymetini bilemedik.
Yeniden uyuyamayınca namazı bekleyeyim dedim.
Size selam vermeden de geçemedim.
Bugün Ela gelmeden koridoru süpürüp silip yıkadığım yolluğu serdim.
Bu temudan aldığım halı kaydırmazı çok iyi yıkadım yine yapıştırdım. Tavsiye ederim.
Neyse odanın tozunu da aldım.hafta sonu temiz kalsın.
Sonra da Ela geldi bir kahve içmek istedim. Ona süt köpüğü. Standardımız oldu.o arada çamaşır katlıyordum.
Arkadaş mesaj yazmış.küçük kızı hastaneye getirdim. Büyük kızı için okul dönüşü sana gelse olurmu diye.
Yine kahve içtiği arkadaşları ortada yok niye yok anlamadım.1-2 saat önce kahve içmeye toplanıyorlardı.
Hadi yaşıtı çocukları olmasa anlarım.
Anlam veremedim.
Sonra da Allah affetsin, işim var evde olmayacağım dedim. Bazen vicdan da yapıyorum ama kullanılıyor hissi..Bir de hastayken gerçekten bir yük daha çekilmiyor.çünkü kızı okuldan gelince çok acıkmış oluyor. Evde yemeğim yok.yeni uğraş. Ev dağılıyor oyun oynuyorlar. O da bir uğraş.. Yoksa kendim müsait olunca kıza diyorum okul çıkışı gel diye. Sadece cuma günü yapıyorum bunu. O da binde bir.
Bir de kızı evde yalnız da duruyor. Mesela o gezmeye gitse gelmiyor onunla.çok küçük de değil.
Sonra sordum anahtarı kaybetmiş. Önemli ama yenisini çıkartsa iyi olur.
Siteden başka arkadaşına söylemiş.
Neyse Ela gelince o tv açtı.ben de biraz dinlendim iyi oldu.
Sonra yemeğe giriştim.o oyun oynadı resim yaptı.
Yoğun vitaminli salata yaptım kendime :)
Köfte patates yaptım.
Koci gelmiş sarılıyor gönül alma modunda. Pek de oralı olmadım. En kızdığım şey düşünmeden lafı söyle kır dök sonra bu hal.
Ben elli defa düşünürüm laf söylemeden.
Valla kız için annem yokken arkadaşın kızına 1-2 sabrettim ama yok benden olmuyo
Evin içinden geçtiler
Bir an önce büyüsün diye bekliyorum
Tutturuyo bize gelsin diye kan beynime sıçrıyo
Benim tahammülüm yok artık
Sürekli ev topluyorum bu seferde
Bi de hani kendi yollamıyo yine arkadaşımı gömmimde bnm kız gelsin diye tutturuyo
Bıktım zaten tutturmalarından bi 10yaşına falan gelsede kurtarsam artık kendimi

Güno
Uyuyamadım gök gürültüsüydü yağmuruydu kız korktu uyandı falan derken sabahı ettik
Bu ara ciddili diyet yapmam lazım
İpin ucu gitti
Gelsin pastalar gitsin tatlılar 5kilo net vermem gerek
Kalktım gül sirkeli bi bardak su içtim ama okadar açım ki 🥴
Akşam sadece yeşilçay içip yattım tatlı yemedim
Akşam 6/7den sonra bişey yemezsem veriyorum ben ama geceler uzun nedecoom😒
Bnm kese kağıdı lavaşlardan sipariş verdim
Eşim kesekağıdı diyor ona
O yine tok tutuyordu
Yumurtalı falan dürüm gibi yapıp yiyorum

Glutensiz unum var bugün kendime ekmek yapıcam
Hiç ekmek yemezken bu ara ekmeğe düştüm
Acil ‼️ çözüm bulmam lazım
Sulu yemek yok yemek yaparım bi de
Yağmur falan çok uyarıda verilince oyun atölyesini iptal ettim.
Eve uzak direk önünden gecen dolmuşta yok
Kızı yine hasta etmek istemiyorum bugün ev mood.
Valla benim Allahdan istediğim resmen günler haftalar sonra hiç evden çıkmadan oturucam (şüpheli) oturmamda işte evimde olmayı özledim be

Ayy kızlar, bugün evi salmıştım.
Tam da yazdıklarınızı okuyordum. Ev hanımlığı bu olsa gerek diyordum.
Bugünün keyfine bakacaktım.
Hoop arkadaş aradı.Kızı sana bıraksam 10 dakikalığına olurmu, okula uğramam lazım önemli dedi.Neyse biraz sesim kısık hastayım ama bırak dedim.
Bırakırken de dedi okula götürmüyorum bugün çünkü akşam kustu.takip et kusuyormu diye🙄
Bir de demezmi dönüşte kızlarla bahçede kahve içeceğiz sende gel.
Yani bu arkadaşlarının kahve içmeye zamanı var neden çocuğu onlara bırakmadı sonra dank etti kafama😁
Neyse o gitti. Mutfağı topluyordum. Sürekli dolapları açıp abur cubur arıyor. Bulamayınca üst dolapları açmamı istiyor.
Veremiyorum çünkü evde gezerek yiyor.
Sonra onlar gidince evi komple süpürüyorum.Hiç halim yoktu.
Bir de oyuncaklar dağılıyor. Onlar da toplanacak.
İş yokken iş üstüne iş.
Tabi empati kuruyorum.
Eşi de vefat etti. Annesi de evine döndü.Tek başına vs vs. Desteğim olsun diyorum.
Ama sizce fazlamı empatiğim.
Pazartesi ela evdeydi.
Salı onun kızını doktora götürdüm.işim vardı araya sıkıştırdım. Çünkü o küçük kızını eğitime götürmüştü rica etti.çok kötü diye. Bıraktım işimi gücümü götürdüm doktora. Dönüşte kahvaltısını hszırlayacaktım kızı ben hazırlarım dedi. Simit aldım ona. Gittim işimi halletmeye.
Perşembe evdemisin müsaitsen geleceğim dedi. Gel dedim. Canı sıkkındır konuşmak istiyordur diye düşündüm. Baktım kızı okula göndermemiş onunla geldi.bugün de böyle oldu.
O gidince evi toparladım. Süpürdüm.
Rutin işlerimi yaptım. Kahvaltı bile yapmamıştım onu yaptım.
Şimdi de çay içerken size yazdım.
Oturup dinleneceğim biraz.
Sende gel kahveye bahçeye dedi ama valla hiç gidesim yok. Zaten sohbet edemeyeceğim. Sesim kısık biraz. Yormama gerek yok. Elaya saklayayım kalan sesimi😅
Kızını almaya gelince de söyledim. Daha yeni gelmiştim doktordan. Tam oturdum adaçayı içiyordum sen aradın. Evi bile toplamamıştım. Biraz dinlenecektim diye :)
Esi vefat etmis Allah rahmet eglesin
Tabi insan yardım etmek istiyor ama bi yerden sonra suistimale girer.
sorumluluk bukadar iyi mi kötü mü bilemedim
Hani dr a falan götürmüssün cocugu ,hasta cocugu bırakması falan.
Kıza da bulasabilir sonucta senin.
Benim komsu da geniz akıntısı diyo sürekli bulasıcı degil diyo,ben bikac kez alya hasta gelmeyelim dedim anladı hastalık zamanı görüsmemeyi.

Valla kız için annem yokken arkadaşın kızına 1-2 sabrettim ama yok benden olmuyo
Evin içinden geçtiler
Bir an önce büyüsün diye bekliyorum
Tutturuyo bize gelsin diye kan beynime sıçrıyo
Benim tahammülüm yok artık
Sürekli ev topluyorum bu seferde
Bi de hani kendi yollamıyo yine arkadaşımı gömmimde bnm kız gelsin diye tutturuyo
Bıktım zaten tutturmalarından bi 10yaşına falan gelsede kurtarsam artık kendimi
Beni lincleye bilirsniz ama baskasının cocgunun poposunu silmek beni irite etti mesela gecen.
Arkadas kızını bıraktı hastane isleri icin,cocuk sürekli wcye gidiyor ama sürekli 10 dk da bir.5-6 saatte kaldı yeminle hic biseye erinmedim ama wcde cok zorlandım
Dedim bendn anasınıfı ögretmeni falan olmazmıs🙈

Sık görüsmek bize yaramıyor mesela
Ben ikizler burcuyum birinin bana kendi dogrularının dayatmasına tahammülüm yok
Gecen bisey paylastım igda
alta ekliyorm
Paylasırken ben soyuyorum ben elendim yazmısım sadeece.
Hani dememisim soymayanlar kötü anne vs ne haddime.
Yeminle bütün gece yazdı
Yok bence haklılar,yok ben ugrasamıyorum artık sorumluluk alsın vs.
Gece saat 2 bana dmden yürüyo ,ya sen soyma ben soyuyorum he de gec.
Nesi bu kadar rahatsız etti?
Mesela bugun cmrtsi korkayrum telefon calcak diye
Kzı hep camda alyayı görünce size gelelim dicekller
Bizim tekrar yapmamız lazım,banyo yapmamız lazım
Ev dandini
Bana geliyolar böyle böyle

Eklentiler

• IMG_9831.webp
    IMG_9831.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 48
Esi vefat etmis Allah rahmet eglesin
Tabi insan yardım etmek istiyor ama bi yerden sonra suistimale girer.
sorumluluk bukadar iyi mi kötü mü bilemedim
Hani dr a falan götürmüssün cocugu ,hasta cocugu bırakması falan.
Kıza da bulasabilir sonucta senin.
Benim komsu da geniz akıntısı diyo sürekli bulasıcı degil diyo,ben bikac kez alya hasta gelmeyelim dedim anladı hastalık zamanı görüsmemeyi.
Benimde yıllar yıllar önce bir arkadaşım arkadaş grubuyla kahvaltı yapcaklarmış oğlunu bana bırakmıştı ben götürmüştüm okula oğlumla birlikte
Bu arkadaşımla hala görüşüyorum çünkü burada kimsesi yok
Bana yalanda söyleyebilirdi hastaneye gidicem derdi ya da başka bişi
Benim için dürüstlük ve samimiyet önemli
Olabilir insan çok bunalır bi nefes almak ister ben çok normal bakmıştım
Benim için karşımdakinin kim olduğu bendeki yeri çok önemli
Bunu mesela daha samimi olmadığım biri yapsaydı zoruma giderdi.
Bir de bu durumu alışkanlık yaparsa, insan kullanma durumuna gecerse asla tölere etmem

Beni lincleye bilirsniz ama baskasının cocgunun poposunu silmek beni irite etti mesela gecen.
Arkadas kızını bıraktı hastane isleri icin,cocuk sürekli wcye gidiyor ama sürekli 10 dk da bir.5-6 saatte kaldı yeminle hic biseye erinmedim ama wcde cok zorlandım
Dedim bendn anasınıfı ögretmeni falan olmazmıs🙈
Ben bizim öğretmene üzülüyorum artık
Kadın tellal çığırtmadığı kaldı bi bu hafta çocuklar şu gün kırmızı beyaz gelsinler foto çekimi olacak pano için diye ısrarla bir veli yollamamış çocuğu normal giydirmiş
Bu alamamak değildir ben böyle bişeye inanmıyorum
Şuan herkesin evinde çocuğunun bir beyaz ya da kırmızı tshrtü vardır.
Ya da en kötü pazardan al yahu 2.el ne bilim birinden iste
Bu ben bildiğimi okurum tipler cidden zor cehalet bu ülkenin en büyük sorunu zaten
Kadına ciddili üzülüyorum ne tiplerle uğraşıyor.
Bizim buranın muhtarları mesela çok yardımcı oluyor
Sayfamız var herkes kullanmadıklarını muhtara götürüyor götüremeyenlerinkini evden aldırıyor ihtiyacı olana veriyor.
Gitse muhtara o bile verirdi
Ben kızın beşiğini falan hep verdim gelip kapımdan aldılar

Sık görüsmek bize yaramıyor mesela
Ben ikizler burcuyum birinin bana kendi dogrularının dayatmasına tahammülüm yok
Gecen bisey paylastım igda
alta ekliyorm
Paylasırken ben soyuyorum ben elendim yazmısım sadeece.
Hani dememisim soymayanlar kötü anne vs ne haddime.
Yeminle bütün gece yazdı
Yok bence haklılar,yok ben ugrasamıyorum artık sorumluluk alsın vs.
Gece saat 2 bana dmden yürüyo ,ya sen soyma ben soyuyorum he de gec.
Nesi bu kadar rahatsız etti?
Mesela bugun cmrtsi korkayrum telefon calcak diye
Kzı hep camda alyayı görünce size gelelim dicekller
Bizim tekrar yapmamız lazım,banyo yapmamız lazım
Ev dandini
Bana geliyolar böyle böyle
Mandalina kabuğuylamı sorumluluk alacak bu çocuk.
Benim kaşarı, salatalığı, havucu şekilli kesmelerimi görmesin ozaman
Valla severekde yapıyorum hatta bazen nasıl koydum görmüyor anneeğğğ sen nasıl yaptın öyle diyor bana akşam
Krebi gecen rulo yapıp dilimleyip bir de minnak muffin kâğıtlarına koydum
(Azcık sabrım var ama çocuklarıma kadar)
Ona bile seviniyor ben şimdi nasıl yapmim🙈
Islak kekide porsiyonluk süslü kağıtlara falan koyuyorum dilim pasta gibi yiyor

Bu sene bana int paketi yetmedi :(
Yazı hep bir yerlerde geçirince olan bnm pakete oldu
İnt.siz kaldım dışarıdada oluyorum lazım oluyor
Extra almış eşim demedim al diye ama sağolsun tarifem bitene kadar almış
İnce düşünce severiz🤗

Çok oldu dışarıda yemek yemedik en son yine oğlanı bıraktığımızda yemiştik hepberaber
Şu zamanlarda içim çok istemiyor aslında acıyorum idare etmem lazım ama çarş. Hazır eşimde evde hepberaber yemek yiyelim diyoruz
Hem oğlanı bırakırız hem bi hava alırız.
Birlikde keyifli oluyo yoksa biz kızla sosyalleşince gelsin hamburgerler gitsin san sebastianlar🤪 kızla anasını ağlatıyoruz
Çok kahve tatlı vs yedim içtim yoksa dışarıda bu hafta, ondan kilocuklar geldi 😞
Hele şımarık kahveler sanki evde kahve mak. Yokmuşcasına içtim valla
Kendimi şımartmayı seviyorum 🫶🏻 herşeyden önce insan özsaygı için bile yapmalı bunu
Ertelemeyin çok öncelerden olsa gerek yok derdim ama artık tek başımada gidip içiyorum, yiyorum önce ben demeye başladığımdan beri daha iyi hissediyorum
Bir de kız az daha büyüsün sanki bana en yakın arkadaş olacak 🤗 tam bir yol arkadaşı bıdı bıdı konuşuyor yol boyunca

Huuu birinci sınıf anneleri,
Kahvemi yudumlarken, seneye sizi neler bekliyor onu yazayım dedim😅
Her daim kızım ödevin var, ödevini yap diyorum. Hep sallıyor. O an ya oyun oynayacağı ya da resim yapacağı tutuyor. Evet bunlar da güzel ama ödev sorumluluğunu henüz alamadı.
Ben diye diye yapıyor. Bazen ben ödeve gömülüyorum. Bir bakıyorum yanımdan gitmiş🤣🤣🤣
Bugün de kahvaltı sonrası tv açtı. Sonra babası tv başına geçince o kalktı.
Bana diyor teyzem çalışıyormu sorarmısın. Kızeni ile görüntülü konuşacakmış.
Ben de dedim ödevini yap öyle konuşun.
Çünkü görüntülü konuşurken telefondan oyun açıyorlar.
Resim yapacağım dedi. Yine ödev sallandı.
Sonra biz kahve içecektik. Benim kociye jest yaptım. Churros tatlısının hamuru vardı dolapta pişirdim yine. O da bana jest yapmış kahvaltıyı hazırlamış. Oohh ne rahatmış ya böyle😅
Neyse Ela da kahve faslına geçince yine ödev boşverildi.
Babası pazara gidelim balık alalım dedi.
Ben pazara gitmek istemiyorum ödev yapacağım dedi. Bakalım göreceğiz.
Bu ödev sorumluluğu ne zaman başlıyor yaav. Dil döküyorum hep.

Back
X