- 1 Mart 2010
- 45.451
- 116.211
- 1.123
Günaydın
Dün lahmacunla uğraştım yine un işin içine girince batıyor mutfak kesin bilgi yayalım
Akşam eşimle kız oynarkende banyoyu bi temizledim foşur foşur kabini falan misledim
Bugün mutfakda kalan yerler var oraya el atıcam
Bargellolar 250tl düştü kızlar kullanan varsa baksın
2 tane sıkmaya kıyamadığım var parfümüm pahalı olanlardan ama günlük bargello kullanıyorum 2 tane kaptım.
Kalıcı değil diyorlar ama ben ertesi gün bile tenimde ya da kıyafetimde alıyorum kokusunu
Belki tenden tene değişiyordur bilemedim.
Camların üzerinden geçicem bi kirli değiller temizdi üzerine yağdı ama leke olmamış pek makineyle gecerim
Yurtdışı kombin paylaşan sayfalar düşüyor keşfetime Allahım sen bana mukayet ol
Terazi burcu problem
Marka takıntım yok okey ama giyinmeyi okadar çok seviyorum ki
Ben kombin yapim, giyinim, miss kokular sıkim gezim bir kadınım doğduğum ev nasıl kaderim oluyo ya benim
Olduğum semtde kaderim olmamalıydı mesela bugünde buna efkarlanim durun bi
Dün lahmacunla uğraştım yine un işin içine girince batıyor mutfak kesin bilgi yayalım
Akşam eşimle kız oynarkende banyoyu bi temizledim foşur foşur kabini falan misledim
Bugün mutfakda kalan yerler var oraya el atıcam
Bargellolar 250tl düştü kızlar kullanan varsa baksın
2 tane sıkmaya kıyamadığım var parfümüm pahalı olanlardan ama günlük bargello kullanıyorum 2 tane kaptım.
Kalıcı değil diyorlar ama ben ertesi gün bile tenimde ya da kıyafetimde alıyorum kokusunu
Belki tenden tene değişiyordur bilemedim.
Camların üzerinden geçicem bi kirli değiller temizdi üzerine yağdı ama leke olmamış pek makineyle gecerim
Yurtdışı kombin paylaşan sayfalar düşüyor keşfetime Allahım sen bana mukayet ol
Terazi burcu problem
Marka takıntım yok okey ama giyinmeyi okadar çok seviyorum ki
Ben kombin yapim, giyinim, miss kokular sıkim gezim bir kadınım doğduğum ev nasıl kaderim oluyo ya benim
Olduğum semtde kaderim olmamalıydı mesela bugünde buna efkarlanim durun bi