Küçük göstermek

Bir akraba ziyaretinde kalabalikti. Konusurken birisi clara sbs nasil gecti dedi. Oysa ki 25 yasindayim :) ben napiyim :)

Kucuk gostermek avantajdir ben unv.bitirdigim yil ayyakabi alicaktim topuklulari deniyordum magaza sahibi okulda yasak degilmi topuklu dedi bende yoo ben mezunum dedim adamda ben seni lise ye gidiyirsun sandim demisti:)

Bence bu senden degil 13-14 yasindaki kizlarin 18-19yasinda gostermesinden kaynaklaniyo olabilir :) su an dert ediyosun ama aslinda abartilcak bi durum degil bence.
Simdi yasini gostermek icin bi degisiklige gidersen sacinda, makyajinda vb. belkide cok egreti durabilir, o yuzden zamana birak bence...

Aynen olabilir dediginiz gibi :) Ben de sizin dediginiz degisiklikleri düşündüm aslinda ama cok abartmadan cunku mesela saclarim uzun su an biraz daha kısaltıp gölge falan attırabilirim.Makyaj pek yapmiyorum aslina bakarsaniz gözlük te kullandigim icin.Biraz belki de dikkat etmem lazim.Daha cok bu tarz tavsiyeler icin yazdim ben de.Hani belki az da olsa fark yaratir diye

Ne guzel iste takilmamak lazm boyle seylere..ben senin yasndayken hic rahatsz olmazdm simdi 29 yasndayim 30 a 1 kaldi hala 24 falan gosteriosunuz dediklernde cok mutlu oluyorum.. 30 dan sonra kiymetini anlarsn..Buyumek te yasini gostermkte hic guzel bisi deil emin ol..

Tabiki abartmamak sartiyla boyle degisikliklere gidebilirsiniz, hem sizin icinde farklilik olur :)

Bence gayet iyi bir durum. Ben de kucuk gosteriyorum. Isime geliyor. Cogu durumdan siyriliyorum mesela

Benden 4 yas kucuk kuzenim var. O da oldugundan buyuk olgun gosterir. Ilk defa goren beni kucuk onu buyuk zanneder. Cok kafaya takilacak bir sey yok. Ilerde bu durumun faydalarini gorecegiz nasilsa

Canim bende 21 yasindayim herks 18 falan saniyo. Yuzum cok cocuksu ama makyaj yapinca 25 oluyorum

Aynen ya ilerde tartismasiz iyi bir sey :) Su an sikinti yaratiyor sadece.Hani zaten benim de yüzümden dolayi böyle küçük gösteriyorum kendimi degistiremem tabiki.Hani sadece böyle sac sekli,giyim tarzi o seyler fark ettirir mi diye tavsiye almak istedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…