- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Gene kendimi hakli bulurum o anki durumumda kötüymüs derim :))30 lu yaşını geçip 40'lı yaşlara geldiğinde bu yazını sana okutmak isterim
Ya zaten su anki durumum icin tek teselli cümlesi 'ileride' ise yarayacagi.Ama maalesef ilerinin su ana bir yarari yok.Ben de zaten kendimde asla abarti degisiklikler yapmamki zaten ugrasamam :) Hani bazı küçük seyler biraz bile fark ettiriyorsa benim icin iyi.Aynen sirf disariyi düşünsek herkes herkeste sürekli bir kusur buluyor o konuda haklısınız.Ama ben acaba benim giyim tarzim mi yanlis,az makyaj yapiyorum mu boyle diye fikir almak istedim.Banada ayni seyi soyluyorlar on bes yasinda liseli kiz gibisin diye :) bence bu durumu kendinize dert etmeyin ilerde isinize bile yarayabilir.. Ayrica baskalarini bukadar onemsemeyin kendinizi baskalari icin sekillendirmeyin hatta mutluluk duyun bence bundan cunku ilerde de kucuk gostermek icin cabalayacagiz :)
Gidip baktirdim gözüm uygunmus.Ama aynen takıp cıkarmaktan korktum gözüme zarar veririm diye biraz panik bir insanim bir de hemen paniklerim yanlis bir sey yapsam.Bakicam artik cesaretimi toplarsam belki alirim.Lens zor bir sey degil. Gozlukten daha rahat. Alisana kadar zor gelir belki ama takip cikarmasi gayet kolay eger ondan cekiniyorsaniz. Once doktora gitmek goz yapiniz uygun mu sormak lazim ama.
Umarim faydasi olur yapacaginiz degisikliklerin :)
Benim de yüzüm ayni babyface.Sizin dediginiz gibi duruyor hersey.Bir de gözlük takiyorum tam uyuyor hersey.Topuklu da pek giyemiyorum ya hani onu giysem desem cok rahatima düşkünüm.Ben de tam tersi diye biliyorum ya sanki kısa sac daha olgun gösteriyor cunku biliyorsunuz ki liseliler veya daha kücükler arasinda pek kisa sac tercih eden yok bence katlı kisa falan daha büyük gösteriyor.21 e giriyorum. 16 17 diyorlar banada.
Beybi feysim zati. Makyaj yapim diyorum sanki 15 yasinda ki cocuga bir ton makyaj yapmış gibi duruyor yüzümde. Kiyafetlerden cozmeye çalışıyorum. Elbise giyiyorum yuksek tabanli ayakkabilar tercih ediyorum.. Bide saclari uzun olan kisiler daha olgun gosterir. Ben hep kisa kullaniyorum o yuzden daha da küçük gosteriyorumm yaaa
Arkadaslar merhaba 20 yasindayim ama yasimdan cok küçük gösteriyorum bu durumdan cok sıkıldım.Boyum 1,67 falan kilom da cok fazla degil beş kilo fazlam vardir.Herkes beni daha küçük zannediyor aslinda ilk basta isime geliyordu cunku ben de kendimi öyle cok olgun hissetmiyordum ama fazla olunca canimi sikmaya basladi.Sizce nasıl tam yasimda gibi görünebilirim?
Ay lütfen inanin ben de heryere sırf ego sisirmek laf sokmak icin giren negatif insanlara hastayimdir :)Şu 5 kilo fazlam vardır lafina da hastayım
He canım he
Arkadaslar merhaba 20 yasindayim ama yasimdan cok küçük gösteriyorum bu durumdan cok sıkıldım.Boyum 1,67 falan kilom da cok fazla degil beş kilo fazlam vardir.Herkes beni daha küçük zannediyor aslinda ilk basta isime geliyordu cunku ben de kendimi öyle cok olgun hissetmiyordum ama fazla olunca canimi sikmaya basladi.Sizce nasıl tam yasimda gibi görünebilirim?
Aynen haklisiniz ya insan böyle cok duyunca sinir oluyor daha cok ama ileri de ise yaracagını dusunup kabullenmekten baska care yok belki de bir kac degisiklik denicem ama insallaj yararli olur biraz da olsa :)Ben birkac.gun sonra 24 oliyorum beni 15-16 zannediyorlar artik insanlarin yasimi duyunca verdigi tepkilerden biktim
Misal evleniyorum ceyiz aliyoruz bu yasta mi evlrniyorsun diyorlar 22yim diyorum (22de evlendim) basliyolar aaaa ben seni liseli sandiiimm ayyyy pek de kucccuk gorunuyoooonnn diye
Evlendim hamileyim bana aciyan gozlerle bakiyorlar vah vah bu yasta hamile.diye konusuyorlar duyuyorum
Cocugum oldu tabi ki cocugu benim cocugum zannetmiyorlar
Bu boyle omur boyu surer sanirim..
Insanlar icinden gecirdigi dusunceleri disari yansitmasa bi de aboooowww eyoooww anooow diye abarta abarta tepki vermese ölür sanirim
Paylaşımında ego sisirmiyorsun yani hatta şakası yapılır 5 kilo fazlam var diye bana komik geldi kusura bakma :)Ay lütfen inanin ben de heryere sırf ego sisirmek laf sokmak icin giren negatif insanlara hastayimdir :)
Tam kilomu bilmedigim ama bir kac kilo fazlamin oldugunu bildigim icin direk öyle yazdim.Sizde direk sırf onu bulup cekip sırf ona birsey demek icin yorum yapınca bana da garip geldi :)Paylaşımında ego sisirmiyorsun yani hatta şakası yapılır 5 kilo fazlam var diye bana komik geldi kusura bakma :)
Ya yasimda göstermek istiyorum ne büyük ne kücük.Ben bu sekilde olan bu kadar insan bilmiyordum baya varmis.Büyük göstermek te biraz yüz yapısıyla alakalı sanırım.Ama ben her zaman daha net yüz hatlarını begenmisimdir.Keske bnde kucuk gostersem
Camiş gibi gosteriyom
Tamam balım 5 kilo diyorsan öyledir çok kilo aldığımda benimde söylediğim bir şeydi bütün kadınlarında söylediği bu yüzden komik geldi neyseTam kilomu bilmedigim ama bir kac kilo fazlamin oldugunu bildigim icin direk öyle yazdim.Sizde direk sırf onu bulup cekip sırf ona birsey demek icin yorum yapınca bana da garip geldi :)
Cok guzel bu durum sizin icin ben de sizin yasiniza gelince sizin gibi olmak isterim :)) İnsallah oyle olur cok tesekkürlerBen su an 34 yasindayim ve baya genc gosteriyorum.bu cok hosuma gidiyor.ilk taniyan herkes bekar zannederken evliyim iki de cocugum var deyince sok oluyorlar.ama ben de senin yaslarinda cok sinir olurdum seni cok iyi anliyorum.yapacsk birsey yok ama sunu bilki sonra cok hosuna gidecek
Tamam ne demek istediginizi anladim su an direk herkesin öyle dedigi bisey ben de tam bilmedigim icin direk bes yazmisim dediginiz gibi :)) Ama bana dediginizden cok uslubunuz negatif geldi ben de oyle cevap verdim ama önemli bir sey degil yanlis anlamisiz birbirimiziTamam balım 5 kilo diyorsan öyledir çok kilo aldığımda benimde söylediğim bir şeydi bütün kadınlarında söylediği bu yüzden komik geldi neyse
Hahahaha valla bu durumdan muzdarip kisilerin basına gelenler hep benzer seyler :) Sizinde mi yüz hatlarından dolayı küçük durmanız?ben 18 19 yaşındaykeyken bi kadın bana en fazla 14 derim sana demişti küçük bi çocuk gibi sevmişti beni
Sözlümün ailesiyle ilk tanışmaya gittiğimizde de bi komşusu 23 yaşında olduğumu öğrenince çok şaşırmıştı ben 16-17 zannettim demişti. oha yani evlenmeye geldik ne 16sı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?