Küçük göstermek

"Kardesin senden buyuk gosteriyor" bir de boyle dusun:KK53:zaten cumle cok sacma oldu:KK48: sonuc: dert degil :mapus:

Abalcim valla boyali sari sac bence genel olarak kimseye pek yakimiyor ama Turk kadinlarina extra yakismiyor cunku ten rengi uygun degil vallahi billahi. Guzel olmuyor, guzel durmuyor.
Sari sac hic cekici gelmiyor bana. Bu yuzden kinaya gectim. Cok rahatim simdi. :KK8:

Imza: Zamaninda sariya da, turuncuya da boyayan bir dost. :confused:

Herkes neden küçük gösterme konusunu takıyorsun diye sormuş. Ben cevap vereyim çünkü evin küçük kızı kendisinden büyük gösterirse görücüler ona değil küçüğe gidecek ya da kimse evlilik niyeti beslemeyecek küçük zannedip:rapci: ama arkadaş evli olsa hiç takmaz hatta mutlu olurdu küçük göstermekten. Kapanma-açılma ciddi konular bir anda karar vermek yanlış olur iyi düşün

Simdi eger evet kucuk gosterirsin acilirsan dersek acilmiycan mi? Ya da evet sari sac olgun gosterir dersek acilip sariya mi boyayacan sacini?
Aslinda ablami anlatmak icin söyledim açılacagimi yani size acilayim mi demedim. Sadece sari saçi sordum ve benim gibi olanlari merak ettim

Herkes neden küçük gösterme konusunu takıyorsun diye sormuş. Ben cevap vereyim çünkü evin küçük kızı kendisinden büyük gösterirse görücüler ona değil küçüğe gidecek ya da kimse evlilik niyeti beslemeyecek küçük zannedip:rapci: ama arkadaş evli olsa hiç takmaz hatta mutlu olurdu küçük göstermekten. Kapanma-açılma ciddi konular bir anda karar vermek yanlış olur iyi düşün
Görücuden yana bi derdim yok ki zaten görücü usulü düsünmüyorum. Kardesime de gelmez zaten bana geliyor arada sirada. Annem evlilik düsünmüyor bizim kiz demis zaten bi kacina. Sadece aile icinde bu benim bi eksigim gibi konusuluyor bazen o yüzden dert ediniyorum.

Tesettürden nasıl cıkcam vicdan azabı vs düşünmüyorda küçük göstermeyi düşünüyor :) komik

Ben 24 yaşındayım hep 17 zannediyorlar hiç memnun değilim sabırla 30lu yaşları bekliyorum :KK45: sarı evet birz daha olgun gösterir ve birazda klasik giyim olgunluk katar

Tesettürden nasıl cıkcam vicdan azabı vs düşünmüyorda küçük göstermeyi düşünüyor :) komik
Bu kimseyi ilgilendirmez. Onu da düsünüyorum ki hala çıkmadım hani biraz düsünün. Size tesettürden çıkıyım mı çıkmayım mı sormadım. Sadece konuyla ilgili yorum yapın. Bu degil sizin annemin babamın bile karısabilecegi bir sey degil!!

ben de bu üniversite sınavında görev aldım
görevliyim yaka kartım var öğretmenler hangi sınıf kızım diye soruyorlar öğrenci sanıp xd insan mutlu oluyor yahu
küçük gösteriyorum diye üzülenlere şaşırıyorum:)
Ben de üniversitede sınav görevi almıştım koridorda dolaşırken bina sorumlusu hoca bana binadan çıkmamı söylemişti öğrenci sanıp :D Ki müdür yardımcısıydım bi de sonradan listeden bakınca şaşırmışlardı. Tabii o yıllardaydı ta şimdi vakit geçti yaş ilerliyor keşke yine öyle genç gösteriyor olsam :D

Tesettür degil konumuz orası kimseyi ilgilendirmez ki acılmayı anneme babama bile sormam. Ben küçük gostermeyi sordum sadece bunun hakkinda yorum yaparsaniz sevinirim
böyle bir konu açıyorsan eleştirilere de açık olman gerek
ayrıca küçük görünmek daha iyi

Ben tesettürlüyüm ama bu aralar açılmayı düşünüyorum. Bunu ablama söyledigimde (benden 8 yaş küçük kardesim var) ondan küçük gösterirsin açılırsan dedi. Ya bi kac yaş degil 8 yaş.. evet kardesim benden daha kilolu ve ben biraz sıskayim bence neden bu biraz da küçük bi yüzüm var onun yüzü daha büyük. bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Acaba açılınca sacimi sariya boyatsam ondan küçük göstermez miyim ki
konuya gellll

Bende olduğumdan hep birkaç yaş küçük gösteriyorum ve bu hoşuma gitmiyor çünkü hep benden küçükler tanışmak istiyor, teyze demesi gerekenler abla diyor :KK53:
Hem hoşuma gidiyor hem zoruma gidiyor :confused:

Ben de genc gösteriyorum.
Bazen ciddiye almiyorlar, gereken saygiyi göstermiyorlar, bu gercekten canimi sikiyor.
Ama diger türlü bir zararini görmedim.
27 yasinda iki cocuk annesiyim esimle sinemaya gittigimizde yasimi soruyorlar 18 alti indirimli diye.
Bir gün seytana uyup evet ya diycem o olacak, aklima düsüren onlar :kahve:

Back
X