Küçük evde kız isteme:(

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
kızlar biz çatı katı diyebilcegimiz bir evde oturuyoruz yavan yamuk olmasa da alçak odalar küçük ve mutfagımızla oturma odamız birleşik yani amerikan mutfak bu şekilde biz evde nasıl kız isteme olucak aklım almıyor fikri olan var mı??

Kafe tarzı bir yer kiralama imkanınız var mı veya terasınız varsa olabilir .

Teras var ise erkekler terasa geçer,kadınlar amerikan tarzı salonda oturabilir.. Çok kalabalık olmaz ise kadın erkek bir şekilde de terasa oturulabilir.

Bır akrabanız varsa yakınlarda onların evı de olur

Kaç kişi gelckler? O gün yüzük takılacak mı? Eğer öyleyse bi mekan düşünebilirsiniz.

Erkek arkadaşım kız evi olmalı diye tutturdu.başka bir ev ben de düşündüm ama pek kabullenmiyor

Bence çok kalabalık çağırmayın sözleşin karşı tarafla.. Sadece anne baba kardeş dedeler falan olsun.. Hala dayı nişana çağr

Orasi yasadiginiz yer sonucta bence isteme icin problem olmaz. Evin buyuklugune gore sigabilecek sayida insan cagirirsiniz. Bence de istemeyi baskasinin evinde yapmak cok hos bir cozum degil. Nisani ayni gun yapmak istiyorsaniz bir yer tutulabilir. Akraba evine cagirmaktan daha iyi bence. Ya da bir aile buyugunuz varsa anneanne-babaannne gibi... Hurmeten onlarin evinde yapilabilir belki.

Daha net birşey yok kalabalık gelmek istiyolar evet ben söz nişan herşey o gün yapılsın istiyorum dediğim gibi daha kesinleşmedi birşey ama bu olay elbet bi gün olcak ama bu evde nasıl olacak

Kaç kişi gelecekler.
Daha isteme olayında bile tutturuyorsa bazı şeyler için Allah kolaylık versin.
Ah bu geleneklerin gözü kör olsun.

Kaç kişi gelecekler.
Teras var mı.
Eger oturma odanızda fazla eşya var ise onları kaldırın yerden halıları toplayın sandalye koyun bir şekilde halledilir.

Neden karışıyorlar ki senin nerede yapacağına? Nişan falan da olacaksa bir cafe vs. olabilir veya apartmanın toplantı salonu gibi bir yeri varsa olabilir. Benim evim de küçüktü, toplamda 30-40 kişi olmuşuzdur. Bir şekilde hallettik. Bu sayıdan fazlaysa bir yer tutabilirsin...

Benim ablamın sözünde bizim kaldığımız odayı toptan annemlerin odasına taşımıştık. Böylece bir oda tamamen boş olmuştu. Erkekleri bir odaya kadındalarıda bosalttigimiz odaya almıştık.

Çok şükür benimkinde ev değişti de böyle bir sorun olmamıştı.

Sizde aynısını düşünebilirsiniz. Hem daha zaman varmış belki karşı taraf ile konuşulup zamanı geldiğin de ona göre kimin gelip gelmeyeceğine karar verilir.

Sıkıntı yaoacak birsey yok. Eger sadece isteme ise, evinin durumunu anlatir ona gore az kisi ile istemeye gelirler.
Nisan veya soz olacaksa evimiz küçük musait degil salon tutcagiz dersin.
Ama sadece isteme icin sorun degil.
Isteme ile birlikte yuzuk takacaklarsa ve illa kiz evi diyorlarsa damat annesinve babasi gelecek sadece ozaman ve cok kardesi yoksa kardeside.
Kafana takma. Hersey gonlunce olsun.

Yer tutmak için ekstra masrafa girmek istemiyorum pahalı olmaz mı öyle? Hem kız evinde olması gerekmez mi istemenin siz nişan için diyorsunuz anlıyorum ama ben bir günde olsun bitsin isterim

3 tane ablası var evli ve çocuklu

Nişanı da aile arasında sade ve samimi bir biçimde yapsanız?

İlla çok büyük bi organizasyon olacak diye bir şey yok ki...

küçükse küçük gelen böyle gelsin seven böyle sevsin erkek arkadaşını tebrik ederim ne güzel düşünmüş.
orası sizin başınızı soktuğunuz yer allaha şükür..

Gelen evini değil seni istemeye geliyor, fiziksel şartları anlattığın Zaman karşı taraf ona göre hareket eder. İlla hepsi aynı gün olsun istiyorsan şöyle yap; 3 gibi gelirler oturursunuz Kahveler içilir sözünüz kesilir, sadece anneler babalar olur. Akşam 7 gibi hep birlikte küçük bi kafeye geçersiniz, diğer yakınlarınızı Oray'a toplarsınız pasta kesersiniz nişan takarsınız . Hem aynı gün aradan çıkar,hem evinizde istenirsiniz,hem akrabalarınızın gönlü kırılmaz ,herkes Mutlu olur. Zaten o gün Nasıl geçti anlamaZsınız mutluluktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…