Küçük gelin

Ya ben bunu hiç anlamıyorum bu kadar pısırık nasıl olunabiliyor
Lafı eden kv, lafın muhatabı gelin, hesap sorulan nişanlı….ne alaka adamla anasının ettiği lafın
Bizde bir laf vardır “ağzını develer mi tepti” diye, arkadaşınızın ağzını develer mi tepmiş niye kayınvalidesine sormuyor hayırdır anne bana bunları niye anlatıp duruyorsun aba altından sopa mı göstermeye laf mı sokmaya çalışıyorsun diye? Böyle yapa yapa adamları da delirtiyorlar, anan böyle dedi karın şöyle dedi, herkes kendi derdini niye kendi halletmiyor? Tabi laf söylerse kv oğluna almaz sonra kocasız kalır kızcağız
Adam ne diyecekti başka, heee annem cadalozun teki senin gibi bir meleğe laf sokuyor tez reddediyorum mu diyecekti

Uyelik acmak 2 dk lik iş. Acsin bi tane bu is boyle yürümez, cunku daha baya anlatacak derdi olacak. Küçük gelin lafi bu kadar zoruna giden kız yarin ic çamaşırları kayinpeder donuyla ayni makinede yikanirken, 24 saat insan yerine koyulmayip hizmet beklenirken, seks yaparken yan odada kayinvalide onlari dinlerken baya sıkıntı yasar bence. Yine de kendisi bilir ne diyimmmmmm

Birşey yapmasın. Böyle devam etsin.
Evlenince bunları unutturacak şeyler yaşayacak muhtemelen, o yüzden önemsemesin bu ufak laf sokuşlarını.

Atalarimiz der ki;
“Semsiyenin acilmamasi gereken durumlar vardir”.

Ülkemin dağ köylerine bile internet gitti, herkeste bir tane akıllı telefon var;ama hâlâ “bizim gomşunun kaynının gelini Hayriye için gonu açıyorum”cular bitmedi.

Daha dur bu ne ki, yaşayarak öğrenecek. Buna bile kırılan o minnoş küçük kalbini çok kırarlar. Ev üstüne ev olmaz, çok büyük hata yapıyor.

günaydın kızlar.
Biz 3 kardeşiz ablam ve ben evli erkek kardeşim bekar annemle yaşıyor.

Mirta konudaki tek sorun arkadaşı adına konu açması olsa keşke.

S senguler0011 önceki konunuzda ablanız , siz ve erkek kardeşiniz olmak üzere 3 kardeşiz , demiştiniz.

Eylül 2021 konunuzda ise 22 yaşındaki kız kardeşinizden bahsediyorsunuz. Siz 29 yaşındasınız. Ablanız ve erkek kardeşiniz var peki bu kız kardeş kimin ?

Kardeş değil arkadaş ise , siteye üyelik ücretsiz , neden kendi derdini kendi anlatmıyor , anlatamıyor arkadaşınız ?

Annenizin evi boşaltılmıştı en son. Evin son durumu nedir ? Anneniz için bu denli dertli değildiniz diğer konuda.

Kız oturmaya karar vermiş yani artık yok kaynanası onu demiş yok onun için mi demiş ne önemi var? Neyi bize soruyorsunuz? Gidip üstüne alınıp ne diyecek ki kv ye..ayrıca habire niye onun adına konu açıyorsunuz kendisi üye olamıyor mu siz niye bu kadar dert ettiniz

Yıl olmuş 2022. Keşke evliliğin bu olmadığını anlasak. Hayatın yegane varlığının birisinin karısı olmak olmadığını anlasak.
Tavsiyem ayrılsın. (Her konuda bunu demeyeceğim diye söz veriyorum. Ben şimdi nasıl ayrılmasın diyeyim).

aynı konu hem kızkardeş olmuş hem de arkadaş.yakında aslında bu benim de diyebilir.her kim olursa olsun o evlilikten hayır gelmez

Kendisi yazdıklarına göre : 6 yıllık evli , 2 kız çocuk annesi , çocuklar 2,5 ve 4,5 yaşında şu an geçen zamana göre.

Kendini nişanlı olarak anlatmıyordur umarım.

Yıllar sonra bir sürü tecrübe edinmiş olarak geri dönersiniz buralara.

Hiçbir şey yapmasın. O kız belli evlenecek aynı evi de göze almış. Şimdi gidip kayınvalideyle tartışsa evlilikten vazgeçeceğini sanmam. O yüzden yüz göz olmaya gerek yok uzatmasın kabullensin her şeyi. Yakındır ama arkadaşım aynı evde yaşadığına pişman ne yapsın temalı konu açmanız

O annesinin evinin boşaltıldığı konuyu da hatırlıyorum ben de yazmıştım oraya. Orda da konu sahibine hak vermemiştim. Çünkü bu üye bana o zamandan beri aşırı derecede artniyetli geliyor. O konuyu sırf ablasının gıybetini yapmak için açmıştı. Kendisine hak vermeyen üyeler olunca alakasız bir şekilde ablasının kaçarak evlendiğinden falan bahsetmeye başlamıştı. Hatta konu sahibine hak vermeyen üyelere senin çok kızdığını hatırlıyorum

Şu anda da kız kardeşi ve arkadaşı diye açtığı konular ablasıyla ilgili. Çünkü annesiyle ilgili konuda ablasının gizli nikah kıydığını söylemişti. Ablasına karşı bir garezi var ve sırf biz kötüleyelim diye eski olayları yeni gibi anlatıp duruyor

Son düzenleme:

O konuda ablanın haklı , annenin abartmış görülmesine kızmıştım , haklısınız. Konu sahibi de net değildi orada. O konuda haklı anneydi bana göre. Bir ev tahliye ediliyorsa risk var demektir çünkü.

Üyenin diğer konularına da baktım. Konular da tutarsızlıklar görünce benim aklıma sadece yalancı çoban hikayesi geliyor. Hangisi doğru anlatılanların belirsiz.

Üyenin bu 2 konusunda dahi farklılık var. Oturdukları ev kayınpederin mi , eşinin amcasının mı ? Akraba evliliği var desem de 2 si aynı kişi olmuyor mesela.

Bu kadar basit konularda dahi neden net olamaz insan ?

Gitsin aynı evde yaşasın da görsün gününü. Bizi sabaha kadar konuşsak dinleyecek mi? Bu adamla gidip nişanlanmış bi de direkt ayrılacağı yerde

Hayırlı uğurlu olsun bacım
Kv iki üç lafını taknasın
ONun iyiliği için söylüyordur
Millet araya nifak sokuyor dedikodu yapıyor onu nişanlı ve ailesinden soğutuyor nişanlıyla tartışmada neymiş
Gitsin özür falan dinlesin gönül alsın bari
Bu konuya bu yorum anca

millete açıklama yapmaya üşendiğinden hadi eşinin amcasının evini kayınpederin diye söyledi. Belki bir nebze anlaşılabilir o yalanı. ama bu konuda bahsettiği kişi net ablası ve ablası evleneli 10 yıl falan olmuş. Zaten sen de alıntılamışsın diğer konularda hep ablam ve erkek kardeşim var demiş. Ve ablasının gizli nikah kıydığını söylemiş. Eğer cidden böyleyse insanın 10 yıl önce ablasının yaşadığı şeyleri bu kadar kafaya takması hastalık. Ablası kötülendikçe zevke mi geliyor napıyor anlamadım

sonu bastan belli. Sonrada acacaginiz konular icin toplu cevabim BOŞANSIN!

Konular tutarsızlaşınca benim aklıma gelen ilk soru " ya yoksa " oluyor. Sadece bu konu özelinde değil.

Ablayı , annenin tahliye edilen evini , herşeyi bir kenara bırakıyorum.

Konu sahibi 30 yaşında , 2 çocuk annesi kadınsa , bu çocukların da bazı sağlık sorunları olmuş geçmişte ; en büyük ilgi alanının kendi yuvası olması gerekirken , zaman ayırıp abla , arkadaş için konu açmanın mantığı ve amacı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…