Küçük Gelin STV

Berfin parayı çaldı olay Zehra'ya patladı.Yazık kızcağızı nasıl dövdü o kadın ya.En çokta Zümrüt'e sinir oldum başta iyi gibi gelmişti ama bakışlarıyla yiyor Zehra'yı resmen ya.Berfin de konağa hiç dönemez inşallah bir de o çıkar Zehra'nın başına bela yoksa.Merakla bekliyorum yeni bölümünü

küre tvde izledi reklamsız vicdansızlar kızı ne hale getirdiler alide bişey demedi

küre tvde izledi reklamsız vicdansızlar kızı ne hale getirdiler alide bişey demedi

Evet ya benim de içim parçalandı resmen yazık kıza.Ali bir an bir şey diyecek atak yapacak dedim ama hiç sesi çıkmadı ya.

aynen bu arada mercanın zehra yada melekle bi ilgisimi var ayrıca zehranın babası kim

Mercan'ın bir ilgisi yok diye biliyorum yine de varsa da dizi de sonradan çıkar ortaya.Zehra'nın babası kim dizi de hiç bahsedilmedi bundan çocuğunu Melek'e öldü diye göstermişler zaten.

Son düzenleme:
Küçük Gelin - 5. Bölüm (TEASER) dizisi izle

5. bölüm fragmanı çıkmış arkadaşlar.Melek'in annesi torununun Zehra olduğunu anlıyor.Behiye paralarını kızı Berfin'in çaldığını anlıyor.Devran Melek öğretmene Zehra'dan uzak durmasını söylüyor.Güzel bir bölüm bekliyor bizi bu Pazar anlaşılan.

Berfin çok sinir birisi gerçekten zaten dizi de ne kadar kötü şey oluyorsa hepsi Berfin'in yüzünden
Hiç biride kız dövülürken bir şey demedi hepsinden nefret ettim resmen

Dizide artık berfinin yaptıgı kötülükleri izler dururuz kocası da zaten çok mu saf yoksa berfini çok mu seviyor anlamadım kızın gerçek yüzünü hiç görmemiş demekki,alinin annesi zümrüttü galiba ilk başlarda iyi gibi gözüküyordu ama onunda digerlerinden pek farkı yok gözümde ama sanırım ilerleyen bölümlerde ali sahip çıkar gibime geliyor zehraya.

zehranın öz kardeşi olmadığını biliyor mu abisi hiç sahip çıkmadı kardeşine

Ali kötü tarafını sevdiğinden sanırım görmek istemiyor.Evet Zümrüt'te diğerlerinden farksız yani kızı bakışlarıyla yiyor zaten.Ali artık sahip çıksa iyi olur Zehra'ya yoksa kızcağızın üstüne çok giderler.Berfin',n para çalma olayı bu bölüm annesi tarafındna öğreniliyor diğerleri de öğrenirlerse en azından belki gerçek yüzü ortaya çıkar.

Fragmanda birşey dikkatimi çekti berfin zehranın küçük kardeşini odaya girmesi için arkasından itiyordu galiba kızda ağlıyordu bu aile çok çekecek o kızın elinden.Berfinin annesi kimseye söylemez para çalma olayını.

ECE OKAY- BEHİYE

Büyük sır onda. Zümrüt’le aralarında her alanda gizli bir çekişme, inatlaşma vardır. Birbirlerini günahları kadar sevmez. Ama Nujin ve Kadim’den çekindikleri için bu durumu belli de etmezler. En büyük şansı Fatma’yla karşılaşması olmuştur. Fatma ezik, saf bir kadındır. Kandırılıp hamileyken terk edilmiştir. Oğlunu aldıktan sonra önceleri ya gerçek ortaya çıkarsa, ya bir gün Fatma konuşursa diye endişelenmiş, ama Fatma’nın saflığını ve sadakatini gördükten bu endişeden tamamen kurtulmuştur. Aklının köşesine bile gelmez, bir gün Fatma’nın konuşacağı. Onu oğlunun bakıcısı diye yanına almıştır. Onun için de Fatma’nın elinde büyüttüğü oğlu Devran’a aşırı bağlılığı kimseyi kuşkulandırmaz, rahatsız etmez. Bir tek Devran bazen onun aşırı üstüne düşmesine sert tepkiler verir.

BURCU YÜCE- BERFİN

Ferman’a aşık, evlenme meraklısı bir kızdır. Fermanların fakir oluşu ve babasının ona kendisini vermeyeceğini bilen Berfin, kendini zorla Ferman’a kaçırtır. Planladığı gibi de olur her şey. Babası, ninesi önce kıyameti koparır ama sonra yumuşarlar. Gülsümlerin evine gelin giden Berfin burada alıştığı rahatlığı bulamayınca bir yolunu bulup kocasıyla beraber konağa geri döner

GÖZDE MÜKAVELAT- MELEK ÖĞRETMEN

Okumayı, izlemeyi, dinlemeyi, dolaşmayı seven, duyarlı, iyi niyetli, çalışkan bir kız. Zaman geçtikçe de idealist bir tavır takınır. Doğayı sever. Anne ve babasına düşkündür. Onları kırmamak için özen gösterir. Ama bazen Melek’i çok zorlarlar. Aslında gelirken onların gelmesini istememiştir. Hem düzenleri bozulmasın diye, hem de kendi ayakları üstünde durduğunu görmek için. Ama babası rest çekmiş. Ya beraber gideriz, ya da hiç demiştir. Melek de mecburen kabullenmiştir. Başta anne ve babasının dolduruşuyla buranın insanlarına temkinli yaklaşmış, ama sonra onları tanıdıkça bakış açısı değişmiştir. Çok zekidir. Olgun bir kişiliği vardır.

ÇAĞLA ŞİMŞEK- KÜÇÜK GELİN ZEHRA

Dünya güzeli... Bakmaya kıyamadığın, pırıl pırıl, cıvıl cıvıl bir kız. Çok zeki, çok başarılı, azimli… Okumaya ve yazmaya hevesli… Elinden her iş gelir. Becerikli. Geleceğe dair planları var. Öğretmen olacak… Melek öğretmeni gibi… Hem güzel, hem akıllı. Hayran ona... İdolü... Dili çok güzel kullanır. Melek’in onda ilk dikkatini çeken de bu olur. Temiz, duru, renkli Türkçesi… Sen de yetenek var. Yazmayı sakın bırakma dediğinde onun için havalara uçar Zehra. Geleceğe dair kurduğu hayaller bir kat daha büyür... Sonrası malum… Yıkım… Kaderine itiraz edecek olur. Sesini keserler. İsyan ettikçe bastırırlar. Canından bezer, hayallerinden geçer.

Bir kefen gibi taşır giydirdikleri gelinliği… Allah’a canını alması için çok dua eder. Başka çıkış yolu yoktur çünkü bu cehennemden. Melek ona bu karanlık kuyuda ışık olur. Zehra da tüm gücüyle o ışığa asılmaya, karanlıktan kurtulmaya çalışır. Göreceğiz bakalım kuyu ne kadar derin, ip Zehra’yı kurtaracak kadar sağlam mı?

ORHAN ŞİMŞEK- AZAD

Kalbi insan ve doğa sevgiyle dolu. Dürüst. Özü, sözü bir. Doğruyu söylemekten ve savunmaktan çekinmez. Okuyan, bilgili, sağ duyu sahibi biri. Karar verme yeteneği gelişmiştir. Dili güzel kullanır. Kendini ait vaktini konaktaki atölyesinde tahta oymacılığı yaparak geçirir.

UFUK ŞEN- DEVRAN

Bir çok dizi`de kötü karakterleri canlandırmış Ufuk Şen Küçük Gelin dizisinde de kötü karakterle karşımıza çıkacak.

Anasının gözü. Kafa cin gibi ama hep hinliğe çalışıyor. Her durumdan kendine bir fayda çıkartıyor. Azad’ı kendine rakip bilir. O yüzden de sık sık ninesi ve babası gözünde onu küçük düşürmeye, yanıltmaya çalışır. Amacı Azad’ı saf dışı bırakıp babasından sonra aşiretin reisliğinin kendisine verilmesidir. Behiye’nin gerçek oğlu olmadığını öğrenince bu sırrın korunmasında en büyük savunucu olur. Hatta bu uğurda kendi kanından olan babasının hayatına kast edecek kadar ileri gider. Babası yıllar sonra bir gün gelip pat diye Fatma’nın karşısına çıkar. Gerçeği Kadim’e söylemekle tehdit ederek para ister. Fatma şaşkın, çaresiz, Behiye’ye durumu anlatır. Behiye’nin canı çok sıkılır. Üç beş verir. Ama Hamido’nun duru yoktur. İş büyür. Behiye para bulmakta zorlanır. Kadim sorgulamaya başlamıştır. Behiye ve Fatma’nın durum üzerinde tartıştıkları bir sıra Devran olayı öğrenir. Fatma’nın beklentisi aksine, gelip boynuna anne diye sarılacağına Hamido’yu haklamak için gönüllü olur.

Canan Hanım'ı torunu konusunda kandırmalarına çok sinir oldum neyse ki sonradan Zehra'nın torunu olabileceğini anladı.Alinin Zehra'ya yardım edeceğini düşünmemiştim yanına bağırarak felan birilerini çağırır diye düşünmüştüm.Bakalım kaçmayı başarabilecekler mi ? Bir daha ki haftayı merakla bekliyorum.Dizininde İstanbul2da çevriliyor olmasına çok şaşırdım evi doğunun evlerine uygun şekilde İstanbul'a inşa etmişler.Gerçekten çok emek verilmiş dizi için emeklerinin boşa çıkmamış olması reytinglerin iyi gitmesi sevindirici.

bugün küre tvden izledm araba plakaları istanbulun niye istanbul plakası diyodum ayrıca zümrütün kızıda ne sinir bozucu

bugün küre tvden izledm araba plakaları istanbulun niye istanbul plakası diyodum ayrıca zümrütün kızıda ne sinir bozucu

İstanbulda çekiliyormuş canım ondandır arada denk gelmemiz.O kıza ben de sinir oluyorum ya Zehra'yı sevmiyor zaten bir de kötü davranıyor.Kendisini Zehra'nın yerine koyup ona göre iyi davransa keşke

Son düzenleme:
İstanbulda çekiliyormuş canım ondandır arada denk gelmemiz.O kıza ben de sinir oluyorum ya Zehra'yı sevmiyor zaten bir de kötü davranıyor.Kendisini Zehra'nın yerine koyup ona göre iyi davransa keşke

ağa torunu olunca şımarmış hemire nur bizim unutma benideki cadı feraya değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…