- 1 Mart 2010
- 45.466
- 116.258
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma canınıSelamm
Kızı bıraktım baktım kapıda veliler mısır konuşuyordu
2haftada 1 defa sinema günü mısır koyuyoruZ
Ama çoğunluk unutmuş hayır veli grubu kuruldu
2 hafta önce ben hatırlatmıştım unutanlar vardı bu hafta bende unuttum hatırlayanda hatırlatmıyor
Lüzumsuz herşey konuluşuyor ama böyle şeyler asla hatırlatılmıyor
Öğretmenede dedim siz temsilci seçtiniz organize edebilir hatırlatabilir dedim
Neyse marketden 2 paket aldım getirip verdim
Öğretmende şey dedi hiç yollamayanlar var beslenme koymayanlar var ben birinden alıp diğerine veremem ki sürekli bi toplantı yapıcam falan dedi
İşte düşünmüşsünüz fazla almışsınız tüm sınıfa yeterli bu falan dedi
İşin önemli kısmı kızın aşamadığımız bir sıkıntısı var
Sınıfta çok tedirginmiş
Müdürden çekindiğini biliyorum söylüyor konuşuyoruz nedenini anlayamadım ama müdürü istemiyor
Ama öğretmenin gözlemlediği yabancı gördüğü diğer insanlarada böyle diyor
Sürekli kapıda gözü tedirgin diğer öğretmenler sınıfa geldiğindede tedirgin kaygılı diyor
Ben böyle bişi gözlemlemedim bizimleyken ama öğretmende sizden o güveni aldığından sizinleyken olmaması normal ama sınıf içinde siz yokken böyle diyor
Rehberlikle ilerleyelim bir süre eğer gerek olursa pedagog diyor
Seneye çok zorlanırsınız bunu çözmeniz lazım diyor
Canım sıkıldı
Sizede yazıyorum içine asla kapanık bir çocuk değil
Etkinlikler tiyatrolar gezmeler görüyorsunuz faal bir çocuk
Şu drama olayı olmalıydı belki iyi gelecekti yaş olayına takıldık
Başka yerlere mi baksam napsam bilmiyorum
Semtimde yok zaten başka semtden bakıcam yine ama 1.sınıf çocuklarıyla oluyor genelde guruplar bu yaş ben denk gelemedim
Canım sıkıldı ya
Canım hiç canını sıkma bunlar halledilir kolay şeyler,benim kız da içine kapanık hala çok girişken değil tanımadıklarına karşı ama arkadaşlarıyla ,öğretmeniyle rahat diyalog kuruyor.Selamm
Kızı bıraktım baktım kapıda veliler mısır konuşuyordu
2haftada 1 defa sinema günü mısır koyuyoruZ
Ama çoğunluk unutmuş hayır veli grubu kuruldu
2 hafta önce ben hatırlatmıştım unutanlar vardı bu hafta bende unuttum hatırlayanda hatırlatmıyor
Lüzumsuz herşey konuluşuyor ama böyle şeyler asla hatırlatılmıyor
Öğretmenede dedim siz temsilci seçtiniz organize edebilir hatırlatabilir dedim
Neyse marketden 2 paket aldım getirip verdim
Öğretmende şey dedi hiç yollamayanlar var beslenme koymayanlar var ben birinden alıp diğerine veremem ki sürekli bi toplantı yapıcam falan dedi
İşte düşünmüşsünüz fazla almışsınız tüm sınıfa yeterli bu falan dedi
İşin önemli kısmı kızın aşamadığımız bir sıkıntısı var
Sınıfta çok tedirginmiş
Müdürden çekindiğini biliyorum söylüyor konuşuyoruz nedenini anlayamadım ama müdürü istemiyor
Ama öğretmenin gözlemlediği yabancı gördüğü diğer insanlarada böyle diyor
Sürekli kapıda gözü tedirgin diğer öğretmenler sınıfa geldiğindede tedirgin kaygılı diyor
Ben böyle bişi gözlemlemedim bizimleyken ama öğretmende sizden o güveni aldığından sizinleyken olmaması normal ama sınıf içinde siz yokken böyle diyor
Rehberlikle ilerleyelim bir süre eğer gerek olursa pedagog diyor
Seneye çok zorlanırsınız bunu çözmeniz lazım diyor
Canım sıkıldı
Sizede yazıyorum içine asla kapanık bir çocuk değil
Etkinlikler tiyatrolar gezmeler görüyorsunuz faal bir çocuk
Şu drama olayı olmalıydı belki iyi gelecekti yaş olayına takıldık
Başka yerlere mi baksam napsam bilmiyorum
Semtimde yok zaten başka semtden bakıcam yine ama 1.sınıf çocuklarıyla oluyor genelde guruplar bu yaş ben denk gelemedim
Canım sıkıldı ya
Belkide benim baktığım yer öyle yaş olarakCanım hiç canını sıkma bunlar halledilir kolay şeyler,benim kız da içine kapanık hala çok girişken değil tanımadıklarına karşı ama arkadaşlarıyla ,öğretmeniyle rahat diyalog kuruyor.
Drama aslında 5 yaştan başlıyor ama bazen 6 yaştan başlatıyorlar. 5,6,7 yaşa drama yapıyorlar 8 yaştan sonra tiyatro kursu oluyor.
Evde kitaplar okuyabilirsin kaygıyla, okula başlama ile ilgili. Ben müsait olunca kitap adı yazayım sana.
Çözülmezse de oyun terapisi alır kolay işler bunlar.
Daha cok yeni hersey. Bence sadece biraz zaman lazim. Benim kiz krese basladiginda ne onlarin verdigi yemegi yerdi, nede benim yolladiklarimi. Resmen 8 saat açti. Hatda bir kes cok aglamis, arkadasina ben cok acim demis ve göz yasi dökmüs. Ögretmen beslenmesini önüne koymus yesin diye hatda sirtimi döndüm ona rahat yesin diye demisdi, yinede yememisdi. Tüm cocuklarla oynardi ama ögretmenleriyle konusmazdi. 3 sonra yemege basladi ve ögretmenine sarildi, kucagina oturdu.Belkide benim baktığım yer öyle yaş olarak
Başka yerle görüşmedim henüz
Ya bugün mesela cenaze evine gittik okadarda insan gördü hiç korkmadı çekinmedi ne sorarlarsa söyledi cevap verdi
Ve hepsinide ilk defa görüyor
Hatta vefat eden abinin oğlu oğluma benziyor tip olarak çok sevdi kız ona gitti oturdu yanına kanka olduk biz dedi
Çekingen olsa cevap vermez tanımadığına saklanır konuşmaz bir sürü şey sordular sevdiler bıdı bıdı konuştu
Yaptığı etkinlikleri gösterdi
Acıktım dedi yemek istedi ne istediğini kendi söyledi seçti
Çekingen çocuk bunları yapamaz
Çocuğun yaşıtı arkadaşı yok, kalabalık bir çevremiz yok yani böyle bakınca birden hiç tanımadığı bilmediği bir ortama girdi sanki normal gibi
Bilmiyorum ya