Ayy kızlar, bugün evi salmıştım.
Tam da yazdıklarınızı okuyordum. Ev hanımlığı bu olsa gerek diyordum.
Bugünün keyfine bakacaktım.
Hoop arkadaş aradı.Kızı sana bıraksam 10 dakikalığına olurmu, okula uğramam lazım önemli dedi.Neyse biraz sesim kısık hastayım ama bırak dedim.
Bırakırken de dedi okula götürmüyorum bugün çünkü akşam kustu.takip et kusuyormu diye

Bir de demezmi dönüşte kızlarla bahçede kahve içeceğiz sende gel.
Yani bu arkadaşlarının kahve içmeye zamanı var neden çocuğu onlara bırakmadı sonra dank etti kafama

Neyse o gitti. Mutfağı topluyordum. Sürekli dolapları açıp abur cubur arıyor. Bulamayınca üst dolapları açmamı istiyor.
Veremiyorum çünkü evde gezerek yiyor.
Sonra onlar gidince evi komple süpürüyorum.Hiç halim yoktu.
Bir de oyuncaklar dağılıyor. Onlar da toplanacak.
İş yokken iş üstüne iş.
Tabi empati kuruyorum.
Eşi de vefat etti. Annesi de evine döndü.Tek başına vs vs. Desteğim olsun diyorum.
Ama sizce fazlamı empatiğim.
Pazartesi ela evdeydi.
Salı onun kızını doktora götürdüm.işim vardı araya sıkıştırdım. Çünkü o küçük kızını eğitime götürmüştü rica etti.çok kötü diye. Bıraktım işimi gücümü götürdüm doktora. Dönüşte kahvaltısını hszırlayacaktım kızı ben hazırlarım dedi. Simit aldım ona. Gittim işimi halletmeye.
Perşembe evdemisin müsaitsen geleceğim dedi. Gel dedim. Canı sıkkındır konuşmak istiyordur diye düşündüm. Baktım kızı okula göndermemiş onunla geldi.bugün de böyle oldu.
O gidince evi toparladım. Süpürdüm.
Rutin işlerimi yaptım. Kahvaltı bile yapmamıştım onu yaptım.
Şimdi de çay içerken size yazdım.
Oturup dinleneceğim biraz.
Sende gel kahveye bahçeye dedi ama valla hiç gidesim yok. Zaten sohbet edemeyeceğim. Sesim kısık biraz. Yormama gerek yok. Elaya saklayayım kalan sesimi

Kızını almaya gelince de söyledim. Daha yeni gelmiştim doktordan. Tam oturdum adaçayı içiyordum sen aradın. Evi bile toplamamıştım. Biraz dinlenecektim diye :)