- 18 Mayıs 2020
- 135
- 47
- 18
- 33
- Konu Sahibi senguler0011
-
Evlendikten sonra da boşanmaları üzerine konu açarsınız burda.. normal bir kv ile aynı evde geçim mümkün değilken bu dedikodu kv ile geçinmeye çalışırken kızcağız hasta olur.. arkadaşınız bu adamla evlenmemeliÖncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler
Evet kv sürekli küçük gelinim diyormuş daArkadaşınız kaç yaşında ? Konudaki " küçük " kelimesi sadece fiziksel özellikleri için mi kullanılıyor ?
Bu kızın ailesi filan yokmu hiç,nasıl aynı evde yaşamalarına izin verdiler.Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler
Evlenmemeli ama evlenecek. Ne diyelim ki?Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
daha öncede konu açtınız ve biz asla oturmasın atnişanı dedik ,
eee şimdi ne dememizi bekliyorsunuz , evlendikten sonra iyi olacagını mı düşünyor acaba ,
atsın nişanı evlenmesin o ana kuzusuyla
Mesela basiretsiz nişanlısından ayrılabilir .Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler
Galiba gizli nikah kiymislarMesela basiretsiz nişanlısından ayrılabilir .
Nasıl yaniGaliba gizli nikah kiymislar
Diğer konuda öyle yazmış ama bilemiyorum.burda arkadaşım diyor orda kardeşim demis.Nasıl yani
Aileden gizli nikah mı doğru mu anladım?Diğer konuda öyle yazmış ama bilemiyorum.burda arkadaşım diyor orda kardeşim demis.
Evet öyle yazmış .Aileden gizli nikah mı doğru mu anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?