- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Yok ya öyle abartmam zaten tabi ki bence de komik durur :) hani biraz abartmadan degisiklik yapabilirim belki diye sormak istedim.Aynen o yaslarda baya iyi bir sey zaten herkesin dedigi ilerde güzel oldugu ama sıkıntı su an.Bende hep küçük göründüm. Halen öyleyim. Başta canım sıkılırďı, 32 olunca hoşuma gidiyor artık. Boşver ilerde avantaj olacak. Büyük görünmek için çaba harcama. Abartılı makyaj saç boyası vs... bu seferde çocuğa makyaj yapmış gibi durur...
Saci boyatmak bence en cok sariya, acik renge boyatmak yasi birden artiriyor. Ya da bana oyle oldu bilmiyorum. Onun disinda hafif makyaj da olabilir. Ama cok oyle fondotenli pudrali yapmayin bence cilde bir yerden sonra zarar veriyor.Aynen ya ilerde tartismasiz iyi bir sey :) Su an sikinti yaratiyor sadece.Hani zaten benim de yüzümden dolayi böyle küçük gösteriyorum kendimi degistiremem tabiki.Hani sadece böyle sac sekli,giyim tarzi o seyler fark ettirir mi diye tavsiye almak istedim ben
Ama senin de dedigin gibi 30 oldugumuzda,yani 10 yıl sonraki bir avantajdan bahsediyoruz :) Sıkıntı su an ki durum.18inden küçük durmak güzel bir sey degil benceNiye sinir oluyosun bence kucuk gostermek her zaman bi avantaj. 30 oldugumuzda 25 sancaklar falan
Sizce sacımı kestirsem balyaj yaptırsam fark edermi? su an saclarim uzun kahverengi.Yok fondoten hic kullanmadim kullanmam da.Ya bir de gözlük takıyorum o da sanki göz makyajı yapsam gözükmeyecekmis gibi,lenste kullanmak istemiyorum.Hafif makyaj yapmaliyim bir de o zaman.Ben de asiri rahatima düşkünüm yani ayni o sekildeyim her gün.Spor giyim tarzim benim de.Saci boyatmak bence en cok sariya, acik renge boyatmak yasi birden artiriyor. Ya da bana oyle oldu bilmiyorum. Onun disinda hafif makyaj da olabilir. Ama cok oyle fondotenli pudrali yapmayin bence cilde bir yerden sonra zarar veriyor.
Baska aklima bir sey gelmedi. Giyim konusunda bir tavsiye veremeyecegim ayagina converse giyen biri olarakkelin ilaci misali
Yok ya öyle abartmam zaten tabi ki bence de komik durur :) hani biraz abartmadan degisiklik yapabilirim belki diye sormak istedim.Aynen o yaslarda baya iyi bir sey zaten herkesin dedigi ilerde güzel oldugu ama sıkıntı su an.
Ya ben de zaten normal de hani cok makyaj yapan biri degilim ki ugrasamam da yani üşenirim hep :) Su andada yapmayı düşünmüyorum ama hani bu makyaj yapmamak mi beni küçük gösteriyor acaba?Veya baska ayrıntılar mi ben hani buraya yazarak onu da öğrenmek istedim bir nevi yani beni küçük gösteren direk yüzüm mü yoksa makyaj yapmamam sacimin uzun olması mı?Bazen komik oluyor evet bende öyle ilk zamanlar sinir olmuyodum hani bir iki sene önceye kadar zaten yasimda cok büyük degildi yeni yeni takmaya basladim.Olduğun gibi ol.
evlendiğim gün. Kuaförde saçım yapılıyordu. Teyzenin biri "ah canım seni de mi küçük yaşta evlendiriyorlar, yaşın kaç senin" demişti. Yok teyze 25 yaşımdayım ben dedim. Kadın sustu kaldı
Çocukluğumdan beri bu durumu yaşıyorum ben. Gerçekten eskiden bende sinir olurdum. Ama yinede tarzımı değiştirmedim. Şimdi birşey yapma benim yaşıma gelince tadını çıkarırsın. Bu arada büyümüşüm ben ya...
Hahahaaha aynen ya.Yok ben de iste pek makyaj yapmiyorum hani arada yapiyorum o da eyeliner ve ruj sadece.Ben acaba hani makyaj yapmamam giyim tarzim mi beni küçük gösteriyor dedim ama sizin de anlattiklarinizi bakilirsa alakası yokmusben 26 yaşındayım geçen markette kızın biri hangi liseye gidiyorsun dedi banadedim üniversite biteli yıllar oldu kız şoka girdi bişey olmuyor ya alışıyorsun ha fazla makyaj yapıncada böyle annesinin makyaj malzemelerini kullanan çocuklar gibi oluyorum yani bir yolu yok neyseki hesaplarıma göre 30 larda da 20lerde gösteririrm diye düşünüyorum mutluyum
Aynisi bana oluyor bir rimel sürüyorum hemen gözlüge carpiyor.Aynen böyle hafif degisikler benim de demek istedigim.Bence de öyle yapmaliyim tişört daha cok giyiniyorum belki dediginiz gibi fark eder.Saclarimi da o sekilde deneyecegim.Lensten cekiniyorum ya kullanması cok zor gözüktü bana ondan hic bulasmadim ama gözlükte hic hos birsey degilEdebilir. Kestirmeden de olabilir aslinda. Begenmezseniz oyle kestirirsiniz saclarinizi, garantiye almak bakimindan.
Bende de gozluk var. Makyaj yapacagim zaman lens kullaniyorum. Rimelli kirpiklerim gozluk camina carpiyor cunku
Sirf goz kalemi eyeliner de biraz belli oluyor gozlukle. Yani lens daha iyi geliyor bana.
Bir de mesela kot pantolon giyiyorsaniz uzerine gomlek ya da t-shirt yerine dökümlü hafif ipekli veya sifon gibi (tam bilmiyorum ne oldugunu) bir sey giyerseniz daha şık olup yasi da biraz buyutebilirsiniz gibi geldi.
alakası yok canım yüz şekliyle alakalı bir durumda var mesela yüzün ovalse normalden küçük gösterirsin yada yuvarlak hatları varsa ama köşeli çenesi olanlar daah büyük gösteriyor mesela yüz tipi önemli olan e buda değişecek bişey değil ama biraz makyaj birazda daha şık kıyafetler azıcık büyütüyor ama yine yaşını göstermiyorsun ama idare ediyor kendinle barışık ol boşver bir ara kafaya takıyordum ünide şimdi pekte takılacak bişey gelmiyor hatta yaşım ilerledikçe hoşuma gidiyor bu durum diyebilrimHahahaaha aynen ya.Yok ben de iste pek makyaj yapmiyorum hani arada yapiyorum o da eyeliner ve ruj sadece.Ben acaba hani makyaj yapmamam giyim tarzim mi beni küçük gösteriyor dedim ama sizin de anlattiklarinizi bakilirsa alakası yokmus
Aynen ben de ünideyim su an.Anlattiginiz yüz tipi tam benim yüz tipim oval ve cenem o sekilde degil.Ya ben zaten cok rahat bir insan oldugum icin hic ne dusunur ne ugrasirdim taa ki bunlar artana kadar.Demek ki direk yüz tipim etkiliyor.Tamamdir direk onlaea dikkat etmeliyim ne kadar fark ederse artik cok tesekkürler :))alakası yok canım yüz şekliyle alakalı bir durumda var mesela yüzün ovalse normalden küçük gösterirsin yada yuvarlak hatları varsa ama köşeli çenesi olanlar daah büyük gösteriyor mesela yüz tipi önemli olan e buda değişecek bişey değil ama biraz makyaj birazda daha şık kıyafetler azıcık büyütüyor ama yine yaşını göstermiyorsun ama idare ediyor kendinle barışık ol boşver bir ara kafaya takıyordum ünide şimdi pekte takılacak bişey gelmiyor hatta yaşım ilerledikçe hoşuma gidiyor bu durum diyebilrim
Aynen ben de ünideyim su an.Anlattiginiz yüz tipi tam benim yüz tipim oval ve cenem o sekilde degil.Ya ben zaten cok rahat bir insan oldugum icin hic ne dusunur ne ugrasirdim taa ki bunlar artana kadar.Demek ki direk yüz tipim etkiliyor.Tamamdir direk onlaea dikkat etmeliyim ne kadar fark ederse artik cok tesekkürler :))
Bence boydan degil cunku cok kısa boylu olup da cok büyük duranlar var.tanidiklarim var bizden on cm kısa ama büyük duruyor.Direk yüz tipi bence.Benim de öyle. 21'im 16 diyen de oldu 17 diyen de. Boyumuz da aynı yüzden küçük gösteriyorum bende sanırım. Makyajla da epey ilgiliyim üstelik yaparım ama gözlükten göz makyajı hafifliyor. Makyajsız halimle de aşırı fark yok yani yine de küçük duruyorum! :O
Lens zor bir sey degil. Gozlukten daha rahat. Alisana kadar zor gelir belki ama takip cikarmasi gayet kolay eger ondan cekiniyorsaniz. Once doktora gitmek goz yapiniz uygun mu sormak lazim ama.Aynisi bana oluyor bir rimel sürüyorum hemen gözlüge carpiyor.Aynen böyle hafif degisikler benim de demek istedigim.Bence de öyle yapmaliyim tişört daha cok giyiniyorum belki dediginiz gibi fark eder.Saclarimi da o sekilde deneyecegim.Lensten cekiniyorum ya kullanması cok zor gözüktü bana ondan hic bulasmadim ama gözlükte hic hos birsey degil
Arkadaslar merhaba 20 yasindayim ama yasimdan cok küçük gösteriyorum bu durumdan cok sıkıldım.Boyum 1,67 falan kilom da cok fazla degil beş kilo fazlam vardir.Herkes beni daha küçük zannediyor aslinda ilk basta isime geliyordu cunku ben de kendimi öyle cok olgun hissetmiyordum ama fazla olunca canimi sikmaya basladi.Sizce nasıl tam yasimda gibi görünebilirim?
30 lu yaşını geçip 40'lı yaşlara geldiğinde bu yazını sana okutmak isterimArkadaslar merhaba 20 yasindayim ama yasimdan cok küçük gösteriyorum bu durumdan cok sıkıldım.Boyum 1,67 falan kilom da cok fazla degil beş kilo fazlam vardir.Herkes beni daha küçük zannediyor aslinda ilk basta isime geliyordu cunku ben de kendimi öyle cok olgun hissetmiyordum ama fazla olunca canimi sikmaya basladi.Sizce nasıl tam yasimda gibi görünebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?