Berfin parayı çaldı olay Zehra'ya patladı.Yazık kızcağızı nasıl dövdü o kadın ya.En çokta Zümrüt'e sinir oldum başta iyi gibi gelmişti ama bakışlarıyla yiyor Zehra'yı resmen ya.Berfin de konağa hiç dönemez inşallah bir de o çıkar Zehra'nın başına bela yoksa.Merakla bekliyorum yeni bölümünü
küre tvde izledi reklamsız vicdansızlar kızı ne hale getirdiler alide bişey demedi
Evet ya benim de içim parçalandı resmen yazık kıza.Ali bir an bir şey diyecek atak yapacak dedim ama hiç sesi çıkmadı ya.
aynen bu arada mercanın zehra yada melekle bi ilgisimi var ayrıca zehranın babası kim
Berfin ne gicik bir tip ya...
ay cok kotu dovmus ya hepsi aval aval bakiyor..
Berfin çok sinir birisi gerçekten zaten dizi de ne kadar kötü şey oluyorsa hepsi Berfin'in yüzünden
Hiç biride kız dövülürken bir şey demedi hepsinden nefret ettim resmen
Dizide artık berfinin yaptıgı kötülükleri izler dururuz kocası da zaten çok mu saf yoksa berfini çok mu seviyor anlamadım kızın gerçek yüzünü hiç görmemiş demekki,alinin annesi zümrüttü galiba ilk başlarda iyi gibi gözüküyordu ama onunda digerlerinden pek farkı yok gözümde ama sanırım ilerleyen bölümlerde ali sahip çıkar gibime geliyor zehraya.
zehranın öz kardeşi olmadığını biliyor mu abisi hiç sahip çıkmadı kardeşine
Canan Hanım'ı torunu konusunda kandırmalarına çok sinir oldum neyse ki sonradan Zehra'nın torunu olabileceğini anladı.Alinin Zehra'ya yardım edeceğini düşünmemiştim yanına bağırarak felan birilerini çağırır diye düşünmüştüm.Bakalım kaçmayı başarabilecekler mi ? Bir daha ki haftayı merakla bekliyorum.Dizininde İstanbul2da çevriliyor olmasına çok şaşırdım evi doğunun evlerine uygun şekilde İstanbul'a inşa etmişler.Gerçekten çok emek verilmiş dizi için emeklerinin boşa çıkmamış olması reytinglerin iyi gitmesi sevindirici.
bugün küre tvden izledm araba plakaları istanbulun niye istanbul plakası diyodum ayrıca zümrütün kızıda ne sinir bozucu
İstanbulda çekiliyormuş canım ondandır arada denk gelmemiz.O kıza ben de sinir oluyorum ya Zehra'yı sevmiyor zaten bir de kötü davranıyor.Kendisini Zehra'nın yerine koyup ona göre iyi davransa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?