• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haftaya programım yoğun
Pazartesi bir doğum günü kutlaması
Salı kuzenim geliyor Hollanda’dan
Teyzelerim annem filan kahvaltıya bana gelecekler
Evimin karşısında bir kahvaltıcı var oraya rezervasyon yaptım
Çarşamba botoks
Perşembe kandil kayınvalidemi arayacağım helva veya pişi yapıp dağıtalım mı? Diye
Veya akşam eşim camiye giderken kutu ile çikolata yollasam mı? Düşünüyorum
Bakalım hangisi kısmetse
Sabah bir öğrenciye harçlık gönderdim
ailesinden uzakta okuyor
Kız çocuğu ihtiyacı olur dedim
Bakalım bugün yaz yaz 😍 çenem düştü

Selammm
Dün olmuş saat 12 annemin kuzeni aradı müsaitseniz gelicem diye
Başka semtde ama 15dk falan araçla
Daha kızı bırakmamışım ev dandini dedim 1 de bırakıyorum ben kızı gel
Annem okadar rahat ki kadın onun kuzeni alimde ağırlim asla demiyor biliyor ki lelli hazırlar hizmet eder ben hep cepteyim
Evi süpürmüştüm sabah hemen bi toz aldım
Wc falan yıkadım
Artık bişi yapmam için geçti kızı bırakıp kır pidesi, su böreği, kurabiye, triliçe-kemal paşa(az, az) aldım
2 de hamur aldım
Evde de içli köfte hamurum vardı (yoğurup buzluğa koyuyorum hiç bişi olmuyor) hemen bi fellah köfte yaptım

Hamuru kızarttım fellahları pişirirken kuzenle görüntülü sıkıştırdım arayada :)
1 taşla 2 kuş
Bayada oturdu akşam biz bıraktık eve eşim geldi yemek falan yedi öyle bıraktık
Onun torununa bir türlü gidememiştik kıyafetde ayırmıştım içine parada koydum öyle yolladım.
Gidemem çünkü daha kalır
Bu ay bi öğrenci için para ayırdım

Dün hal öyle olunca tavuk kızartıp fritözde geçiştirdim yemek işinide akşam
Bugün yemek yapmam lazım
Neyse ev temiz en azından süpürür geçerim
Güyaa buharlıcaktım erteliye erteliye bi çıkaramadım şunu aradan
Yaa sevdiklerimi ağırlayıncada iyi geliyor enerji bereket geliyor benim nasibimmiş bu da diyorum
Bence böyle olmasıda nasip işi
Olsun yine sevdiklerim hep gelsin 🫶🏻
Maşallah, sizin de günler dolu dolu geçiyor. Allah sağlık sıhhat versin. Misafir berekettir, sevdiğiniz insan olunca daha da bir keyifli gelmiştir.

Ben kaban işinide trendyoldan halletmeye çalışıyorum al iade et al iade et
Bu 15gün böyle geçer bende
Daha uyguna geliyor avm pahalı
Bu hafta fuul kargolanırım
1 kombin yaptım gibi 2.yaparsam tamamdır.
Bitsin bu ay yeni senenin enerjisini bekliyorum
Arınmış, yenilenmiş, sıkıntıları bu senede bırakmış, silkelenmiş bir benle başlamak istiyorum.
Düşüncem bu yönde zaman ne gösterir bakalım.

Yeni kitaba başlıcam bir türlü elime alamadım
20dk yürüyüşüde hallettim sabah sabah
Tütsümü yaktım
Bir kahve içip az nefes alim
2 gündür çiçeklerime bakamadım onlara bakıcam
Sardunyam çok serpildi onu budayıp çoğaltıcam.
Menekşe bulamadım alıcam galiba artık bu ay alamamda ocakta inşallah

Haftaya programım yoğun
Pazartesi bir doğum günü kutlaması
Salı kuzenim geliyor Hollanda’dan
Teyzelerim annem filan kahvaltıya bana gelecekler
Evimin karşısında bir kahvaltıcı var oraya rezervasyon yaptım
Çarşamba botoks
Perşembe kandil kayınvalidemi arayacağım helva veya pişi yapıp dağıtalım mı? Diye
Veya akşam eşim camiye giderken kutu ile çikolata yollasam mı? Düşünüyorum
Bakalım hangisi kısmetse
Sabah bir öğreneye harçlık gönderi
ailesinden uzakta okuyor
Kız çocuğu ihtiyacı olur dedim
Bakalım bugün yaz yaz 😍 çenem düştü
Maşallahi Allah hayrınızı kabul etsin. Perşembe 3 aylar başlıyor, Rabbim hayırla, bol ibadetle geçirmeyi nasip etsin.
Günler dolu dolu sizin de, ne güzel. Kalabalık ailelere özenmişimdir ben de, teyzem veya kızkardeşim olsun isterdim. Allah tan 2 kızım var. :KK200:

Valla o zaman grupta öğretim üyesi bir arkadaşımız da vardı. Oğlun benim oğlan ile aynı yaştı. Benim ki de geçen sene kazandı gitti hamgi bölümde şimdi oğlun? Bu dediğim yaklaşık 6/7 sene oldu belki daha fazla 8 sene de olabilir. Bu süre zarfında birikim devam ettim bende yatırım yaptım çokça ve cocuklarımı üniversiteye gönderdim. O zaman yeni ayrılma aşamasındaydım ayrıldım boşandım tekrar da evlenmedim. Sen o dönemde babanın evine yeni taşınmaya karar vermiştin. Çocuklarımız küçüktü.

Son düzenleme:
Valla o zaman grupta öğretim üyesi bir arkadaşımız da vardı. Oğlun benim oğlan ile aynı yaştı. Benim ki de geçen sene kazandı gitti hamgi bölümde şimdi oğlun? Bu dediğim yaklaşık 6/7 sene oldu belki daha fazla 8 sene de olabilir. Bu süre zarfında birikim devam ettim bende yatırım yaptım çokça ve cocuklarımı üniversiteye gönderdim. O zaman yeni ayrılma aşamasındaydım ayrıldım boşandım tekrar da evlenmedim. Sen o dönemde babanın evine yeni taşınmaya karar vermiştin. Çocuklarımız küçüktü.
maşallah, ne güzel büyütmüşsünüz evlatları, Allah hayırlı ömürler versin. Sizinkiler hangi bölümde okuyorlar?

Yaaa nasıl uzun zaman olmuş ozaman oğlum daha 1.sınıfa gidiyordu
Babamı kaybettim malesef :(
Oğlum bilg. Müh. Okuyo
Buraya bolca yazdığım(anımsarsın mutlaka o dönem benim için çok büyük bişeydi çok yazıyordum) evimiz yenilendi imar sıkıntımız çözüldü
Kızım oldu 5 yaşında
Bahsettiğin arkadaş ile hala görüşüyorum ama üyeliğini sildirdi.
Daha eskilerden nicklerini unuttum çoğunun mandalina vardı hala görüşüyorum hepsiyle
Sadece merak ettiğim 2-3 arkadaş var aklımda kalan onlara ulaşamadım bir daha

Maşallahi Allah hayrınızı kabul etsin. Perşembe 3 aylar başlıyor, Rabbim hayırla, bol ibadetle geçirmeyi nasip etsin.
Günler dolu dolu sizin de, ne güzel. Kalabalık ailelere özenmişimdir ben de, teyzem veya kızkardeşim olsun isterdim. Allah tan 2 kızım var.

Maşallah Sizinde iki tane kızınız var 🩷🌸
Ne güzel sohbetler arkadaşlıklar olur
Kalabalık güzel ama hiç aksiyon bitmiyor 🤣

Ne güzel maşallah Sizinde iki kızınıznvar🩷
Ne güzel sohbetler arkadaşlıklar olur
Kalabalık güzel ama hiç aksiyon bitmiyor 🤣
Ay vallahi inanki o aksiyonları özledim, güzel aksiyonlarınız olsun inşallah. Kızın biri iyi de, büyük hiç hoşsohbet değil vallahi, varsa yoksa ekran başında. :sinirli: Küçük de şehir dışında okuyor, yakın da, Allah tan sık sık geliyor.

Yaaa nasıl uzun zaman olmuş ozaman oğlum daha 1.sınıfa gidiyordu
Babamı kaybettim malesef :(
Oğlum bilg. Müh. Okuyo
Buraya bolca yazdığım(anımsarsın mutlaka o dönem benim için çok büyük bişeydi çok yazıyordum) evimiz yenilendi imar sıkıntımız çözüldü
Kızım oldu 5 yaşında
Bahsettiğin arkadaş ile hala görüşüyorum ama üyeliğini sildirdi.
Daha eskilerden nicklerini unuttum çoğunun mandalina vardı hala görüşüyorum hepsiyle
Sadece merak ettiğim 2-3 arkadaş var aklımda kalan onlara ulaşamadım bir daha
benim küçük kızım da bilgisayar mühendisliği okuyor, kaçıncı sınıfta? Dersleri nasıl, 1.sınıf benimki, hocalar 1 saat ders işleyip gidiyormuş.

Ay vallahi inanki o aksiyonları özledim, güzel aksiyonlarınız olsun inşallah. Kızın biri iyi de, büyük hiç hoşsohbet değil vallahi, varsa yoksa ekran başında. :sinirli: Küçük de şehir dışında okuyor, yakın da, Allah tan sık sık geliyor.
Ekran tüm gençliğin sorunu
Maalesef ben sürekli kısıtlıyorum ama ben demekten o yapmaktan vazgeçemiyor

benim küçük kızım da bilgisayar mühendisliği okuyor, kaçıncı sınıfta? Dersleri nasıl, 1.sınıf benimki, hocalar 1 saat ders işleyip gidiyormuş.
3.sınıfta şükür ortalaması gayet iyi
4 senelik seneye son

Benim de kızım emşirelik oğlum da pilotaj okuyor. Zaman hızlı geçti sanki dün gibi. Belki yine katılırım ben hala calışıyorum. Çok güzel site içinde bir ev aldım havuzlu😅 artık geziyorum
Keyfin bol olsun
Zamanı kendine ayırmak gibisi yok

Benim de kızım emşirelik oğlum da pilotaj okuyor. Zaman hızlı geçti sanki dün gibi. Belki yine katılırım ben hala calışıyorum. Çok güzel site içinde bir ev aldım havuzlu😅 artık geziyorum
Maşallahi benim de burda kızımın 2.sınıftan görüştüğüm veliler var, şimdi hepsi üniversiteli oldular. İnsanın inanası gelmiyor, hala da görüşüyorum 4-5 kişi ile. gerçek hayatta da tanışıp görüştük hatta. Çok iyi oluyor, böyle kafa dengi insanları bulmak bu devirde kolay değil çünkü.

Giyindik hazırlandık kapıdan çıkıcaz karnım ağrıyor dedi
Okula gitmemek için yaptığını düşünmüyorum çünkü sevdiği ablası var
Bişi yemiyor yine döndük başa
Kabızlığını çok sükür düzelttim 1 yıldır gayet iyi ama yememe sorunumuz hala devam
Sütle meyveyle falan yaşıyo
Ne isterse yapıyorum usandım artık
Sabah börek istedi yaptım yüzüne bakmadı
Artık özel doktorlara para harcamakdanda bıktım
Ben cidden napıcam ya :(
Yollamadım okula orada da ağlıcak gel al dicekler
Tavuklu pilav yapıyorum onu seviyor 2 kaşık yer belki
Corbayı falanda bıraktı ölsem yediremiyorum ağzına sürmüyor
Napcamı şaşırdım
Biri doymuyor öteki yemiyor

Dolap boş cuma oğlan gelecek alışveriş yapmam lazım
Yemek yemek aranır durur
Hiç ortamız yok hiç

Son düzenleme:
1.sınıf için önerebileceği kaynak var mı acaba? Bizimki öğretmenlerinden memnun değil de, anlatmadan sınav yapıyorlar diyor. Özel ders gibi olay üniversitelerde oluyor mu?
Ortamını bilmiyorum tam çok detaylı anlatmadı daha doğrusu sormadım sorsam anlatırdı
Ama genel anlamda memnun
Başka bir şehirde okuyor özel yurtda kalıyor
Öğretmenlerin samimi olduğunu söylüyor ama projeler falan yapıyorlar
Yani genel anlamda sınıftan derslerden ya da hocalardan bir sikayetini duymadım
Asistanlarında ilgili olduğunu söylüyordu
Hatta gecen sene oğlum olmicak diye hoca sınav tarihini ertelemişti 1 gün için gitmek istememişti buradaydı yazmıştı hocaya mail atmıştı falan
Kaynak sorarım ama sanki oğlumda aldı kaynak sipariş falan vermiştik sorucam yazarım sana

Ortamını bilmiyorum tam çok detaylı anlatmadı daha doğrusu sormadım sorsam anlatırdı
Ama genel anlamda memnun
Başka bir şehirde okuyor özel yurtda kalıyor
Öğretmenlerin samimi olduğunu söylüyor ama projeler falan yapıyorlar
Yani genel anlamda sınıftan derslerden ya da hocalardan bir sikayetini duymadım
Asistanlarında ilgili olduğunu söylüyordu
Hatta gecen sene oğlum olmicak diye hoca sınav tarihini ertelemişti 1 gün için gitmek istememişti buradaydı yazmıştı hocaya mail atmıştı falan
Kaynak sorarım ama sanki oğlumda aldı kaynak sipariş falan vermiştik sorucam yazarım sana
Maşallah ne güzel, Allah iyilerle karşılaştırsın tüm evlatlarımızı inşallah. Açıklama için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah ilerde emeklerinin karşılıklarını alırlar.

Back
X