- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
- Konu Sahibi senguler0011
-
Ya ben bunu hiç anlamıyorum bu kadar pısırık nasıl olunabiliyorÖncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler
Kızlar merhaba
Konuyu kız kardeşim için açıyoruz.
Kız kardeşim 2 yıllık önlisans mezunu şu anda çalışmıyor üniversite de biriyle tanışıyor sevgili oluyorlar çocuk da aynı okuldan mezun özel bir sektör de çalışıyor. Biz Amasyalıyız aslen ama İstanbul da doğduk büyüdük. Çocuk Kayserili 3 yıllık arkadaşlıkları var evlenmek istiyorlar sorun şu çocuğun babası ölmüş annesi erkek kardeşi var birlikte yaşayacaklar evlenirler ise biz kesinlikle birlikte yaşanmasına karşıyız ikisinin de düzgün bir işi yok ayrıca Kayseri nasıl bir yer aile düzenleri nasıl hiç bilmiyoruz kalabalık bi aileler kız kardeşleri falan var.
Kültür farkı olur mu böyle bir evlilik yapan oldu mu bu arada yaşlar 22/24 bizce çok erken
Ama anlamıyo anlatamıyoruz vermezseniz kaçarım demiş anneme
Birde Kayseri aile kültürü nasıldır bizimki uyum sağlar mı bilmiyoruz açıkcası çok endişe ediliyo
Annem çok üzgün özellikle cahillik yapmasından korkuyor
Teşekkür ederim şimdiden
Önemli gelişme: kızlar kardeşim zaten gizli evlenmişler kaçma adı olmasın diye yalandan evlenmek istiyorum demiş 1 ay olmuş nikah kıyalı kendi kaybetti hepinize çok teşekkür ederim
Hiç acımam böylesine. Allah evladın bile hayırlısını versin. Ailesine böyle hainlik eden evlat başkasının annesine kul köle olmaya gidiyor koşa koşa.Evet öyle yazmış .
Önceki konuda kız kardeşim demiştiniz şimdi arkadaşım diyosunuz. Kendisi üyelik alamıyor mu neden siz onun adına konu açıyorsunuz ki? Bence kız kardeşinizin hakkında konu açıldığından bile haberi yok. Biz burda kendi kendimize çalıp oynuyoruz
Bir de zaten gizlice nikah kıydılar demiştiniz. İş işten geçtiğine ve kim ne derse desin umursamıycana göre bence onun adına konu açmayı bırakmalısınız artık
Kız kardeşin daha küçük gelin lafını dert ediyorsa geçmiş olsun. Artık kaynanasıyla kediyle köpek gibi yerler birbirini. Siz de nikah kıymış kız kardeşinizi nişanlı arkadaşım diye anlatmayın. Yeni konu açıyorsanız eksik veya yanlış bilgi vermeyin
Kızlar merhaba
Konuyu kız kardeşim için açıyoruz.....
. ....Çocuk Kayserili 3 yıllık arkadaşlıkları var evlenmek istiyorlar sorun şu çocuğun babası ölmüş annesi erkek kardeşi var birlikte yaşayacaklar evlenirler ise biz kesinlikle birlikte yaşanmasına karşıyız .....
bu arada yaşlar 22/24 bizce çok erken
Ama anlamıyo anlatamıyoruz vermezseniz kaçarım demiş anneme
Önemli gelişme: kızlar kardeşim zaten gizli evlenmişler kaçma adı olmasın diye yalandan evlenmek istiyorum demiş 1 ay olmuş nikah kıyalı kendi kaybetti hepinize çok teşekkür ederim
günaydın kızlar.
Biz 3 kardeşiz ablam ve ben evli erkek kardeşim bekar annemle yaşıyor.
Yıl olmuş 2022. Keşke evliliğin bu olmadığını anlasak. Hayatın yegane varlığının birisinin karısı olmak olmadığını anlasak.Öncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler
aynı konu hem kızkardeş olmuş hem de arkadaş.yakında aslında bu benim de diyebilir.her kim olursa olsun o evlilikten hayır gelmezAtalarimiz der ki;
“Semsiyenin acilmamasi gereken durumlar vardir”.
aynı konu hem kızkardeş olmuş hem de arkadaş.yakında aslında bu benim de diyebilir.her kim olursa olsun o evlilikten hayır gelmez
Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
O annesinin evinin boşaltıldığı konuyu da hatırlıyorum ben de yazmıştım oraya. Orda da konu sahibine hak vermemiştim. Çünkü bu üye bana o zamandan beri aşırı derecede artniyetli geliyor. O konuyu sırf ablasının gıybetini yapmak için açmıştı. Kendisine hak vermeyen üyeler olunca alakasız bir şekilde ablasının kaçarak evlendiğinden falan bahsetmeye başlamıştı. Hatta konu sahibine hak vermeyen üyelere senin çok kızdığını hatırlıyorumMirta konudaki tek sorun arkadaşı adına konu açması olsa keşke.
S senguler0011 önceki konunuzda ablanız , siz ve erkek kardeşiniz olmak üzere 3 kardeşiz , demiştiniz.
Eylül 2021 konunuzda ise 22 yaşındaki kız kardeşinizden bahsediyorsunuz. Siz 29 yaşındasınız. Ablanız ve erkek kardeşiniz var peki bu kız kardeş kimin ?
Kardeş değil arkadaş ise , siteye üyelik ücretsiz , neden kendi derdini kendi anlatmıyor , anlatamıyor arkadaşınız ?
Annenizin evi boşaltılmıştı en son. Evin son durumu nedir ? Anneniz için bu denli dertli değildiniz diğer konuda.
işte aradığım yorum ablam kaçarak evlendi gizli nikah yaptı babamın inadına rağmen annem onu ve eşini bağrına bastı hiç ablama küsmedi. Ablam da abartma anne deyince üzülmüş ben onun için kaç yıllık yuvamı yıkacaktım o beni bi gezmeye değişti diyor bende kıyamıyorum canım annem beni çok çekti bide sadece biraz ilgi beklemiş ablam 32 yaşında annem 56
O annesinin evinin boşaltıldığı konuyu da hatırlıyorum ben de yazmıştım oraya. Orda da konu sahibine hak vermemiştim. Çünkü bu üye bana o zamandan beri aşırı derecede artniyetli geliyor. O konuyu sırf ablasının gıybetini yapmak için açmıştı. Kendisine hak vermeyen üyeler olunca alakasız bir şekilde ablasının kaçarak evlendiğinden falan bahsetmeye başlamıştı. Hatta konu sahibine hak vermeyen üyelere senin çok kızdığını hatırlıyorum
Şu anda da kız kardeşi ve arkadaşı diye açtığı konular ablasıyla ilgili. Çünkü annesiyle ilgili konuda ablasının gizli nikah kıydığını söylemişti. Ablasına karşı bir garezi var ve sırf biz kötüleyelim diye eski olayları yeni gibi anlatıp duruyor
Kızlar iyi akşamlar
Öncelikle 6 yıldır evliyiz iki tane çocuğum var
Biz kpnin evinde oturuyoruz. Kira falan ödemiyoruz. Eşimler 2 erkek bi kız kardeş benim oturduğum ev kaynanamın üzerine bi ev daha alındı oda kpnin üzerine.
Kpnin üzerine olan Evde de evlenince kaynım oturacak. Kv kp yaylada yaşıyorlar.
Kızlar merhaba
Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Biz ev almayı düşünüyoruz şu anda kira vermiyoruz ama ev bizim değil eşimin amcasının. Amca yurt dışında maddi durumu çok çok iyi ( 30/35 tane dairesi falan var) bize ev alana kadar oturun dedi allah razı olsun.
Gitsin aynı evde yaşasın da görsün gününü. Bizi sabaha kadar konuşsak dinleyecek mi? Bu adamla gidip nişanlanmış bi de direkt ayrılacağı yerdeÖncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
millete açıklama yapmaya üşendiğinden hadi eşinin amcasının evini kayınpederin diye söyledi. Belki bir nebze anlaşılabilir o yalanı. ama bu konuda bahsettiği kişi net ablası ve ablası evleneli 10 yıl falan olmuş. Zaten sen de alıntılamışsın diğer konularda hep ablam ve erkek kardeşim var demiş. Ve ablasının gizli nikah kıydığını söylemiş. Eğer cidden böyleyse insanın 10 yıl önce ablasının yaşadığı şeyleri bu kadar kafaya takması hastalık. Ablası kötülendikçe zevke mi geliyor napıyor anlamadımO konuda ablanın haklı , annenin abartmış görülmesine kızmıştım , haklısınız. Konu sahibi de net değildi orada. O konuda haklı anneydi bana göre. Bir ev tahliye ediliyorsa risk var demektir çünkü.
Üyenin diğer konularına da baktım. Konular da tutarsızlıklar görünce benim aklıma sadece yalancı çoban hikayesi geliyor. Hangisi doğru anlatılanların belirsiz.
Üyenin bu 2 konusunda dahi farklılık var. Oturdukları ev kayınpederin mi , eşinin amcasının mı ? Akraba evliliği var desem de 2 si aynı kişi olmuyor mesela.
Bu kadar basit konularda dahi neden net olamaz insan ?
millete açıklama yapmaya üşendiğinden hadi eşinin amcasının evini kayınpederin diye söyledi. Belki bir nebze anlaşılabilir o yalanı. ama bu konuda bahsettiği kişi net ablası ve ablası evleneli 10 yıl falan olmuş. Zaten sen de alıntılamışsın diğer konularda hep ablam ve erkek kardeşim var demiş. Ve ablasının gizli nikah kıydığını söylemiş. Eğer cidden böyleyse insanın 10 yıl önce ablasının yaşadığı şeyleri bu kadar kafaya takması hastalık. Ablası kötülendikçe zevke mi geliyor napıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?