Küçük Gelin STV

Evet kizlar, bende izledim ilk bölümü ve begendim. Bence Azadla evlendirmek isteyecekler. Cünkü devrandan sonraki büyük o. Engel olamayaklar heralde, dizinin adina bakilirsa.

dizi güzel ama tvde değil küre tvde izliyorum kesintisiz keşke diğer kanallarında böyle tv olsa

dizi güzel ama tvde değil küre tvde izliyorum kesintisiz keşke diğer kanallarında böyle tv olsa

Evet küre tv'yi ben de seviyorum izleyemediğim bir bölüm olursa izleme imkanını oradan bulabiliyorum çok iyi oluyor.Genelde ama dizileri tv'den takip ediyorum

Kesin Ali vuruldu. Bu kız öyle ya da böyle Azad'a gidecek sanırım. Tüh ya keşke ülkemizde gerçekten böyle acı olaylar yaşanmasa. Batıda çocuğum okusun diye kendini paralayan yine de yaranamayan aileleri gördükçe içi acıyor insanın

Zehra son anda öğretmene yetişemedi yardım istemek için çok sinir oldum ya babasına zaten.Vurulan da ya Azad ya da Ali gibi geldi bana.Berfin'e geçen bölüm acımıştım ama bu bölüm resmen nefret ettim nasıl değişti böyle ya Aliyle felan dalga geçti sinir bozucu halleri vardıç

Dün evde olmadıgımız için 2.bölümü izleyemedim.Zehra melegin kızı galiba öyle anladım.Fragmanını izledim 2.bölümün sadece ilk bölümündeki göz yaşları durmayan berfin 2.bölümde degişmiş galiba.Ali karakteri dizide ölüyormu yoksa zehrayı azadla evlendirmek için.Devrana rolu yakışıyor aslında diğer dizede kötü rolde oynuyordu bu dizide aynı oda ögretmene aşık olmasınnedense ben dizide devranı sevdim.Berfini ilk bölümünde de sevmemiştim birde berfinin babaannesini pek sevmedim.

Evet Zehra öğretmen Melek'in kızı doğru anlamışsın canım.Berfin çok değişmiş çok sinir bozucuydu hali hareketi.Devran karakterini ben diğer oynadığı diziden de severdim zaten burada da rolünü gayet güzel oynuyor ben de seviyorum.ALi ölür mü bilmiyorum ama muhtemelen ya Ali ya da Azad vuruldu.

Biri vuruluyormu tam emin değilim ama Azad gidemesin diye böyle bir sahne çekildi sanırım Alinin vahşileştiğini gören Azad Zehrayla evlenmeyi kabul edecek diyordu izleyenlerden biri. Birisi ölseydi düğün olmazdı bu bölümde ama bilemedim Berfine bir şey olmadığı kesin Bu ara Devran Melek öğretmene aşık olacakmış

Son düzenleme:
Diziyi dün izledim bakalım zehra kiminle evlencek.Dizideki berfin,babaanne ve zehranın babasını pek sevmedim.Devran evdeki çalışan kadının oğlu gibime geldi çok yakın davranıyor ona.İleriki bölümler de ali zehraya aşık olmasın sakın.

Küçük Gelin - 3. Bölüm (FRAGMAN) dizisi izle

Dizinin fragmanı çıkmış anlaşılan bu bölüm Zehra evlendiriliyor.Benim öğrendiğim kadarıyla da evlenme konusunda değişiklik yok Ali ile Zehra evleniyor.Melek öğretmen düğün yerine geliyor ama yaşı büyültüldüğü için nüfus cüzdanını gösteriyorlar.

Düğüne kimse engel olamıyor !
Küçük Gelin’in 4. bölümünde; Melek tüm çabalarına rağmen düğüne engel olamaz.

Sözünü dinletemeyen Azad evi terk ederken, Kadim’le Behiye de fırsattan istifade Devran’ı parlatmaya çalışır. Evdekilere karşı soğuk olan Berfin ise ayrı eve çıkabilmek için Ferman’ı sıkıştırır. Diğer yandan Zehra’nın kompozisyonu dereceye girer ve hatırı sayılır bir para ödülünün de sahibi olur. Melek öğretmen ona parayı vererek zor günleri için saklamasını tembihler...

Küçük Gelin, 4. Bölümü ile 29 Eylül 2013 Pazar (bu akşam) 19.50'de Samanyolu TV'de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…