Küçük göstermek

Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
Hangisi daha saçma bilemedim. Tesettürlüyken açılmak istemeniz mi yoksa küçük göstermeyi dert etmeniz mi?

beni de görümcem ile karıştırıyorlar bazen benden 8 yaş küçük :)
o da büyük gösterdiğinden şikayetçi güzel yönünden bak.
ama açılmayı birdaha düşün, kapandığına göre zamanında, olayın vebalini biliyorsundur.
Detaya girip ban yemiyeyim :)

en sevdiğim şey küçük göstermek, yaşasın küçük göstermek. hatta anaokulunda çalışırken ilkokul bölümündeki yavrularım “15-16 gösteriyorsunuz öğretmenim çocuk gibisiniz” dedilerdi bir kez heheh. neden üzüldüğünüzü anlamadım ben.

ay ne geldi aklıma
24 yaşındaki minyon arkadaşım liseye öğretmen olarak atanmıştı. ilk gün öğretmenlerden birinden azar yemişti
"niye sivil geldin" :D :D
halen güleriz 16-17 duruyor kızcağız

ay ne geldi aklıma
24 yaşındaki minyon arkadaşım liseye öğretmen olarak atanmıştı. ilk gün öğretmenlerden birinden azar yemişti
"niye sivil geldin" :KK70: :KK70:
halen güleriz 16-17 duruyor kızcağız
hahahah yeminle o soruyla ben de karşılaşabilirim, hiç de alınmam bir de:D

Hangisi daha saçma bilemedim. Tesettürlüyken açılmak istemeniz mi yoksa küçük göstermeyi dert etmeniz mi?
Tesettür degil konumuz orası kimseyi ilgilendirmez ki acılmayı anneme babama bile sormam. Ben küçük gostermeyi sordum sadece bunun hakkinda yorum yaparsaniz sevinirim

25 yaşında evli barklı kadınım hala lise öğrencisi sanan var.
30-40 lardan sonra iyice kıymete binecek bu durum.
Ben çok memnunum. Her zaman avantajdır

Küčük göstermenin avantajlarını 30 lu yaşlarına geldiginizde anlayacaksınız
İnsanlar yaśınızı öğrendiğinde aaaa ben seni 23 fln sanmıştım ne kadar genç gösteriyorsun dediklerinde mutluluktan havalara uçacaksınız.
Tecrubeyle sabittir
Ama aile icinde böyle konusulunca kendimi eksik hissediyorum. Onlar da eksik ve yetersizmişim gibi konusuyorlar

Konu garip geldi bana.
Neden kapandınız? Neden açılmak istiyorsunuz?

Bu iki sorunun cevabını verebildikten sonra, gerçekten küçük veya büyük göstermenizin hayatınızdaki etkisi ne olacak?
Açılıp kapanmak degil şuanki mesele. Zaten kapaliyken de bayramda uzaktan akrabamiz benim yasimi kücük sanmıştı ama benim büyük kardesimin küçük oldugunu anlamış. Biraz konuşmamdan anlamış da olabilir tabi.

Küçük göstermek iyidir birşeycik olmaz tek derdin bu olsun :KK200:

yazanların yardımcı olanların hepsi kücük gösteriyormuş cok kıskanılası özenilesi bir durum ne saçma bende bende hava atan ego tatmin eden insanları anlayamıyorum bir türlü konu sahibi sizide anlayamadım kardeşinize çok üzülüyor ve özgürlük hakkınızı kısıtlıyorsunuz yada buraya yazanlar gibi bir ego sözkonusumu?

Ablam sanki çok objektif. Açılmani istemediği için seni takilacagin yerden vurmuş olabilir.
Kaldı ki küçük göstermek hoş birşey, ben 27 yaşındayım, enerjik ve zayıf olduğum için bir sürü kisi beni yeni üniversiteye başlamışim zannediyor :) bence çok hoş birşey.

++++
Vuracagi yeri iyi biliyor

Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
Ben 28 yaşındayım genelde beni 17 18 yaşında sanıyorlar. Küçükken bozulurdum da şimdi mutlu bile oluyorum.

Bir de acilip acilmama kararinizi etkileyen kücük gösterip göstermeyeceginiz mi?:KK57:

Kardesiniz bir nebze dert edinebilir bunu.Ablam benden kücük görünüyor diye.

Hele sari sac olayina hic girmenizi tavsiye etmem.

Abalcim valla boyali sari sac bence genel olarak kimseye pek yakimiyor ama Turk kadinlarina extra yakismiyor cunku ten rengi uygun degil vallahi billahi. Guzel olmuyor, guzel durmuyor.
Birde sapsari sac kapkara kaslar : ( tam cakma sari.. ablacim sen gormuyon mu aynada benim sende gordugumu diyesim geliyo:)))

Simdi eger evet kucuk gosterirsin acilirsan dersek acilmiycan mi? Ya da evet sari sac olgun gosterir dersek acilip sariya mi boyayacan sacini?

Back
X