• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ateş basıyo beni sürekli millet montla gezerken incecik gömlekle gezdim dün
Deli diyorlardır
Ben kazak giyemiyorum. Ama kış günü çok soğuklarda içine tişört üzerine kalın mont şeklinde giyiniyorum.
İstanbulda ve özellikle de bizim evde soğuğu anlamıyorum. Ama annemlerin oraya gidince mecbur kazak da giymişliğim var.
Sıcak basması dediklerini 1 yıldır çözmeye çalıştım. Çok anlayamadım. Eskisinden farklı olan bazen vücutuma ayaklarımdan yukarı doğru sıcaklık geliyor. Ve yüzüm terliyor. Eskiden hiç yüzüm terlemezdi.
Sıcak basması dedikleri bu olsa gerek.
Şimdilik şükür bir sıkıntım yok.
Zaman ne gösterir bakacağız

Ben kazak giyemiyorum. Ama kış günü çok soğuklarda içine tişört üzerine kalın mont şeklinde giyiniyorum.
İstanbulda ve özellikle de bizim evde soğuğu anlamıyorum. Ama annemlerin oraya gidince mecbur kazak da giymişliğim var.
Sıcak basması dediklerini 1 yıldır çözmeye çalıştım. Çok anlayamadım. Eskisinden farklı olan bazen vücutuma ayaklarımdan yukarı doğru sıcaklık geliyor. Ve yüzüm terliyor. Eskiden hiç yüzüm terlemezdi.
Sıcak basması dedikleri bu olsa gerek.
Şimdilik şükür bir sıkıntım yok.
Zaman ne gösterir bakacağız
Ben doktora gittim kaç defa bişey çıkmıyo
Ama şey duydum stres hormonuna baktırmak lazım onada biz isteyince bakmazlar galib
Ben gerildiğimde darlandığımda da aşırı ateş basıyo

Selammm
Çamaşırsuyu tarafımdan göründüler bugün bana
Hatta direkt fondip yapıcam artık okadar bunaldım ki bu hafta deli var diye çıkıp bağırcam
Haftasonu eşim hastaydı oğlan burdaydı ona bulaşmasın diye extra kolladım kıza bulaştı
Ateşle uğraşıyorum 2gündür çok yükselmiyo ama yokluyo ilaçla kontrol altına alıyorum
2gündür evde bugün ateşi yok şükür ama öksürüğü var
Bugünde yollamam
Aldım elime çamaşır suyunu banyodan başladım kapılarla devam ediyorum son 2 kapı kaldı
Evide süpürdüm mutfağı koridoru elimle sildim odalara paspas atıcam
Bütün el değen prizler dolapların kapakları hepsini ç.suyuyla sildim içime yeminle fenalık geldi🥴
Nevresim battaniye hepsi sırayla yıkanıyor
Mutfağın tülünüde söktüm camlarım temiz sırayla tülleride yıkıcam
Günlerdir dışarıda çıkamıyorum ☹️😒
Eşime dedim avm de buluşalım akşam benim bi nefes almam lazım.

Gri spor ayakkabım yoktu, epeydir bakıyorum model e karar veremedim bi de yakından bakim deniyim belki karar veririm
Newblance 530okadar çok herkeste var ki artık midem bulandı ama o modelde herşeye yakışıyo be
Bakıcam bakalım
Avm açık alanda bi de derin bii nefes almak istiyorum

Kız pişi istedi ona pişi yaptım
Akşam biz kokoreç yeriz büyük ihtimal avm yakın sevdiğimiz yer var yemek yapmam

Back
X