- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 33
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Hahahahha aynen ben de tam buna benzer bir durumla karsilastim kız benden baya bir küçük ama cok iri uzun boylu benle ayni yasta zannettiler beni de onun gibi yani kız 14 yasinda falan yani beni 16 falan zannetmislerEki Görüntüle 1876949 Benim hep boyle oluyor da :) sikma canini :)
Makyajla biraz topaelayabiliyosun ya o kadar sıkıntı yapma.. :)Hahahah aynen o olay cok güzel bir olay o konuda cok iyi birsey ben de katılıyorum.Ama genel anlamda kötü bir olay bence
O kadar mi ya.Beni de iste yasima göre kücük saniyorlar sizin gibi.Kafama takildi benim de bayaBir akraba ziyaretinde kalabalikti. Konusurken birisi clara sbs nasil gecti dedi. Oysa ki 25 yasindayim :) ben napiyim :)
Dert edecegim en son sey. Gidip buyuk gostersem de erken cokmus derler. Hep bisey derler takmayin.O kadar mi ya.Beni de iste yasima göre kücük saniyorlar sizin gibi.Kafama takildi benim de baya
Aynen tabi ki ben de istemem büyük göstermekte tam yasinda göstermek en iyisi benim fikrimceDert edecegim en son sey. Gidip buyuk gostersem de erken cokmus derler. Hep bisey derler takmayin.
Insanin degistiremeyecegi seyler varm bazen kabullenmek gerekir. Dun sizi 15 yasinda goren biri naparsansabiz yapin 20 demez :)Aynen tabi ki ben de istemem büyük göstermekte tam yasinda göstermek en iyisi benim fikrimce
Aynen olabilir dediginiz gibi :) Ben de sizin dediginiz degisiklikleri düşündüm aslinda ama cok abartmadan cunku mesela saclarim uzun su an biraz daha kısaltıp gölge falan attırabilirim.Makyaj pek yapmiyorum aslina bakarsaniz gözlük te kullandigim icin.Biraz belki de dikkat etmem lazim.Daha cok bu tarz tavsiyeler icin yazdim ben de.Hani belki az da olsa fark yaratir diyeBence bu senden degil 13-14 yasindaki kizlarin 18-19yasinda gostermesinden kaynaklaniyo olabilir :) su an dert ediyosun ama aslinda abartilcak bi durum degil bence.
Simdi yasini gostermek icin bi degisiklige gidersen sacinda, makyajinda vb. belkide cok egreti durabilir, o yuzden zamana birak bence...
Aynen olabilir dediginiz gibi :) Ben de sizin dediginiz degisiklikleri düşündüm aslinda ama cok abartmadan cunku mesela saclarim uzun su an biraz daha kısaltıp gölge falan attırabilirim.Makyaj pek yapmiyorum aslina bakarsaniz gözlük te kullandigim icin.Biraz belki de dikkat etmem lazim.Daha cok bu tarz tavsiyeler icin yazdim ben de.Hani belki az da olsa fark yaratir diye
Aynen benim de sıkıntım o yüzüm cocuksu.18 gene iyi bence beni 18den küçük saniyorlar ona sinir oluyorum acikcasi benCanim bende 21 yasindayim herks 18 falan saniyo. Yuzum cok cocuksu ama makyaj yapinca 25 oluyorum
Aynen ya ilerde tartismasiz iyi bir sey :) Su an sikinti yaratiyor sadece.Hani zaten benim de yüzümden dolayi böyle küçük gösteriyorum kendimi degistiremem tabiki.Hani sadece böyle sac sekli,giyim tarzi o seyler fark ettirir mi diye tavsiye almak istedim benBence gayet iyi bir durum. Ben de kucuk gosteriyorum. Isime geliyor. Cogu durumdan siyriliyorum mesela
Benden 4 yas kucuk kuzenim var. O da oldugundan buyuk olgun gosterir. Ilk defa goren beni kucuk onu buyuk zanneder. Cok kafaya takilacak bir sey yok. Ilerde bu durumun faydalarini gorecegiz nasilsa
Niye sinir oluyosun bence kucuk gostermek her zaman bi avantaj. 30 oldugumuzda 25 sancaklar falanAynen benim de sıkıntım o yüzüm cocuksu.18 gene iyi bence beni 18den küçük saniyorlar ona sinir oluyorum acikcasi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?