Küçük Gelin STV

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Küçük Gelin Dizisinin Konusu ;
Henüz 14 yaşında ve boyundan büyük hayalleri olan Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına “berdel” olarak adım atması büyük sırların kapısını aralar. Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, artık ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir. O artık sadece küçük bir gelindir. Fakat onu kurtaracak olan da bu büyük sırlardır..

küçük gelin çook yakında Samanyolu TV'de başlıyor!
Küçük Gelin'i ''Çağla Şimşek'' (Zehra) karakteriyle canlandıracaktır .
Bir diğer başrol oyuncusu, Gözde Mukavelat... Dizide '' Melek öğretmen '' karakterini canlandıracaktır.
Orhan Şimşek'te başrol oyuncuları içinde yer almaktadır.
“Küçük Gelin”, entrikanın-çatışmanın ve sırların ortasında kalmış küçük Zehra’nın dramını anlatacak!

Onurcan Kırşan - Ferman karakterini canlandıracaktır.

Ufuk Şen - Devran karakterini canlandıracaktır.

Orhan Şimşek- Azad karakterini canlandıracaktır.

Gözde Mukavelat- Melek öğretmen karakterini canlandıracaktır.

Tayfun Sav - Sami karakterini canlandıracaktır.

Sabri Özmener- Raşit karakterini canlandıracaktır.

Adal Köse - Gülsüm karakterini canlandıracaktır..
Arif Selçuk - Cemal karakterini canlandıracaktır..
Ümit Sergen - Nujin karakterini canlandıracaktır..
Helin Melike Çal - Elif karakterini canlandıracaktır..
Elif Verit, - Mercan karakterini canlandıracaktır...
Ece Baykal - Canan karakterini canlandıracaktır...
Devrim Atmaca - Fatma karakterini canlandıracaktır...
Ece Okay - Behiye karakterini canlandıracaktır...
Gökhan Şahin - Ali karakterini canlandıracaktır..
Melda Arat - Zümrüt karakterini canlandıracaktır..
Burcu Yüce - Berfin karakterini canlandıracaktır..
Ali Çakalgöz - Kadim karakterini canlandıracaktır..

Zehranın dramı...
Azadın sevgisi...
Melek öğretmenin çabası...
''küçük gelin'' eylülde başlıyor!

sabri özmener unutma benide oynamıyormuyu dizi uygun bir gün ve saatte olur inş

sabri özmener unutma benide oynamıyormuyu dizi uygun bir gün ve saatte olur inş

Unutma Beni dizisinde oynuyor diye biliyorum ama diziye belki devam etmeyecektir ya da iki diziyi bir arada idare edecektir.İnşallah bakalım günü saati de yakın zamanda belli olur muhtemelen.

tam olarak anlamadım azadın sevgisi derken :26: zehraya mı bu sevgi? aslında hep bilindik hikaye olacak gibi. bakalım nasıl olacak

Fragmana yuregim dayanmiyo izlerken cok duygulanirim kiz annesi olarak

tam olarak anlamadım azadın sevgisi derken :26: zehraya mı bu sevgi? aslında hep bilindik hikaye olacak gibi. bakalım nasıl olacak

Fragman insanı gerçekten sarsacak şekilde...

Ben de tam olarak bilemesem de Zehra'ya karşı diye biliyorum.Yine de en doğrusunu başlayınca öğreniriz

Son düzenleme:
8 Eylül Pazar günü saat 20:00'da Küçük Gelin dizisi yeni bölümü ile ekrana geliyor

Dizinin jeneriği çok güzel olmuş. Zehra Azad ile mi evlenecek?

Reytinglerde 3. olmuş Küçük Gelin dizisi arkadaşlar.Bence ilk girişim için gayet başarılı bir sonuç.Güzel de bir dizi böyle de devam eder inşallah

Diziyi izleyenler bi yorum yapabilirmi? Konu, kalite ve oyunculuk hakkinda?

Dizi genel olarak çok hoş ben sevdim. Tek sorun şive biraz uyduramıyorlar ama oda düzelir sanırım.
Şuan izleyeceğim 2. dizi diyebilirim müzikler falan bayağı iyi..

fragmanlarda cok yakinda diyor tarih bile vermedilerki daha

Geçen pazar 1. bölümü yayınlandı

Diziyi izleyenler bi yorum yapabilirmi? Konu, kalite ve oyunculuk hakkinda?

dizi basladimi ki:44:

Benden bi üstteki yorumda yazmis bi arkadas reytinglerde 3. olmus diye. Baslamis olmali

fragmanlarda cok yakinda diyor tarih bile vermedilerki daha

Arkadaşlar evet dizi Pazar günü ilk bölümüyle başladı.Pazar günleri ekrana geliyor Bu pazar da ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
Narsultan dizi benim hoşuma gitti açıkçası bana göre izlenmeye değer gözüküyor güzel geldi bana çünkü.İzleyeceğim diziler arasına girdi reytinglerde ki başarısı da bana göre gayet iyi.

[video]http://www.kure.tv/dizi/1311-kucuk-gelin/kucuk-gelin-2-bolum-teaser/2-Bolum/138225/[/video]

2. bölüm fragmanı yayınlanmış. Zehranın kiminle evleneceğini merak ediyorum düğünü engellemek için melek öğretmene azad yardım edecekmiş yani damat o olamaz. Devran zaten nişanlıydı. Geriye o sakat çocuk kalıyor bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…